עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Player9,

אז ככה - אני צריך עכבר גיימינג לפי הבקשות הבאות: שמעתי שהולך לצאת Razer DeathAdder גרסא 2 - יותר חדש עם 3500DPI וכל מיני דברים חדשים. שמעתי גם על ה-G500 שהוא סוג של שיפור של ה-G5. בקיצור כל הדגמים האלה מבלבלים אותי ואין לי מושג מה לקחת ..אני לא רוצה לקנות את ה-DA עם ה-1800DPI ואז אחר כך להתבאס ולדעת שיצא משהו ברמה גבוהה יותר. חוץ מזה אני משחק על 1680X1050 ומסך 22 - נראה לי שצריך DPI גבוה בשביל זה. בקיצור תמליצו לי על העכבר הכי טוב שנכנס לתקציב התקציב הוא בערך עד 250 שקל לעכבר .. על פאד אני כבר סגור-SteelSeries QcK Medium נראה לי פאד איכותי שיתאים לי.(עם הפאד לא מתאים תציעו משהו אחר + תסבירו למה) תודה לאלה שיעזרו! .

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by nadavst,

שלום רב, אני סטודנט המעוניין לקנות מדפסת לייזר בתקציב של עד 400 שקלים (לא משולבת). אודה לכם אם תמליצו לי על מדפסת כזו, שגם עלות הטונר לא יקרה ועולה על מחיר הדפסת בעת ההחלפה הראשונה. תודה מראש, נדב.

3. שלום. יש ברשותי מארז HAF932. הוא אצלי כבר חצי שנה + ומעולם לא ניקיתי לו אבק. שמתי פילטר אבק מאולתר על המאוורר בחלון צד ובכל מקרה כשפתחתי אותו התפלאתי לגלות שאין כמויות היסטריות של אבק בתוך המארז, יש כמות סבירה בהחלט. בכל אופן אני רוצה לנקות את המאווררים, מה שכולל לפרק אותם (לא בעיה) ולנקות אותם, עכשיו אני צריך עזרה באיך לנקות אותם, מה שהייתי עושה עד עכשיו הייתי לוקח מטלית רטובה ועובר על הכנפיים של המאווררים אבל זה לא מספיק תמיד הייתי מפספס משהו איך אתם מנקים את המאווררים שלכם? בנוסף איך ניתן לנקות את הגוף קירור של המעבד מבלי לנתק אותו מהמעבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  4. שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? *המלצה לכבל SCART TO SCART מועדף יתקבל בברכה. תודה…

5. Started by naor-007,

אני רוצה לקנות מקלדת כלשהי של RAZER אבל הבעיה שאין בה עברית (מדבקות/חריטה לא בא בחשבון.) אז שאלתי, אני יכול להוציא מהמקלדת הישנה שלי את המקשים ולחבר אותם למקלדת RAZER?? או שהחיבורים שלהם שונים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by rony77,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות עכבר למחשב למטרת גיימינג ושימושים כלליים במחשב. התקציב בכותרת. הכי חשוב זה שיהיה נוח ולא יגרום לכאבים ביד לאחר שימוש ארוך. לא מעניין אותי אם הוא מדויק ב1000% או ב1001%. חשבתי לקנות את הDEATHADDER של רייזר אבל לאחר הטרד של ה100 תגובות לגביו נראה לי שירדתי ממנו. שוקל אולי את MX518 אבל הוא לא מיושן? אשמח לעזרה ותודה מראש

7. אני משחק COD4 ואני מנסה להחליף בתוכנה SET POINT שה1 לא יהיה LEFT CLICK אבל כשאני שם משהו אחר בתור LEFT CLICK אני עדיין לא מצליח לשנות, למישהו יש רעיון? אני צריך את זה כדי ליצור איזה בינד \ מקרו כזה ובשביל זה אני צריך כפתור אחר בתור 1 ולא הLEFT CLICK

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by dbx22,

שלום, יש הרבה דגמים שונים ואני לא יודע מה טוב ומה לא אני צריך מצלמה שתתן תמונהה כמה שיותר איכותית(כמובן שאני לא מצפה באמת לאיכות ממש גבוהה, אני רק לא רוצה איכות כמו במצלמות אינטרנט הממש זולות), עד 150 ש"ח. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by kylesan,

היום אני קנה עכבר חדש ואני מתלבט איזה. Razer Lachesis או את העכבר Razer DeathAdder? איזה עדיף לקנות ולמה? ( עם זה חשוב אני משחק במשחקים וברוב CS) אז מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Alon32,

שלום, אני מתכנן לקנות עכבר חדש שישמש בעיקר למשחקים ולשולה מוקשים. חשוב שיהיה נוח, שיזוז חלק על המשטח, שיהיו לו לא יותר מ-2 לחצנים וגלגלת ושהלחצנים לא יהיו נוקשים או בעייתיים. השיא שלי בש"מ כרגע הוא 81 שניות במומחה, הייתי שמח למצוא עכבר שיעזור לי להפוך את השיא הזה לממוצע. העכבר שלי כרגע הוא עכבר אופטי של סמסונג (לא יודע איזה דגם, אבל הוא אצלי כבר יותר מ-3 שנים).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Rudebox,

היי... אני מחפש סט לא יקר במחיר סביר חשבתי ללכת על הסט EX110 מה אתם אומרים עליו איך הוא נוח ? מדוייק ? בהתחלה התאכזבתי שאין לו לחצן קדימה ואחורה בעכבר אבל נחייה עם זה אם יש לכם המלצות אחרות שהם יותר טובות במחיר דומה פחות או יותר אז אני ישמח.. אבל אם הסט הזה טוב אז גם טוב חח הוא דווקא נראה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by composite,

שלום. אני מחפש עכבר חדש. שיהיה מתאים למשחקים אבל גם לשימוש כללי כמו גלישה באינטרנט. שיעבוד היטב על משטח עץ. אין חשיבות לחוטי או אלחוטי. שיהיו לי כפתורים שיאפשרו ניווט אחורה\קדימה בדפי אינטרנט. חשובה לי במיוחד הנוחות (אבל אני יודע שזה אינדיבידואלי). היה לי MX518 ששירת איתו נאמנה שנים רבות ואז התפגר. האם כדאי לקנות עוד אחד? אהבתי אותו מאוד והיה נוח להפליא. הוא עדיין מומלץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by לאנד,

שלום . אני מעוניין לקבל המלצות לסורק איכותי - למטרת סריקה של תמונות / ספרים / מגזינים /פילם / - למטרת הטמעה ושימוש בעבודת בניית אתר + עריכת עבודות. אשמח לקבל המלצות , סוגים , וניסיון טוב . תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by navk2,

תקישבו, קיבלתי היום מחשב מתיקון והיה בחיבור רשת תקוע מסטיק, כרגע אני לא יודע איך הוא הגיע לשם אבל אני לא מאמין שהוא יעבוד, מה עושים ? אם אני מחבר כרטיס רשת ל PCI ומחבר אליו את החיבור אינטרנט יילך ? יש המלצות לכ. רשת ?

15. Started by hayat001,

שלום רב, יש לי מדפסת משולבת מסוג brother mfc-210c אני מקבל הודעת שגיאה שמונעת ממני הדפסה מסוג unable to init בדקתי שאין דף תקוע ואף התחלתי את המדפסת מהתחלה ושום דבר לא עזר. אודה על עזרתכם. אני על סף יאוש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by lesForce,

שלום לכולם! אני מחפש פאד חדש לעכבר. עכשיו אני משתמש בפאד שהוא סביר (סתם פאד) אבל הוא ממש ממש קטן (כמעט בגודל העכבר ) ולכן אני רוצה לקנות חדש. עכשיו חשבתי אם כבר לקנות - אז שיהיה משהו בכיף. שאני אזיז את העכבר וזה יחליק כמו על שמן. ולכן התקציב שלי הוא 150. אם אפשר פחות אז בכיף... מה שחשבתי בינתיים זה ככה: או ה-Razer eXactMat כולל הג'ל לכף היד. או Razer Goliathus (שאין לי מושג למה יש כ"כ הרבה סוגים מהם בנועה ואיזה הכי מתאים לי) או Razer Destructor מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by spike_staff,

שלום אנשים! אני ראיתי באינטרנת יש הרבה מאוד ואני לא מבין בהם בכלל לכן באתי לשאול פה. אני צריך שהוא יתחבר לממיר של YES ויוכל להקליט. תקציב עד 300 ש"ח (אם אפשר) אם לא מה יהיה מחיר מינימלי למה שאני צריך? ואם זה חשוב אז אני מחבר אותו למסך 22 לא HD

18. Started by eran1243,

שלום, אבקש מקלדת גיימינג עד 300 ש"ח (חריגה-עד 350) אבקש מקלדות של לוג'יטק או רייזר. תודה

19. מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול(3 מטר) עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. טוב, אז אני מבקש המלצה לאוזניות גיימינג מבטלות רעשים. אפשר להציע גם אתרים מחו"ל, ששולחים לארץ כמובן. תקציב 150 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by GlolG,

שלום רב, ברצוני לקנות מדפסת חדשה (כרגע משתמש בHP Deskjet 959c) שהיא די זוללת דיו וכבר לא מדפיסה כראוי (עשתה את שלה לאחר 10 שנים +-) המדפסת הינה לשימוש ביתי בדגש על שליחה וקבלת פקסים. המאפיין הראשי שאני מחפש הוא חסכון תפעולי (עלות ראשי הדיו ומיקסום כמות הספק הדפים לראש) המאפיין השני הינו איכות כמובן התקציב למדפסת הוא עד 700 ש"ח כבר בחנתי מספר מדפסות בחנויות - HP 6500 ועוד כמה דגמים מסדרת ה-4000 (כרגע נוטה יותר ל6500) האם יש המלצות לדגמים / סדרות נוספות העומדות בקריטריונים ? בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bronco,

אני רוצה לרכוש את המדפסת של HP סדרה 8000 שעובדת ברשת אבל לא אלחוטית לעומת זאת אחותה התאומה HP8500 עובדת ברשת אלחוטית אבל עולה יותר מכפול שאלתי היא -האם לדעתכם אני יכול לחבר לHP 8000 שלא אלחוטוית כרטיס אלחוטי חיצוני וכך לחסוך את העלותת הגבוהה של ה8500

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by ac1240,

http://reltronics.shopy.co.il/products/55385 איך זה והאם זה עובד בכל הDVDS ? תודה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by nick988,

שלום לכם כרגע יש לי בבית HP 940C. כן מדפסת מלפני 4 שנים אולי אפילו יותר(אחלה דגם). והיא מספקת אותי לגמרי. אני לא מדפיס הרבה סביבות ה 150 דפים בחודש. מה שכן אני מחפש פקס ומכונת צילום לכן חשבתי לקנות מדפסת משולבת עם כל אלה ביחד. איזה שימוש הולך להיות במכשיר מידי חודש? 150 עמודים להדפסה עד 5 פקסים ועד 30 סריקות-צילומים דרישות לסורק+ מכונת צילום בעיקר לסרוק ולצלם מסמכים כתובים ולא תמונות באיכות גבוהה. מהירות הדפסה: כן זה מעצבן לחכות הרבה זמן אבל תכלס זה ממש לא קריטי. סידר( המכשיר הזה שנותן אפשרות לעשות האזנת דפים אוטומטית)- יתרון. הדפסה דו צדדית אוטומתית - יתרון. כמו שאתם רואים אני לא הולך לחרוש עליו מה שכן עדיין הייתי שמח שהוא יהיה אמין מאוד ויחזיק מעמד כמה שנ…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by Satlan,

אהלן אני מחפש מקלדת , לא משנה לי יכולות מיוחדות או משהו, העיקר בלוטות', 200 שקל בערך. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים