עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך להדפיס כמויות גדולות של תמונות על גבי A4 רגילים. מהי המדפסת שתעשה לי את זה במקסימום איכות ובמינימום דיו? - לכמה הדפסות ניתן לצפות ממחסנית דיו אחת? *כרגע, יש לי את המשולבת של HP, דגם PSC 1315. האם כדאי להשאיר אותה ולקנות פשוט מחסניות דיו חדשות? מאיפה הכי זול לקנות? תודה רבה, ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by untitled,

יש לי קו ISDN (כלומר קו ISDN כפול המכיל 2 קווים, קו ראשי וקו משני, להלן קווים 1 ו 2). עד לפני שבועיים, השתמשתי בקו 2 ע"מ לגלוש באינטרנט ובקו 1 על מנת לנהל שיחות טלפון.... אבל לאחרונה, נראה כי אני מצליח לבצע תקשורת לאינטרנט דרך קו 2. אני מסוגל להתחבר לרשת רק על ידי קו 1. כל קונפיגורציה שאני מבצע - הן פיזית (חיבור כבל הISDN לשקע השני ביחידת ה NT) והן בתוכנה (הגדרה להשתמש ב ISDN - Line 02 או 01....) מסתיימת בזה שהמחשב עדין מתקשר דרך קו אחד... האם למישהו יש הצעת פיתרון? או מושג היכן יכולה להיות הבעיה? בתודה, untitled

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by se7en,

אני חייב להבין איך זה הגיוני שתוך חצי שנה Nvidia משחררת שני דורות של צ'יפים לגרפיקה GF3 ו - GF4. אני חייב להבין את השמועות בזמן האחרון על יציאתו של ה - GF4, הייתי באתר שלהם ואין שום איזכור (אולי פיספסתי משהו) לגבי הGF4 האם למישהוא יש מידע אמין?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האם מישהו נתקל בו...? הוא מגיע עם ספק 500 W האם הספק הזה שווה משהו... לא שיש לי מערכת כבדה.... אם מישהו נתקל במארז או שמכיר אותו לעומק... שתף.... MGE VIPER/2

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  5. לפני כשנתיים קניתי מחשב (הנוכחי שלי). כרגע מה שיש לי עליו זה ככה: P4 2.6Ghz HT 512kb Cache Asus P4P800 WD 80Gb 7200Rpm IDE 8mb Cache WD 40Gb 5400Rpm IDE 2mb Cache 2xGeil DDR 256mb 400Mhz CL2.5 ATI Radeon 9600XT 128mb LG 12x DVDRW עכשיו הספק כוח שיש לי הוא ג'נריק, עם 500-570W, אני לא סגור על זה. בקרוב אני הולך להחליף את ה-40 ג'יגה שלי ב: WD 160Gb 7200Rpm SATA 8mb Cache ולהוסיף עוד 2 סטיקים של 512mb של זיכרון (מאותה חברה: Geil). אני לא מתכנן לעשות שום OC. לדעתם הספק כוח הזה יספיק? לדעתי כן כי עכשיו המחשב מחזיק מצויין, אבל רציתי לדעת מה אתם אומרים... וגם, האם הוא יחזיק אם אני אשאיר את ה40 ג'יגה? ומה אם אני אוסיף עוד מאוורר איכותי? הוא עדיין יחזיק טוב? תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  6. שלום. ברשותי מקלדת+עכבר אלחוטיים של חברת Win2TECH. ביצעתי את ההתקנה של הרכיבים בדיוק לפי האמור בדף ההוראות, אך הרסיבר קולט רק את המקלדת. האם אמור להיות כפתור להדלקת העכבר? אני לא מצאתי אחד כזה, למעט הכפתור שמשנה את ערוצי הקליטה של העכבר. מה גם שאין אור כלשהוא מתחתית העכבר. יש לי עכבר נוסף, וגם אותו ניסיתי לחבר (עם רסיבר נוסף לזה של Win2TECH), אך ללא הועיל. אנא, עיזרו לי.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אהלן, המחשב שאני מתכנן לרכוש בסוף השבוע או שבוע הבא, יכלול בתוכו מעבד פנטיום D 820 או 805, 512 מגה זכרון, לוח אם של גיגהבייט (5194P) צורב, כונן קשיח, וכרטיס מסך הכי זול שאני יוכל למצוא :-P . בכל אופן, אני מחפש שילוב של מארז+ספק שיהיו זולים, מצדי גם מארז שבא ביחד עם הספק זה טוב, או לקנות בנפרד, זה לא כל כך אכפת לי, מה שחשוב לי הוא שאני לא אקנה ספק לא יציב שידפוק לי את הרכיבים. האם יש דבר כזה? ספק זול אבל נורמלי? שיחזיק את המחשב (וקצת יותר, לשדרוגים עתידיים של הכרטיס מסך, לא משהו חזק אבל יותר רציני) ? אייל

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  8. ראיתי פה איזה ת'רד בנושא הזה, אבל לא כל כך הבנתי לגבי המחירים. יש לי נוקיה 6100 ואני רוצה להשתמש באופציה שלה לתקשורת נתונים עם המחשב. הבנתי שיש שני דרכים: USB וא"א. מה הדרך הזולה ביותר להתחבר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by lenap,

אני רוצה לקנות ערכה למילוי דיו. יש המלצות איזה דיו לקנות?? המילוי הוא למחסניות 178 של HP

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. יש איזשהו מכשיר, דגם מומלץ? אין דרישות מיוחדות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אחד הכרטיסים החזקים מריץ לי Just Cause ושאר ירקות על הגדרות הכי גבוהות :] קצת פרטים על הכרטיס Sapphire ATi 256MB DirectX 9.0 - Shader Model 3.0 / OpenGL Support Dual DVI VIVO (Video IN / Video Out) GDDR3 Memory PCI EXPRESS HD CP Ready (High Definition Digital Contents Protection) תמונה של הקופסא: עוד פרטים: http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=147&grp=3 מחיר: 1,200 ש"ח יאללה ספרו חוויות :] (המפרט המלא שלי בצד..)

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by lazy,

בעיקרון כבר הזמנתי מזיגזג אבל שכחתי לשאול מה דעתכם ;D אז מה דעתכם בקשר ל LG Flatron 795FT - 0.24 - 17 inch - 1600x1200 75Hz- USB ? בעיקרון המחיר שאני מוכנה לשלם על המסך הוא לא יותר מ 1500 ש"ח. תודה :-)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

בכתבה שפורסמה כאן אתמול נכתב על הכרטיס וכל הדברים שיש בו וקיבל אהדה מצד הכותב הוא כתב גם שם שהכרטיס קול הוא הויברה 128 וסיכם עליו but the onboard sound is a different story. I was a little dismayed that the onboard sound took such a significant chunk of CPU cycles in Windows XP, and could only suggest it as backup sound and not for full-time use if you are using this operating system. Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB128 to be of really good quality, especially for an integrated solution. מישהו יכול לתרגם בדיוק את המשפט: Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB1…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. עם התמיכה האיטית של השוק בתקן ה-USB 3.0 שרק לאחרונה הראה סימני חיים אמיתיים, אנחנו מסתכלים על תקן ה-3.1 החדש שצפוי להביא עימו מספר שידרוגים שכל משתמש ישמח לקבל לכתבה: http://hwzone.co.il/usb-3-1-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a0%d7%95%d7%97-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%95%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%90%d7%a6%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by roma,

שלום רב! יש לי כמה רכיבים (ספק כוח, סורק ורמקולים) שעובדים בסתנדרטים אמריקאיים כלומר עם תקע שונה וב110 וולט. יש לי שנאי אחד שהבאתי מאמריקה אבל אני צריך להביא לאמי את המשב עם הספק כח ולהשאיר את הרמקולים והסורק אצלי. כך שאני זקוק לשנאי נוסף שמחליף מ220 ל110. היכן אני מסיג כזה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני כבר מספר שנים עם הMX518 הוותיק שלי, את האמת? עושה את העבודה נהדר. אבל הגיע הזמן לשדרג, קראתי רבות על ה G700 ואהבתי שהוא גם מדוייק וגם אלחוטי (יש לי מלא חוטים באיזור המחשב... מנסה לצמצם קצת) אני רוצה להזמין את הG700 (הגרסה הרגילה) כבר בשבוע הבא. המטרה כמובן היא משחקים, איך הוא בהשוואה לעכבר שיש לי כרגע? ואיך הוא מבחינת סוללה? זה זוג הדברים שהכי חשובים לי בעכבר הנ"ל, אני לא רוצה להשתעבד לעכבר והלטעין אותו כל יום. תודה!

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by hta,

איך המשטח הזה Steelseries QCK? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10374&perur=2&t=9&c=604

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by IDOnoach,

שלום. לאחרונה רכשתי עכבר E-3LUE מייזר 2. באמת שהוא עכבר מעולה אבל הוא גדול משמעותית מהעכבר הקודם ומרגיש שיש לו יותר חיכוך עם שולחן העץ שיש לי. אני זקוק להמלצה למשטח לעכבר זול וטוב עם חיכוך מינמאלי. רב תודות

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מקלדת: מוארת , מקשים נמוכים חובה , עדיפות לתוספת מקשי קיצור - לא חובה. עכבר: אלחוטי , נוח לאחיזה מלאה , ליד ימין , מיועד לשני משתמשים (אחת עם ידים קטנות השני עם ממוצעות) . עדיפות למוצרים מעוצבים... עדיפות לרייזר , ופליז לא בK S P . תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. עברתי לאינט' 100M וקבלתי נתב חדש, D-LINK N600 6850U, הצלחתי להגדיר בקלות את המדפסת ולהדפיס דרכה. האם אני יכול להגדיר גם את הסורק של המדפסת? ואם כן איך?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מדפסת משולבת אם זה עוזר. אני חיברתי אותה עם הכבל(שלא הגיע עם המדפסת לצערי), ובזמן ההתקנה שמתבקש זיהויי שלה, המחשב פשוט לא מזהה והUSB ב TASKBAR מופיע כבעיה. http://i30.tinypic.com/97mdkw.png http://i25.tinypic.com/33vhvrt.png האם צריך לעדכן סוג של חיבור USB? אני לא יודע כבר מה לעשות ואבא שלי צריך תמדפסת. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שימוש עיקרי- עבודת עריכת וידאו,ואינטרנט, מידי פעם סרטים על הפלזמה מהמיטה. יכול לעבוד גם 10-12 שעות. לא משחק בכלל ! עכבר-רצוי אלחוטי. מקלדת- לא חשוב. חשוב שיהיה נוח, יפה ואסטתי למשרד. דיי ננעלתי על שילוב של MX1000 ו לוגיטק מדיה עלית, חוטית. הקנייה מלוגיק (איתם אני עובד קבוע), תעלה לי 550 שקלים. חשבתי לנסות ולראות מה יש עוד להציע ב 550 שקלים: 1. MX3000 - המקלדת נראית אחלה, השאלה איך העכבר המוצע ביחס ל MX1000 ? מה לגבי טעינה/סוללות, מחזיר זמן רב? 2. Logitech S510 Media Remote PS2 I USB Cordless Desktop - איך הסט יחד עם השלט? העכבר שלו פשוט מידי ביחס למה שחשבתי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. או קיי .. אני הצלחתי לדחוף את הP4 שלי לאחותי ב 1400 שקל = מעבד+לוח+SDRAM = יותר יקר ממה שקניתי את זה :smoke: :smoke: אבל עכשיו אני רוצה לקנות איזה AMD טוב עם לוח טוב וDDR מה עדיף .. איזה מעבד ואיזה לוח ואיזה חברת זיכרון???

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  24. שלא יהיו במחירים מטורפים

• 7 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.