עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yanivganor,

אני לפני קניה ואני מתלבט בין שני העכברים הללו. אין לי בעיית תקציב, אבל אני לא מעניין סתם לשרוף כסף. האם ניתן לומר שה MX1000 היא קפיצת מדרגה או סתם אוויר חם ?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  2. שמגיע עם מאווררים שקטים מעדיף mid-tower לגבי תקציב - עד 600 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by poltergeits,

שלום אנשים אני מחפש מארז איכותי שיכול לבוא ללא ספק אבל רצוי שהוא יהיה אופציונלי לשניים או שלושה מאוררים 120' ויותר מהכל שיראה כמו מארז ולא כמו איזה רובוטריק\פאוורינגר חשוב שיהיה מאלומיניום ובעל אוורור יעיל המחיר יכול לנוע עד 750 ש"ח

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by Svartberg,

שלום זאת, דבר ראשון החומרה : athlon xp 2800+ | asus a7n8x motherboard elsa gladiac geforce 6800gt seagate barracuda 120gig audiophille + sb128pci הספק כוח שכרגע יש לי זה thermaltake silent purepower 480w , ואני חייב להגיד ששקט הוא לא (החלקים האחרים די שקטים), ושקט בא אצלי במקום ראשון. לפי מפרטים שבדקתי אני צריך רק 18 אמפר לרייל של ה12 וואט (אני לא עושה אוברקלוקינג ולא מתכוון לעשות). הספק היחידי שראיתי והיה גם מומלץ זה הenermax noisetaker אבל היחידי שראיתי זה 475 וואט, לא ראיתי את ה420 בשום מקום, ומן הסתם לא שמעתי כמה הוא שקט או רועש. המלצות והארות אל תהססו לשלוח :]

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  5. :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  6. אז הנה חלק מהמפרט שאני רוצה: מעבדי ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-754) זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 טוב עכשיו אני יודע שהמארז הזה בא עם ספק 300W האם הוא יוכל להחזיק מערכת כזאת? במידה ולא, איזה ספק לקחת בהתחשב בעובדה שאבא שלי מסכים לקנות מחשב וחלקים מ-KSP בלבד (כי זה 2 מטר מהבית ומסיבה לא מוסברת הוא לא רוצה לקנות במקום רחוק)

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by איש,

:s05: :s05: :s05: שבוע טוב חברים יקרים! קראתי את הכתבה על הכבר החדש של לוג'יטק, ואני מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי מה הייחודיות של העכבר? מה מיוחד בעכבר הזה? מה הכונה עכבר עם 1600DPI ? אשמח לקבל עזרה.. תודה חברות וחברים

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by nir_ofer,

שלום לכולם אני צריך המלצה למארז TOWER או FULL TOWER למודינג רציני. כמה שיותר זול!!!! יש לי ספק טוב, אז לא צריך ספק, וגם האסטטיקה לא חשובה לי כי אני מתכוות לפרק לו ת'צורה.. תודה מראש ניר

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by נדבוס,

היי לכולם, אני חדש פה, ואני יודע שהשאלה בטח נשאלה הרבה פעמים, אבל הפעם עם דרישות יותר ספציפיות : אני צריך מקלדת לגיימינג, מכנית, לא יקרה מדי, שתשמש בעיקר ל-FPS כפתורי מאקרו - לא חשוב, אבל אם יהיו 3-4 אני לא אכעס תאורת מקשים - לא חובה עברית על המקלדת - רצוי, אבל לא חובה nkro טוב ו-anti-ghosting שקטה, מקשים שלא נלחצים בטעות בקלות צגים למיניהם - לא ממש מעניין אותי למישהו יש המלצה על משהו שעונה לדרישות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום קניתי לא מזמן רכיב שיודע להמיר מקלטות וידאו לקובץ במחשב. (זה הרכיב שקניתי: http://www.grandtec.co.il/product.asp?productid=234 ) הבעיה היא שהקובץ שיוצא לי מהממיר הזה הוא באיכות נמוכה יותר מהאיכות שאני רואה כשאני מחבר את הוידאו לטלויזיה. אני מחפש רכיב טוב יותר שידע להמיר באיכות גבוהה יותר. אולי לא דרך חיבור USB אלא ככרטיס שאחבר ללוח אם... בקיצור, אשמח אם מישהו יודע על רכיב כזה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by kletsman,

היי האם NEDIS היא חברה טובה לייצור הכבלים הנ"ל http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cable&db1300886=1300891&db1300893=1301180&orderby=price פשוט קניתי GPT, ויום אחד הוא הפסיק לעבוד. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אין לי העדפה לחברה מסויימת , מחפש מקלדת עם איכות בנייה גבוהה , שתהיה עמידה והעדפה למקלדת שמסוגלת להכנס לתיק של לפטופ 17'

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. רכשתי לאחרונה טלוויזית SAMSUNG EA46F6100 Smart TV 3D ואני מעוניין לרכוש עבורה מקלדת עם עכבר מובנה איכותית לתפעול קל ונוח וגלישה באינטרנט בטלוויזיה. הוצע לי בחנות סט של GPT שנראה יפה כלפי חוץ בעלות 250 ש"ח, אך אני לא בטוח באיכות שלו. הייתי מעדיף של מותג איכותי כגון LOGITECH או MS, אם כי אני לא בטוח שיש להם מקלדות קטנטת עבור הנישה של SMART TV. אודה לכל מי שיודע, מכיר או ממליץ

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by tom123p,

שלום, האם מומלץ לרכוש מדפסת לייזר צבעונית? ואם כן, האם יש כזו במחיר סביר של עד 800 ש"ח? כמה הדפסות צבע היא יכולה לעשות טרם החלפת טונר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, המדפסת שלי (HP Officejet All in One 5610) הפסיקה להדפיס לאחר שש שנים :-( אני מחפשת מדפסת דומה ואיכותית. ראיתי מדפסות עם שני ראשי דיו וגם כאלה עם 4 ראשי דיו. לא יודעת מה עדיף... בנוסף, בשיטוט באינטרנט (בארץ ובחו"ל) קראתי חוות דעת סותרות על חלק מהמדפסות. לכן, אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בפועל. אני לא צריכה שהמדפסת תהיה אלחוטית, וכן מחפשת מדפסת שקטה יחסית ולא גדולה מהמדפסת הנוכחית שלי). אשמח לעזרתכם, מיכל

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by orr19,

אהלן, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג, לא סגור אם מכנית או לא מכנית. בגדול אני מחפש מקלדת עד ה400 שקל, אם זה מכני וההבדל בין ה2 רציני אני אחרוג ב100-200 הדבר הכי חשוב זה מקשים נמוכים ואם יש תאורה אחורית זה גם טוב. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Bragiz,

מקור : 4chan מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני כבר מספר שנים עם הMX518 הוותיק שלי, את האמת? עושה את העבודה נהדר. אבל הגיע הזמן לשדרג, קראתי רבות על ה G700 ואהבתי שהוא גם מדוייק וגם אלחוטי (יש לי מלא חוטים באיזור המחשב... מנסה לצמצם קצת) אני רוצה להזמין את הG700 (הגרסה הרגילה) כבר בשבוע הבא. המטרה כמובן היא משחקים, איך הוא בהשוואה לעכבר שיש לי כרגע? ואיך הוא מבחינת סוללה? זה זוג הדברים שהכי חשובים לי בעכבר הנ"ל, אני לא רוצה להשתעבד לעכבר והלטעין אותו כל יום. תודה!

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by KoM,

מעוניין במשטח יחסית גדול, קשיח, ושיהיה איכותי ומחוספס יחסית, לשילוב עם עכבר רייזור ממבה 4G. אהבתי מאד את המשטחים של FUNC.NET, כמו : http://www.func.net/en/products/surface-1030/ הבעייה היא שאין בארץ, ובחו"ל עם משלוח הוא עולה כמעו 400 שקלים, שזה דיי מטורף, האם יש משהו מקביל בארץ ? תקציב של 200-250 שקלים.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by EladOs,

יש לי את העכבר כשנה וחצי. עד עכשיו השתמשתי בו כעכבר חוטי ועכשיו החלטתי לעבור לאלחוטי.. הסוללה הנטענת הייתה בעכבר מיום הקניה. היום בLGS ראיתי שמד הסוללה הגיע לקו האדום האחרון אז חיברתי את המטען לUSB בלוח אם ואת הדונגל לצד השני של המטען. הבעיה היא שזה פשוט לא מטעין...אין שום סימן להטענה וזה נשאר על הקו האדום כבר כמעט 10 שעות. בעיה בסוללה? בעכבר? תודה לעונים.

21. שלום חברים אני מעוניין להחליף את הסורק והמדפסת הוותיקים שלי במכונה משולבת שתכלול גם פקס התקציב כאמור עד 600 ש"ח הדרישות הן: אני סורק הרבה - צריך הזנה אמינה למספר דפים, רצוי גם לסריקה דו-צדדית סריקה ברזולוציה גבוהה לתמונות (ורצוי גם לפילם ושקופיות). חסכונית - רצוי מיכלי דיו נפרדים לצבעים השונים. אמינה - שתיתן שירות לאורך זמן בלי תקלות ותיקונים. חיבור USB למחשב חובה, חיבור רשת חוטית יכול להיות נחמד. תוכנה ידידותית. לא גדולה מדיי - המקום אצלי מוגבל. יש חיה כזו ? תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי מחפש אוזניות עד 15 דולר כולל משלוח שלא יהיו מקצועיות, רק סבירות ותקינות. ואלחוטיות. אני מעדיף שהן תעבודנה עם תדר FM השאלה האם FM יכול לעבוד עם מחשב ? מצאתי את האוזניות הללו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/271200685177?ss ... 1438.l2649 מה אתם אומרים? האם יש הצעה אחרת טובה יותר ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by composite,

שלום! אני מחפש מתאם PS/2 -> USB, שיאפשר לי להשתמש במקלדת ה- PS/2 האהובה שלי כמקלדת USB לכל דבר. אני מעוניין במתאם אמיתי, כזה שיקנה למקלדת תכונות USB כגון היכולת לחבר את המקלדת ללא ריסטארט (ועוד...) - ולא במתאם ''פשוט'' שסה"כ יאפשר לחבר כבל PS/2 לכניסת USB, ותו לא. חשובה לי האיכות, העמידות והאמינות של המתאם, ואם אפשר שיהיה כמה שיותר מינימליסטי, קטן ו- Low profile. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אשמח לשמוע המלצות לעכברים נוחים וארגונומיים בסכום בלתי מוגבל כמעט (400 שח זה כיוון) שיטת האחיזה שלי היא palm בלבד. בנוסף יש לי כף יד גדולה יחסית ולכן אשמח לעכבר גדול עליו ניתן להניח את כל כף היד. אני מכיר את הפורמט הזה - http://www.healthyworkstations.com/media/STOCKIMG/0018701E.JPG אישית לא אהבתי אותו במיוחד אחרי ניסיון קצר ולכן אשמח לשמוע המלצות לעכברים אחרים. אין משמעות לעכבר מהיר או מדוייק במיוחד, זה לא למטרות גיימינג. מבחינתי שיהיה גם מבוסס כדור עקיבה. עדיפות לעכבר אלחוטי. תודה לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה להעביר כבל HDMI דרך תעלה בקיר אבל הקונקטור גדול מידי והכבל לא עובר... חיפשתי המון פתרונות באינטרנט וקצת קשה לי להחליט איזה פתרון עדיף בפתרון הכי חשוב לי לשים דגש על איכות השידור והמחיר 1. לעביר כבל hdmi to mini hdmi ובצד של הMini להשתמש במתאם לhdmi רגיל 2. לקנות כבל hdmi רגיל, לחתוך אותו לפני אחד הראשים, להעביר את הכבל ואז לחבר. משהו בסגנון הזה 3. כבל hdmi עם ראש נשלף, כרגע מצאתי כבלים שהם מאוד יקרים יחסית (הכבל שלי צריך להיות 8-10M) תודה!

• 7 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים