עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן! יש לי צורב של NEC 2510A. לא מזמן ההורים שלי חזרו מארה"ב והביאו לי (בטעות) שתי חבילות של דיסקים של VERBATIM DVD+R DL במקום DVD רגיל. שאני מנסה לצרוב על הדיסק משהו אם נרו הוא נותן לי כל מיני שגיאות מוזרות ולא מצליח לסיים צריבה כמו שצריך. בדקתי באתר של NEC והצורב אמור לתמוך בדיסקים האלה ומשום מה הוא לא. חשבתי שעידכון FIRMWARE יעזור ועידכנתי לגרסה המקורית הכי עדכנית (2.18) ועדיין נרו לא צורב. מה עושים?? אגב אם מישהו מעוניין בחבילה יש לי אחת אקסטרא צרו איתי קשר בה"פ

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  2. לאחר שקראתי והתרשמתי מהביקורות הסהכ טובות למחיר רכשתי את ה GSP 300 של סנייזרס , בחיבור לגלקסי S9+ שלי , הצליל נשמע אכן חזק והאיכות מספקת , אבל אם אני מחבר את האוזניות (פלג כניסת אוזניות PL) ל PC החדש שלי עם WIN10 השמע מרגיש לא מספיק גבוהה ולא מצליח להגיע אותה חווית שמע כמו בטלפון (עשיתי השוואות עם אותה מוסיקה) עברתי אין ספור על כל מצבי הפיקודים\בקרה\דרייברים של הסאונד ב WIN10 הכל נראה שממוקסם על 100% ועדיין זה חלש יחסית , אני כבר עובד עצות , לפני שאני מחזיר את האוזניות יש למשהו ניסיון עם תופעה הזאת שיכול לעזור לי?

3. Started by the_jackal,

מבחינת ביצועים לתוכנות גרפיקה חוץ מפוטושופ נגיד למשל autocadd ומה הבדל המחירים בינהם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Shmoolik,

מה זה לעזאזל בכתבה פה באתר ראיתי ש GEFORCE 4 הוא מורב מ DDR SDRAM מה זה אומר לעזאזל זה לא 2 סוגים שונים לגמרי של זכרונות?!?!?!?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Kenny,

היי אנשים , אחרי הרבה הפסקות חשמל , קניתי אל פסק.. קניתי את הדגם של Advice PRP750 (750 וואט מן הסתם) אני יתאר את המערכת שלי , ובסוף את השאלות. יש לי : amd3500\1gb memory \X850 xt \ TT power supply 480watt בספק כוח , יש לי את הדבר הזה , שאני כבר לא זוכר איך קוראים לו , שהוא פעיל.. אמרו לי שאם זה פעיל (active) אז אני אצטרך אל פסק עם פחות וואט... וכמובן , מסך 19 אינץ , Samsung 959nf. קודם כל , מה אתם אומרים על האל פסק מול המערכת? ורציתי עזרה בכיוון של האל פסק , אני לא ממש מבין בזה. העלאתי תמונה , עם הכיוונונים שיש לי שם. שיהיה לכם יותר קל להבין על מה אני מדבר. ואם אפשר להסביר מה זה כל שעון שם , ומה הוא מודד בדיוק. תודה לכולם , זאת התמונה : http://img376.imageshack.us/img3…

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by moonmadness,

שלום אני מחפש מדפסת משולבת (סורק, פקס) עם עלויות הדפסה נמוכות, בתקציב של סביב 500 ש"ח, שיכולה להתחבר לרשת הביתית. אני לא מדפיס הרבה דפים, אולי דף פעם בכמה ימים, לעתים רחוקות צבעוני, לרוב שחור לבן, ומדי פעם אני מדפיס כמויות גדולות יותר (נגיד פעם בחודש הדפסה גדולה יחסית של 70 דפים בבת אחת) הבנתי של-brother עלויות הדיו הכי נמוכות, האם זה נכון? מה בדבר הטכנולוגיה החדשה של HP שאמורה לחסוך עלויות? אני אשמח אם לא אהיה חייב להדפיס פעם בשבוע-שבועיים כדי למנוע התייבשות הדיו... או שמא בכלל עדיף לי לייזר? המחירים של לייזר היום כבר די סבירים... ??? אה, וחשוב לי גם שהסורק יהיה איכותי (עומק סיבית גבוה). תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by nadav275,

שבת שלום מחפש מקלדת אלחוטית לסלון שתכלול גם כדור עקיבה(במקום עכבר). שתהיה קטנה ואסטטית, ובמחיר סביר. דרישה הגיונית? תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש חיישן קטן שיכול להגיד מה הטמפרטורה המדיוקת,אני רוצה לשים אותו בכרטיס מסך שלי. ראיתי אצל חבר שלי אחד כזה הוא פעל על סוללה והוא שם אותו מתחת לכרטיס מסך גם וזה הראה טמפרטורה. [אגב זה הפורום הנכון לזה? כי לא מצאתי שום מקום אחר שמתאים.]

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  9. מתי כבר ישווקו את הכרטיס הזה?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by Styx,

אז ככה אני בעיקרון מחליף את כל הציוד ההפקי במחשב ומה שאנישאר לי שעוד לא מצאתי זה מיקלדת איכותית ואחראי חיפושים ולבטים הגעתי ל-3 אופציות Razer Lycosa deazon MERC Stealth Razer Tarantula עכשיו ממה שראיתי בביקרות פחות או יותר שהטרנטולה הכי טובה אבל מה גם יקרה שני האחרות יעלו ל באיזור ה-300-350 אבל גם הם ניראות סבבה+ המחיר לא כזה חשוב אני מעדיף יחס/תועלתי יותר טוב מה דעתכם נ.ב אם יש לכם מיקלדות אחרות ממולצות אז גם יתקבל בברכה נ.ב הבנתי שעל המיקלדות האלה אין את האותיות בעיברית אבל אפשר להקליד בעיברית ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי, ראיתי את המוצר של sunbeam ששולט על התאורה ומגיע עם כמה מנורות כאלו שנקרא chameleon, אני מבין שהוא לא הגיע לארץ, מישהוא יכול לעזור לי ולתת לי אתר מחו"ל או אפילו אם יש מהארץ, שאפשר להזמין ממנו את ה-chameleon לארץ??? ועוד שאלה לגביו... האם כבל של uv יזהר ע"י הנורות שמגיעות איתו???

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  12. גדול מקוור היטב. מקום לקטודות הוספת פאןבאס,lcd בעתיד וגדול! די דחוף אז תודה...

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by slimshady21,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך הצעה למארז איכותי שלא יתחמם יותר מדי-שיהיה גדול, מאלומיניום דק , מאווררים טובים, ושיהיו הרבה מקומות למאווררים, פחות חשוב לי היופי(אבל בכל זאת אם הוא גם יהיה יפה לא יזיק...) המחיר הוא בערך550 כולל ספק (לפחות 380W)וגם חשוב שתיהיה דלת שקופה הנה בינתיים מה שנראה לי: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Super ATX Chieftec OEM עריכה: טעות התכוונתי לכתוב 650ש"ח(תקציב)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Bose,

איזה סט מקלדת ועבר אלחוטי עדיף?? מזה בלוטות? האם הסטים האלה לא באמת שווים כל כך הרבה כסף ועדיף לקנות סט אלחוטי ב-250? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210&products_id=5858 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=4056

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by gaf,

שלום רב, איזה סורק כדי לי לקנות? אני מחפש סורק זול, שימושים - סריקת מסמכים, עבודות, תרגילים. משהו פשוט, לסטודנט. שימוש לפעמים (אולי פעם בשבוע), לא מסיבי. מחירים ראיתי בזאפ מתחילים מ- 300 בערך. יש משהו יותר זול וכדאי? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אשמח להמלצות , אני כמובן מחפש את המדפסת + סורק הטובה ביותר שהכסף שלי יכול לקנות. אני גם צריך שהמדפסת תהיה אלחוטית , זאת אומרת שאוכל למקם אותה היכן שארצה בבית כל עוד שיש חשמל באיזור. כמובן שמחיר הדיו הוא גם פקטור. תודה רבה על העזרה חברים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום! יש לי מדפסת לייזר HP LaserJet 1020 חדשה יחסית שמשמשת להדפסות בשחור-לבן. יש לי גם מדפסת הזרקת דיו Epson Stylus C84 בת כ-5 שנים שהפסיקה לעבוד היום. אני רוצה להחליף את ה-Epson במדפסת הזרקת דיו חדשה שאמורה להדפיס טקטט צבעוני, טקסט עם תמונות, ותמונות איכותיות. אני לא ממש מעוניין במדפסת שמדפיסה על דפי צילום (10X15), כי זה יוצא די יקר. הדפסה של תמונה בודדת ממצלמה דיגיטלית בחנות צילום עולה שקל אחד ל-10X15 ושני שקלים ל-15X20. בעיקרון, אני מעדיף מדפסת של HP. אני מתלבט בין שלושה דגמים: HP Officejet Pro K5400 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13494 HP Officejet Pro K550 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15871 CANON PIXMA IP4300 http://www.lamir…

18. הוספתי תמונה.... דומה לכרטיס של athlon.... 1MB ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Ice_m@n,

והאם גם הלוח אם חייב לתמוך בו? או שצריך לק שהמכשיר יתמוך בו? כלומר... כשאני קונה למשל סורק שתומך ב-usb2 האם אני חייב שגם ללוח אם שתומך בו? ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, התחלתי ללמוד משפטים, יש המון לקרוא, ממש לא נוח לקרוא במחשב אז מדפיסים. הדפסות מסיביות אני עושה בקמפוס, במכוני ההדפסה, אבל צריך מדפסת משולבת בסיסית גם לבית. על מה אתם ממליצים שיהיה זול לקנות, זול להחזיק ואמין מאוד? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by wow,

אני מתכוון ליציאות של המארז,אני לא יודע בדיוק איך זה נקרא,למה זה משמש?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by Yoram_gini,

שלום העכבר שלי שבק חיים, אחרי שנים של עבודה נדפק לו הכפתור הימני. הוא היה העכבר המושלם עבורי, מדובר במיקרוסופט האופטי של פעם. גדול מאוד, קל משקל, כפתורים מאוד שקטים וקלים ללחיצה, וגלגלת מאוד שקטה מגומי. לא מצאתי באזור נתניה או תל אביב איפה ניתן לקנות את אותו הדגם (אם אתם מכירים איפה אפשר להשיג אותו דגם אשמח להמלצה פשוט אלך ואקנה את אותו אחד בדיוק אפילו כמה ממנו שיהיה לשנים קדימה). אז אני מחפש עכבר חדש: - גדול בכף היד - כפתורים רכים שקל מאוד ללחוץ עליהם - שהלחיצה על הגלגלת גם תהיה מאוד רכה ללא הפעלת מאמץ - שהכפתורים יהיו שקטים (קניתי עכבר לא טוב microsoft comfort 4500, צריך להפעיל כוח חזק פי 3 כדי …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. השאלה בגוף הכותרת. אשמח לשמוע גם אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזו. עד כמה שידוע לי, לוג'יטק מכריזה על חצי שנה עד להחלפת סוללות.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by redead,

ואני צריך שימליצו לי על איזה משהו טוב.. לא כולכך אכפת לי אם הוא יהיה אלחוטי או לא והתקציב עומד על בסביבות 300-400 שקל..

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by matan_18,

שלום לכולם, רכשתי את העבכר הנ"ל ואני מאוד מרוצה ממנו באופן כללי.רק דבר אחד מאוד מציק לי: הגלילה שלו רכה מדיי כלומר כשאני מגולל את הדף למטה אז הוא מטיס לי את המסך לסוף הדף.וזה ממש מעצבן. התקנתי את הדרייברים והכל מכוון על הכי לאט שיש וזה עדיין קורה. אני שוקל לחזור כבר לMX1000 שלי הישן והטוב. יש למישהוו פתרון?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.