ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יש לציין שאני לא מתכנן לקנות כרגע... ראיתי את הלוגי'טק MX518 ורציתי לדעת אם יש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים שכוללים עכבר ברמה כזאת? איזה עוד דגמי עכברים לגיימרים קיימים? לא רק של לוג'יטק ענין נוסף שראיתי שאין הרבה יצרנים של מקלדות ועכברים איכותיים כמו לוג'יטק ומיקרוסופט בארץ. יש עוד חברות שלא שמתי לב אליהן? האם לסטים האלחוטיים ברמה הגבוהה יש בעיות רציניות לעומת חוטיים? נגיד Delay בתגובה? לפני כמה חודשים ראיתי איזשהו סט אלחוטי והעכבר היה ממש כבד ולא נוח לשימוש. זה ככה בכל הסטים?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לוח אם של פנטיום1 שיוצר על ידי חברת Octele והיגיעה גם לארץ ע"י EIM במחשבי ניורון קליק של פעם. דגם הלוח Rhino 10 אולי למישהוא יש טבלת זמפרים או קישור לכל חומר שהוא על הלוח המיושן הנ"ל: Octele Rhino 10 תודה מראש דן
-
יש לי את העכבר MX REVOLUTION והכרטיס הUSB של הבלוטוס שמחבר אותו למחשב נישבר לשנים (ניתקה בקיר והחלק הפנימים שנכנס למחשב נישאר בפנים והיחלק השני נפל) יש לי עדין אריות והכל אני יודע שהם לא יתקנו את זה החינם אבל איזו שהיא דרך להסיג רק את הכרטיס?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום , ברשותי ספק כוח 300 WATT של HEC , לאחרונה רכשתי כרטיס עריכה Matrox RTX10 , כמו כן במפרט יש לי גם כרטיס מסך שדורש יציאת חשמל משלו מאז שחיברתי את הכרטיס העריכה , המחשב מתכבה רנדומלית ברצוני לשדרג את הספק הכוח לספק כוח של 500 WATT מינימום (כיוון שכניראה שאני אוסיף עוד ראם וכרטיסים אחרים) חשבתי לשדרג לספק הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 HEC WIN550 המקסימום מחיר לספק זה 500 לא יותר . האם יש הצעות יותר טובות לשדרוג ? או ללכת עם ההצעה הנוכחית ? תודה ויום טוב .
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת לייזר עבור משרד שמדפיסים בו אך ורק שחור-לבן. השיקול החשוב ביותר הוא האמינות, ומייד אחר כך העלויות (כמה שיותר זול פר דף, ככה עדיף, כמובן - בחישוב עלויות של טונר גם כן). אשמח מאוד לקבל המלצה על מדפסת לייזר כזאת נ.ב: לא דרושה מכונה משולבת. רק מדפסת. המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכווווווולם. יש לי כרטיס Geforce 2MX400 של חברת PowerColor (אני יודע - כרטיס דפוק - אבל עושה את העבודה). התקנתי לו את הדריברים האחרונים (27.41), וכשאני מנסה להפעיל את תוכנת ה NVRefFix , התוכנה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי בכלל, ולא מאפשרת לי לתקן את קצבי הרענון ! התוכנה כן מציינת את שמו של הכרטיס , והוא אפילו מופיע ברשימת הכרטיסים המזוהים, אבל היא לא נותנת לי להתקדם לשלב ההגדרות, בטענה שהכרטיס לא נתמך. למישהו יש רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כבל המחבר את המחשב עם יציאת VGA, למסך שבו יש רק כניסת HDMI המוכר מזהיר עם סימני קריאה - !!!!!!!!!! אתה צריך לקנות את מפענח בעצמך, או המכשיר מגיע עם מפענח.אחרת כבל זה לא יעבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת צריך מפענח - ממחשב למסך? ואם כן - מה זה? המוצר נמצא :
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי צורב RICOH MP7125A עכשיו התקנתי WIN XP התקנתי תוכנת צריבה NERO 5.5 הוא כל הזמן הוריד לי את ה בופר של הצורב והפסיק את הצריבה,הצורב ו ה די וי די יושבים על אותו ערוץ IDE לאחר שהחלפתי את ערוץ ה IDE של הצורב (הוא והדיסק הקשיח יושבים ביחד עכשיו) הוא לא יורד מ 90% בופר בצורב עכשיו השאלה שלי היא מה זה משנה לצורב עם הוא יושב על אותו ערוץ יחד עם ה די וי די או יחד עם הדיסק הקשיח?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסתכלתי על כמה מדפסות עד עכשיו ראיתי שלוש מדפסות שנראות סבבה: Canon Pixma MP150 , Lexmark X7350 ,HP Officejet 5610 מה אתם חושבים עליהן? שווה את המחיר? האם יש הצעות למדפסות יותר טובות במחיר דומה ? בעקרון יש בהן פקס אבל אני לא צריך פקס מה שאני צריך זה מדפסת , סורק ומכונת צילום אם יש משהו טוב בלי הפקס זה עדיף תודה מראש מתן.
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, חייב מקלדת לבנה (בעיה בריאותית) אלחוטית ואיכותית הכי שאפשר. עלות לא כל כך עקרונית. הבנתי שהסט הזה מיועד בעיקר למק ואני צריך אותו ל-PC רגיל. האם זה יתאים לי בכל זאת?
-
- 7 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ביתי רגיל שהספק שלו הוא 500W אני רוצה להזמין UPS אבל אני לא יודע איזה אני צריך ??? ראיתי שיש מייצב חשמל ויש אל-פסק רגיל מה ההבדל? מישהו יכול להמליץ לי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן חברה רציתי לדעת אם יש מארזים שבצורת מכונית ....... :auto:
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש המלצות למקלדת + עכבר מיועדים לשימוש גנרי: משרדי, תכנות, קז'ואל משחקים. אחלוטי או לא - לא משנה בכלל. דרישה: מקלדת מלאה, נוחות חשובה, ושתהיה מרווחת מאוד (נגיד לא כמו לפטופ שהיא יחסית מצומצמת). עכבר - שיהיה גדול מהממוצע (פיזי). תודה חברים.
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
- 2 followers
-
-
תציעו לי אך ורק מפה> http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=272
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום זאת, דבר ראשון החומרה : athlon xp 2800+ | asus a7n8x motherboard elsa gladiac geforce 6800gt seagate barracuda 120gig audiophille + sb128pci הספק כוח שכרגע יש לי זה thermaltake silent purepower 480w , ואני חייב להגיד ששקט הוא לא (החלקים האחרים די שקטים), ושקט בא אצלי במקום ראשון. לפי מפרטים שבדקתי אני צריך רק 18 אמפר לרייל של ה12 וואט (אני לא עושה אוברקלוקינג ולא מתכוון לעשות). הספק היחידי שראיתי והיה גם מומלץ זה הenermax noisetaker אבל היחידי שראיתי זה 475 וואט, לא ראיתי את ה420 בשום מקום, ומן הסתם לא שמעתי כמה הוא שקט או רועש. המלצות והארות אל תהססו לשלוח :]
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לדוגמא שבמפרט במדפסת משולבת כתוב "פוטו סנטר", מה זה? והאם נחיצותה של הפוטו משמעותית במדפסת? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיצור הגיע המחשב החדש ואיתו אני גם רוצה לקנות מקלדת אני מוכן להשקיע 250-260 גג .. בשביל מקלדת .. המקלדות הם: Microsoft Reclusa Razer Arctosa Logitech Wave מה המקלדת הכי נוחה פה? אני לא צריך מקשים שאפשר לתכנת,חיבורי USB אוזניות מקלדת וכל זה זה לא שימושי לדעתי. קיצור מה המקלדת המומלצת מה-3 שלמעלה?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
יש לי זכרון 64 ובביוס הוא רושם לי64 DISABLED מה זה אומר
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ואיכותיים. יש לכם המלצות מנסיון אישי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום כולם יש לי שאלה יש לי ספק כוח גנרי של 300 וולט ואני מפעיל עליו בלי בעיות פנטיום 4 , נגן דיוי, צורב, פלופי ,הראד דיסק ומאורר של המארז ועוד מאוור של הספק עכשיו עוד מעט אני מקבל ראדון 9800 פרו ומארז חדש עם 5 מאוורים גם כן אני רוצה להחליף לוח אם ומעבד ( אני יקנה את המעבד החדש של AMD שיומא במאי ואני ישים עליו היטסניק חדש שיקח גם מטח) עכשיו אני בטוח שהספק שיש לי עכשיו לא יחזיק את כול הדברים הללו וכלן אני קינה ספק של 480 וולט האם הוא יחיזק את כול זה?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מחר אני טסה לפריז וחשבתי אולי לקנות שם לוח אם, הבעיה היא שאני לא יודעת איזה הכי כדאי יש לי AMD tbird 1.4ghz יש לכם המלצות ? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-