עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by arik3k,

היי לכולם, קניתי שלט XBOX 360 WIRED FOR PC ואני רוצה לדעת אם יש דרך לכבות אותו, אני לא משחק כל היום, כך שאין צורך שיהיה דלוק מצד שני נראה לי טבעי שתהיה אפשרות לכבות ולהדליק אותו ולא ישירות מה USB לנתק לחבר נשמע לא משהו. למישהו יש רעיון לגבי זה ? תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by matan_18,

שלום לכולם, רכשתי את העכבר הזה ואני מאוד מרוצה. שמתי לב כי הנורה שמראה את עוצמת הסוללה(הירוקה שבצד)אינה דולקת באופן קבוע. האם זה ככה צריך להיות?

3. מה ההבדלים בין שני העכברים? יש טבלה שמסכמת זאת? איזה עכבר טוב יותר? איזה עכבר עמיד יותר? הMX1100 בעל סוללות אצבע, ואילו הרבולוישן בעל סוללת ליטיום? איזה עכבר נוח יותר? כרגע אני עם G5 ומעוניין להחליף/לשדרג/להחליף ל DA/MX1100/MX Revolution. ושאלה נוספת, יש בעיה בהזמנת עכבר דרך ebay? מבחינת משלוח (עשוי להינזק?), מכס ומע"מ קיימים? ואם כן מה שיעור העלות של המכס?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Swed,

שלום אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות הגה למחשב לכל המשחקי מירוצים שלי.. עכשיו אני לא יודע מה לעשות.. מצד אחד אני רוצה שזה באמת יהיה אמיתי ומצד שני אני לא רוצה לשים 1500 שקל על כזה דבר.. יש לי אפשרות לקנות מאיבי כדאי לקנות משם ולהביא G25 ? המחיר שם יותר מציאותי מאשר בארץ.. והאם הוא באמת שווה תכסף ? אשמח לעזרה נ.ב. בהרבה אתרים רשום שאין תמיכה בויסטה כאילו לא רשום שהדרייבר תואם ויסטה או 7 אשמח לדעת אם זה תואם ואין בעיות התקנה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Eli100,

מוצר: סט של מקלדת + עכבר מחיר: 160 ש"ח עם חריגה קלה אם זה שווה את זה חנות: Skypc עדיפות: אלחוטי מה שאני ראיתי שיש להם במחירים האלה זה: סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 100 ₪155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=967713-0119 סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop 660 ₪151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=920-000476 סט מקלדת ועכבר אלחוטי MicroSoft Wireless Optical Desktop 1000 ₪166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MIC1563 יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by Kalisto_D,

אני כבר איזה יומיים מתלבט על אוזניות חדשות, יש לי כרגע את הפיראנה שהם אוזניות מעולות שלא תבינו אותי לא נכון, אבל אחרי כמה שעות של MW2 האוזניים שלי מספיק חמות בשביל לעשות ביצת עין עליהם.. הם פשוט לוחצות לי על האוזניים ואונסות לי אותם! אבל באמת אוזניות מעולות. הגיימקום נראות לי אוזניות סבבה ויש עליהם ביקורות יפות והם גם לא כאלה יקרות, ה367 שאני מעדיף אותו על ה377 עם הדיזיין הסגור עולות 195 בקוברה מחשבים.. השאלה מי יותר איכותי ואם בכלל שווה לעשות שידרוג? ואם זה לא יהיה גיימקום, אז אני מתיאש וקונה בראקודה וזהו... http://www.xsreviews.co.uk/reviews/headsets/plantronics-gamecom-367/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כבר כמה זמן שאני מעוניין לקנות MID בסגנון של ה Archos 7. הבעיה היא שראיתי די הרבה מכשירים דומים מיצרנים סיניים במחירי ריצפה שמגיעים עם לינוקס או WIN CE. Smart Q7 לדוגמא... המכשיר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת סרטים. יש פה מישהו שקנה מכשיר דומה שיכול לתת חוות דעת?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by gilp123,

שלום, האם מישהו מכיר מדפסת לייזר משולבת שיודעת גם לסרוק משני הצדדים? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by maxwell10,

שלום, התקנתי win7 ורציתי לחבר מדפסת lexmark x5070, כמובן שה windows זיהה אוטומתית והחל בתהליך ההתקנה, כשהתבקשתי לחבר את כבל ה usb מהמדפסת למחשב אז המחשב זיהה את החיבור (הוא עשה צליל של חיבור חדש) אבל בחלון בו אני אמור לבחור באופציה printer is connect to computer via usb לא ניתנה לי האפשרות לעשות continue אלא אם כן בחרתי printer is conect via network. איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  10. שלום, אני מחפש הארדיסק חיצוני של 500 גיגה. השימוש בו יהיה בעיקר לגיבוי שיעובר אליו פעמיים ביום. כמובן שהדבר הכי חשוב הוא אמינות. יש המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by rotemit,

שלום. כיצד ניתן להגדיר שליחת הדפסה ממחשב אחד למדפסת שמחוברת פיזית למחשב אחר? קצת נתונים: מדובר בשני לפטופים שביניהם אינטרנט אלחוטי בעזרת ראוטר מדפסת CANON PIXMA MP190 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש שתי מקלדות שאני מתלבט לגביהים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1598&CatCode=415

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by enzo,

קניתי סט אלחוטי wireless laser desktop 5000 והתקנתי כפי שמוסבר בחוברת. העכבר עובד והמקלדת גם אך כשאני נכנס לוורד או באינטרנט ורוצה לכתוב אז זה מקפיץ לי כל מיני חלונות. גם המספרים שבמקלדת לא מגיבים: לא ב-NUMPAD ולא בשורת המספרים שמעל האותיות. וידאתי שה-NUM LOCK במצב ON וכמו כן הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שמגיעה עם הסט. אין לי אפשרות "לעצב" את המקשים של האותיות אלא רק את מקשי המועדפים ומקשים נוספים. מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. התקנתי win 7 לפני כשבועיים ומאז המדפסת שלי לא עובדת... באתר של xerox אין דרייברים לwin 7, רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המדפסת איכשהו?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מי מעוניין לרכוש איתי מאיזור הצפון (קריון או קיון נהריה), סט של לוגיטק של עכבר ומקלדת אלחוטית במבצע של 1+1 במחיר של 1100 ש"ח. לכל אחד זה יעלה 550 ש"ח. יש מעוניינים ? יום טוב, עומרי

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  16. אני קונה עכשיו מחשב חדש, המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטים מערכת הפעלה תהיה Windows 7 אשמח לקבל המלצה לשלט רחוק למחשב שיאפשר לשלוט על הווליום של הרמקולים וגם לשלוח פקודות ל Pause/Play אני לא מצליחה לחשוב על פונקציות אחרות שאצטרך משלט רחוק. תודה

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by DarkTesticle,

היי, קיבלתי עכשיו עכבר חוטי של compaq הגלגלת שלו ניתנת ללחיצה למשל באינטרנט ובוורד מופיע העיגול עם החיצים שמאפשר גלילה מאד מהירה כשלוחצים על הגלגלת אך הגלילה הרגילה לא עובדת לא למעלה לא למטה לא יודע אם היא נחשבת משוחררת כי יש התנגדות ו"תיקים" חלשים כאלה שמרגישים באצבע, לא ששומעים. מה גורם לזה והאם אפשר לתקן פיזית/הגדרתית? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. שלום, יש בידי מחשב שמוחבר לטלוויזיית LCD המרחק בין המחשב לטלוויזיה בחדר הוא משהו כמו מטר מטר וקצת אני רוצה מקלדת ועכבר - איכותיים [אני מבין שיש 2.4 GHZ וכל מיני באלגנים, לא מעניין אותי המרחק פה הוא לא מהותי] אז כמו שהבנתם המרחק לא מהותי, רק שיפעל טוב ולא יהיה מקלדת ועכבר חרטא שמתים כל יומיים או צריכים הטענה, כי אני רגיל לMX518 שאני הולך לוותר עליו. תקציב עד 300 ש"ח [כמה שפחות יותר טוב]

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  19. קניתי את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD כי זו הייתה המקלדת הכי קטנה וגם אלחוטית שעובדת עם WINDOWS (לא בצורה מותאמת לגמריי אבל איכשהו כן). אחרי שגיליתי שיש לי יותר מדי בעיות איתה (ניתוקים לא קשורים, LAGים עצבניים, כמה מקשים חיוניים שלא עובדים כמו F2 F12, ועוד) - חיפשתי אלטרנטיבה. נתקלתי היום בDINOVO CORDLESS DESKTOP FOR NOTEBOOKS והיא נראית הפתרון המושלם בשבילי. הנאמפאד הוא לא חלק אינטגרלי מה שאומר שהמקלדת עצמה קטנה יחסית, וגם הסט לא עובד על בלוטות'. רציתי לדעת אם תהיה התנגשות תדרים/תוכנה כלשהי בין העכבר הנוכחי שיש לי LOGITECH MX1000 והמקלדת של הDINOVO שציינתי. אה, והכל על VISTA ואולי על 7 בעתיד הלא רחוק. תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by October,

מה קורה חברים אני מאזור המרכז יש לי mx518 כבן שנה במצב טוב שאני רוצה להחליץ לרייזר ברמתו... ה mx518 פשוט לא נוח לי בכלל והיה בשימוש אצל אחותי הקטנה..

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. השירות שלהם לא יודע עליו דבר. שמתי לב שיש כבר את ה- X5 זמין לקניה. מישהו שעובד שם יודע אולי אם ה- X8 יהיה זמין בקרוב ? תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מערכת 2.1 ישנה יחסית של GENIUS, בחודש האחרון צצה לי בעיה מעצבנת, מדי פעם הסאבוופר מפסיק להוציא את הבאס ורק אחרי כמה בעיטות( ) או הגברת הווליום הבאס חוזר, ובאופן רנדומאלי הוא יכול להיעלם שוב. תופעה מאוד מעצבנת וחוששני שמדובר פה בנפילת מתח בסאבוופר או משהו בסגנון. בדקתי את הכבלים, הכול מחובר כראוי... יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  23. אני מחפש מדפסת לייזר לא יקרה ושתהיה חסכונית. שמעתי שניתן למלא אותם באבקה...מה אתם ממליצים? איזה חברות? איזה דגמים?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by proloms,

הלן, האם יש למישהו רמקולים שקופים? מצאתי באינטרנט רמקולים של Microlab http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=222 הם יפים אין מה להגיד ובה לי לקנות אותם, אבל האם צורת המיקום של וופר והחומר שהם עשויים ממנו לא משפיע על האיכות לאומת הרמקולים באותו רמת תקציב? אולי עדיף ללכת על עץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היות והמחשב נמצא בקצה החדר וממש מעבר לקיר נמצאת הטלויזיה שבסלון, החלטתי לחבר ישירות את המחשב לטלויזיה (דרך חור בקיר, מן הסתם). לכן אני זקוק לסט אלחוטי שכולל אנטנה עם כבל ארוך שניתן להעביר דרך הקיר ולשים בסלון (גם דונגל של יו אס בי זה בסדר אני מניח כי אפשר לחבר עם מאריך), או לסירוגין לסט שיקלוט בצורה חלקה גם דרך הקיר ובמרחק כולל של כ-5 מטרים. חשוב לי לציין שהסט יהיה נטו לשימוש בסרטים, ולכן איני זקוק למקלדת ארגונומית, יפה, לגיימרים וכו'. אני זקוק רק לסט שיקלוט באופן חלק ויעשה את העבודה, ובתקווה לא ביותר מאיזור ה-200 ש"ח. אשמח לקבל הצעות קונקרטיות ממי שבאפשרותו לעזור.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים