עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shiker,

היי חברים כמו כל אנשי המחשבים ידוע שבחורף המחשבים נהרסים יותר מהר עקב המתחים בחשמל.. אני שמתי אל פסק בשנתיים האחרונות ובלי עין רעה עובד אחלה, אבל השאלה שלי היא ככה..יש מן שקעים כאלה שקוראים להם מייצבי מתח השאלה אם אני אשים אחד כזה במקום האל פסק האם הוא יעשה את העבודה כראוי ? אני מעוניין להוציא את האל פסק מטעמי נוחות (גדול כבד, יותר מדי כבלים) מה דעתכם ? תודה מראש רועי

2. Started by moti7,

כאשר אני אחבר צורב CD למחשב, כל מה שאני אצטרך לעשות זה להגדיר בBIOS שהכונן שלי הוא הצורב. ואז אני יכול להכניס לתוכו דיסק והמחשב יזהה אותו? ועוד שאלה, החיבור של הצורב הוא IDE? יש למישהו תמונה של איך נראה כניסת IDE? או שאני יכול פשוט לנתק את הכונן DVD שלי ולחבר באותו מקום את הצורב CD? *אם זה לא לפורום הזה להעביר*

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. אני לא יודע מה לעשות רק להדפיס עד עכשיו הצלחתי במדפסת הזאת חיברתי את כבל ה usb והווינדווס 7 זיהה ואפשר רק להדפיס אך לסרוק ולשלוח פקס אני לא יודע אין דרביירים למדפסת משום מה לויינדווס 7 עזרה בבקשה אני מיואש צריך פקס בבית חחח וכל הבית רוצה פקס ושיגעו אותי!!!

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by BaconMan,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר של לוג'יטק Anywhere Mouse http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5846&cl=us,en לא מצאתי שום מקום בארץ שמוכר את העכבר, מישהו יודע להגיד לי איפה קונים את המוצר הזה? וגם יודע להגיד לי איזה מקלדת אני יכול לחבר אליו כדי להשתמש באותו משדר? (הוא מגיע עם משדר שאפשר לצרף אליו כמה מוצרים ביחד).

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by yosi58,

מאחר והמקלדת מחוברת באמצאות USB לא ניתן להפעילה בכניסה לבקרת ה BIOS ואפילו כאשר החלונות עולים בעלית חרום אין אפשרות לבצע גלילה בין האופציות לוח האם שלי הינו ASUS P5Q PRO עם P5Q-ASUS-PRO-1613 Bios אשמח לקבל סיוע בנושא

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by nir2002,

חברה אני צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר זה מה שהכי משך אותי Cordless Desktop® Wave Pro™ http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677&cl=us,en יש עליו המלצות טובות מה שמטריד אותי הוא - עניין הקליטה - המקלדת שלי נמצאת על השולחן והמחשב נמצא מתחת, האם זה יפריע לקליטה? קראתי קצת תגובות שזה קורה ובכללי מה אתם אומרים על זה? או שיש לכם משהו אחר להמליץ לי עליו?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by aviel131,

שלום לכולם, קניתי את העכבר והתקנתי את הדריבר עכשיו הליזר לא פועל יענו יש מנורה אבל אין את האדום זה ככה צריך להיות? או שצריך להיות אור אדום? תודה.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  8. Started by shazbak,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות BLUETOOTH ע"מ לצפות בסרטים במחשב (השימוש היחיד, לא ריצות, לא פלאפון וכו'...). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט (wireless 6000 או 5000 אני לא זוכר בדיוק) והוא פשוט זוועה. לא מדוייק, נתקע מדי פעם, סוללות אחרי יומיים כבר מתחילות להיות חלשות כך שהחלטתי להחליף והפעם אני אלך על לוג'יטק. השימושים שלי הם ברובם עבודה משרדית ואינטרנט וקצת משחקים (לא יותר מ 20% מהזמן, אסטרטגיה, ספורט ו FPS). אני לא גיימר רציני כך שלא נראה לי שאני אבדיל בין 1600DPI ל 2000DPI אבל חשוב לי שתהיה חווית משחק סבירה. ההתלבטות שלי היא בין שלושה דגמים: G7 יתרונות - בנוי טוב, שתי סוללות מתחלפות. חסרונות - יקר, ניסיתי אותו והוא לא כל כך נוח לי ביד. MX REVOLUTION יתרונות - יפה, נטען, המון כפתורים (למרות שאני לא צריך כ"כ הרבה) חסרונות - יקר, דגם קצת ישן, כפתור אמצעי בעייתי, מקלט גדול. MX 1…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by mc_elad,

--אייכותים ועוצמתיים כמה שאפשר במחיר הנ"ל(למשהו יוצא דופן אפשר להוסיף כ-100) --אני מעדיף 2.1 כי אין לי מקום ליותר...... --איך הדגם הזה->PHILIPS SPA5300?? בבקשה עזרה ....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  12. Started by Stanly,

בדרכ במקלדות יש לחצן בין הALT לCTRL הימניים שפועל כמו הלחצן הימני של העכבר, במקלדת הנוכחית הלחצן מפעיל את לחצני הfunction קיצר אני רוצה שבמקום הלחצןfunction יהיה לי את הלחצן הישן, יש דרך לעשות את זה? (מבלי לקנות מקלדת חדשה?)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש למישהו המלצה למכשיר שעושה את הנ"ל ומתאים לשימוש בייתי? מספיק לי מדפסת שחור לבן, עדיפות כמובן ללייזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BoA,

בבקשה תמליצו לי על מדפסת עם פקס בתקציב של 700 ש"ח. אני לא מבין בכל צורות ההדפסה השונות (הזרקת דיו,לייזר וכו') אבל חשוב לי מאוד שאיכות ההדפסה בצבע תהיה גבוהה מאוד חדה ומדוייקת ושהיה כמובן פקס. כל זה לשימוש ביתי. בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  15. אני כרגע משתמש בעכבר אלחוטי במחשב הנייח שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי ASUS תוצרת logitech, הוא דווקא אחלה עכבר אבל לפעמים אני מרגיש שהוא לא מדייק ואחרי שנתיים הכפתורים שלו לפעמים לא עובדים כמו שצריך, ולפעמים צריך לתת לו כמה מכות טובות עד שהם חוזרים לעבוד, אז החלטתי לקנות עכבר חדש ויחסית טוב בתקציב נמוך של עד 200 שקל. אז ככה: 1. עכבר אלחוטי עם מתאם USB כזה - לא בלוטות'. 2. עובד בכל משטח או ברוב המשטחים וגם בלי פד. 3. שיהיה נוח ביד. 4. מדויק במיוחד למשחקי אסטרטגיה שצריך דיוק טוב וגם לFPS. 5. לא איכפת לי אם הוא נטען או עם סוללות. 6. שיהיו כמה כפתורים חוץ מהבסיסיים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  16. שלום, היום רכשתי את העכבר RAZER DEATHADDER ואני חושב לקנות פד. השאלה אם כדאי בכלל? עד היום היה לי MX 518 בלי פד והכל עבד בלי בעיות. אם אני ארכוש זה יהיה מKSP.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by Eli100,

כל שנה מתקלקלים לי כאלה חדשים שהייתי קונה ב30-50 שקל שהם היו מעולים היו מתקלקלים אחרי שנה למישהו יש בצעה למשהו איכותי ב100 ש"ח בערך? (שיהיו גדולות - על כל האוזן)

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  18. Started by lolcatnoname,

למישהו יש ניסיון עם המקלדת הבאה : http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=686936 (גם בגירסה הלא אלחוטית שלה). אני מנסה למצוא אותה למכירה, אבל לא כסט שבא עם עכבר, כי כבר יש לי עכבר מוצלח. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותה כמוצר בודד ?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by KillerOfReligion,

מחפש מקלדת עד 200 שקל מקלדת נוחה העדפה למקלדת עם אורות אבל לא חובה , שיהיה כפתורי מולטימדיה , והאמ זהו (: תודה לכל מי שעוזר D:

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by ggg123,

אני מחפש לקנות עכבר חדש למחשב. השימוש יהיה בעיקר עבודה שוטפת במחשב, ואינטרנט. לגבי המשחקים- אני לא גיימר , אך אני כן רוצה שהעכבר יהיה איכותי ויתפקד היטב גם במשחקים. חשוב מאוד שהעכבר יהיה נוח כי יהיה בו שימוש רב. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי או אל אחוטי. אך אם הוא אלחוטי, אז שהסוללות יחזיקו הרבה זמן ולא יצריכו החלפה בתדירות גבוהה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by Moon-Mage,

האם קיים בישראל משהו שדומה לזה ואם כן איפה אפשר לקנות ומה פחות או יותר המחיר שלו? תודה.

22. קניתי מחשב נייד, בהתחלה כשחיברתי אליו את ה עכבר הוא עבד. אבל אחרי חצי שעה הפסיק לעבוד כך שכנראה זאת לא בעיית דרייבר כי אם כן אז זה לא היה עובד מההתחלה, חשבתי אולי יש התנגשות בין עכבר הנייד עצמו המגע, לבין העכבר החיצוני אבל ניסי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים ולבטל אחד מהם ללא הצלחה. הסוללות בסדר יש לי וינדוז 7 ו DELL STUDIO 1555

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המדפסת שיש לי PSC1613 ALL IN ONE עד עכשיו הדפיסה נפלא. היום אני באה להדפיס דף מהוורד והמדפסת "טוענת" כי עלי להטעין נייר במגש, השתמשתי ב"יער" שלם ומילאתי את המגש אך עדיין אין הדפסה. מהמדפסת בוקע רעש רגיל של לפני ההדפסה אך משום מה הנייר לא נתפס ונמשך. עשיתי איתחול, סגרתי והדלקתי שוב את המדפסת אך ללא כל הצלחה מה עושים?

24. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית שתהיה מהירה וחסכונית בדיו. אני רוצה גם שיהיה תהיה משולבת (פקס+סורק+מכונת צילום) ושיהיה בה מזין נייר אוטומטי ועדיף שתהיה מדפסת WIRELESS אשמח לשמוע המלצות (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים