עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by azaz,

המחשב שלי כבר נכבה הרבה פעמים בגלל הפסקות חשמל שהיו לי בבית. אני צריך המלצה לאל פסק טוב שהמחשב ישאר דלוק גם אחרי שיש הפסקת חשמל בבית. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי, כתבתי את זה בפורום ציוד הקפי מכוון שאני לא בטוח מה אני צריך בשביל זה. לוח אם P5Q-DELUXE, כרטיס מסך 9800GTX+, מחוברים 2 מסכי DVI, אני מעוניין לחבר עוד מסך DVI. אין שום שימוש בו זמנית באף אחד מהם, בכל פעם מחובר מסך אחר. כרגע מסך אחד מחובר קבוע ועל הפורט השני יש כבל מאריך שאני מחליף ידנית בין 2 המסכים, זה סיוט. מה הפתרון הכי טוב לחיבור המסך השלישי? האם יש משכפל אות DVI במחיר סביר בארץ? אולי מתג ברירה (סוויץ') ? ראיתי כבר VGAים במחירים ככה-ככה, DVI לא ראיתי עדיין. ובכל אופן מכוון שב-P5Q DELUXE יש 3 חריצי PCIE X8\16 חשבתי אולי לחבר עוד כרטיס מסך רק בשביל הרחבת התצוגה. השאלה איך זה יעבוד עם הלוח הזה, האם בגלל שהכרטיס הראשון הוא של NV אני מחוייב שגם הכרטיס השני יהיה של NVID…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  3. Started by curdi1,

מישהו שמע / מכיר / התנסה עם חברת "ראש דיו" שמוכרת דיו תחליפי ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by DarkLloth,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8970 נראה זול במחיר השאלה אם הוא שווה אותו ?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by jepe,

מחפש גוייסטיק(גיים פאד) למשחקים כמו PRO 10 GTA4 DIRT 2 וכו'... יש המלצות למשהו טוב בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  6. איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?

7. איזה עכבר נוח יותר למשתמש ימני, לשימושים משרדיים, עם פד סיליקון ארגונומי? ה Deathadder 3.5G או הIkari laser ? כרגע יש לי G5 , האם שניהם/אחד מהשניים למעלה יהיה עדיף על הG5? או שבכלל לא שווה לי לחפש עכבר אחר? אני חושב להתחדש כמו ששמתם לב. ומה ההבדלים בין הDeathadder ה"רגיל" לבין הגdeathadder החדש 3.5G.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by embedded,

מיועדת לגלישה באינטרנט ותכנות. אני לא צריך משהו מיוחד עם כפתורים מיוחדים. רק שתהייה נוחה ואמינה. תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  9. Started by laviko1,

LogiTech LX8 Cordless Laser Mouse באייבורי 200 ש"ח וגם LogiTech MX1100 עולה 200 ש"ח מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Or94,

לאחר שיש לי בעיות בגלגלת של העכבר שלי אז החלטתי להחליף את הסט שלי. אני מחפש סט אלחוטי בתקציב של עד 400 שקל שתהיה לו קליטה למרחק יחסית גדול ושיתאים גם למשחקים ואני לא מעוניין בסט חוטי. החנות שאני יקנה היא KSP כנראה. ואם לא אז חנות באיזור חיפה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eitanas1,

לפני בערך שנה קניתי מדפסת של לקסמרק מדגם X5495. משהו מוזר הולך עם המדפסת הזאת! בערך כל חצי שעה היא נדלקת לבד, מזיזה את המחסניות ונכבית.. השאלה היא אם זה משהו הגיוני שהמדפסת צריכה לעשות או שיש איתה בעיה?! אני משער שזה בטח בשביל "לשמן" שם את כל המנגנון אבל לא נתקלתי עוד בשום מדפסת שעושה את זה.. יש עוד מישהו ששמע או שנתקל בבעיה הזאת? תודה מראש, איתן

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  12. היי חברה, חבר שלי קנה את המצלמה הנ"ל NEOCOM NCC302 עכשיו, רשום שיש שם מקרופון בנוי אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל לפיכך אני לא יכול להגדיר אותו, יש לו WINDOWS 7 X64 ניסינו גם תדרייברים האחרונים מהאתר הרשמי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?

13. שלום לכולם מתלבט בין אותו העכבר רק גרסת ה1800 ל3500 ההבדל במחיר הוא כ70 שקלים ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם. חוץ ממספר ה DPI יש עוד הבדל בין הגרסאות? מעולם לא היה לי עכבר גיימינג ולכן אין לי מושג אם אני אצתרך יותר מ 1800 DPI אז מה אתם אומרים להוסיף את הכסף ולקחת את הגרסא המשודרגת או שאין בכך צורך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by omerz90,

אני מעוניין לרכוש מקלדת+עכבר+פד לעכבד ב690 ש"ח. השימושים הם למשחקים, אינטרנט ולעיתים רחוקות באופיס. חובה שהמקלדת תהיה בעברית!!! מוכן לרכוש מכל חנות.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Motix,

מחפש המלצה להגה (קונה ביחד עם חבר). מחפש משהו מומלץ עם ביקורות טובות! יש מצב גם לחריגה של 100 ש"ח (600) אם זה דגם ממש טוב. שיעבוד טוב עם NFS DIRT 2 ועוד. תודה, מוטי

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  16. שלום אני מחפש מדפסת משולבת הכוללת הכול(פקס מכונת צילום סורק ומדפסת מין הסתם) יש לי עכשיו מדפסת brather MFC425N ואני די מרוצה ממה(אני צריך עוד אחת) עכשיו גם בגלל שהפסיקו למכור אני מחפש עוד מדפסת בסיגנון שלה יש משהו מומלץ? תקציב עד 800 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by ggg123,

אני נוטה לקנות עכבר אלחוטי, כי אני כבר שנים עובד עם אלחוטי , התרגלתי ולכן מעדיף לא לחזור לחוטי. לפי מה שהבנתי לעכבר הזה יש משדר WIFI שמתחבר ל USB. ליד המחשב יש לי ראוטר עם WIFI, האם לא תהיה התנגשות? דבר נוסף, כיצד העכבר הזה מתפקד במשחקים? יש לציין שאני לא גיימר, אבל משחק מידי פעם במשחקים חדשים שיוצאים כמו call of duty אבל רוב העבודה תהיה בשימוש שוטף במחשב ואינטרנט. לכן גם חשוב נושא הנוחות בשימוש.אגב עד היום כפי שאמרתי למעלה השתמשתי בעכבר אופטי אלחוטי (די פשוט) ולא הייתה לי בעיה איתו במשחקים.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by dominic16,

שלום לא מזמן קניתי AIO של HP J4680 הכול עובד (חוץ מזה שצריך להוריד תונכה ל WINDOWS 7 וזה יורד ממש לעט)אבל הפקס לא עובד חיברתי אותו ישרות לקיר עם המפצל שקיבלתי םע המחשיר חבירתי ל 1-LINE הוא אומר שהוא לא מזה קו טלפון על אותו קו כמובן יש טלפונים אחרים אבל הם לא היו בשימוש לשקע בקיר מחובר רק הפקס

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  19. יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set ועד עכשיו הכל עבד טוב אבל מאתמול בערב פתאום הגלגלת בעכבר שלי לא עובדת. היא לא מגיבה לשום דבר וניסיתי אותה בכל מקום אפשרי וזה לא עובד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by oDot,

שלום חברס, רגע לפני קניה של Whiteboard וכמה טושים, רציתי לדעת - יש חלופה ממוחשבת? בעיקרון אני זקוק לדף "רב שימושי" בעיקר לשם סיעור מוחין, תרשימי זרימה וטבלאות וחשוב שהכל יהיה מחיק בקלות. לפי מה שהבנתי טאבלטים ללא מסך כמו המגוון הרחב שמוצעים ע"י WACOM לא נוחים לכתיבה כי קשה מאוד לעקוב אחר המיקום של העט ביחס למה שכבר כתוב (מצד שני, אז איך ציירים משתמשים בהם?), ולצערי טאבלטים עם מסך יקרים מידי. העט הזו שמעתיקה את מה שכותבים על הדף זה לא ריאלי עבורי, כי הדף עצמו לא מחיק, ואני גם לא ממש רוצה להתעסק עם דפים.. יש למישהו פיתרון? (חוץ מג'וני לי?)

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. אני זוכר בזמנו היו הרבה בעיות למצוא דרייברים למודמים פנימיים וגרסאות חדשות של ווינדוס. האם מישהו יודע מניסיון אישי על מודם פנימי שעובד טוב על ווינדוס 7 בגרסת ה-64 ביט? יש לי תוכנה חמודה שמציגה את המספר של מי שמתקשר על המחשב - כרגע על ווינדוס XP, אך אני מחליף מחשב לחלונות 7 בקרוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  22. מחפש תוכנה חינמית למצלמת silver line יש להם תוכנה אבל היא בכס עריכה: מצאתי תוכנה כזו, יש לי 3 מצלמיות שמחוברות למחשב, איך אפשר לראות את כל שלושת הוידיאו בו זמנית? האם יש תוכנה שיכולה לפצל את המסך לשלושת המקורות?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by redead,

כרגע יש לי Logitech MX1000 , הוא נמצא אצלי כבר איזה 3-4 שנים ובאמת שירת נאמנה.. לאחרונה הסוללה קצת מזייפת וצריך להטעין אותו יותר מהרגיל וגם מדי פעם העכבר עצמו מזייף קצת. בעיקרון לא קריטי לי להחליף אותו אני מאמין שאני יכול למשוך איתו עוד קצת.. השאלה אם יש איזה דגם מסוים שכדאי יהיה לעבור אליו עכשיו או שבאמת עדיף לחכות? אני רוצה רק דגם שהוא אלחוטי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yairmal,

במידה ואני רוצה לחבר מקלדת אחת לשני מחשבים, ללא קופסת מיתוג (KVM) איך עושים זאת? כמובן שחייב להיות מיתוג כלשהוא איך ניתן? אשמח אם מישהו יכול לעזור...

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר 2 מקלדות למחשב ולהשתמש בשתיהן בו זמנית במשחק PRO 8 נניח.. יש לי מקלדת אחת אלחוטית שמחוברת עם שבב USB כזה, ועוד אחת רגילה עם כאבל. יש משהו? תודה

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים