עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X,

V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP (300 דולר) V7700 Deluxe - GeForce 2 GTS - 200 MHz - Video IN/OUT - S/W DVD - 64 MB DDR - AGP (260 דולר) ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by udicol,

אוליי אחרי שתקראו תבינו : מעבד celeron 1000 Mhz לוח אם pcpartner או דומה לו . כרטיס קול ומסך מובנה דיסק קשיח של 20 Gbyte (לא זוכר חברה ) מסך Proview או Sampo כמובן 17" מארס מידי Atx . וכל השאר . כל זה מוכרים בכמויות אצלנו באוניברסיטה בדרום לסטודנטים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם בעבור 2700-2900 ש"ח . נו בסדר תאמרו הם לא גיימרים ואובר קלוקרים אבל למכור דבר כזה זה פשע ! אם לא מרמה . אגודת הסטודנטים נותנים לזה יד ! והכל מחברה מאוד מפוקפקת שלא אמסור את שמה . :AR15: :AR15: :AR15:

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  3. אני מחפש מארז עד 600 ש"ח גג ,אם הגבלת גובה עד 44 ס"מ חובה ,אורך ועובי לא משנה ,צורה וצבע לא משנה ,הטוב ביותר שניתן למצוא בפרמטרים שציינתי תודה מראש ! מה שמצאתי בינתיים זה : COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU ,Antec SUPER LANBOY Aluminum ,ANTEC SLK2650-BQE ,Sunbeam Samurai RED מה הטוב בינהם והאם יש טובים יותר?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום. אני מחפש מקלדת אשר תיועד בעיקר לגיימינג, לא הרבה עבודת כתיבה. אם יש הצעות וחוות דעת אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. לפני כ 8 חודשים עשיתי טעות וקניתי את המדפסת הנ"ל ממשווק מורשה. לא שמתי לב לעדויות על שירות הלקוחות המחפיר של חברת HP וחבל. כבר מתחילת מהשימוש הראשון המדפסת לא עבדה כראוי, כאשר היו מספר תקלות עיקריות שזהיתי : איטיות יתר בהדפסה , לפעמים לא מדפיסה בכלל וההדפסה רועשת מאד - הרבה יותר ממוצרים אחרים דומים. לאחר פנייה לשירות לקוחות המצחיק ביותר : שאת הבעיה של המוצר הם רוצים לשמוע דרך הטלפון - האחראית משרות הלקוחות HP אשכרה רוצה שאני אצמיד את הטלפון למדפסת כדי שהוא תוכל לשמוע את פעולות המדפסת ולהחליט האם יש תקלה. לי הבקשה הזו נראית יותר כמו לקוחה מסרט בורקס ישן ולא מצחיק. לאחר בקשה זו איבדתי עשתונות וניתקתי את השיחה. סתם רציתי לשתף.

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. שלום חברים, מזמן לא התעדכנתי בשוק המדפסות, ואחרי יומיים של חיפושים, אני רוצה להתייעץ אתכם: אני צריך מדפסת לייזר משרדית, חסכונית מאוד וקטנה - בגודל שלא יעלה על פי 1.5 ממדפסת שולחנית משולבת רגילה לבית. היא צריכה לצלם ולסרוק (עם פידר), ולהיות בנוייה היטב (שתוכל להחזיק מעמד הרבה זמן). כמו כן, התקציב העומד לרשותי עבורה הוא 600 שקל גג. אני פוזל לכיוון Brother משום שהבנתי שהם אמינים מאוד ודי זולים לטווח הארוך בטיונרים. נ.ב. הבנתי שיש היום מדפסות אלחוטיות, האם זה אומר שניתן להתחבר למדפסת עם המחשב הנייד ללא רשת אלחוטית קיימת? כמו חיבור אד-הוק שכזה? אני מודה לכולכם מראש על העזרה! שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by ofir,

עמדות בפני שני אפשריות האחת היא canon i320 והשנייה Hp 5550 אני נוטה יותר לכיוון של הcanon רק בגלל המחיר הזול של הדיו השאלה האם המדפסת הזאת תוכל להדפיס לי גם באיכות גבוהה כמו הhp ?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by gtf,

הטמפרטורה של הדיסק הקשיח שלי- 55 ומספר הסיבובים של המאוורר של המעבד 4800 האם אלו נתונים טובים יחסית?

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by Wheel,

אני מתלבט בין ה-Antec TX1050B http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 ובין ה-Centruion 5 CAC-T05-UW http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CAC-T05-UW&affiliate=zap אם אני קונה את הסנטוריאון אני יקנה איתו את הספק שבא אם המארז של Antec, שבמחיר יצא לי 850(A) נגד 900(CC) ספק+מארז ההטלבטות היא שה-TX הוא בקטגורית גודל שרת, שזה נראה לי Full Tower וה-Centruion הוא בינוני אבל יש בוא עוד מאוור 1, גם קראתי מכל מיני ביקורות שאנשים יותר מרוצים מה-centurion מה אתם הייתם בוחרים? תודה

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  10. שלום קניתי לא מזמן רכיב שיודע להמיר מקלטות וידאו לקובץ במחשב. (זה הרכיב שקניתי: http://www.grandtec.co.il/product.asp?productid=234 ) הבעיה היא שהקובץ שיוצא לי מהממיר הזה הוא באיכות נמוכה יותר מהאיכות שאני רואה כשאני מחבר את הוידאו לטלויזיה. אני מחפש רכיב טוב יותר שידע להמיר באיכות גבוהה יותר. אולי לא דרך חיבור USB אלא ככרטיס שאחבר ללוח אם... בקיצור, אשמח אם מישהו יודע על רכיב כזה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ofir_16,

אהלן אני עומד לרכוש מעבד amd athlon xp 1600, ואני מתלבט בין איזה לוח לקנות. אני מתלבט בין שתי לוחות של ג'יגה בייט אחד ה - H והשני P. הבנתי שההבדל בהם הוא רק שב - H יש כרטיס רשת וב - P אין. לי זה ממש לא משנה עם יש או אין כרטיס רשת. עכשיו באתר שלהם ראיתי שיש גם הבדל גם ב AGP, ל H יש AGP X4 ול P יש AGP PRO. עכשיו גם ראיתי שיש עוד כמה שטויות אז מבחינת ביצועים איזה לוח הכי מומלץ בלי קשר למחיר או לכרטיס רשת??? תודה מראש אופיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות אחד מהשניים האלו... Logitech G5 או Razer Copperhead אני לא יודע מה לקנות ה G5 עולה בסביבות 400-350 שקל וה Razer Copperhead עולה בסביבות ה 500-550 שקל אני מתלבט מה מהשניים לקנות ? מה אתם אומרים מה כדאי יותר ?

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by elad_jacoby,

יש לי שאלה... האם זה טוב? או שכדאי לקחת חוטי.... לדעתי חוטי.. תראו זה יעשה בעיות אלחוטי? זה יכול להיתקע? והאם זה נוח לשחק משחקים?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by xMenta,

אני מעוניין ברכישת הגה למחשב שלי, אמור להיות איכותי תקציב 350 שקל בערך. חשבתי על ההגה הבא: http://www.enjoystick.co.il/Product.asp?Pid=917&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he איך הוא? תומך PC? מומלץ בשבילי? אשמח אם תתנו לי כמה שיותר מידע

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה במדפסת לייזר Xerox Phaser 3117 (משנת 2008) שתוקעת דפים כבר אחרי הדפסת דף ראשון. בחנות אמרו לי שמדובר בגלגלים ויש צורך להחליף אותם. אני לא יודע אם כדאי לתקן אותה או לקנות חדשה. מה אתם מציעים? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by מוחמד היהודי,

http://www.ocz.co.il/index.php?productID=755 יד 2 הוא שווה 180 שקל? לAGP מתאים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by stlior,

יש לי בבית שני מחשבים שלא מחוברים ברשת. קניתי מכונה משולבת של hp וחיברתי אותה קרוב למחשב אחד. אני רוצה לחבר אותה גם למחשב השני בכבל usb של 15 מטר. האם באורך כזה האות שנשלח יאבד? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי כבר הרבה זמן שהמדפסת שלי מדפיסה רק בוורוד (יש צבע חדש) והסורק הפסיק לעבוד, אז החלטתי לקנות מכשיר משולב, אז מצאתי את זאת:HP PSC 1110 http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=42406 אז מה דעתכם על המדפסת, ואם אתם יכולים להמליץ על אחרות אז תמליצו (חשוב שיהיה באתר שמצאתי כי יש לי שם הנחה) התקציב הוא 450-500שקל תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by odedyac,

אז יש לי מחשב ויש לי ממיר (HOT או YES לא משנה). מה אני צריך בכדי לחבר את הממיר למחשב בכדי שתהיה לי אפשרות להקלטה של תוכניות _ (ואני בכוונה לא מדבר על הממירים שמקליטים). אני רוצה שהתוכן ישב לי במחשב. מישהו יכול לעזור או להמליץ? יש תקציב של 300-400ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. ראיתי שממליצים על ברדר 7010 איזה עדיפה?אולי יש עוד אופציות?אני צריך לייזר שחור לבן.אולי בכלל עדיף סורק ומדפסת בניפרד?כי ראיתי מדפסות ב400.

21. Started by Ibrow-Now,

בלינק הזה אפשר לראות מי הוא: http://www.abit.com.tw/eng/buy/list.htm#18 מה מונע מהיבואן להביא לוחות בקצב סדיר, מה הוא לא חושב שהוא ירוויח מזה ? ברגע שאביט יגיעו לארץ ASUS יהיו בשפל. מה בדיוק מונע ממנו להביא לוחות _נורמלים_ שלהם ולכל החנויות ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מצאתי את זה: UMAX - ASTRAPIX 380 מה אתם אומרים? יש עוד המלצות? האמת שאני מעדיף בפחות, אם יש ... איכות לא איכפת לי כ"כ, העיקר שיהיו תמונות בסדר, ווידאו גם כן... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by Eled,

איזה עכברים למחשב הם שקטים? אני מעדיף עכבר עם רעש הקלקות חלש יותר או אפילו כמעט בלתי נשמע. בנוסף גם הלחיצה על העכבר לוג'יטק שלי היא כזאת "גסה". יש לי בערך עכבר כזה רק עם פינות פחות מעוגלות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378108 אפשר להשתמש בזה על מנת להראות לי מוצרים ספציפיים: http://www.zap.co.il/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבה פתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבה בקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהב את העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיה קיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.? יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר? אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"ל כפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  25. איזה מהם עדיפה?ולמה?

• 7 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.