עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oren,

יש ברשותי כרטיס SCSI ואני מעוניין לדעת למה הוא משמש, כלומר, איך הוא יכול להועיל לי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DAN,

לוח אם של פנטיום1 שיוצר על ידי חברת Octele והיגיעה גם לארץ ע"י EIM במחשבי ניורון קליק של פעם. דגם הלוח Rhino 10 אולי למישהוא יש טבלת זמפרים או קישור לכל חומר שהוא על הלוח המיושן הנ"ל: Octele Rhino 10 תודה מראש דן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. או קיי .. אני הצלחתי לדחוף את הP4 שלי לאחותי ב 1400 שקל = מעבד+לוח+SDRAM = יותר יקר ממה שקניתי את זה :smoke: :smoke: אבל עכשיו אני רוצה לקנות איזה AMD טוב עם לוח טוב וDDR מה עדיף .. איזה מעבד ואיזה לוח ואיזה חברת זיכרון???

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  4. איזה משני הסוגים הוא 0.13 מיקרון 423 או 478 (מדובר בשל אינטל)

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  5. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לפנטיום 3 800 מגה הרץ עכשיו במחשב שלי יש פנטיום 2 400 מגה הרץ איפה אני יכול למצוא אתרים שנותנים לך הצעת מחיר או משהו מיודע כלשהו בנוגע לשדרוג מחשבים אני מאוד יודה לכם אם תענו לי על השאלה

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

לקראת תחילת חודש מרץ אני סופית קונה את המחשב מפנדה! עכשיו כל מה שחסר לי זה אל פסק. אני צריך משהו טוב ואמין שיחזיק לי את המחשב לפחות לאיזה 15 דקות יש המלצות? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by amd950,

שאלתי היא האם קובץ וורד (לדוגמא) שנשמר בחלונות 95 כאשר קבצי הדיסק הקשיח היו מפורמטים לפי FAT 16 על דיסקט פלופי רגיל שיוכנס למחשב עם חלונות 98 שקבצי הדיסק הקשיח הם FAT 32 יוכל להפתח בלי בעיה. בנוסף האם ידועות לכם בעיות של USB בחלונות 95 תודה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by godisme171,

נארה לי שעבדו עליי ורק עכשיו שמתי לב לזה מתי שקניתי את המחשב במפרט היה רשום כרטיס מסך nvidia riva tnt 32 mb ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך הוא elsa erazor 3 lt האם עבדו עליי

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by cganir,

שלום לכווווווולם. יש לי כרטיס Geforce 2MX400 של חברת PowerColor (אני יודע - כרטיס דפוק - אבל עושה את העבודה). התקנתי לו את הדריברים האחרונים (27.41), וכשאני מנסה להפעיל את תוכנת ה NVRefFix , התוכנה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי בכלל, ולא מאפשרת לי לתקן את קצבי הרענון ! התוכנה כן מציינת את שמו של הכרטיס , והוא אפילו מופיע ברשימת הכרטיסים המזוהים, אבל היא לא נותנת לי להתקדם לשלב ההגדרות, בטענה שהכרטיס לא נתמך. למישהו יש רעיונות ?

10. Started by godisme171,

יש לי זכרון 64 ובביוס הוא רושם לי64 DISABLED מה זה אומר

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by yirmi,

פשוט לפני חצי שנה בערך שידרגתי את המחשב ובין היתר החליפו לי לוח אם ואני לא יודע איזה צ'יפסט יש לי, לא שלפני זה ידעתי אבל לא משנה.... בכל אופן, כשאני מדליק את המחשב בין כל הדברים שכתוב לי נמצא w6318ms, האם זה הצ'יפסט שלי? אם לא, אז מה זה אומר? אני שואל את כל השאלות האלה כי התקנתי windows98 בתור מערכת הפעלה נוספת ולא מזהה לי את היציאת USB וגם את הכרטיס קול שהוא OB, פעם כן היה עובד לי 98 וזיהה את כל הפריטים האלה, אבל לא נראה לי שאני התקנתי אותו אז, כנראה שזה היה במעבדה. בקיצור! אחרי שזיבלתי את השכל כ"כ הרבה אני שואל שוב, האם זה הצ'יפסט שלי? מאיפה אני יכול לעדכן אותו? אם זה לא הצ'יפסט אז מה זה? תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Shmoolik,

מהיום אפשר להגיד שהפסקתי להשתמש ברמקולים שלי (סתם רגילים שבאים עם המחשב) ועברתי להשתמש באוזניות (במשחקים) באמא שלי אני מרגיש שיש לי סרואנד... זה כזה כיף

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by pc4u,

שלום לכולם מה דעתכם על IOMEGA JAZ 2 GB ? יש למישהו המלצות אחרות להפעלה חיצונית דרך USB ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by se7en,

אני מנסה להוכיח למישהו בעבודה שכשקונים כ.מסך לא צריך להגיד למוכר אם זה פנטיום 3 או 4 כי אין דבר כזה כרטיס לפנטיום 3 וכרטיס לפנטיום 4 כל כרטיס שאני אקנה יתאים לשניהם. תודה.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by ThE_BesT,

asus v7100 geforce2 mx 32MB VS elsa 311 geforce2 mx200 32 mb מה ההבדל בינהם? ההבדל בין הציפ'? ומי יותר טוב מבינהם? ובכמה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by maCr0T,

אני מחפש כרטיס מסך שניתן לקנות בחנויות פיזיות באזור אשקלון, שיהיה מאוד פשוט וזול, לא ג'יפורס, אני מחפש את הATI אקספרט 2000, אם אתם יודעים איפה מוצאים אחד כזה או משהו דומה, בבקשה תודיעו לי, בתודה מראש, MACV

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  17. הוספתי תמונה.... דומה לכרטיס של athlon.... 1MB ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קיבלתי היום כרטיס firewire!!! שמחתי עד הגג עד ש... (בטח אתם יודעים את ההמשך) קיצר, התקנתי אותו, ערכתי קצת בפרימייר 6... וכשהחזרתי את הסרט למצלמה (sony trv-10e) היו קפיצות במהלך ההעברה. זה לא קפיצות כל הזמן אלא פעם בבערך 4 שניות וזה ממש מעצבן את העיין.. וזה מגעיל!! אני ממש לא מבין למה זה קורה!! אני יכול להשקיע בכרטיס חדש טוב יותר, אבל לא יותר מ- 1000 ש"ח מה שאני לא מבין זה למה יש קפיצות אם מדובר בתצורה דיגיטלית של 0/1?? העברת הנתונים בכל כרטיסי הפייר וויר היא אותה מהירות (400mb/sec) אם כך... מדוע?? עזרו לי!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DarK_NaF,

לא שזה כל כך מפריע לי כי הוא תמיד דלוק.....אבל עדיין....השתמשתי בו לפעמים.... למישהו יש רעיונות? הוא נלחץ בדיוק כמו שהוא נלחץ יום לפני (ועבד)... ועכשיו הוא לא.... :-/ אוף!

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  20. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://www.goldengate.net/~dlpeters/IBMSucks/index.html וזה רק כדי להזהיר כל בן-אדם עם הכונן הזה, ישחק בחשבון שצריך לגבות כל שביב מידע אפשרי מהכוננים האלה, כי פשוט אסור לסמוך עליהם.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by nice-1,

http://www.copymydvd.com/index.htm?a=4243 זה מה שהתוכנה שם טוענת שהיא עושה.... :-/ אני טוען שזה לא אפשרי :-X

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by barakhil,

ערב טוב לכולם, מחר אני טסה לפריז וחשבתי אולי לקנות שם לוח אם, הבעיה היא שאני לא יודעת איזה הכי כדאי יש לי AMD tbird 1.4ghz יש לכם המלצות ? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TrYdEnT,

הרמקולים האלו איכותיים? או שיש בארץ יותר טובים מזה בסביבות המחיר הזה http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/DsplyModel/?gSPK00007TSS1W

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  24. יש ברשותי 2 מודולים של זיכרון של חברת קינג סטון מדגם KTS7001/256 בררתי באתר ושם רשום שזה זיכרון למחשבי סאן השאלה שלי מה מהירות הזיכרונות הנ"ל והאם הם מתאימים למחשבים אחרים בייתים ויש להם 100 פינים מכל צד של הזיכרון ומן הסתם הם ארוכים וגבוהים יותר מסתם זיכרון SDRAM ואל תגידו לי לברר באתר לא מצאתי שם יותר מידי מידע בנושא הנ"ל בתודה GOLANI

• 7 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים