ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אבי כרגע נמצא בחנות מסויימת. ביקשתי ממנו לקנות antec truepower 430w אך אין להם. במקומו הם הציעו לי:Enermax 460W EG465P-VE 20/24Pin Power Supply האם כדאי לי לקחת את הספק הזה? בתודה מראש, נעם. נ.ב. אבי נמצא בקרבת החנות כרגע אז אשמח לתשובה מהירה.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
דבר 1 והכי חשוב, רציתי לברך על פתיחת האתר החדש. 8) 8) ועכשיו לשאלה: בקרוב אתברך בקניית מחשב חדש ( סוף סוף..) ;D ;D הדילמה שלי היא באיזה סוג מסך לבחור?? יש לי חבר שיש לו את ה- mag PF 17, אך יש האומרים ש-MAG לא כ"כ אמינה,(למרות שלכולם יש אותם.. :-X) אז בכל אופן, מהי ההמלצה שלכם?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מקווה שאני אצליח לרשום ולשלוח בלי שהמחשב יאתחל או יתקע.. כבר לא מעט זמן אני חווה בעיות של יציבות עם המחשב. אחרי שהחלפתי זכרונות חשבתי שהגעתי למנוחה ולנחלה, עד שיציאת המדפסת הפסיקה לתפקד ביום בהיר אחד (לפני הגשמים). התחלתי להתעצבן, אבל אמרתי, אני פשוט אשיג יציאת מדפסת חדשה על כרטיס PCI, ובינתיים אבטל את הLPT בביוס. אז זהו, שזה לא נגמר בזה.. התחילו קפאונות ואתחולים בלי סיבה, האטה של הסמן עד תקיעה, וכל מיני ירקות מוזרים כאלה. התחלתי להתחרפן.. עד שחבר אמר לי פשוט לבדוק אם זה בלוח עצמו.. וזה אכן בלוח עצמו.. יש לי לוח של ABIT KA7. לוח טוב בפני עצמו, אבל מה שקרה זה ששלושה קבלים (מתוך לפחות 20) נשרפו.. הוא טוב אפילו מהבחינה שהוא עדיין עובד!! אבל לדעתי המצב רק ידרדר..…
-
עכשיו ניראה אם הבחור החוצפן יעיז לשנות לי את הכותרת, מצד שני אין פה ממש נקמה כי עשיתי מה שוא רוצה. בכל מקרה אני מתלבט בין ATP 3 לבין הסידרה החדשה של הרקולס XPS אנא יהודים חביבים, הושיעו.
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אנשים ברשותי p-2 233 שנשאר בלי כרטיס מסך האם כדאי לקנות כרטיס זול כדוגמת geforce 2mx400 או להשקיע בgeforce ti המטרה לעזור למחשב לסחוב את המשחקים החדשים שיצאו לשוק.(אני יודע שכדאי להחליף את כל המערכת מסיבות תקציביות הדבר יחכה אז בנתיים......)
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני חשוב לקנות פד חדש, בנתיים אין לי ואני מחליק את העכבר על השולחן ומצתבר הרבה לכלוך ושיט. אני רוצה את הפאד שיתן לי את הביצועים הכי טובים עם הmx518 שלי, יש מצב שאני עובר לg5 בקרוב, אבל אני צריף להשיג כסף קודם. אני מחפש פד עד ל150 ש"ח, ובנתיים אני מתלבט בין Qck+ ל4d, מה אתם אומרים?, למישהו היה ניסיון עם אחד הפדים האלה?.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני העכברים הנ"ל - האם לרבולושן המטען הוא גם סטנד לעכבר? כי ראיתי שבג'י 7 צריך להוציא את הבטריה ולהטעין אותה בנפרד מהעכבר כל פעם (העכבר מגיע עם 2 בטריות באריזה). והמטען/סטנד שלהם - הוא מתחבר ליו אס בי בשביל המתח, או ישר לשקע חשמל? אני ראיתי את שני העכברים בהפרש של שקל בבאג, אבל עכשיו בזאפ אני רואה שהג'י 7 גם משמעותית יותר זול (343 מול 525 במינימום), אז יש איזה פיצ'ר נוסף שאני צריך לשים לב אליו, שעלול להטות את הכף לטובת הרבולשן בכל זאת? נ.ב. - יש לשניהם או לאחד מהם כבר דרייברים לויסטה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
חברים, קניתי דיסק IBM GXP 40G כשהייתי ב- הונק קונג ( בערך 85$) , כשהתקנתי אותו גיליתי שהוא מלא ב- Bad Sectors, הרצתי את ה- DFT של IBM מספר פעמים והוא תיקן את הבעיה אך לאחר מספר שעות שוב Bad Sectors. האם לדעתכם אני יכול להחליף את הדיסק בארץ אן עלי לשלוח אותו מעבר לים שוב .... ???
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק של IBM ( :) שנראה לי שהלך לעולמו...... חוץ מ Easy Recovery Pro יש למישהו עוד רעיון/תוכנה שיכולה לנסות להציל את החומר שעל הדיסק?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה מסתובבת שמועה כי הדיסקים הקשיחים של ibm מלאי בעיות אני תמייחס לסידרת ericson 40 gb האם נכון הדבר ואם כן מהו ההארד דיסק המוביל היום השאלה מופנית לבעלי ניסיון בלבד בסדרה הנ"ל אנא לא לענות על פי נסיון עם סדרות קודמות
-
אם אני מעלה מדיסקט הפעלה את המחשב ורוצה לגשת לאחד הכוננים וכל הכוננים שלי במחשב הם סקזי, הוא יזהה את הכוננים האלה מדוס ? או שקודם צריך להתקין איזה תוכנה שתגרום לו לזהות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב, האם קיים הבדל ממשי בין הארדיסק בחיבור USB 2.0 לבין הארדיסק שמחובר ישירות למחשב?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
במנהל ההתקנים זה לא מראה אם אופצית ה-DMA מופעלת, הרצתי SiSoftware Sandra Professional ושם ראיתי שהוא נמצא על UDMA 2 , ויש לי IBM GXP60 שזה UDMA 5, איך אני מפעיל את האופציה לDMA ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק לנפח על השרת בשביל לאחסן קבצים (משהו כמו 100GB), ויש לי מספר התלבטויות: 1. האם לקנות דיסק אחד גדול, אם כן איזה? 2. במידה וזה דיסק אחד יש חשש גדול יותר לאובדן חומר, אז האם לא עדיף מבחינת גיבוי לקנות שני דיסקים של 40GB או 60GB ? 3. מה בנוגע לביצועים ואיזה דגמים מומלצים? (אני מעונין יותר באמינות ויציבות - ובלי רעשים מפחידים כמו שיש ל Seagate) דעות בבקשה....
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש דיסק קשיח בנפח של 40G .כמעט כל יום ישנן הודעות בפורום הממליצות או "קוטלות" את כל הדיסקים הקשיחים הנ"ל.מכיוון שזה המבחר שממנו חייבים לרכוש ,אז על מה באמת אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
שלום רב! האם בדיסקים לצריבה יש הבדלי איכות בין החברות, או שכולם אותו דבר? פעם נסיתי לצרוב על דיסק של TAKE X52 והצורב לא נתן לי אופציה לצרוב במהירות 52, האם זה בגלל איכות ירודה, או סתם תקלה חד פעמית? ואם יש הבדלי איכות בדיסקים, אשמח לדעת איזה יותר מומלצים. (CD/DVD). תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עם כל הבעיות שכל יום אנחנו שומעים על דיסקים קשיחים, על איזה דיסק של איזה יברה אפשר לסמוך שיהיה אמין וטוב? לי באופן אישי יש הרבה דיסקים של החברות המובילות (Maxtor,IBM,Seagate,WD,Quantum) עם ה IBM - שלושה במספר - לא הלכו לעולמם אבל כולם עשו רעשים והגודל שבהם נמצא ב Risk ב Win2k Server ה Maxtor - הדגם D740x - התחיל לעשות לי בעיות של קריאה וכדומה Seagate - כבר כמה נפלו לי והלכו, הנוכחיים משמיעים רעשים שגורמים לי לדפיקות לב מואצות..... WD - רק הדגמים הישנים נדפקו לי, האחרונים (והדגמים החדשים) - עובדים בינתיים מצויין!!! ועכשיו שאני חושב על זה רק ה Quantum שלי לא עשו אף פעם בעיות..... דרך אגב על כל הדיסקים שלי כמעט ללא יוצא מן הכלל יש קירור של מאוורר אחד או יותר.... בקיצור מה עו…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמענו יותר מידי בעיות אמינות על הדיסקים שמוכרים כיום. למרות שלרובנו יש צורב ואנו מגבים את הכל, עדיין יש אנשים שחשובה להם אמינות הנתונים שלהם. הבעיות המוכרות: IBM: אין מה להוסיף...... WD: בעיות בסדרות הישנות שמאז הביאו להם שם רע בארץ+בעיות בלוחות מסויימים עם צ'יפסטים של VIA. MAXTOR: אלה שקנו את החדשים, חלקם אומרים על רעשים מסויימים. SEAGATE: חלק אומרים שהם איטיים בהשוואה לאחרים........... כולנו מסכימים שMAXTOR, SEAGATE וגם WD יתפקדו מצויין בתור כונן משני, זאת אומרת לא כונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא? הפיתרון נמצא כבר הרבה זמן רק שהוא יקר...... קונים בקר סקזי (200 דולר) ועוד איזה קשיח SCSI 18GB 10,000RPM (בערך 230 דולר) של מקסטור/SEAGATE/WD ושמים את הדיסק הקשיח סקזי בתו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדיסקים הכי גדולים היום הם של 800 מגה לפי מה שהבנתי. דיי ברור לי שהמערכת סטריאו שלי וכאלה לא יקראו אותם אבל השאלה שלי זה האם הצורב והכונן סידירום שלי שהם כבר בני כמה שנים יסדרו איתם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות את הדיסקמן\נגן mp3 הזה: http://www.jazpiper.com.sg/mcd650s.htm מה אתם אומרים ? טוב ? לא טוב ? שווה 420 שקל ? תודה
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש כרטיס מסך יד שנייה (אם מישהו מוכר, הוא מוזמן לצור איתי קשר), ואיזה בחור הציע לכרטיס של החברה PNY. אני אישית לא מכיר את החברה הזאת ואפילו לא שמעתי עלייה, אבל מי אני לעומתכם. אני צריך דיעה מכם על החברה, האם היא משתלמת, איך היא וכל מה שיש לכם לספר לי עלייה. להית'.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-