עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש מבצע לחגים על העכבר הזה: Logitech G7 Gaming Laser Mouse הוא עולה באתר של לוגי'טק, 40 דולר במקום 80 ואחרי משלוח לארץ זה יגיע למחיר של כ-230 שח שווה לדעתכם? נ.ב. ממה שאני מבין זו הגרסה האלחוטית של ה-MX518

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  2. ברשותי עכבר מיושן של GENIOUS כבר בערך 8 שנים והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבד זול, חוטי, בעל כמה שיותר אפשרויות [כפתורים שניתנים לתכנות ושינוי רגישות העכבר] ושיהיה מיועד לגיימינג ושימוש טפוסי במחשב.. העכבר הנ"ל, ב180 שקל בKSP, מומלץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני משחק הרב בMicrosoft Flight Simulator X Deluxe ואני הגעתי למסקנה שאני ממש צריך ג'ויסטיק , התקציב הוא כמה שיותר נמוך , אני זקוק לג'ויסטיק המינימלי.

4. HP 8500 מחיר 1193 ש"ח באופיס דיפו HP ,Photosmart Premium מחיר 993 ש"ח Epson, Stylus CX9300 מחיר 600 ש"ח http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4164281&pr=QJ5&N=2 31524 http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4213559&pr=QJ5&N=2 31524 http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4230447&pr=QJ5&N=2 31524 אני מתלבט בין ה HP 8500ּ+WIFI לבים HP ,Photosmart Premium אין המלצות באתרים בארץ לגביי הדגמים החדשים האלו יש גם דגם חדש HP 8500 PRIMER שעדין לא הגיע לארץ אני מחפש מדפסת להרבה …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by demultiplexer,

לא משולבת, שתהיה בעיקר אמינה, אין לי כוח להתחיל לשחק משחקים עם הפלסטיקים, לשמן גלגלי שיניים או אלוהים יודע מה. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  6. בגלל שבבאג אזל המלאי לגבי ה-MX1100 רציתי לדעת אם ה-5000 של מייקרוסופט עכבר טוב וראוי. גם הוא במבצע ואפשר להביא אותו ב189 ש"ח במקום 229.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  7. יש לי מקלדת של TEAC (בשקל 90), כפתורי הF מתוכנתים בה לעשות גם דברים אחרים, לדוג' F5 עושה "OPEN FILE". אני לא מצליץ לגרום לFים לעשות את הדברים הסטנדריטיים (אני רוצה לרענן עם F5 לדוג'). התקנת הדרייבר מוסיפה תוכנה שנותנת לשלוט על הכפתורים. זה נותן לי לבחור בין האופציה הקיימת שזה OPEN FILE לבין WEB SITE ואז אפשר להגדיר כתובת אינטרנט לבין SHORT CUT ואז זה פותח לי את PROGRAM FILES ונותן לבחור תוכנה. קיצר, איך אני מגדיר שF5 יעשה רענון נורמאלי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by redead,

מבצע בבאג... .? יש לי כרגע MX1000 .. מה בעצם ההבדלים ביניהם?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. בעוד כמה ימים אני הולך לקנות עכבר ואני מתלבט בין העכבר Razer DeathAdder 3.5G לבין Razer Lachesis. אני רוצה בבקשה שתגידו לי איזה עכבר יותר טוב מבחינת נוחות, דיוק ומשחקי FPS. אני הולך גם לקנות את המקלדת SideWinder X6 ואת הפאד Razer Sphex, מה אתם אומרים על המקלדת והפאד?

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. מתי צפויים לצאת DISKONKEY שתומכים ב USB 3 ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הדבר שלא הבנתי זה שנכון שיש את המסך מגע של מקשי המדייה אז יש שם את הלוגו של RAZER בקיצור..... מה הוא עושה ואיך משתמי בוא ??? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by goldan,

הצעות לעכבר אלחוטי לשימוש משרדי (בשביל אמא שלי) ? יש לה הרבה סוללות במשרד אז לא משנה אם איאפשר להטעין את העכבר

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. שלום יש ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מהסוג הזה http://www.maplin.co.uk/images/Full/a35cw.jpg עכשיו יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם המקש I הוא נלחץ בסדר גמור אבל צריך ללחוץ עליו יותר חזק מהשאר כדי שהוא יכתוב את האות. זה מפריע בעיקר בכתיבה שוטפת שפתאום אני מגלה שכתבתי משהו וחסר בו I או ן אין לי שמץ מה יכול לפתור את זה ..לשמן את המקש? והאם בכלל אפשרי להוציא אותו כבודד מהמקלדת ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  14. שלום, אני מאוד מתלבט בין 2 מקלדות של LOGITECH האחת היא ה WAVE והשניה היא DINOVO NOTEBOOK . השימושים שלי הם בעיקר להקלדה ולשימוש שוטף ואני גם משחק מידיי פעם חשוב לי שהמקדלת תהיה אמינה ותהיה נוחה כי אני מבלה המון שעות מול המחשב כל יום יותר מ 10 שעות בממוצע ליום. מה אתם חושבים כדאי לי לקחת ותשימו את המחיר בצד. בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 עכברים של מיקרוסופט. שניהם ליזר אחד בלוטוט ואחד אלחוטי שניהם עולים אותו דבר. אלו הדגמים: Notebook Mouse 5000 שנה אחריות. Wireless Laser 7000 שלוש שנים אחריות. השימוש שלי הוא גם משחקים אבל בעיקר שימושים רגילים אינטרנט וכאלה. מה עדיף איך עכברים בלוטוט? עכשיו השאלה השניה אם אני נגיד מחבר עוד מתאם בלוטוט usb המחשב ידע להשתמש בו במקביל? או שברגע שיש לי עכשיו בלוטוט אני מבטל את כל אופציית הבלוטוט במחשב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. יש לי את הדגם MX500, נקנה לפני שנתיים בערך. עבד מצויין עד לפני כמה דקות, כשהגלגלת של העכבר הפסיקה לפעול פתאום (כשאני רוצה לגלגל למטה באתרים לדוגמה וכו'). הפעלה מחדש של המחשב לא עוזרת. מה יכולות להיות הסיבות? מעל לגלגלת יש שני כפתורים, שהם משמשים כתחליף בשבילה, ושניהם עובדים (איתם אפשר לגלגל בעמוד למטה או למעלה, אבל זה לא נוח).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by haim652,

שלום אני מחפש מדפקסת לייזר משולבת + פקס לעסק, ורציתי לשמוע הצלצות של עד כ1200 ש''ח +\- חשוב גם שהצבעים שנקנים אחרי שיגמרו לא יעלו בשמיים. תודה רבה, חיים.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by xena,

יש לי MX REV של לוג'יטק כבר זמן מה (כשנתיים) ובזמן האחרון הכפתור השמאלי שלו נותן דאבל קליקים בלחיצה אחת. כלומר, אני לוחץ פעם אחת אבל יוצאים שתי לחיצות. נרכש באופיס דיפו בזמנו. מה עושים? לא זוכר כמה זמן אחריות. אני חושב 5 שנים. גם אם 3, זה תופס לגביי. למי פונים?

19. Started by אושר (:,

שלום רציתי לדעת אם גם אם אני שם בהגדרות אותו לא על מהירות הכי גבוהה(קשה ככה להשתלט ) אז רציתי לדעת אם המדוייקות שלו עדיין תהיה גבוהה ומדוייקת או שזה גם קשור להגדרות שאני שם לעכבר?(מהירות..אייות..) אני מקווה מאוד שלא, כי מהיר מאוד זה קשה לשליטה ואני בטוח לכל אחד תודה[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:38:15 שלום למה לא עונים ? [br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:59:52בבקשה תענו נו.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by eynavt,

שלום, האם למישהו יש מושג איך ניתן לחבר שתי מצלמות אינטרנט זהות למחשב? (usb) חיברתי את שתיהן, אך המחשב מזהה רק אחת מהן. כנראה משום שהן יושבות על אותו הדרייבר... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!!!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  21. היי, למישהו כאן יש את העכבר הנל ויכול לספק חוות דעת אמיתית ממשתמש ביתי ? אני לא ממש סומך על כל הביקורות.. אם מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שלילית על העכבר, שיש בה תגובות [לבדוק אם הקוראים סותרים]. בעיקרון הכף יד שלי : [צולם ב5800 ] http://img46.imageshack.us/i/28122009016.jpg/ אז אני מחפש עכבר גדול ואלחוטי עם חיישן טוב [בכלל לא אכפת לי מDPI].

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ashand,

שלום אני מחפש SAS CONTROLLER שיהיה זול ומעביר נתונים עד 3GB/S כולל כבלים ליבור ההרדיסק...מישהו יכול להפנות אותי לחנות/אתר כלשהוא? תודה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  23. המלצה למקלדת: 1. תקציבכם: 500 ש"ח חריגה מקסימאלית: 550 ש"ח 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית 3. הערות: אני חשבתי על: Razer Tarantula או: Logitech G110 איזה מקלדת יותר טובה ? המחירים של 2 המקלדות זהים! הטרנטולה עולה 420 ש"ח וה- G110 עולה 390 ש"ח. כך, שאל תתייחסו בבחירה שלכם למחיר! עריכה: לא יודע למה אבל אני שונא את ה Lycosa ואת ה- Arctosa אז לא להציע אותן. ועוד משהו, במקלדות אני מעדיף כמה שיותר מקשי מאקרו יעודיים ולא שצריך להחליף מקש קיים. שתיהיה איכותית ונוחה(נוחות חשוב לי מאוד) יופי ותאורה למקלדת - זה הכי פחות חשוב! תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  24. שלום לכולם! מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת. הייעוד שלה הוא להדפיס תמונות למטרת עסק, מדובר על כמוית, נגיד 50 דפי A4 בשבוע בצבע מלא, אם אפשר מידע כללי על המדפסת, הספק עבודה, מחירי טונרים, וכו' תודה רבה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  25. שלום אני חדש פה..החלטתי לפתוח כאן אשכול, אני יודע כמה אנשים מומחים כאן וכו' ואני רציתי לשאול משהו. לפני איזה שבוע היה לי יום הולדת וקבלתי כסף.., לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות איתו כל כך לאחר שבזבזתי על בגדים וכל הדברים החיונים האלה, ראיתי שאין כל כך מה לעשות והבנתי שגם ככה אני צריך לשדרג ורוצה לשדרג עכבר, עכבר לא רע אבל ממש לא גיימר(המייקרוסופט הלבן) סבבה, בהתחלה תכננתי לקנות ת' G500, לא הייתי שלם עם עצמי כי אני לא ממש גיימר, משחק במשחקים ובמשחקי רשת זה ברור אבל עדיין לא גיימר או גיימר גדול חח, בכל אופן הבנתי שזה הרבה כסף ולא נראלי שהייתי מאושר לאחר הקנייה עצם הבזבוז..אז בדקתי ובררתי אודות העכבר X518,הבנתי שהוא גם גיימר, לא ברמה של G500 אבל עכבר מצויין ושהרבה מרוצים ממנו. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.