עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ScreameR,

אני רוצה לקנות כבלים של 3-4 מטר, שצד אחד שלהם הוא RCA ובצד השני האודיו הופך לPL והווידאו נשאר בננה... מישהו יודע איפה אפשר לעשות דבר כזה ? בשד' הר ציון בתל אביב יהיו חנויות שיכולות לעשות לי דבר שכזה ? וכמה הוא צריך לעלות ?

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by com,

מזל טוב קיבלתי יס! (עם כל הערוצים בחינם ;D) אני רוצה להקליט מהממיר סאונד... יש לי פאל והצלחתי לחבר את הכבלים מאחורה וחיברתי לכניסה של המיקרופון א. לחבר את זה למקרופון או ללין אין?? ב. האם להשתמש ברשמקול הפשוט והטוב? (אני לא צריך אקולזרים ושטוית כאלה רק הקלטה נטו בלי לחטוך קטעים) ג. אני מחבר את הפאל לכרטיס און בורד שמבוסס על קראיטיב 128. האם האיכות תהיה גבוהה יחסית??? (לא רוצה פיאצרים של 5.1 וכאלה שטיות רק איכות טובה בסטראיו..) נ.ב. אין סקס בחינם... תפילו את האתר של ש"ס... ש"ס :AR15: דוקא יכלתי להוציא אחלה פסי קול משם... 8)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by none,

עד 2700 ש"ח המפרט שלי הוא כזה Intel p4 s423 1.5 Ghz Rdram 256 pc 800 Generic (w/ Samsung chips) Geforce 2 MX 400 @ 250/250 Creative Live Value 5.1 ATP3 Altec lansing 56 k v 9.2 חומרה wd 40 GB 7200 ATA 100 השידרוג מתוכנן לעוד חודשיים - שלושה המחשב מיועד למשחקים

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by Yakim Peled,

נשברה לי אחת הרגליות. פניתי ליבואן, אין לו כזו. חיפשתי ברשת, לא מצאתי. פניתי לכמה חנויות גדולות שמתעסקות עם מחשבים, לא מתעסקים עם זה בכלל. הצילו!!!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by .Reem,

אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג מכאנית אבל אני לא כל כך מבין בזה ואני לא יודע מה לבחור קראתי קצת והבנתי ש cherry mx red הם בין השקטים שיש אז אני מעדיף אותם לא tactile מעדיף RGB תקציב : 400 תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. מה קורה חברה? אני צריך המלצה למדפסת+סורק+מכונת צילום, פקס לא הכרחי בתקציב של 300-400 שקלים שמעתי על המדפסת של HP F2180 איך היא? יש המלצות טובות? אשמח גם להמלצות אחרות.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  7. היי חבר'ה... יש לי תקציב של בערך עד 250 שקלים חדשים טבין וטקילין. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש עכבר איכותי/אלחוטי או סט מקלדת ועכבר אלחוטים פשוטים כאלה? ויש לי עוד שאלה,עכבר אלחוטי עם סוללות זה לא כבד?! תודה

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by Selinko,

??? ??? ??? במחשב PC רגיל נגיד אחת ל-USB ואחת ליציאה הרגילה... או שיש איזה מתאם? בקיצור אפשרי? לא, נכון? :lsvader: תודה על הכל

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מחפש חנויות באזור חיפה והקריות שמוכרות מארזי HTPC ריקים (לא מחשבים מוכנים). אם מישהו מכיר אני אשמח אם ישתף אותי. תודה !

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by HttpShare,

יש לי מדפסת משולבת עם פקס, סורק וכל השטויות האלהה.. קניתי מיכלים חדשים, שמתי אותם במדפסת ובמוניטור זה מראה לי שהמיכלים מלאים.. סתם אני בא לעשות בדיקה , הדפסתי שמש צהובה והצהוב יוצא ורוד.. ואותו סיפור אם האדום.. הצבעים פשוט מזוייפים.. השחור בסדר גמור וגם הכחול.. רק הצהוב והאדום לא בסדר.. עזרה בבקשה.. תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Tchr0,

יש לי כרגע לוג'יטק mx510 והוא קצת מתקלקל כרגע [אחרי כמה שנים טובות..] עכשיו אני מחפש אחד כמוהו עם הדרישות האלה- שלא יהיה אלחוטי ולא יקר שיהיה נוח ואיכותי והכי חשוב שיהיה לו את אותה פונקציה כמו ה510- שיש שני כפתורים קטנים מעל ומתחת לגלילה שמאפשרים לגלול מהר [אחרי שמתרגלים בלתי אפשרי לחזור אחורה] בתודה

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  12. אהלן. המדפסת שלנו, HP940 התקלקלה לא מזמן, ותיקון יכול לעלות כבר יותר ממדפסת חדשה. עכשיו, לקנות מדפסת חדשה בלבד זה כבר לא כדאי, עדיף מכשיר משולב שכולל גם מכונת צילום, סורק ופקס. ( Dahhh) ראיתי את המכשיר - LEXMARK X6150 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25950&ref=12#description שקיבל המון ביקורות מצוינות גם בזאפ ואתרים אחרים. ונראה מצוין. עולה סה"כ 700 ש"ח. מה שטוב בו שלא חובה לחבר אותו למחשב על מנת לשלוח פקס. כל האחרים שראיתי בזאפ או יקרים יותר או מאיזה חברות לא ידועות. האם הוא כדאי?? מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה יותר עד 800 ש"ח?

13. Started by ofer_mat,

רציתי לדעת איזה ספק אני צריך ש"ישרוד" את המפרט הבא 2 HD CD + צורב 4-5 מאווררי 80 SOUND BLASTER AUDIGY כולל פנל 1.7 256-512 RDRAM ואך אני מחשב את הדרישה הזאת תודה מראש

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by d0s,

אהלן, כמו שכתבתי בכותרת אני מעוניים בקניית העכבר DeathAdder ורציתי להתיעץ אתכם. כרגע יש לי את העכבר G5 , שאני לא כל-כך מרוצה ממנו - לא אוהב איך שהוא מתלבש על היד, וחשבתי אולי אני יחליף אותו בעכבר הנ"ל אז הנה כמה שאלות שיקבעו אם אני יקנה או לא : - איך ה DeathAdder בהשוואה ל G5 ? -יש כאן אנשים שקנו את ה DA ומרוצים ממנו ? - נניח ואני ארצה לקנות את ה DA, איפה אני אוכל לנסות אותו ? -בקמה אני אוכל למכור את ה G5 שלי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  15. אני צריך מטען לטעינת Nexus 4 ו-iPad Mini 2 חשבתי שלא כדאי דרך ייבוא אישי, כי לך תדע... אולי אצטרך להצטייד באישור ממסרד תקנים... אולי פשוט לקנות מ-KSP? דוגמא: Sigma, GP השאלה היא על חברות שציינתי וחברות אחרות: Miracase, Sygnet, Gold Touch, Silverline חוץ מ-GP ו-SILVERLINE לא שמעתי על אחרים בכלל. בארה"ב לדוגמה יש מותגים כמו BELKIN, ANKER GRIFFIN ועוד שידועים כמותגים עמינים. אם הייתם קונים בארץ על מה הייתם מעדיפים? חוץ מזה, עדיף מטען עם 2 יציאות 2.1A ו-2.4A או מטען 1A ו-2.1A? תודה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

יש למישהו פיתרון לבעית הדריברים של כרטיס עריכת וידאו DC10 במערכת ההפעלה XP

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RDS,

מה ההבדל בין המקלדות הללו של לוג'יטק?? http://zap.co.il/model.asp?model_id=344874 http://zap.co.il/model.asp?model_id=378170 עדין לא הבנתי מה ההבדל.... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי ממש היום סט מקלדת חדש של מיקרוסופט איך אני משנה את זה שכשאני לוחץ על כפתור PLAY ידלק לי ה WINAMP ולא WMP?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי שפועל על זכוכית שקופה. משהו פשוט לאו דווקא לגיימינג. משהו פשוט, בסביבות 100 שקל. אחיזת palm. חיפשתי אבל לא ברור לי אילו מהעכברים פועלים על זכוכית.. תודה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. אין לי העדפה לחברה מסויימת , מחפש מקלדת עם איכות בנייה גבוהה , שתהיה עמידה והעדפה למקלדת שמסוגלת להכנס לתיק של לפטופ 17'

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by shlomom,

שלום. מעונין במדפסת להדפסת תמונות צבע שהמטרה המרכזית היא איכות ההדפסה. כמובן שחסכון בדיו יתקבל בברכה. כמו כן מעוניין גם בסורק. כאן הבעיה אם ניתן להשיג מדפסת איכותית משולבת סורק במחיר הזה או שצריך לשקול סורק נפרד. האם קפיצה קטנה במחיר (יחסית) תניב מדפסת משולבת סורק טובה? שאר הפונקציות של מכשיר משולב לא חשובות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות שלט לשחק איתו פיפה, מרטל קומבט 10שיוצא וכו', כרגע יש לי שלטי אקס בוקס 360 אלחוטיים אבל הדי פאד שלהם גרוע והוא ממש חשוב לי, האם השלט פלייסטיישן יעבוד טוב כמו בפלייסטיישן רגיל עם חיבור בלוטות' למחשב? תודה

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. מדפסת Brother MFC-425CN נכרשה לפני שנתיים, עבדה היטב בעבר, נגמרו ראשי הדיו, היא לא עבדה למעלה משנה, כעת רכשתי סט חדש של ראשי דיו, החלפתי הכל, היא ביצעה פעולת ניקוי ארוכה, אבל בניסיון להדפיס, יוצאים דפים חלקים. מה יכולה להיות הסיבה ? האם דיו שהתייבש בצנרת ? מה ביכולתי לעשות לבד בבית ? (נראה לי שלתקן אותה זה לא כלכלי, עדיף לרכוש חדשה) תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Guy950,

שלום רב, יש לי את העכבר G500 של לוג'יטק, עכבר מצוין נוח ומהיר. אבל הגיע יומו, הגלגלת מתה והכפתור השמאלי מתחיל לאותת לי "לחצת עליי יותר מדי פעמים" שבקיצר, אני צריך ללחוץ עכשיו 4-5 פעמים כדי שכפתור אחד יילחץ על המסך. זה מעצבן. הלוג'יטק זה עכבר הגיימינג הראשון שקניתי למעשה וזה היה לפני 3 שנים, אז אני לא יודע איזה עכברים הם טובים. אני יודע שיש את SteelSeries שהם טובים וגם רייזר אבל מה עדיף? אני מחפש עכבר בתקציב של עד כ500 ש"ח, רצוי שיהיה לו כמו הG500 כפתור לשליטה בDPI וכמובן כפתורים קדימה ואחורה וכפתור נוסף נלווה שניתן להגדיר אותו לגחמותיי. כמובן ששימושי העכבר הם לגיימינג (בעיקר משחקי יריות כגון BF3) תודה לכל מי שירצה לעזור דרך אגב, שכחתי לציין. אני באופן כללי עוד חוד…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by LRa,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.