ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לאתר של thermaktake ומשם לקישור למארזים בכל מקרה אני רוצה לקנות את המארז הבא: http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v5000d.htm והם רושמים שם ומראים תמונות מאוד מעניינות על המארז כולל את התוספות שלו (מאווררים וכו') אבל עם כל התוספות פתאום שמתי לב לבעיה ממש מזערית: איפה יש שם מקום להתקין את הכונן DVD, הצורב הכונן דיסקטים וכד'? תודה מראש ועוד משהו: אתם יכולים בבקשה לפרסם מה המחיר של זה ואיפה אפשר לקנות את זה (עדיף אתר אינטרנט בארץ)..
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFS Silver Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632104507557078750-image001.jpg שווה את הכסף ?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מארז איכותי שיאפשר לי לעשות לו מודינג ויגיע אם איוורור סביר , אני אוסיף איוורור משלי. התקציב שלי עומד על 800 ש"ח כולל ספק כוח איכותי שגם כזה אני מחפש. אין לי בעיה לקנות באינטרנט , חנויות ששולחות לארץ. אהבתי את הצורה של האנטקים ... אני מחפש מארז בלי חלון מוכן מראש. ה- ANTEC SX1040BII נראה מצויין ! אבל אני לא יודע אם אני צריך מארז כזה גדול , מישהו יכול להגיד לי אולי כמה גדול המארז ? האנטק סונטה גם נראה טוב מאוד. אם מישהו יכול להמליץ לי. אני מחפש משהו פשוט שצורה של האנטקים , איכותי תודה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ערב טוב ! עקב קניית מחשב חדש אני מחפש מקלדת אלחוטית , רציתי להיתיעץ איתכם משום שמקלדות זה לא התחום החזק שלי אז רציתי שתמליצו לי על איזה מקלדת אלחוטית זולה (חשוב שתהיה זולה!) וממ.. שיהיה לה שם טוב (סיקורים או על בסיס של נסיון איתה) . תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מי שרכש לאחרונה את המוצר הנ"ל - הייתי רוצה לשמוע את ההתרשמות (רעש - קרור - תאורה ) בנוסף המלצות למארזים אחרים
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אבל ספק הכוח שלי כנראה נדפק (אין משהו אחר שלא טוב היות והכל חוץ מהקופסא חדש) איפה אני קונה ביום שבת ספק כוח 400 watt מישהו אולי יודע ? וכמה זה אמור לעלות ?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי שאלה. התוכנה של המדפסת שמראה את מצב הדיו שבמיכלים, היא מראה מצב מדוייק, או רק שהם מתרוקנים היא מראה משהו. כי אצלי שום מיכל כבר לא מלא, ויש כמה שמתחילים להיגמר, והתוכנה מראה לי שהם מלאים. הבעיה אצלי? או ככה זה וזה אמור להודיע שממש יש קצת דיו? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מגירה להרד דיסק ורציתי לדעת איזה בקר IDE תומך ב HOT SWAP יש לי כרגע לוח ASUS CUV4X וכנראה אני יחליף את הלוח בקרוב. האם כל לוח אם עם בקר IDE RAID תומך בHOT SWAP הודה אם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לפי פגישת האנליסטים האחרונה של AMD, מעבד ה ClawHammer (לשוק מחשבי השולחן) יצא ב RP Rateing של 3400 ! (כמו אתלון XP 3400). עם FSB משוער של 800 מגה הרץ. נתונים אלא מתישבים היטב עם ההצגת הארכיטקוטרה של AMD ב MPF2001 (microprocessor Forum 200. בו היא צופה שמעבד HAMMER במהירות 2GHZ יציג SpecInt performance (מדד כללי לביצועי מעבד) של יותר מ 1300. לעומת זאת מעבד NorthWood במהירות של 3GHZ משוער להציג תוצאה של 1150. אין אישור רשמי: ההאמר הראשון שיצא בטכנולוגית יצור של 0.13SOI יציג את ליבה קטנה ביותר, זה אומר יותר MHZ ויותר זול לייצר וצלילת מחירים מהירה (Hammer to the people!). שמועות: AMD מתנסת בטכנולוגיה שמאפשרת קצבי FSB של יותר מ 1000MHZ. טוב...אני מקווה שהשנה המשעמת הזאת תעבור …
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
איך אני פורץ את הדיודי 16 של אסוס? שמעתי על דרך יחסית פשוטה, של ללחוץ על כמה כפתורים וזה נפתח מחדש. זה נכון??
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
פשוט נראה לי לא הגיוני לקנות זכרון DDR ב650 שקל ! ואולי אני אשתמש בזה עד שהמחירים ירדו ואז אעביר למחשב הזה
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
העתקתי קטע שכתב פה אחד מחברינו: "כמו SAFE DISC 2. לכן, אני מעדיף את LITE ON, ...... אין שום דיסק שאי-אפשר לשכפל עם הצורבים שלהם, ועוד במחיר שלהם, אני אעדיף לקנות צורב שלהם כל שנה וחצי, במקום צורב יקר פעם בשנה." מה זו ההגנה הזו? למה זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם התוצאה 8003 ב-3DMark2001 היא טובה? כי זה מה שקיבלתי :P
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני חייב להבין איך זה הגיוני שתוך חצי שנה Nvidia משחררת שני דורות של צ'יפים לגרפיקה GF3 ו - GF4. אני חייב להבין את השמועות בזמן האחרון על יציאתו של ה - GF4, הייתי באתר שלהם ואין שום איזכור (אולי פיספסתי משהו) לגבי הGF4 האם למישהוא יש מידע אמין?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סידירום LG X52 או בשמו CRD-8522B עכשיו..הסידירום לא מזוהה בדוס מישום מה... וכל פעם שהמחשב עולה אני מקבל הודעה שהסקונד סלייב לא פועל וצריך ללחוץ על F11 כדי להגיע לווינדוס..., בווינדוס הסידי פועל מצויין ! ביררתי קצת באתר של LG והבעייה היא שהכרטיס קול עולה לפני הסידירום אז רציתי לדעת איך אפשר לעשות שהסידי יעלה לפני הכרטיס קול.. ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול אתכם אם יש לכם מושג למה המחירים של הזכרונות התיקרו כל כך בחודש האחרון ??? בנוסף רציתי לומר שראיתי משהו מאוד מוזר: הכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 3 TI-500 128 DDR\TV האם ה128 באמת או שזה סתם רמאות ??? המחיר רק 1200 ש"ח ( ) אז זה לא הגיוני ממש!!!!
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?) עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15: יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??) בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים לתוכנות גרפיקה חוץ מפוטושופ נגיד למשל autocadd ומה הבדל המחירים בינהם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים עליו: GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ?? מה עדיף יותר? abit geforce 3 t200 או GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ????
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לפרסם את הכתבה לפני השחרור הרשמי של המוצר זה לא חוקי. כשנותנים סאמפלים לאתרים הם צריכים לחותם על מסמכי NDA: non disclosure agreement שבהם האתר מתחייב לא להסגיר מידע על המוצר עד השקתו... אני חושב שטום פרסם מכיוון שבגרמניה כבר שעת צוהרים... בעוד בארה"ב גם לפי השעון הפסיפי וגם לפי השעון המרבי (ie Central time) עדיין מוקדם בבוקר... ולא מכריזים על מוצר מוקדם בבוקר...
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש למישהו פיתרון לבעית הדריברים של כרטיס עריכת וידאו DC10 במערכת ההפעלה XP
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-