ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בשלט הזה למדיה סנטר עם BOXEE יש לשלט כפתור ירוק במרכז שפותח מיקרוסופט מדיה סנטר (ווינדוס 7) יש אפשרות לשנות את הפעולה של הכפתור שיפתח את ה BOXEE במקום?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול , מה ההבדל בין hp8500 ל hp8500 wifi? ההבדל הוא רק שההיא עם הwifi נותנת אפשרות להדפסה אל-חוטית , הדפסה מסלולארי וכו'? יש עובד הבדלים חוץ מהאל-חוטיות? כי ראיתי שיש דגמים שעולים בסביבות ה900 ש"ח שהם ללא wifi ושיש דגמים שעולים 1100 עם wifi... למישהו יש את המדפסת? מישהו יודע איך היא? יתרונות\חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
ברשותי עכבר מיושן של GENIOUS כבר בערך 8 שנים והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבד זול, חוטי, בעל כמה שיותר אפשרויות [כפתורים שניתנים לתכנות ושינוי רגישות העכבר] ושיהיה מיועד לגיימינג ושימוש טפוסי במחשב.. העכבר הנ"ל, ב180 שקל בKSP, מומלץ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק S520 ופאד אלחוטי RumblePad 2 הם באו עם סוללות רגילות ואני רוצה לקנות נטענות אבל אני יודע שצריך לקחת סוללות עם mAh מתאים כדי שלא סתם יתבזבזו כמה צריך (mAh)?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שהכותרת שלי תקינה) בכל אופן, כל פעם שאני שולח משהו להדפסה, המדפסת מתחילה להדפיס, הדף נתקע באמצע. רק אם אני פותח את המכסה הקדמי (היכן שמוציאים את הטונר) של המדפסת וסוגר אותו, הדף יוצא (מודפס באופן מושלם, לאחריו יוצא דף לבן. וכך חוזר חלילה בדף שלאחריו. כל פעם אותו דבר. אם אני שולח כמות דפים מרובה להדפסה אזי לפעמים, ואני מדגיש רק לפעמים, אחרי הסיבוב השלישי בערך היא מסתדרת ומדפיסה עד הסוף בצורה תקינה. לפעמים זה נמשך כך 20 דפים ויותר.... ניסתי לפרק אותה, יותר מאשר להוציר את הטונר, אלא ממש פירקתי את כל מכסה הפלסטיק, חיפשתי משהו שאולי תקוע, חתיכת נייר, אך לשווא. גם החלפתי מחסנית של טונור. גם לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הסט הזה של עכבר+מקלדת והעכבר שלו פשוט דפוק, הוא משתגע, רוב הזמן הוא בכלל לא מגיב, והחלפת סוללות לא עזרה. למישהו יש רעיונות??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, כיום יש לי משולבת HP PSC 2210 שיש בה תקלה במנגנון הוצאת הדפים. להבנתי לא כדאי כלל לשלם עבור תיקון (לאור המחיר הנמוך של מדפסות חדשות). אני מדפיס מעט מאוד, ובד"כ במוד חסכוני כדי לחסוך בעלויות דיו. הצרכים שלי הם סריקות מעת לעת וגם משלוח פקסים. אני כמעט ולא מדפיס גרפיקה/תמונות (ואם כן - זה חלק ממאמר או משהו). למרות היקפי ההדפסה הנמוכים, אני מעדיף לקנות מכשיר טוב, גם אם זה עולה קצת יותר כסף. לאחר כמה שעות של בדיקת מפרטים ודירוגים במגוון אתרים, נשארתי עם הרשימה הבאה: CANON MX320 CANON MX330 LEXMARK X5075 LEXMARK X5650 LEXMARK X6675 HP J4680 HP 6500 וכמה דגמים שאני רואה שקיבלו ציונים גבוהים, אך אינני מוצא בחנויות בארץ: CANON MP620 CANON MP640 LEXMARK X7675 אני יודע שלח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני מעוניין בראש ובראשונה בעכבר, חובה שיהיה בעל חיישן לייזר (צריך לעבוד על משטחים קשים - הספה/מיטה וכו'), בעל טווח קליטה טוב (לפחות 6-7 מטר בלי הפרעות), ובגודל סטנדרטי (כלומר עכברים לניידים לא באים בחשבון). עבור עכבר בלבד הייתי מעוניין לא להוציא מעבר ל200 ש"ח, אלא אם כן יש לכך סיבה מוצדקת מאוד. הרעיון להוסיף גם מקלדת בסט עלה מכך שראיתי כי המחירים של עכברים העונים לדרישות שלי גבוהים, ומתקרבים למחיר של סט הכולל מקלדת. ולכן, במידה ותגידו כי בהיצע הנוכחי של העכברים (שעונים על הדרישות) ובמחירים הנוכחיים, כדאי לקחת גם מקלדת, חשוב שהיא תיהיה דקה יחסית (אם כי על זה אני מוכן להתפשר), כמובן בעלת טווח קליטה טוב. אם קיים איזשהו דגם שכולל גם משטח מגע (כמו של מחשבים ניידי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשנות בעכבר G5 מהדור השני את הכפתורים ככה שהפתורים שבאגודל ישנו את הרזולוציה והכפתורים מתחת לגלגלת יעשו קדימה ואחורה? לא הצלחתי לעשות את זה עם הדריבר של לוג'יטק האם יש דרך אחרת?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת לקסמרק 6675X. כשאני מדפיס דף עם אותיות בעברית, בעיקר מהווב, הפונטים מודפסים משמאל לימין כמו באנגלית ולא מימין לשמאל. האם הבעיה במדפסת או בדפדפן? מה הפתרון..? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המדפסת הנ"ל , כאשר אני מדפיס היא כאילו מבצעת את פעולת ההדפסה אך היא לא מדפיסה כלום. קניתי דיו חדש - והבעיה לא נפתרה. כמו כן ניראה לי שהבעיה התחילה כשהמדפסת ביקשה לסרוק איזה דף שהיא הדפיסה (דף עם שורות של ריבועים ושורות של פסים) ואז לחצתי "ביטול" ומאז אני חושב החלה הבעיה. עכשיו הפעלתי במדפסת את האפשרות הזאת שהיא תסרוק לי שוב את הדף (כאילו היא שוב הדפיסה את אותו הדף ואמרה לי לסרוק אותו) ועשיתי כך , ואז הוא רשם לי שגיאה שהוא לא מזהה את הדף... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר טובים והמחשב יהיה רחוק בסביבות 3.5 מטר אבל שמתי לב שיש דיליי קטן במקלדת האלחוטית של אחי אז רציתי לדעת אם זה בכולם ככה? ואם כן איך אני משיג מקלדת ועכבר עם כבל באורך כזה ?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו טוב לעבודה ממושכת מול המחשב (נמאס לי מהעכבר הפשוט שיש לי היום) ראיתי כמה אופציות נחמדות: Microsoft Natural® Wireless Laser Mouse 6000 Microsoft Explorer Mouse Logitech MX™ 1100 Cordless Laser Mouse בלי להתחשב במחיר.. במי מהם הייתם בוחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא רוצה להתפשר על שום דבר מהם בבקשה אל תמליצו לי על דברים לא קשורים או סיבות למה זה לא הכרחי, אם קיים דבר כזה במחיר כזה בארץ, אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך המלצה על סט אלחוטי מקלדת ועכבר (אפשרי לקנות גם בבודד אם יותר משתלם). אני צריך שיקלוט לאורך של איזה 4 מטר ככה, כיום אני משתמש במקלדת פשוטה אך עכבר LOGITECH G5. עד 300 ש"ח. ואני צריך גם מצלמת אינטרנט מומלצת, שיראו חלק ויפה... עד 200 ש"ח. כמובן שהשאיפה שלי שהמוצרים יהיו זולים יותר מהרשום, ושהמוצרים יתנו תמורה למחיר תודה רבה לכם, חן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת. הייעוד שלה הוא להדפיס תמונות למטרת עסק, מדובר על כמוית, נגיד 50 דפי A4 בשבוע בצבע מלא, אם אפשר מידע כללי על המדפסת, הספק עבודה, מחירי טונרים, וכו' תודה רבה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש מבצע לחגים על העכבר הזה: Logitech G7 Gaming Laser Mouse הוא עולה באתר של לוגי'טק, 40 דולר במקום 80 ואחרי משלוח לארץ זה יגיע למחיר של כ-230 שח שווה לדעתכם? נ.ב. ממה שאני מבין זו הגרסה האלחוטית של ה-MX518
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני משחק הרב בMicrosoft Flight Simulator X Deluxe ואני הגעתי למסקנה שאני ממש צריך ג'ויסטיק , התקציב הוא כמה שיותר נמוך , אני זקוק לג'ויסטיק המינימלי.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
HP 8500 מחיר 1193 ש"ח באופיס דיפו HP ,Photosmart Premium מחיר 993 ש"ח Epson, Stylus CX9300 מחיר 600 ש"ח http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4164281&pr=QJ5&N=2 31524 http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4213559&pr=QJ5&N=2 31524 http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4230447&pr=QJ5&N=2 31524 אני מתלבט בין ה HP 8500ּ+WIFI לבים HP ,Photosmart Premium אין המלצות באתרים בארץ לגביי הדגמים החדשים האלו יש גם דגם חדש HP 8500 PRIMER שעדין לא הגיע לארץ אני מחפש מדפסת להרבה …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא משולבת, שתהיה בעיקר אמינה, אין לי כוח להתחיל לשחק משחקים עם הפלסטיקים, לשמן גלגלי שיניים או אלוהים יודע מה. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של TEAC (בשקל 90), כפתורי הF מתוכנתים בה לעשות גם דברים אחרים, לדוג' F5 עושה "OPEN FILE". אני לא מצליץ לגרום לFים לעשות את הדברים הסטנדריטיים (אני רוצה לרענן עם F5 לדוג'). התקנת הדרייבר מוסיפה תוכנה שנותנת לשלוט על הכפתורים. זה נותן לי לבחור בין האופציה הקיימת שזה OPEN FILE לבין WEB SITE ואז אפשר להגדיר כתובת אינטרנט לבין SHORT CUT ואז זה פותח לי את PROGRAM FILES ונותן לבחור תוכנה. קיצר, איך אני מגדיר שF5 יעשה רענון נורמאלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שבבאג אזל המלאי לגבי ה-MX1100 רציתי לדעת אם ה-5000 של מייקרוסופט עכבר טוב וראוי. גם הוא במבצע ואפשר להביא אותו ב189 ש"ח במקום 229.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מתי צפויים לצאת DISKONKEY שתומכים ב USB 3 ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה..החלטתי לפתוח כאן אשכול, אני יודע כמה אנשים מומחים כאן וכו' ואני רציתי לשאול משהו. לפני איזה שבוע היה לי יום הולדת וקבלתי כסף.., לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות איתו כל כך לאחר שבזבזתי על בגדים וכל הדברים החיונים האלה, ראיתי שאין כל כך מה לעשות והבנתי שגם ככה אני צריך לשדרג ורוצה לשדרג עכבר, עכבר לא רע אבל ממש לא גיימר(המייקרוסופט הלבן) סבבה, בהתחלה תכננתי לקנות ת' G500, לא הייתי שלם עם עצמי כי אני לא ממש גיימר, משחק במשחקים ובמשחקי רשת זה ברור אבל עדיין לא גיימר או גיימר גדול חח, בכל אופן הבנתי שזה הרבה כסף ולא נראלי שהייתי מאושר לאחר הקנייה עצם הבזבוז..אז בדקתי ובררתי אודות העכבר X518,הבנתי שהוא גם גיימר, לא ברמה של G500 אבל עכבר מצויין ושהרבה מרוצים ממנו. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדבר שלא הבנתי זה שנכון שיש את המסך מגע של מקשי המדייה אז יש שם את הלוגו של RAZER בקיצור..... מה הוא עושה ואיך משתמי בוא ??? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-