עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by urich,

טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית. טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע. האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה. גם לא חשוב גודל. מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין . ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן . לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר). שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד. שהאיכות תהיה סב…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by -Cyber-Tek-,

שלום ברצונני לקנות גויסטיק ואני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יותר אמין הכסף פה זה לא הבעיה אני מוכן להשקיע בזה איזה גויסטיק מבין השניים יותר טוב SideWinder Force Feeddback 2.0 או Logitech WingMan® Strike Force 3D בברכה -Cyber-Tek-

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by waizman,

חשבתי להחליף את הספק שלי... אני צריך משו באיזור ה 400 וואט, התקציב הוא באיזור ה 350 שקל, וחשבתי על 2 ספקים בעיקר: ה HEC 475 וה TT 420, מה יותר טוב? יש עוד ספקים שכדאי? תודה

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  4. מכר מעוניין במצלמת וידאו דיגיטאלית, והוא מתעקש על סוני - למפני שאני מתחיל בבדיקות, ביקורות, סקרים וכיו"ב - למישהו יש נסיון עם זה? במיוחד עם דגמי סוני השונים? הוא דיי נעול על העניין (יש לו מצלמה דיגיטאלית של סוני שהוא משוכנע שהכי טובה בעולם, אישית אני לא אוהב את עדשות סוני - משהו בהם, משום מה, לא חד מספיק, אפילו בדגמים יקרים). בקיצור זרקו כל נסיון וידע עם מצלמות וידאו דיגיטליות, ושוב רצוי סוני, 10x.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by The Shark,

חבר'ס, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, שתחליף את הישנה הצולעת. בעיקרון אני מתלבט בין שתי מדפסות שעלותן זהה כמעט. HP DeskJet 5550C או Canon i320 ... לפי מה שהבנתי, ה-HP יותר איכותית (dpi גבוה יותר) ויותר מהירה, אבל החיסרון שלה הוא הדיו הנורא יקר. 130 ש"ח למחסנית דיו שחורה ו-200 ש"ח למחסנית דיו צבעונית. ללא ספק סכום לא דל.. הדיו של הקאנון מאוד זול (40 ש"ח למחסנית דיו שחורה, 90 ש"ח למחסנית דיו צבעונית). גם הבנתי שהדיו של ה-HP מחזיק יותר זמן מכיוון שהוא מבוסס מים, או משהו כזה... בקיצור - אני לא מבין ממש בעניין. הייתי שמח לקבל המלצה - מה עדיף לקנות מביניהן? האם את הקאנון הזולה לאחזקה והפחות איכותית או שמה ללכת על HP האיכותית, אבל היקרה לאחזקה? העניין קצת דחוף, ההורים של…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by Lev-UFO-Child,

שלום. בקרוב מתחילים הלימודים והמדפסת הישנה שלי מתה (EPSON C20, חרא אמיתי, אני לא קונה יותר EPSON אף-פעם). אז אני צריך מדפסת חדשה, אבל זולה, כלומר בטווח של 300 ש"ח. אני מדפיס לא קצת אז אני רוצה גם שיהיו ראשי דיו חלופיים איכותיים וזולים או מילויים זמינים. צריך גם שהמדפסת תהיה אמינה ולא תהרס לי תוך חצי שנה, המהירות והאיכות הדפסה לא ממש חשובים לי אבל שיהיו סבירים. חשבתי על הLexmark z45 שהיא די זולה, הביצועים והאיכות טובים מאוד (קראתי סקירות) וגם יש מילויים וראשי דיו חלופיים זולים זמינים, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות שלה... על מה אתם ממליצים, תזכרו, חשוב בעיקר האמינות וראשי דיו זולים.

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by W0lverine,

אמרו פה פעם שעדיף כל ספק מאשר ג'נרי למה זה? (יש לי ספק 480 שהגיע עם המארז..)

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by DJO,

המקלדת שלי (שאותה אני מאוד אוהב) כבר מלוכלכת, היא אצלי כבר מעל 5 שנים. רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה ביותר לנקות אותה בצורה יסודית, בלי לפגוע בה. תודה

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by DisinfectedDuck,

איזה ספק כח הייתם ממליצים למחשב הזה - P4 2.4 800 FSB Abit IS-7 GIGACUBE Radeon 9800 שאר הרכיבים לא חשובים כ"כ נראה לי.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  10. של tsunami שאמור להיות בסדר דווקא. אבל השאלה האם יחזיק את כל זה? SF2+LED,R9700 PRO,2 80MM fans generic,matrix blower,Spire NeonRing 80mm Fan,3 laser leds נראה לכם שכן???

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by Parallel,

יש להם מארז שנראה נחמד מאוד H600 black window והייתי רוצה לדעת איך הספק האם הוא אמין וטוב { ובנוסף האם יכול להחזיק הרד דיסק של 40 גיגה, עוד הרד דיסק של 120 גיגה, רדאון 9800 ,לוח אם p4p800 deluxe ,..בנוסף 4 מאווררים, וקטודה אחת..אני חושב שהספק הוא 300 ואט לא כתוב באתר של הדובים איזה ספק זה}...הסיבה היחידה שאני מתלבט ביניהם לבין compucase היא בגלל הספק כי המארז של Aopen נראה הרבה יותר טוב וממש טיפה יותר יקר מסדרת ה-6919 וה-6A19 של compucase תודה רבה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by den,

אני עומד לקנות מכשיר משולב שמתחבר בעזרת USB 2 ואני רוצה להיות בטוח שהוא יתאים למחשב. כיצד אני בודק איזה USB יש לי? המחשב שלי כמעט בן 3 שנים: P3 800 Mhz Asus CUV4X

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by chris_u16,

אני מעוניין בעיקר בתגובות מאנשים שיש להם את המצלמה הזו. תתייחסו לכך שהמחיר הוא ממש זול... הייתי מעוניין לדעת גם פרטים נוספים על המצלמה, כגון: האם הוא תומך בצילום מאקרו, האם ניתן לכוון באופן ידני את מהירות הצמצם... - לא תומך, אי אפשר. מיהו יצרן המצלמה?? - לא ידוע. שמתי לב שהפוקוס במצלמה הזאת היא אוטומטית, שזה עדיף על פני מצלמות שיש להם כזה מכוון ליד העדשה לכיוון הפוקוס (שתמיד גרועות) עריכה: עניתי על התשובות בעצמי אין למצלמה אפילו פלאש :-X אבל לצילום יום הוא יכול להיות נחמד, במיוחד עם הרזולוציה הגבוהה (באופן מאוד מאוד יחסי כמובן...למחיר) יש לי מצלמה ממש דומה רק שהרזולוציה המקסימלית היא 640x480 וגם לה אין פלאש אז אני משער שזה משהו דומה למה שיש לי רק עם רוזולוצייה …

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by xbx,

http://www.pch.co.il/docs/pd-1736022818.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd-1934879821.htm יש להם בערך את אותם מחירים

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  15. גדול מקוור היטב. מקום לקטודות הוספת פאןבאס,lcd בעתיד וגדול! די דחוף אז תודה...

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  16. אני רוצה לקנות עכבר שיעלה בסביבות ה250-300 שזה ממש המקימום, אני מעדיף גם שיהיה עכבר שווה את המחיר ולא סתם להביא לי דגם שעולה 300 שקל. העכבר יהיה ברובו למשחקים... תודה מראש לעוזרים

17. Started by blabla2002,

היי קנית את העכבר של לוגיטק mx 700 (עכשבר נהדר דרך אגב) עכשיו יש לי משטח שחור מהעכבר הישן לא אופטי והוא מן בד שמתחתו יש חצי סנטימטר פלסטיק והוא בנוי כמו בגד שטי וערב והשולחן בנוי מעץ חלק בלי בליטות או שקעים והוא מן אורן כזה הצבע אחיד צבע עור כזה ויש פסים חומים דקיקים שגודלם ג 2 מ"מ 4 מ"מ אז מה כדי השולחן או הפד

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל הני מתכוון להשקיע משו בסביבות ה700 שקל +- וצריך שהוא יהיה USB (למרות שאני לא מאמין שמיצרים אם חיבור אחר) תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by Milk-Inc,

אני רוצה ספק של לפחות 300 וואט, אבל הכי חשוב שתתנו לי את הספק הכי טוב שעולה הכי פחות. אני לא ממש מבין בחברות של ספקים אז אני יודה לכם אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  20. אהליין. אז כתבתי פה פעם ולא ממש הצלחתי לקבל תשובה...ולכן אני מבקש שוב את עזרתכם...בעוד כשבוע וחצי אני ממריא לאוסטרליה ובדרך עוצר בהונג קונג בחנות של ג`וני הידוע כמוכר אמין לישראלים, במחירים מעט פחותים מהמחירים שבארה"ב. מוצרים מקוריים. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית רצינית לצילום באוסטרליה וניו זילנד. אינני צלם מקצועי אך אני אוהב מאוד לצלם והרבה. יש ברשותי מצלמת HP של 2.1 MP בלי זום, אשר עשיתי אלפי צילומים בצבא כחובב... אני מעוניין במצלמה רצינית עם לפחות 4 MP (נראה לי שעדיף יותר) וגם זום למעלה מX8...אינני חושב שאצטרך דיגיטלית ריפלקס. נראה לי שעדיף גם כמובן מהשמות הגדולים של ,FUJI,NiKon,MINOLTA,CANON וכו`. אני לא מבין גדול במונחים המקצועיים..ולכן מבקש את עזרתכם...אי…

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  21. אליין וואר באזור הקריות חיפה והאם אתם יודעים מה המחירים שלהם האם הם זולים או יקרים והאם שווה להתחל להתעסק עם מארז חדש כול עוד המחשב הנוכחי טפו טפו טפו (Knock the wood) עובד מצויין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Guardian Anubis,

שלומות. אני חדש ואני מפורום חומרה ותוכנה מGAMER. עכשיו - יש לי שאלה די חשובה. חשבתי אולי אולי(אוליX600) לקנות מחשב חדש. עכשיו - יש לי התלבטות במארז..... האם שווה לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1885107929.htm או ששווה להוסיף 300 שקל - ולקנות את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=919&catcode=283 עכשיו - השיקולים הם מבחינת קירור וזרימת אוויר. כלומר - האם שווה להוסיף את ה300 שקל על הקירור שמקבלים בCOOLERMASTER או - שזה לא שווה כ"כ הרבה כסף. או שהעובדה שהSUPERTALNET הוא TOWER גורמת לו לעלות על הCOOLERMASTER תודה ולהתראות נ.ב אני ישמח לראות ביקורות על הPRAETORIAN (חוץ מהביקורת של SC - אותה כבר קראתי)

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by roma,

שלום רב! יש לי כמה רכיבים (ספק כוח, סורק ורמקולים) שעובדים בסתנדרטים אמריקאיים כלומר עם תקע שונה וב110 וולט. יש לי שנאי אחד שהבאתי מאמריקה אבל אני צריך להביא לאמי את המשב עם הספק כח ולהשאיר את הרמקולים והסורק אצלי. כך שאני זקוק לשנאי נוסף שמחליף מ220 ל110. היכן אני מסיג כזה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  24. אהלן חברה, אני צריך שתעזור לי בקשה לבחור מצלמה ביחסי המחיר\תמורה הכי טובים מבין הדגמים הבאים: (בלבד!) Kodak CX 4230 Minolta AF75-300MM Minolta AF28-80MM Minolta Riva Zoom 90 Minolta CAPIOS Zoom 150 QD Kodak KE 115 Date Minolta DIMAGE F300 אני יודע שמדובר במצלמות לא מתקדמות במחיוחד (או שכן?) ההנחה שלי כרגע שהמתקדמת מביניהם זו ה DIMAGE F300 , אבל אני מחפש יחס של מחיר\תמורה הכי משתלם. כמו כן אני לא עוסק בזה וצריך את אחת המצלמות הנ"ל לצורך צילום תמונות פשוטות בלבד ככה שאני צריך שזה יהיה PAS (Point And Shoot) משהו כזה (זה צילום בצורה קלה או משהו, לא זוכר שמעתי על זה פעם , ושהאיכות של התמונה תיהיה נקייה. אשמח מאוד עם תעזרו לי בהקדם האפשרי... שלכם, DrowNz

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  25. ראיתי פה איזה ת'רד בנושא הזה, אבל לא כל כך הבנתי לגבי המחירים. יש לי נוקיה 6100 ואני רוצה להשתמש באופציה שלה לתקשורת נתונים עם המחשב. הבנתי שיש שני דרכים: USB וא"א. מה הדרך הזולה ביותר להתחבר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים