עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי אז שלום לכולם. זה אתר וגם פורום מצויין אני לומד פה המון עד עכשיו. אני רוצה לנגן קבצי מוסיקה בלפטופ ולשמוע אותם במערכת. להריץ כבל בחדר זה קצת מסורבל אז אני מעוניין בפתרונות אם יש לכם הצעות מענינות. זה יכול להיות כל דבר, משדר fm או bluetooth או כל דבר שלא העליתי על דעתי אשמח לשמוע. תודה מראש, גלעד נב. עדיף כמובן תוך כדי התחשבות במחיר לא לשכוח שעבדכם סטודנט מצוי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by reuthh,

שלום, אני רוצה להדפיס תמונה על נייר פוטו בגודל 15*10 ואני לא מצליחה להגדיר במדפסת XEROX PE220 את הגודל של הדף שהוא 15*10. אני אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. המחשב הנייד יעבוד, אבל המסך שלו יהיה מקופל, כלומר, המסך של המחשב הנייד לא בשימוש. וכדי שלא יתפוס מקום, יהיה לו מעמד אנכי לשולחן. אני מחפש משהו כזה, אם מישהו שמע, או מכיר..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yovel,

שלום! לפני כשנתיים קנינו מקלדת אלחוטית, ולא השתמשנו בה. ניסיתי להתקין אותה מספר פעמים אבל לאחר ההתקנה היא לא עבודה, כלומר, חיברתי את כל הדברים, התקנתי ועשיתי ריסטרט, הסימנים הופיעו בצד המסך אבל המקלדת לא מגיבה, הואר של המקלדת (האור שמסמן שהיא משדרת) עובד. מישהו יודע מה הבעיה? ד"א זאת מקלדת של החברה BELKIN.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Pro_2004,

הי אני מעוניין להשלים את חווית המשחק שלי עם ג'ויסטיק לטיסה במקום המקלדת (אני מקווה שאיתו אני אצליח להטיס) אני יודע שLOGITECH הם הטובים בתחום אבל אשמח גם להיווכח אחרת התקציב כרגע פתוח ללא מגבלה, אם אפשר המלצות ממי שסימולטורים זה בנשמה אצלו -- אני פתוח גם להזמנות מחו"ל לדברים שאין בארץ תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by r1plet,

שלום לכם, אני מחפש עכבר משתלם ואיכותי למשחקים בעיקר, שמתי עין על העכבר הבא של GIGABYTE: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by omer_xd,

שלום אני מעוניין ליקנות רמקולים 5.1 איכותיים (עם סבופר) תקציב עד 600 ש''ח רצוי של logitech

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות מצלמת רשת זולה שתהיה באיכות סבירה, חשבתי על Logitech Webcam C200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741795 או Microsoft LifeCam VX3000 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=501066 מישהו מכיר את אחד הדגמים ויודע להגיד אם הוא טוב או לא? או יכול להמליץ על מצלמה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by roadrunner,

לוח אם gygabyte h55m-ud2, ברשותי מדפסת תוויות ישנה בעלת חיבור COM1 שאני צריך לחבר למחשב שלא כולל יציאה כזאת, יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך המלצה לעכבר מדויק מהיר ואמין, ולא זוועתי כמו הMX 518 שיש לי מעל שנה העכבר הזה כולו מתקלף ולוקח זיעות בערימות!! שכבות על גבי שכבות!! שום דבר לא עוזר איתו, פשוט מעצבן! אני בטוח לא היחיד שמתלונן.. כמה שמנקים אותו לא עוזר, אפילו זה נכנס לתוך הגלגלת עצמה לפעמים העכבר למטרות כלליות, פעם ב... משחקים, גראפיקה כמעט ובכלל לא לשימוש כללי שעות רבות ורצופות, חשוב שיהיה מהיר(1600DPI ומעלה) לא בהכרח צריך להכיל מקשים של "הקודם" "הבא" בצדדים ושתיהיה לו אחיזה טובה כמו MX 518.. הRazer לא יודע כמה הוא נוח, הוא נראה ארוך . אני גם לא רוצה לקחת MX1100 /VX Revolution ועוד הפעם שיתקלף לי אחרי כמה חודשים ויצור שכבות של זיעה רק חוטי. אם על חוטי, אז רק אחד כזה שמגיע עם מטען בעמידה ו…

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by assi,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב, כדי לראות סרטים ובעיקר כדי לשחק (PES). אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לחבר אותם אלחוטית, ואם כן באיזה איכות יהיה החיבור?

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by omer_xd,

שלום בירצוני לירכוש עכבר של g7 למחשב האם משיהו ממליץ עליו והאים יש לו ביצועים קורבים ואו דומים לG5 יש לי G5

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nazgull,

שלום לכולם בעזרת השם אני מתחיל את לימודי הנדסת התוכנה עוד כמה חודשים. אני מחפש מדפסת יעילה חסכונית ואמינה. כמה שיותר דפים להדפיס בכמה שפחות כסף תקציב עד 500 שקל. אם זה משולב אז אין בעיה ואם חורג טיפה מהתקציב עדיין בסדר. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שמתי לב לתופעה מוזרה, גם העכבר שלי Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 , וגם העכבר של חבר שלי Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2.0 פועלים על סוללה אחת! , כאשר הם אמרוים לפעול עם 2 סוללות. עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by TAMIRRR013,

שלום! אבא שלי קנה מדפסת brother 250c היא פועלת מצויין והכל היא מדפיסה בצבע שחור באיכות טובה אפילו מצויינת אבל הבעיה היא שאני מדפיס משהוא ציבעוני,במחשב נניח הציור ניראה בהיר וצבעים חדים וטובים ושאני מדפיס הצבעע כהה ודהוי יש לציין כי אני משתמש בראשי דיו מקוריים (זה הדיו שהגיע עם המדפסת) יש שיטה לעלות את הגדרות הצבע? הינה ציור שהדפסתי סתם לקחתי מהדבר הזה של ה word הדפסתי וסרקתי הינה לינק

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  16. אני מקווה שזה מקובל לפרסם כאן ואם לא אז סליחה את ההגה אני מוכר ב 990 ש"ח, מדובר בהגה Logitech G25 המהולל! אני לא אוסיף עליו חוץ מזה שהוא שמור בצורה יוצאת מן הכלל! חדש למיטב ידעתי עולה 1700-1900. אני מוכר עקב הגיוס שלי, בטח לא יהיה לי זמן לנשום אז לשחק בטח שלא, זה מוצר חובה לכל חולה הגה, ובזכותו לא עשיתי שטויות על הכביש האמיתי, יש מקום לפרוק את הצורךךךךךך הזה וזה רק ההגה הזה באמת! חחחחחח, עפתי אבל תשאלו כל מי שיש לו את ההגה הזה, קשה להיפרד ממנו אבל 990 ש"ח יחסרו לי יותר בזמן הצבא 0544520245 אביב את ה FPSGUN של ZALMAN ב 100 ש"ח, וכאן אני מתחייב שהוצאתי אותי מהקופסא, שיחקתי בו פעם אחת והחזרתי, הוא צורך זמן התרגלות שאין לי כוח אליו, זה מטורף וזה כייף, אבל צריך ל…

17. היי חבר'ה. אני מחפש לקנות מדפסת שיכולה להדפיס לי על דיסקים (PRINTABLE). הבעיה היא ששמעתי שכבר לא מייצרים מדפסות כאלה ואם ארצה לקנות אצטרך ללכת על דגם מיושן, האם זה נכון?? אם לא, אשמח להמלצה! התקציב שלי הוא 600 שקל. תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום אני מחפש המלצות למדפסת משולבת לטובת עבודות גרפיקה. חשוב לי שגם הסורק יהיה באיכות טובה. האם למישהו יש המלצות? אשמח גם אם יוסבר מדוע הוצעה המדפסת הספציפית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by smadica,

היי, יש לי טלויזיה של brother קצת ישנה ואני לא מוצאת לה שלט. יש לי שלט אוניברסלי global 4. איך אני מסנכרנת ביניהם? ניסיתי ללחוץ על ה-code ולכוון לכיוון הטלויזיה ולא עובד. איך אני יכולה להשיג קוד או משהו כזה? תודה :-\

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by טל קורקוס,

המצלמה עולה 125-130 ש"ח שווה את הכסף ? , יש אפשרות לקנות מצלמה של מייקרוסופט VX3000 ב 150 ש"ח זה עדיף ? יש ב 215 E3500 של logitech http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5517 צריך עזרה דחוף ! תודה .

21. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מדפסת brother 250C ורציתי לדעת עם מוכרים לדגם הזה טונר כי זה ניראה לי ביזבוז כסף כל פעם ליקנות לה דיו ואני רואה שהרבה פה מדברים על טונרים ושזה זול לפי מה שהבנתי טונר זה כמו בקבוק קטן שאני אמור למלות איתו את המחסנית דיו הריקה שלי זה נכון? ואיך עושים את זה? כמה לישפוך וכו..

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  22. אבקש את עזרתכם בקשר לחיבור מדפסת HP 1400 All in One Series דרך נתב/מודם של בזק מדגם D-Link 2650U . הנתב מצויד בכניסת USB שמוגדרת למדפסות. ויש אפילו הוראות כיצד לעשות זאת. רק שהעסק לא עובד, בתמיכה של HP טוענים שהם לא יודעים איך העסק עובד ובתמיכה של בזק אמרו לי שהם תומכים רק בתקשורת של אינטרנט ולא בחיבור המדפסת. אם מישהו כבר נתקל בבעיה או יש לו רעיונות אשמח לשמוע ולקבל תמיכה. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. היי, הטווח שלי הוא עד 600 ש"ח, אבל תביאו מה שתמצאו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הכל בכותרת, תיק איכותי למחשב נייד שיהיה כמובן גם מקום ל HDD נייד ועוד כל מיני חלקים מתווספים..בקיצור שיהיה טוב תודה רבה

• 9 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. Started by Speed Demon,

חברים,פרמטתי את המחשב של אבא שלי והייתה לו שם מצלמת רשת. אני מסובב אותה מכל הכיוונים ואין בשום מקום שום זכר לשם או הדגם שלה. מצאתי תמונה שלה ברשת: חייב לדעת איך קוראים למצלמה הזאת בישביל שאוכל להוריד אליה דריבר. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.