ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
Microsoft Wheelmouse Optical @ 1000Hz OC העכבר הכי טוב שהנחתי עליו את ידי, הרבה יותר טוב מעכברים יקרים בהרבה שהיו לי. מה איתכם, ומה דעתכם על העכבר שלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב עד 100 ש"ח. העכבר מיועד לגלישה באינטרנט ודברים בסיסיים. לא לגיימינג בכלל! על מה אתם ממליצים?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את הסט לייזר MEDIA DESTKTOP 3000 של מיקרוסופט ב195 בKSP האם הוא בהחלט המשתלם ביותר בטווח מחיר הזה ? האם הסט DESKTOP 2000 שלהם נחות בהרבה ? מישהו יכול לתת חוות דעת על ה3000 ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט עכבר ומקלדת שיעבדו עד מרחק של כ5 מטר. ראיתי שיש כל מיני סוגים של סטים אבל לא מצאתי אחד עם מה שאני רוצה... אני רוצה שיהיה לי מעל המקלדת לחצנים לשליטה בווליום, והעברת שירים, ובעכבר אם אפשר שיהיו יותר לחצנים מהרגיל זתומרת מלבד ה2 לחצנים והגלגלת שיהיו עוד 2-3 בצדדים שיהיו נתונים לתכנות. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse SteelSeries Xai Laser Mouse איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? אני לא יודע מה לקנות כל אחד אומר לי משהו אחר מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב מחפש המלצות למצלמת אינטרנט איכותית. תקציב 200-300 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי את זה בזיג זג עלה לי 62 ש"ח שווה ? או להחזיר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_1057&products_id=5584
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי בארון Microsoft Sidewinder gamepad ישן, עם חיבור 15 פין, כולל דרייברים לחלונות 95! מישהו רוצה? אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה. תמונה:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מכונה משולבת כוללת פקס, עד הסכוום המצורף בכותרת. ראיתי שני מכונות משולבות במחיר דומה של BROTHER ול HP. זאת הראשונה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000zirOVhaeTUUKktYpZEgieg4:12bbi68k5?id=4145165&pr=QJ5&N=2 31524 30224 וזאת השנייה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000zirOVhaeTUUKktYpZEgieg4:12bbi68k5?id=4164331&pr=QJ5&N=2 31524 30244 הבנתי שרזולוציה של הראשונה יותר גבוהה, אבל גם הבנתי שב BROTHER לא היה עכשיו את הטכנולוגיה שניתן להדפיס עם מחנית אחת במקרה שהשנייה נגמרת, אבל נראה לי שהם הכניסו את הטכנולוגיה הזאת כיום. איזה מהחברות אתם ממליצים לרכוש מחבינת שירות, איכות המוצר, תועלתו וכ…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מישהו כבר הספיק לקנות את העכבר החדש של MS לגיימינג ? האם הוא שווה את מחירו ובכלל ? האם הוא באמת לא נוח כמו שמתארים (קוטלים) אותו ברחבי הנט ?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
לצרכים משרדיים כגון סריקת מסמכים איזה סורק כדאי לבחור ואיזה פרמטרים צריך להתעקש עליהם? תודות
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
יש לי בקר צ'ילסטרים של לוג'יטק כבר יותר משנה סגור ארמטית באריזה שלו. איזה משחקים תומכים בו? מה אפשר לעשות איתו? וגם, ניסיתי לחבר אותו לכניסת USB של הXBOX360 והוא לא נתמך. יש דרייבר שניתן להתקין ולהפוך אותו לנתמך? קניתי אותו מהתלהבות במחיר מוזל של 118 ש"ח במבצע שהיה בבאג, ולא מוצא מה לעשות איתו.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר אלחוטי שמתאים לשימוש גם עם הנייח שברשותי וגם עם הנייד. הבנתי שקיימת אפשרות לעבור בין המחשבים עם עכבר אחד. בנייד יש bluetooth ולנייח אני מניח שצריך מתאם. האם עכבר בטכנולוגיית bluetrack קולט גם bluetooth ? מה הפתרון המומלץ ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב מאוד מקבל את עכבר הSentinel של CM ועל מנת להוציא את המקסימום מהעכבר רציתי "לשדך" לו משטח איכותי המתאים לגיימינג. המשחקים הם בעיקר FPSים. התקציב בכותרת בדולרים הוא לא כולל משלוח (שזה באיזור ה15$ מאתר Performance-PC's) ובשקלים אם יש משהו איכותי פה בארץ. מאחר והידע שלי בנושא המשטחים שואף לאפס חשוב לי שהמשטח לא יהיה גדול מידי (כלומר גודל בינוני 35-40X25-30 מבחינת מימדים) ושיהיה מותאם לשימוש עם חיישן לייזר. אני מתאר לעצמי שיש גם הרבה חארטות בנושא אבל חשוב לי שהמשטח יענה על ההגדרות הנ"ל. בינתיים ראיתי את אלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_90_424_683&products_id=26955 http://www.performance-pcs.com/…
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! תיראו יש לי איזה דף שאמא שלי צריכה ליסרוק אותו ולהוסיף איזה כמה שורות,אז יש שיטה ליסרוק את הדף ולערוץ אותו ב WORD ? שמעתי על שיטה שקוראים לה OCR לא בידיוק הבנתי איך עושים את זה המדפסת שלי היא מדפסת משולבת brother 250c וראיתי שבאפשרויות סריקה יש לי scan to image ו scan to file ו scan to OCR ניסיתי לעשות SCAN TO OCR ובסוף הוא הביא לי אותיות כאלה מוזרות(הרבה אותיות) מה זה ואיך עושים?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחר שנה וחצי של עבודה ללא דופי, החלפת עכבר ועדכון ל-SetPoint 4.8 העלים את כל האפשרויות להגדרות העכבר (MX1000) והמקלדת (WAVE) מהתוכנה. מסתבר שזו בעיה נפוצה מאוד וקרתה כבר בגרסאות מוקדמות בהרבה. ללוג'יטק אין כל פתרון רשמי או לא רשמי לבעיה - אולי מלבד לפרמט וגם זה לא ודאי. הבעיה היא שמערכת ההפעלה "דורסת" את הדרייברים ומשתמשת באלו של מערכת ההפעלה מסיבה לא ברורה. לאחר חפירות וניסיונות, הנה הפתרון היחיד שככל הנראה עובד באופן מלא - מניסיון (מר ומתסכל): 1. הורידו את הגרסה האחרונה של SetPoint לפי מערכת ההפעלה שלכם והתקינו אותה (אם עוד לא עשיתם זאת). אז סגרו אותה ע"י לחצן ימני על ה-ICON בפינה ו-exit 2. גשו לתיקיה \c:\program files\common files\logitech\CDDRV. אם אתם לא מוצאי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ממיר HD של הוט אך אין לי טלויזיה בחדר. האם רכישת כרטיס טלויזיה תאפשר לי צפיה בהוט על גבי מסך המחשב? המסך שברשותי הוא Dell 2209WA. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש גיים פאד לצורך משחק כדורגל במחשב. (FIFA) עדיף שיהיה פשוט ולא יקר ושיהיה כמה שיותר דומה לשלטים של PS2, ז"א שהמקשי ניווט לא יהיו מחוברים וכל אחד יהיה בנפרד. יש המון דגמים ואני לא יודע מה מומלץ לבינתיים ראיתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4776 איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 600 ש"ח המחשב הראשי שלי נמצא בסלון מחובר לטלוויזית LCD (היא המסך היחיד שלו) מרחק השליטה הוא עד 3-4 מטרים, משטחים לעכבר מגוונים: שולחן, ספות, רגל וכו' מעדיף לוג'יטק ( ה MX-518 הוא העכבר הכי נוח שהיה לי אי פעם) אם קיים סט אלחוטי שנמכר בארץ וכלול בו העכבר MX-1000 (הבנתי שהוא האלטרנטיבה האלחוטית ל 518) אני אשמח לדעת. אשמח לקבל המלצות, אני ממש אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ על סמך נסיון אישי עם מוצרים. אפשר למתוח את התקציב אם יש סיבה ממש טובה. תודה! * הייעוד הוא לא גיימינג ייעודי - אלא שימושי מחשב כלליים אבל לא לפסול סטים ייעודיים לגיימינג, בד"כ אני אוהב את העיצוב וה feel במוצרים כאלה, ובנוסף הם תמיד מאוד נוחים (כמו ה MX-518)
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת לגיימינג שיש להם תגובה מהירה והם גם נוחים לשימוש ואלחוטיים
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסגרת דיגיטלית כמתנת יום הולדת לסבתי. כיוון שהיא אישה מבוגרת אני זקוק למסך גדול יחסית. משיטוט שערכתי באינטרנט, אני לא מצליח להתמקד. הדרישות הינן: 1) תקציב- כיוון שכל בני המשפחה מעורבים, המחיר יכול להיות גבוה 800 ש"ח+ 2) פשטות הפעלה- כמה שיותר פשוט לפעול (אין צורך במסגרת עם רדיו, למשל). המטרה היא שזה יהיה כמה שפחות מסובך לתפעול. 3) נפח- מה הגדלים הסטנדרטים של מסגות? האם ניתן להרחיב זכרון במידה ונוספות תמונות של בני משפחה? 4) האם ניתן ליצור תיקיות ולהחליט באיזו תיקייה לבחור? למשל- תיקיית טיול בחו"ל, תיקיית חתונה של הנכדה וכו'? אילו מותגים מומלצים לי? היכן משתלם למצוא אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מוכרים את העכבר הנ"ל בבאג ב79 שקל, ועוד עם שנתיים אחריות. אני מעוניין לקנות למחשב הנייד שלי עכבר בלוטות, וכבר דיי הייתי סגור עם המייקרוסופט 5000, שניתן להשיגו בOEM ב149 שקל, ובRetail ב165. לדעתכם הג'ניוס יעשה את העבודה, או כדאי כבר ללכת על העכבר של מייקרוסופט (שבא עם 3 שנות אחריות)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-