עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב אז רציתי לדעת איזה ציוד יותר טוב לגיימינג של RAZER ZONE או של LOGITECH ... אני מתכוון בכללי ... ותירשמו בבקשה למה דווקא החברה שבחרתם יותר טובה!!!!!!!! תודה ..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by gil_st,

קניתי 20 מדיות לצריבה של DCD בנפח של 870 מ"ב (100 דקות של אודיו) הצורב שלי הוא RICOH MP7125A עם ה-FIRMWARE האחרון שיצא (גירסה 1.10). הוא צורב מצוין מדיות של 800 מ"ב (OVERBURN די רציני) אבל הוא בכלל לא מצליח לזהות את המדיות של 870 מגה ! לוקח לו לפחות דקה לבדוק את המדיה הריקה שאני מכניס ואחרי זה תוכנת הצריבה מודיעה שאין דיסק בצורב (גם NTI וגם NERO) מה עושים ??? ???

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by drorel,

מקבל גיבריש בהגדרות כרטיס המסך (ASUS 7700?) לאחר התקנת הדריבירים של NVIDEA גירסה 21.83. מה המלצתכם בנושא ? לחזור להגדרות/דריברים שמגיעים עם ה XP ל GTS 2 ? כמו כן המסך (HITACHI 19' 776ET) לא ניכנס לי למצב POWER SAVE לאחר הזמן המוגדר לו (הוא ממשיך להציג את שומר המסך) , אני לא יודע אם זה קשור (אני מתאר לעצמי שכן) אבל גם עם הדריברים של מיקרוספט הבעיה הזו היתה קימת. אנא עזרו (או לפחות צגידו שגם לכם זה קורא...כי צרת רבים חצי נחמה ). דרור.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DJO,

הדיסקים הכי גדולים היום הם של 800 מגה לפי מה שהבנתי. דיי ברור לי שהמערכת סטריאו שלי וכאלה לא יקראו אותם אבל השאלה שלי זה האם הצורב והכונן סידירום שלי שהם כבר בני כמה שנים יסדרו איתם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אבא שלי טס בעוד כ 3 חודשים לתאילנד ולהונג קונג שמעתי שהמחירים בהונג קונג זולים מאוד בהשוואה לארץ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בערך ב 300$ פלוס מינוס חשוב שתהייה בעלת זום אופטי של לפחותX3 שתהייה אמינה בעלת מסך קריא וברור בעלת צילום תמונה באיכות גבוהה מחכה להמלצות ולשמוע חוות דעת של אנשים שקנו מלמה דיגיטלית בהונג קונג

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by no43189,

האם כרטיס ה PhysX עדיף על הכרטיסים החדשים של NVIDIA ו ATI?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  7. יש לי אפשרות עכשיו לרכוש Ultra X-Finity ULT-XF500 power supply ב400 שקל, השאלה האם זה ספק טוב? שווה ת'כסף? ואיך הוא מול הENERMAX Liberty ELT500AWT 500W ? והאם שווה לקנות את הENERMAX Liberty ELT500AWT 500W ב600 שקל ? והקטע שאני לא קונה אותו בארץ אז האם הוא יעבוד בארץ בלי בעיה זה מה שרשום לי על המידע עליו: Type ATX12V Maximum Power 500W Fans 1 PFC Active Main Connector 20+4-Pin Dual +12V Yes SLI Support Yes Modular Cabling Support Yes Hold-up Time 17ms at 115VAC or 230VAC, full load Efficiency 80% Over Voltage Protection +5V: 5.5V~7.0V; +3.3V:3.76V~4.3V; +12V & +12V2: 13.4V~15.6V Overload Protection 110~160% of max load Input Voltage 90V~265V (Auto Adjusted) Input F…

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט לסקייפ וכו'. איפה ממקמים את המצלמה? מעל המסך? אם כן - לא מצאתי (כמעט) אף מצלמה שניתן למקם אותה על מסך (מסך שטוח דל 22"). האם לא שם ממקמים את המצלמה? בנוסף, מהי המצלמה המומלצת? (בדקתי לא מעט מהדגמים הנמכרים בהום סנטר ואייס ואת כולן החזרתי: החל ממייקרוסופט, TEAC, A4 וכו') תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום לכם אני מתכוון לקנות מסך "19 samsung 955fd רציתי לדעת מה דעתכם על המסך והאם יש מסכים עדיפים באותו מחיר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר טובים למשחקים... שיעלה ביחד בערך 400 300... אני לא כלכך מבין בתחום... אני יודע שRAZER טובים במוצרי GAMER. אם אפשר גם שם של חנות טובה אם מקלדות... כי בBUG וOFFICEDEPOT יש מיקלדת וחצי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אשמח לשמוע המלצוח לעכבר אופטי (לא להתבלבל עם אלחוטי.. ) תודה.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  12. תראו חברים, עד אתמול היו לי שני כרטיסי זיכרון SDRAM של 256 מגה (בסך הכל יש לי שני סלוטים במחשב). אתמול הוצאתי את שני כרטיסי הזיכרון והכנסתי במקומם כרטיס זיכרון אחד של מה שמצויין למעלה - Kingston 333ddr 1 GB 184 pin 2.5CL. עכשיו מה שמזור הוא: כשאני בודק בתוכנה EVEREST כמה זיכרון פנוי יש לי (לא כשאני משתמש בתוכנות ודברים כאלו), אז עם שני הכרטיסים הישנים של 256 היה תפוס לי בערך 250 300 ועכשיו עם הכרטיס החדש של 1GB תפוס לי 400-500. אני לא מבין למה נתפס לי יותר מקום ככה סתם. עכשיו השאלה השניה שלי היא האם אני יכול לצרף בנוסף לכרטיס הזה עוד כרטיס אחד של 256 מגה מהישן (המהירויות שונות הישן הוא SDRAM והחדש DDR333). ממה ששמעתי חייבים שהכרטיסים יהיו באותו הגודל אחרת זה לא יעבוד טוב.…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by larry_lurex,

שלום ברשותי מחשב פנטיום4 2.8 פרסקוט לוח אם סוקט PERL865 או משהו כזה עוד מעט אקבל 7800gs oc agp כתוב באתר שלהם שצריך ספק 350, והנוכחי הוא 300. האם 350 יספיק בהחלט או עדיף לקנות 400? ועל איזה ספק אתם ממליצים מבחינת יחס ביצועים-מחיר כי אני לא רוצה משהו יקר יותר מדי.. סה"כ היה לי 5 שנים במחשב הקודם ספק גינרי והיה בסדר..אז אולי כדאי שוב גינרי? ואולי זה גם חשוב- יש לי 2 מאווררים קטנים וזלמן על המעבד..זה משנה הרבה?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by Svensk.il,

קניתי לא מזמן את ה-QuickCam Communicate Deluxe ויש לי שאלה קצת מוזרה: איך מכוונים את המצלמה?? נראה כי זה בלתי אפשרי בהתחשב בזה שכשמנסים להזיז אותה היא חוזרת למקומה הטבעי עם מעין קפיץ... מה אני מפספס?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lawpower,

קניתי מחשב, מחר את האמת אני אוסף אותו, מפרט דיי נחמד אפשר לומר (בסביבות 8K) בכל מקרה, פתאום שמתי לב שלא בחרתי איזו מקלדת השאלה היא אם להשקיע רק משהו כמו 200 ש"ח באיזו מקלדת דוגמת לוג'יטק מדיה(או אופיס?) עלית (ELITE) או יותר - למשל ZBOARD שעולה איזה 300 ש"ח, או לדפוק השקעה רצינית ולקנות את ה לוג'יטק G15 שהיא ממש מדליקה אבל דיי יקרה - 450 ש"ח... אודה לתשובות מהירות כמובן שיש לי בבית איזו מקלדת ג'נרית... תודה

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by YinnoN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2138 זה עם הספק art נכון ? לא השני ... הוא יחזיק יל בלי בעיה ? ד"א הזרימת אוויר במארז שווה ? זאת אומרת לא יהיה יל פה אפקט בלון

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  17. שלום. הייתי לקוח של בזק במשך שנתיים, וכעת עברתי ל HOT. הנתב-מודם אלחוטי שברשותי הוא ה d-link dsl 2650U בשיחה עם נציג הוט, נאמר לי שהנתב-מודם לא שמיש, מאחר והוא "נעול" לבזק. נדמה לי שזה לא כל הסיפור, ורציתי לדעת האם אפשר "לפרוץ" את המכשיר כך שאוכל להמשיך ולהשתמש בו ולחסוך הרבה כסף.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler או Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by Moshe132,

קניתי לפני 4-5 ימים את המקלדת Razer Lycosa ומאוד התהלהבתי מהעניין שאפשר לקנפג כל מקש אז ניסיתי,נכנסתי לדרייבר התקנתי אותו וניסיתי לשנות את פעולת המקשים(F8=הסיסמה למייל שלי)ולא עבד התכנתי מחדש,ראיתי מדריכים והסתכלתי על בעיות דומות ולא מצאתי כלום..... http://puu.sh/15Cpf פה ניסיתי שזה ירשום "abcde" וזה לא עבד...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ofir667,

Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS איזה מארז כדאי לקנות? Chieftec Bravo או Chieftec Mesh או ?HEC Compucase CI-6A21 או Hec 6919 וביחד איתם על איזה ספק אתם ממליצים? (אם אפשר אז תביאו בבקשה קישור) - אמרו לי שמספיק 350W ושאלה אחרונה: אם אני קונה את ה Chieftec אני צריך להוסיף מאווררים או משהו?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by RONG23,

אשמח להמלצת אוזניות לגיימינג אני מתלבט בין logitech g930- לturtle beach 5.1 דגם כלשהו האם ממש שומעים הבדל בין סראונד לסטריאו? האם שווה את ההשקעה באוזניות כאלה? אשמח להמלצות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by EMXMAN,

יש לי בעיה מציקה ראשית זה המפרט של המחשב שלי P3 933MHZ ASUS CUV4X-C 256 SDRAM 2X 60G קיצר בזמן האחרון מצאתי סידירום של חברת COMPAQ הוא עובד טוב והכל התקנתי אותו פרמטתי תמחשב למה היו לי בעיות ברשת אחר כך אני מכבה את המחשב ואחרי כמה שעות הוא לבד נדלק חיפשתי אולי זה אוטומטי מהביוס וזה לא אבל השארתי תמחשב יומיים דלוק לא דפק ריסט הוא נדלק לבד כשאני מכבה אותו אחרי כמה שעות מה הבעיה יכולה להיות ?:?? הוינדוס או משהו בחומרה? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לבעיה הזאת

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by McMerc,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת חדשה, והייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המדפסת של HP דגם Deskjet 4180 ממשהו שמכיר את המדספת או שקנה אחת כזו. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם, הספק שלי ( ראה מפרט ) הלך לעולמו... :-[ אני צריך המלצה לספק אחר חזק שיחזיק את המפרט הזה... עדיפות לספק במחיר סביר... אבל הכי חשוב שיהיה חזק ואיכותי...! תודה מראש נ.ב וחשוב שיהיה לו סליבינג, אין לי כוח לעשות לבד :

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  25. יש לי 6 חיבורי USB במחשב, 2 מקדימה שלא נוח להשתמש בהם, ו 4 מאחורה תפוסים כולם, אני זקוק לעוד. 1. האם כאשר מחשבים USB HUB, זה מעמיס בצורה כלשהי על המחשב (לא בביצועים), כמו שכאשר מחברים מפצל גדול לשקע חשמלי, ואז מחברים מוצרים רבים לחשמל, זה יכול לגרום לעומס חשמל ובעיות, ברור לי שכאן זה לא חשמל, אבל עדיין, האם יש בעיה לחבר מפצל, ואליו מכשירי USB נוספים ? 2. ראיתי שיש USB HUB שכתוב עליהם באתר "ללא חיבור לחשמל", האם יש כאלה עם חיבור לחשמל ? מדוע ? מה עדיף ? 3. פרט לכך שחשוב שהמוצר יהיה USB 2.0, מה עוד חשוב לדעת/לשים לב ? 4. אשמח לקבל המלצה למוצר ספציפי. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.