ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
איזה צורב תומך בדיסקים של 800MB/90 MIN? אני מעוניין לקנות צורב וזה מאוד חשוב לי מכיוון שאני צורב המון סרטים וחלקם מעל 700MB אנא- ענו רק אם אתם בטוחים כי אני אקנה לפי ההמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצית אתמול 3dmark על המחשב שלי והתוצאה היתה 2811 דבר ראשון..זה ציון נורמלי למערכת שלי דבר שני הבנתי שיש פאטץ לכרטיס מסך שלי כדאי שיסדר את המבחן בגלל השיטת רינדור עוד מישהו שמע על זה? המחשב.. athlon 1.4 hercules prophet 4500 512 mushkin basic ddr asus a7v266 philips seismic edge 5.1 וכל השאר...לא משהו מיוחד..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP (300 דולר) V7700 Deluxe - GeForce 2 GTS - 200 MHz - Video IN/OUT - S/W DVD - 64 MB DDR - AGP (260 דולר) ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני עומד לרכוש מעבד amd athlon xp 1600, ואני מתלבט בין איזה לוח לקנות. אני מתלבט בין שתי לוחות של ג'יגה בייט אחד ה - H והשני P. הבנתי שההבדל בהם הוא רק שב - H יש כרטיס רשת וב - P אין. לי זה ממש לא משנה עם יש או אין כרטיס רשת. עכשיו באתר שלהם ראיתי שיש גם הבדל גם ב AGP, ל H יש AGP X4 ול P יש AGP PRO. עכשיו גם ראיתי שיש עוד כמה שטויות אז מבחינת ביצועים איזה לוח הכי מומלץ בלי קשר למחיר או לכרטיס רשת??? תודה מראש אופיר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכתבה שפורסמה כאן אתמול נכתב על הכרטיס וכל הדברים שיש בו וקיבל אהדה מצד הכותב הוא כתב גם שם שהכרטיס קול הוא הויברה 128 וסיכם עליו but the onboard sound is a different story. I was a little dismayed that the onboard sound took such a significant chunk of CPU cycles in Windows XP, and could only suggest it as backup sound and not for full-time use if you are using this operating system. Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB128 to be of really good quality, especially for an integrated solution. מישהו יכול לתרגם בדיוק את המשפט: Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB1…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן!! לכל אלה שכל הזמן ממליצים על מסך שטוח!! זה סתם בזבוז כסף לדעתי!!!! הוא פחות טוב ממסך שולחני רגיל!!! היה לי מסך 19 אינץ ששבק חיים!! למרבה המזל אבא שלי מנוי על גלובס ....וכמו שאתם יודעים ...מי שחותם להם בקבל מסך שטוח!!! ובכן אבא שלי חתם לשנתיים וקיבל את המסך השטוח בחינם! קיבלתי את המסך בזמן מה שנקרה.... אבל!....דעתי עדיין נשארה ...עדיך מסך רגיל!! יכול להיות שאני אתחלף עם אחותי במסך יש לך LG
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דן האים יהיה לי שיפור משמהותי בביצועים בקונפגורציה זהה אים אחליף את ה P3 1G שלי עים CUSL2-C ב A7V133 ומעבד XP1600+ ? דן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בעוד כחודשיים מחשב חדש... אני מתלבט אם לחכות עוד קצת למוצרים חדשים שיצאו או שכדאי אפילו בקרוב... ואני גם לא יודע איפה כדאי לקנות (אני גר ברעננה ואני מעדיף לקנות בסביבה) בבקשה תעזרו לי! :-/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק של IBM ( :) שנראה לי שהלך לעולמו...... חוץ מ Easy Recovery Pro יש למישהו עוד רעיון/תוכנה שיכולה לנסות להציל את החומר שעל הדיסק?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב p2 350 עם כרטיס מסך riva tnt ו win 98. ואי אפשר פתאום(לפני כן היה אפשר) להעלות את הרזולוציה מעל 640x480, בדקתי ומצאתי שהכרטיס קול והמודם יושבים על אותו Irq - 10 . יתכן שזה משפיע על הכרטיס מסך? או שיש לכם איזה פיתרון אחר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי סרטים ארוכים וסרטניים , זה גמור : http://shayb19.tripod.com/suitcase/index.html תגובות בבקשה
-
מה ההבדל בין שני המדפסות הנ"ל? בהתחשב בהבדלים ביניהם (שכרגע אינם ידועים לי) האם שווה להשקיע עוד 150 + שקל ב 930 c?
-
מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מסך 17 הייתם ממליים לקנות, למחשב שלא שיעבדו עליו 3-4 שעות ביום, אבל לא מסך יקר (מעל 1500) עדיף בטווחי מחירים היותר נמוכים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 1, אתמול אחי החליף את המארז, הלוח והמעבד, והחזיר את כל מה שהיה לי בפנטיום 1 (כונן סידי, הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול). שקיבלתי את המחשב בחזרה, והדלקתי אותו, הוא התחיל לזהות חומרה, וזיהה עוד פעם ועוד פעם, התקשרתי לאחד מחבריי שהמליץ להתקין וינדוז על הקיים, התקנתי, ואחרי שוינדוז עלה, התקנתי את הדרייברים לקריאטיב LIVE ויש צלילים. הבעיה היא שבמנהל ההתקנים, יש לי את השורה של המקלדת, ובדיוק מתחתיה אותה שורה זהה עם סימן קריאה, אני מורידה את השורה הזו, שוב יש זיהוי חומרה ושוב החומרה (המקלדת) מופיעה עם סימן קריאה, מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקיי, אני רוצה לקנות צורב, והתקציב הוא בין 600-900 שקל. אפשר לקבל כמה המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתוב באתר שלהם שהוא עולה 150 דולר מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? שווה לקנות?? לינק
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלינק הזה אפשר לראות מי הוא: http://www.abit.com.tw/eng/buy/list.htm#18 מה מונע מהיבואן להביא לוחות בקצב סדיר, מה הוא לא חושב שהוא ירוויח מזה ? ברגע שאביט יגיעו לארץ ASUS יהיו בשפל. מה בדיוק מונע ממנו להביא לוחות _נורמלים_ שלהם ולכל החנויות ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש להם את הדגמים החדשים למשל 5400C ויוצא שבישראל הסורקים שלהם ממש מפורסמים והכל, אבל בתכלס הם באמת טובים ? האיכות תמונה שלהם משתווה לזו של המתחרים או שהם פחות טובים ? יש גם את Mustek אבל השטח הנסרק שם מאוד קטן וגם מבחינת דרייברים הם גרועים (בקושי מעדכנים). הקטע הוא שבקניית סורק של HP אתה יכול לדעת בלב שקט שתמיד יהיו לך דרייברים מעודכנים ומתאימים לכל מערכות ההפעלה, השאלה הם הסורקים שלהם באמת טובים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר הטב ביותר שמצאתי ברשת הישראלית: Seagate Barracuda ATA III (ST360021) 60GB/UATA100/7200rpm/9.5ms/2MB-Cache מחיר:699 ש"ח יש לי נסיון טוב איתם, והביקורות טובות מאוד, המחיר לפי דעתי שגוי אבל... קניתי אחד, למרות שאני לא יודע איך ecomputers בתור ספק. בכל מקרה, האתר עשוי טוב ועשה עליי רושם של אתר רציני: https://www.ecomputers.co.il/shop/product_list.asp?category=19 מומלץ!!!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב , אני משלשום מתכונן להתקנה מחדש של כל העסק , והצורב כבר עבר בערך 50 צריבות רצופות בלי הפעלה מחדש , עם מנוחות של איזה 3 4 שעות כל פעם . הצורב הוא יאמאה 16 , 2100E , זה יכול לשבש לו את המוח , כל כך הרבה עבודה בלי הפסקות ארוכות ? כי לא מתאים לי שהוא יתפחלץ לי .
-
as every ADSL user in Israel, you all feel the major slowdown happening in the last few months. this is coused by cheap hardware Bezeq (=Nezeq) bought when starting the aDSL project. usally, the slowdown doesn't have anything to do with your ISP, but with the major load on Bezeq's servers. i've attached a trace, done at 2:15AM. the 1st "hop" is the nearest place to my modem, it's my ISP router, that writes down i'm connected, bla bla bla, and assign me with my own IP, usally, it would be XXX.XXX.YYY.??? when, X are always the same, and Y can be 2 options, and ? always change. as u see, it gives 50-70 ms ping, that is about the ping thats a ISDN connection gives. aD…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מהו הדגם של לוח של גיגהבייט שעובד עם ה- Via KT266A החדש? (מקביל לAsus A7V266-E) ???