ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*32 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI וכמו שאתם רואים צריך לשדרג אותו {הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול} יש לי 2 אפשרויות: אפשרות א: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 Luxeon sub+2Sp MSI GeForce4 Ti4200 - TD64 סה"כ: 1653 אפשרות ב: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo סה"כ: 1675 והשאלה שלי: איזה משני האפשרויות יותר טו…
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מתלבט על מארז למערכת AMD (לא שלי). אוברקלוקינג לא מתוכנן בכל מקרה. יש המלצות? רק שלא יתחמם יותר מדי, בבקשה. עריכה: איך זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_262&products_id=1304 ?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כן לאחר עוד חיפושים נמצא מחשב נייד במחיר טוב בארה"ב של oshiba מה אתם אומרים CPU and Memory Processor Manufacturer Intel Processor Class Celeron Processor Speed 1.06 GHz Cache Size 256 KB Installed Memory 256 MB Maximum Memory 512 MB Installed Video Memory 8 MB Memory Technology SDRAM Storage Included Drives DVD-ROM, 3.5" HD Hard Drive Capacity 15 GB Read Speed 24 X DVD-ROM Read Speed 8 X Display and Graphics Display Size 14.1 in Display Type TFT active matrix Included Video Card Graphics card - AGP - integrated Resolution 1024 x 768 pixels Max. External Resolution 2048 x 1536 pixels Battery Battery Life 2 Hour(s) Battery T…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי סטיק 128MB של זכרון DDR תוצרת קינגסטון עכשיו שמתי לב שבאו איתם צ'יפים של סמסונג, זה הגיוני? ואם כן איזה צ'יפים של סמסונג קינגסטון משתמשים בהם? (הזכרון הוא בתדר של 266Mhz)
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
CPU: AXP 1700+ MoBo: Gigabyte GA-7VTXE+ Memory: 256MB 266MHz Generic (w/ Samsung chips) Video Card: MSI Geforce4 Ti4200 128MB HD: WD 20GB 5400 RPM CD-ROM: Generic 50x CDRW: Ricoh 12x8x36 Monitor: 17" Newron Sound Card: Genius Sound-Maker 5.1 Case: Simbadda Midi-Tower + Generic 400W P4 approved PSU Speakers: Generic 280W (not sure) 2.0 Quantum Keyboard. Microsoft Intellimouse Explorer Mouse. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה, סרטים ואינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
עד 2700 ש"ח המפרט שלי הוא כזה Intel p4 s423 1.5 Ghz Rdram 256 pc 800 Generic (w/ Samsung chips) Geforce 2 MX 400 @ 250/250 Creative Live Value 5.1 ATP3 Altec lansing 56 k v 9.2 חומרה wd 40 GB 7200 ATA 100 השידרוג מתוכנן לעוד חודשיים - שלושה המחשב מיועד למשחקים
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי עכבר אופטי אלחוטי חדש ואפשר לחבר אותו גם ל- PS/2 וגם USB (יש לי יציאות USB פנויות במחשב) אז כיצד כדאי לחבר אותו? אם אני אחבר אותו ל-USB הוא יהיה יותר מהיר או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בניתי מחשב אנא חוו דעה ואם אתם מזהים אי תאימות בין המעבד ללוח ולזיכרון תגידו לי בבקשה AMD 1900 Xp Msi KT3 Ultra2-R KT 333 NEW Micron 256MB 266Mhz Teac 1.44 Tsunami p4 350W
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבוע הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה,...: Bundle: AMD Athlon XP 1900 + MSI KT3 ULTRA-ARU + CORSAIR XMS256 MB 3000DDR MSI GeForce4 Ti4200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version CDRW: Liteon 32x12x40 Case: Chieftec Dragon AH-01SL Aluminum Case Silver Power Supply: Tsunami 350 Watt Thermal Take Volcano 7 Plus ALPS Floppy 1.44 אז ככה, את הכל הם יוכלו לספק.. ולא תהיה בעיה (ייקח עוד איזה שבוע עד שהלוח והכרטיס מסך יגיעו לארץ... אבל.. חפיף)... חוץ.. מהמארז (שיגיע אליהם עוד אחד כזה רק עוד איזה חודש, ואין מצב שאני מחכה חודש). אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר היי טקי/יפה/מקורר - אך בו זמנית ייכנס לי לספריה (מה שמגביל אותי לגובה של בערך 47 סנטימטר של המארז) - בגלל כל הסיבו…
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
סתם שאלה מפגרת ;D למה לא סידרו אותם לפי סדר ה א"ב ? עכשיו כשאתם חושבים על זה זה אולי נראה לכם לא נוח אבל אם הייתם נולדים לזה זה היה מאוד מקל על הכתיבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה, יש לה מקשי קיצורי דרך לכיבוי ו-STAND BY כשכפתור הכיבוי האוטומטי נלחץ לי בטעות כל מה שעשיתי ולא שמרתי נמחק ונהרס, אם מישהו מכיר תוכנה או דרך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום. לא ידעתי איפה לשים את הנושא , בפורום הזה או בםורום אוברקלוקינג , בסוף הימרתי על הפורום הזה. ראיתי בקישור הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=236fb6cdd3369355a34079c74f275b6e&threadid=1389&highlight=post+your שאנשים מודדים את המתח שהפסק מספק ומשווים אם המתח הוא טוב או לא. איפה אני יכול להוריד תוכנה שתבדוק את זה בספק שלי? (יש לי ספק ג'נריק). ולמה מודדים את המתח על פי 5V ו12V? אני יודע שמאורר משתמש ב12V , אז איזה רכיב צריך 5? תודה
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש (בטח נמאס לכם מהשאלות עליו), ועכשיו הגעתי לשאלת המארז. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג, מודינג וכו'... אין לי זמן לזה. מה שכן, החדר שלי חם, לא ממוזג והמחשב שלי הולך להיות מבוסס AMD 1800 או יותר. אז קירור טוב למעבד הולך להיות (volcano7), אבל בכל זאת אני צריך מארז מרווח, שיוכל להכיל שלושה דיסקים קשיחים ושיהיה בו מספיק מקום לעבודה, שהספק לא ישב בדיוק מעל המעבד ויחמם אותו, הזכרונות מתחת ל-cdrom... בקיצור, שלא יהיה כמו המארז המעפן שיש לי עכשיו. לפי מה שבדקתי ה- fs710b של אנרמקד יכול להיות מצויין בשבילי, אבל הבעיה שיחד עם ספק טוב הוא עולה 650+ ש"ח. לעומתו, ה-virgo של tsunami עולים בסביבות ה-200 ש"ח וכוללים ספק של tsunami, שהוא לא הכי טוב שיש אבל נחשב ליותר …
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן . ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ? האם זה שווה את תוספת הכסף ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי היום את המחשב החדש שלי. הם שלחו לי בסוף במקום את הצ'יפטק אלומיניום עם ספק אנרמקס 350W , את הצ'יפטק DX-01BLD עם ספק אנטק 430W האם כדאי לי להשאיר את זה או להוריד 100 שקל מהמחיר ולהחזיר להצעה הקודמת.
-
מה דעתכם על רכישת מחשב נייד מחודש בארה"ב.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא חושב שזה פירסום כי זה המקום היחיד שראיתי בכל חנויות החומרה הארץ ישראליות שאני מכיר, אם יש עוד, אנא תקנו אותי תכתבו, במידה וזה נחשב פירסום אני מתנצל מראש, אני אישית חושב שזה לא. הבעיה היחידה שאני רואה היא שהמארז אצל פינת החי... וזה חוץ מהמחיר... 1000 שקל, לא פחות, אבל ראיתם כמה מקום למאווררים??!?!?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
אבא שלי טס בעוד כ 3 חודשים לתאילנד ולהונג קונג שמעתי שהמחירים בהונג קונג זולים מאוד בהשוואה לארץ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בערך ב 300$ פלוס מינוס חשוב שתהייה בעלת זום אופטי של לפחותX3 שתהייה אמינה בעלת מסך קריא וברור בעלת צילום תמונה באיכות גבוהה מחכה להמלצות ולשמוע חוות דעת של אנשים שקנו מלמה דיגיטלית בהונג קונג
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
את המערכת שלי ועוד 4 מאווררים? לא יודע של איזה חברה רק משהו של צג עליתה
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יפעל עם 7-8 מאווררי מארז, מאוורר מעבד, BlOrB, ומארז צ'יפטק? רק שלא ימות לי ;D
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ואיכותיים. יש לכם המלצות מנסיון אישי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכת המודר: באמת שאין סיבה לפרסום, לא רק בגלל שזה חנות מסוימת.. נתת את הדגם בדף הבית של החברה. הנה אתר הבית של המוצר רציתי לשאול בכללי האם הפאנל הזה שווה משהו והאם היציאות USB שלו וה-firewire בעצם מוסיפות לו עוד יציאות למחשב בנוסף מה שיש לי על הלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ובכלל, איזה חברה מומלצת בסורקים בטווח מחירים יחסית נמוך?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-