עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ronen Mars,

היי, אני עם החברה שלי כבר 9 חודשים יחד וחשבתי לקנות לה משהו מגניב... היא דיי אוהבת את המשחק אסאסין קריד, יש לה מחשב שסבבה, מקלדת ועכבר של RAZER. חשבתי לכיוון אוזניות, יש הצעות \ דעות נוספות ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liranman,

ובכלל, איזה חברה מומלצת בסורקים בטווח מחירים יחסית נמוך?

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  4. מבחינת קירור, מבחינת ספק, מבחינת פונציונליות, מבחינת מחיר (423שח) אין לדון ביופי - כי הוא יפיפה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by johnwoo,

היי, אני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתשמש בעיקר לשמיעת משחקי מחשב ומוזיקת MP3. המחשב נמצא בחדר שינה. אני לא אודיופיל, אבל אני מעוניין לשמוע טוב משחקים כמו מקס פיין 3, דיאבלו ודרגון אייג'. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. כמובן שאם יש מערכת שתשפר משמעותית את החוויה בתוספת של כמה שקלים, אני אבחר בה. עשיתי סקירה קטנה וראיתי שמרבית המערכות בתקציב הזה הן 2.1. מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Coldmetal,

היי לפני כשבועיים קניתי לוח אם חדש ולא היה בו חיבור לעכבר ולמקלדת (החיבורים העגולים האלה, ירוק וסגול) יש בו רק חיבורים לUSB קניתי מתאם שיש לו את שני היציאות שאני צריך בשביל המקלדת והעכבר ביחד והוא מתחבר לUSB הכל מתחבד ועובד כמו שצריך. הבעיה היא כזאת, בכל זמן אקראי שאני עובד על המחשב (וגם כשאני לא) המקלדת פשוט לא מגיבה וכשאני מנסה להזיז את העכבר הוא זז רק לצד אחד (נראה לי שלצד האחרון שבו הזזתי אותו אליו). כשזה קורה אני לא יכול לעשות כלום אלא אם כן אני מוציא את חיבור הUSB ומחבר אותו חזרה. לא הייתה לי בעיה כזאת מעולם, מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  7. ברשותי מדפסת HP דגם OFFICE JET PRO L7590 לא השתמשתי בה זמן רב והשבוע נתקלתי בהודעה בצג המכשיר על תפוגת תוקף של מחסן הדיו. תוקף הדיו הינו שנה וחצי מיום היצור. אך במחסן הדיו שברשותי מעל לחצי מיכל =\ לא חבל? הקטע הוא שהמדפסת מדפיסה אבל הדיו שפג תוקפו (השחור) פשוט מדפיס כתמים בצורה מוזרה כאילו זה נעשה בכוונה עלידי מנגנון. היו לי הרבה מדפסות בחיים ורוקנתי יותר ממחסנית או 2 (דוקה בנוכחית לא יצא לי) ככה לא נראית תמונה שיצאה ממחסנית ריקה. דיו שפג תוקפו לא אמור להצטופף לגוש אחד תוך 18חודשים כששומרים עליו בתנאים טובים (בתוך מחסן הדיו לדוגמה?) ומעניין מאוד מעין המכשיר עצמו יודע לקרוא את הדפוס שעל גבי האריזה המעיד על תוקף הדיו ועוד לדווח לי על כך.. אני חושב שקיים מנגנון הפוגע בפעולת…

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  8. היי, אני צריכה בבקשה המלצה למדפסת/סורק/מכונת צילום מה שחשוב לי זה: 1) חייבת פידר 2) חייבת הדפסה של כמה עמודים על דף אחד 3) חייבת הדפסה ללא שוליים 4) שתהיה קטנה ככל הניתן 5) חסכונית בדיו בצורה סבירה 6) אני רוצה להוציא כמה שפחות אני מדפיסה רק מסמכים/גרפים/תמונות באיכות נמוכה שמשלבים במסמכים, אז לא חשובה לי בכלל איכות הדפסה מעבר לדברים הללו. אני מדפיסה בעיקר בשחור לבן, אבל מדי פעם בצבע.

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  9. אז ככה, אני מחפש מארז איכותי שיאפשר לי לעשות לו מודינג ויגיע אם איוורור סביר , אני אוסיף איוורור משלי. התקציב שלי עומד על 800 ש"ח כולל ספק כוח איכותי שגם כזה אני מחפש. אין לי בעיה לקנות באינטרנט , חנויות ששולחות לארץ. אהבתי את הצורה של האנטקים ... אני מחפש מארז בלי חלון מוכן מראש. ה- ANTEC SX1040BII נראה מצויין ! אבל אני לא יודע אם אני צריך מארז כזה גדול , מישהו יכול להגיד לי אולי כמה גדול המארז ? האנטק סונטה גם נראה טוב מאוד. אם מישהו יכול להמליץ לי. אני מחפש משהו פשוט שצורה של האנטקים , איכותי תודה

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  10. משלבים כרטיס מסך עוצמתי ומאסיבי במערכת המחשב שלכם וחוששים שהחיבור שלו אל לוח האם לא יעמוד במעמסה? הכירו את ELV8 לכתבה

11. Started by shlomibandit,

האם הups הזה ?ADVICE P700? יחזיק לי את המערכת.. יש לי מחשב חדש עם ספק 400 hec ו7800 gt ועוד.. והאם גם יחזיק לי את המסך? יש לי מסך 19 אינג' שטוח של ויוסוניק.. הוא עולה לי 470 שווה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כמו בכותרת, כמו כן שידרוג הספק יבוצע לטובת שידרוג עתידי של כרטיס המסך. ושוב פעם נשאלת השאלה - האם יש צורך בשידרוג הספק, או שאפשר להשאיר את הספק של ה300W הסטנדרתי שיש ברשותי כרגע?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by Vladgi,

אני מתלבט בין שני המארזים הללו בינתיים אני נוטה לכיוון היפה יותר,גם מבחינת תכונות הקירור שלו מישהו יכל להאיר קצת את הנושא בשבילי?כי אני לא כל כך מבין בזה ואני צריך להחליף מארז דחוף עקב בעיית טמפ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  14. כרגע אני מחבר את המגבר למחשב בכבל RCA שמתפצל לשני חיבורים אנלוגיים (RCA למחשב ושני חיבורים אנלוגיים למגבר). סטריאו כמובן. אם אני יוציא כבל אודיו דיגיטלי אופטי מהמגבר למחשב האיכות תשתפר ? אין בעיה של כניסת אודיו דיגיטלית במחשב / מגבר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by PoHuisT,

כאשר אני משחק אחרי בערך 30-40 דקות לפעמים יש ציפצוף מהמחשב אז פתחתי את הABIT EQ ו ראיתי שהמתח של ה DDRVTT קופץ מעל 1.45 ובגלל זה הוא מצפצף יכול להיות שזה בגלל הספק??

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  16. כרגע יש לי קורסייר 1300 שכבר די מזדקנות ואני די בטוח שהדרייבר שלהן התעייף. אז רכשתי לאחרונה 558 מאמזון. האם לגיימינג הן יהיו עדיפות? כי הייעוד של הקורסייר הוא גיימינג בעצם. למוזיקה ברור לי שיהיו טובות פי אלף, אבל סתם רציתי לשאול.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by vered,

יש לי פנטיום 1, אתמול אחי החליף את המארז, הלוח והמעבד, והחזיר את כל מה שהיה לי בפנטיום 1 (כונן סידי, הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול). שקיבלתי את המחשב בחזרה, והדלקתי אותו, הוא התחיל לזהות חומרה, וזיהה עוד פעם ועוד פעם, התקשרתי לאחד מחבריי שהמליץ להתקין וינדוז על הקיים, התקנתי, ואחרי שוינדוז עלה, התקנתי את הדרייברים לקריאטיב LIVE ויש צלילים. הבעיה היא שבמנהל ההתקנים, יש לי את השורה של המקלדת, ובדיוק מתחתיה אותה שורה זהה עם סימן קריאה, אני מורידה את השורה הזו, שוב יש זיהוי חומרה ושוב החומרה (המקלדת) מופיעה עם סימן קריאה, מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by PuppEDogg,

לאחר בדיקה אישית ובעזרתכם הגעתי לשני עכברים אופטיים שאני מתלבט בינהם (ואין צורך להציע משהו אחר) הראשון עכבר של רוקט http://ksp.co.il/?uin=19887 והשני של רייזר http://ksp.co.il/?uin=18418 ההבדל בינהם הוא כמעט 100 שקל אבל העכבר של רייזר נראה נוח יותר (יש לי יד יחסית גדולה) והכפתורים בצד במקום נגיש ונוח יותר ובנוסף יש לו יותר DPI מה אתם אומרים מה עדיף וגם על הדרך איזה משטח עדיף לקנות להם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני מתכנן לקנות מדפסת ובגלל שאני בור בנושא צריך עזרה ממכם אני צריך מדפסת משולבת עם סורק (פקס לא חייב אך זה בגדר אפשרות) התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני רוצה מדפסת צבעונית שמדפיסה במהירות סבירה מחברה איכותית המדפסת היא לשימוש בייתי להדפסה וסריקה של פרויקטים בבית הספר חשוב לי גם שהדיו יהיה זול ושהמדפסת תהיה חסכונית *נ.ב תפקיד המחיר לא ממש משחק תפקיד גדול המחיר נועד רק שלא נצא מהפרופורציות כלומר עם יש מדפסת בסביבות ה-600 ש"ח בחנות מסוימת אתם יכולים להציעה גם אותה לי העיקר הדגם ובקשר למחיר אני יחפש את הדיל הזול ביותר בנתיים חשבתי על 4 מדפסות האחת -CANON MP220 423 ש"ח CANON PIXIMA MX300 333 ש"ח EPSON CX4900 EPSON CX 3900 תגידיו את דעתכם ומה יותר טוב אם יש לכם הצעות יותר…

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by asta,

ישנה בעייה מכנית במנגנון הפתיחה של המגש בכונן האופטי ( שכבר איננו נימצא יותר באחריות) אני חושב שאני יכול באופן עצמאי לפתור את הבעייה , בתנאי שאוכל לראות את המנגנון בזמן שהוא עובד ,על מנת לאתר את התקלה . השאלה היא האם הדבקה (בזמן שהכונן אינו מחובר לחשמל ,כמובן) של איזולירבנד שחור של חשמלאים על גבי עינית הלייזר , מספקת על מנת שלא תיגרם נזק לראייה כתוצאה מקרינת הלייזר ,כשאני אחבר אותו לחשמל

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by Holography,

אוקיי, יש לי כרגע Raidmax 868 והאמת שאני רוצה להפתר ממנו בגלל שהוא צפוף, עם זלמן 7000 וקירור אחורי מסיבי לכרטיס מסך של לידטק אין כמעט מרחב עבודה במארז. כמובן שאין מה לדבר על מארזים מתחת לגודל Tower, שנאמר, מטעויות לומדים התקציב שלי נע בין 500-600 ש"ח ללא ספק, אווררור יעיל הוא בגדר חובה, כמו כן אשמח לקבל מארז עם חלון ומגש ללוח הוא בגדר אפשרות נחמדה מאוד מבחינתי. בהתחלה היה לי ברור שאקח מארז מבוסס השלדה הנפוצה מאוד של Chieftec, היו ברשותי מס' אפשרויות 1.Supertalent CA-601 2.Raidmax 668 3.Antec 1000AMG אז מהריידמקס עם המגש נשלף (היחיד ברשימה שמציע אחד) ירדתי כבר בתחילת הדרך, קצת נמאס לי מהעיצוב הזה אז נשארתי עם שתי אופציות מבוססות צ'יפטק. חשבתי להחליף את שתי ה80מ'…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  22. היי חברים, אני קונה עכשיו מחשב חדש לגיימינג ואני רוצה להתחדש גם במקלדת עכבר ופד לעכבר. קודם כל, זה משהו שאפשר להזמין מחו"ל או שיש מיסוי על זה? מבחינת תקציב אני ראש פתוח חשבתי עד 300 ש"ח כזה אפילו פחות אם יש דברים טובים גם בפחות. פחות אוהב את העיצוב המוגזם עם מלא לדים ועניינים איזה שני צבעים שחור כתום או משהו בסגנון ומראה סולידי וביצועים טובים יהיה ליגה. אשמח לשמוע המלצה גם על פד לעכבר שיהיה טוב לא משוגע בתקציב הגיוני נגיד 50 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות מה כדאי לקנות בארץ או מחו"ל במידה ואין בעיה להזמין באיביי תודה!

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Started by sagim194,

חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה אתם אומרים?? ושמעתי שאי אפשר להזיז את הסטיקים(העיגולים למטה באמצע) בצורת עיגול אלה שהם נעים בצורת ריבוע זה מפריע?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Gangster,

שלום ! אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום ופקס לעסק אם אתם יכולים להמליץ לי על מכשיר כלשהו אני לא מבין מה עדיף ליזר או משהו אחר תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by boss,

מדפסת שלי מקלקל מבאס אני רוצה לקנות מדפסת משולבת כולל פקס סורק ועוד אין לי מושג איזו חברת מעולה? מה דגם? תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.