ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי ב- KSP לפני כחצי שעה את המקלדת המדוברת. ראיתי בהתחלה שהמקלדת בצבע שחור. חשבתי שאולי מה שראיתי באתר זה פשוט שהאותיות מוארות או משהו כזה. חיברתי את המקלדת למחשב והתקנתי את הדרייברים וחשכו עיניי (תרתי משמע) המקלדת הייתה בצבע שחור והכתוב בצבע שחור כך שלא רואים כלום. ניתן מכמה זוויות לראות משהו כי האותיות מחזירות אור אבל מרוב הזוויות הנורמאליות אי אפשר לראות כלום. היה כתוב באתר ENGLISH ONLY אבל השלמתי עם העובדה הזאת כי אפשר לכתוב בעברית לפי האותיות באנגלית. נשארתי עם מקלדת שלא מתעלה בשום צורה (שראיתי עדיין) על המקלדת הקודמת שלי שקניתי ב- 80 ש"ח כולל עכבר. המקלדת עלתה לי 215 ש"ח והיא אפילו לא אלחוטית, אני בכוונה רציתי לקנות מקלדת איכותית לגיימינג אבל במקלדת הזאת …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
SteelSeires 4H Vs. Razer Sphex יש לי את ה-QCK הרגיל הקטן ולא יודע אני לא הכי מת עליו אפילו שהוא יחסית חדש גם קטן.. בכל מקרה מה עדיף ממה שהצעתי, ואם לא אז מה עדיף עד תקציב של 100 ש"ח? ואמרו לי ש-4H הוא קונטרול וש-SPhex הוא ספיד. זה נכון? כי נראה לי שאני מעדיף ספיד, אחת הסיבות ש-QCK לא נוח לי זה שהוא לו מחליק משו [העבר DA RAZER] תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים למחשב HTPC שבסלון. התקציה עד 200 ש"ח. שווה לקנות את הMX3000 ב150 ש"ח מתצוגה? מה לגבי סטים אחרים? (אני לא מת על הכפתורים השטוחים של הMS Desktop 2000)
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה וזה עבד לו? המדפסת המדוברת היא 710C של HP שבעלת רק חיבור פרללי צד אחד אמור להתחבר למחשב (הUSB) והצד השני למדפסת, הפרללי תודה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי MX-518 יחסית חדש שקניתי ב-KSP ואני רוצה להחליף אותו אחרי שהנקודה האדומה פשוט הפסיקה לעבוד. בהנחה ש-KSP לא יירצו להחליף לי אותו עקב מגוון של תירוצים: איזה עכברים מומלצים עד טווח מחיר של 250ש"ח? הייתי מרוצה מאד מה-MX-518, אבל יש אולי משהו יותר חדש ממנו ויותר טוב ממנו באזור המחיר שלו? איך ה-DeathAdder? האם גם לו יש כפתורים לשינוי ה-DPI כמו ל-MX-518?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
מישהו יכול לכוון אותי לקניית כבל SFF8087_to_SFF8482 בארץ? בעיקרון זה כבל SAS שמתחבר לבקר הכבל הוא כמו בלינק : http://www.supermicro.vn/datafiles/setmulti/Controller/SFF8087_to_SFF8482_504.jpg תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש סט (מקלדת + עכבר) אלחוטי סביר עד 250 ש"ח. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל לצורך העניין אפשר לקנות דרך אמאזון כולל משלוח, לראייה : http://www.amazon.com/Logitech-Cordless-Desktop-710-Laser/dp/B000HCUTU2 הדגש העיקרי שלי בסט אלחוטי הוא זמן סוללה. יש לי סט פח אשפה כרגע, של לוג'יטק והסוללה של העכבר דורשת תחלופה של אחת לחודש, בד"כ אפילו תחלופה קצרה יותר וזה מעצבן אותי. יש לי עוד עכבר אלחוטי, שהוא עצמו עלה לי בסביבות ה200 ש"ח ואני מחליף בו סוללה אחת ל3-4 חודשים באותו עניין, אני מוכן לגלישה של 150-200 ש"ח מהתקציב היות ואני צריך גם עברית ורוסית על המקלדת. עיינתי קצת במקומות שעושים הדפסות בלייזר על מקלדות וביינתים הכי זול שמצאתי זה 150 ש"ח. אם מישהו מכיר מק…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מסוג TEAC MX-5 500K עם Windows7 כל פעם שהייתי צריך להשתמש במצלמה, כל הפעלה מחדש כאילו הוא מחק תנתונים , אז הייתי צריך לנתק ולחבר מחדש והכל עבד טוב עכשיו פתאום הוא לא מזהה בכלל תמצלמה רושם שהמנהל התקן לא עודכן בהצלחה ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר גם לא עוזר מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להחליף את העכבר שלי (יש לי G5), איזה משתיהם יותר מומלץ מבחינת נוחות ודיוק? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה עדיף? מיועד לHTPC חשיבות עיקרית למרחק!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מדפסת חדשה, וחשוב לי שהיא תשלב סורק. כיוון שהמחיר של המדפסת בדר"כ לא משחק תפקיד אל מול המחיר של ראשי הדיו, (ובהנחה שאני לא מתכוון להשתמש בתחליפים, כי אני לא סומך על הדברים האלה), על איזו מדפסת כדאי לי ללכת? עד היום הייתה לי HP PSC1110 ואני הייתי מאוכזב ממנה מאוד, היא בזמנו הייתה במבצע, והתגלתה כמדפסת גרועה ברמות, עם קצב הדפסה איטי להחריד, מושכת יותר מדי דפים, דרייברים שלא עובדים (חוסר תאימות מוחלטת כרגע גם ל-Windows 7, בלי שום תמיכה מ-HP עצמה). היום ממליצים לי על ה-HP J4580 ש"נחטפת" בחנויות. האם היא באמת שווה את זה? דבר נוסף - לא כדאי לי אולי מדפסת שראשי הדיו הצבעוניים שלה נפרדים? אם כן, איזו חברה ואיזה דגם? (אני מדפיס לעיתים בצבע, לא מדפיס תמ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse SteelSeries Xai Laser Mouse איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~33536~19~0.htm כותרת..
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ חדש עם וינדוס 7 ואני לא מצליח להדפיס דרכו הורדתי דרייבר למדפסת אבל היא לא מגיבה כשאני שולח מסמך להדפסה. שמעתי מעוד אנשים שנתקלו בזה לאחר ששידרגו ל-7 למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
הזמנתי עכבר חדש של RAZER, העניין הוא שאין לי פד, ואני גם לא כלכך מתחנן לקנות אחד, כי כרגע אין לי כסף. רציתי לדעת אם זה הורס או פוגע בעכבר עצמו (לא בביצועים) ועד כמה הביצועים משתנים עם או בלי פאד. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב אז קניתי לפני כמה זמן את ה MX1110. חשבתי שלפי הצורה שלו האחיזה בעכבר תהיה מאוד נוחה וכו'.... אבל בתכלס זה לא ככה בכלל. העכבר לא נוח, הוא כבד מאוד, הוא לא מדוייק, נגיד אני רוצה ללחוץ על כפתור קטן, אני לא אצליח להגיע אליו על הפעם הראשונה בגלל חוסר דיוק. בעכברים הקודמים שהיו לי הם היו מאוד מדוייקים ועלו הרבה מאוד פחות מהעכבר הזה. מה כ"כ טוב בעכבר הזה שהוא שווה את הסכום הזה? אי אפשר להתרגל אליו... יש מצב שההגדרות שלי ב SETPOINT לא טובות?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המדפסת היא phaser 3117 (זירוקס)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע עד 250 -/+ חשוב לי, שהטלפון יהיה מחובר גם לקו רגיל (בזק) ובנוסף לכך יעבוד דרך ה- Skype. אתם מכירים דגמים מומלצים? הרצתי חיפוש בפורום, וגם הרצתי חיפוש ב- Zap אבל נתקלתי ברשימה מאוד מצומצמת של דגמים. אוליי יש מתאמים זולים שעושים את העבודה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות הייתה לי בעיה עם המקלדת, בעיה שמתאם PS/2 ל USB פתר. עכשיו בכל פעם שאני לוחץ על שני כפתורים ביחד, ומשחרר אחד המקלדת פשוט דורשת שאלחץ שוב דוגמא: במשחקים אני לוחץ על W כדי להתקדם, נניח שאני לוחץ גם על D כדי לזוז הצידה, ברגע שאני משחרר את D וW עדיין לחוץ, אני מפסיק לזוז. או אם אני לוחץ על W ואז על רווח כדי לקפוץ, ברגע שאני משחרר את כפתור הרווח אני לא יכול לזוז. ניסיתי לחבר מקלדת נוספת שיש לי [PS/2] למתאם, הבעיה הייתה גם שם. איך אני פותר את העסק הזה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, לאחר שמקלדת ה-PS/2 שלי החלה לזעוק שאגאל אותה מיסוריה, החלטתי לעשות את הצעד הנדרש ולשדרג. אז אני מבקש את עזרתכם במציאת מקלדת שעונה על ההגדרות הבאות: (במצטבר ) 1. מקשים בעברית 2. חוטית 3. אני משתמש בה גם למשחקים, אז שלא תהיה מעוגלת מדי. 4. המחיר לא כזה קריטי, אבל בין 100-400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam VX-2000. התוכנה והדרייברים שמגיעים עם המצלמה (כמו גם העדכונים שאפשר להוריד מאתר מיקרוסופט) לא מאפשרים תצוגת מראה, מה שאומר שהתצוגה על המסך הפוכה לגמרי (למשל - יד ימין על המסך היא בעצם יד שמאל, וכו'...). בתוכנה של המצלמה וגם במסנג'ר אין אפשרות לתצוגת מראה. יש למישהוא מושג איך ניתן לפתור את זה? אולי בעזרת תוכנה אחרת? מישהוא מכיר? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מדוע? החיבור USB בפנים, הבטריות מלאות, התזוזה של העכבר איטית מסורבלת, ומקרטעת. יש לי את העדכון מהאתר שלהם 6.00. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתכוון להחליף עכבר ואני לא מצליח להחליט בינהם... הלדים ממש לא עושים לי את זה, יותר חשוב לי נוחות וביצועים, לכן אני נוטה יותר לכיוון הקיסר.... אשמח לשמוע את דעתכם והצעות נוספות אם יש...
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה סט אלחוטי של מקלדת ועכבר (דגם 601) וממש התאכזבתי! הקליטה הייתה מזוויעה- קפיצות בעכבר וטווח קצר של קליטה. חזרתי לחנות החלפתי לדגם חדש יותר (702) עם טווח קליטה גדול יותר (2.4 Ghz) וגם בדגם הנ"ל היו קפיצות בעכבר והקליטה הייתה אומנם יותר מוצלחת מקודמו אבל עדיין לא טובה מספיק. אלו לא הדגמים הזולים של החברה- בשביל 250 ש"ח אתה מצפה למוצר ראוי. זה סתם ביש מזל או שגם לכם יצא להתאכזב מחברה זו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-