עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shinkan,

מנשמע כולם. אני מחפש סורק עם FEEDER, זה הדבר הכי חשוב בגדול, אבל אני לא מוצא שום דבר בפחות מאלפי שקלים. השאלה היא, האם לסורקים בדרגות יותר נמוכות ניתן לחבר FEEDER בנפרד, או שסורקים בלי FEEDER נשארים בלי FEEDER לא משנה מה? קצת מתסכל כל העסק הזה, FEEDER זה כולה רכיב מכאני לא מורכב במיוחד ומשום מה לא שמים אותו בסורקים זולים יותר. קצת הזוי. אני צריך את הסורק לשימוש אינטנסיבי בגראפיקה, אם אני יוצר אנימציה אני צריך לסרוק עשרות ולפעמים מאות דפים, ולשבת שעות מול הסורק יכול להיות ממש מטרד. אם למישהו יש פתרונות אחרים, אני אשמח לשמוע. מצלמה יכולה לעבוד אבל מן הסתם שאני מעדיף את האיכות של סורק. אני יודע שעניתי לעצמי על רוב השאלות, אבל מי יודע, אולי למישהו יש פתרון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by 6kwar,

שלום! זה העכבר אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת איך הוא ואם יש לו מתחרה יותר טוב במחיר דומה או קצת יקר יותר או יור טוב זול יותר אני יותר מעדיף MICROSOFT בגלל האיכות כי יש לי עכבר שלהם מלפני 6 שנים ועד היום עובד כמו חדש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by iSolt,

SLIM זה מקלדת שהכפתורים נמוכים ושקועים כמו בלפטופ או במקלדות אפל. אני מחפש מקלדת כזו עד 250 שקל, חוטית כמובן, רק בעברית ומהארץ. חשוב מאוד שיהיה לה NUMPAD (ה9 ספרות מימין)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by debil,

אני רואה שאוהבים פה להמליץ לרוב על ה G700 או M705 של לוגיטק. איך עכברים של חברות פופלאריות אחרות כמו מיקרוסופט ורייזר ? אין להם משהו בקליברים הללו ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DIPSET,

שלום, איפה ניתן למצוא כבל HDMI בזול? והאם האורך המינימלי הוא 1.5 מ' לפי מה שראיתי בזאפ? אני מעוניין בכבל שיחבר בין הלפטופ שלי, למוניטור, ואולי גם לטלוויזיה, איזה אורך כדאי? האם יש הבדלים גם באיכות בין כבל מסוים לאחר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש דיסק קשיח בנפח של 40G .כמעט כל יום ישנן הודעות בפורום הממליצות או &quotקוטלות&quot את כל הדיסקים הקשיחים הנ&quotל.מכיוון שזה המבחר שממנו חייבים לרכוש ,אז על מה באמת אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום.. יש לי איזה ספק מעפן של 520W אמרו לי 250W נקי ככה (לא זוכר איזה חברה ) שזה גרוע בעע ואין ביוכלתי כרגע כסף לקנות ספק אחד טוב ב550¤ ככה,וברשותי עוד ספק 500W(אני חושב 200W נקי או קצת יותר) ואני רוצה לחבר את שתיהם ביחד איכשהו.. האם זה ניתן? יש בזה סיכונים? זה לא יכול לעשות קצר? שריפה? משהו? ואז ככה ,*לבנתיים* עד שאני אחסוך כסף,ואקנה אחד טוב יהיה לי 2 ספקים שייעבדו בערך כמו אחד ולא יהיה לי לחץ על הספק ההוא שיש לי כרגע... תודה מראש לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  8. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=11558 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=17906 חוץ מהמחיר כמובן...

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by pitex,

אני אנסח את זה הכי פשוט שיש.. יש לי 450 שקל. אני מחפש את המארז הכי שקט שניתן לקנות.. יש צורך בספק למערכת של AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 920.00 ¤ 1 920 ¤ 2 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.02 ¤ 1 60.02 ¤ 3 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 560.02 ¤ 1 560.02 ¤ 5 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 690.00 ¤ 1 690 ¤ 6 6660 OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory 820.00 ¤ 1 820 ¤ 8 7085 Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 256 Mb Retail Video Card 680.00 ¤ 1 680 ¤ השקט ממממאוד חשוב לי כי המחשב יושב אצלי בחדר. תודה!!

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  10. או קיי אז ככה, יש לי ספק כוח של טכניק (זה מה שכתוב על הספק) והוא 300 וואט, האם הכרטיסים: SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 mb, 256 BIT, VIVO יכולים לעבוד עם הספק הזה?

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by 890iu,

כמובן Bluetooth יש לי USB2 עם בעיות מיקרוסופט 7000

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ChaoscripT,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת מוכרת (HP, ברוטר, לקסמרק עם דיו זול), אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] בעקבות האשכול הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307304.0

13. אוקיי ...אחרי 6 שנים הסוס עבודה שלי מתחיל להתעייף ......פעם הימיני עובד פעם לא בא לו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502960 ואני לא יכול לסמוך עליו יותר לצערי כאשר אני חייב זום (כפתור ימיני) בבטפילד 2 השאלה מה לקחת ? את אחיו הבכור (+2 כפתורים בצד) ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30388 או להשקיע יותר ולקחת לייזר אבל עדיין לא ייקר ....? http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=464167# יש לו גם 2 כפתורים צדדיים ? לא ראיתי ... השאלה אם יש הבדל בכלל במשחקים בין לייזר לאופטי ? (ההבדלים בין המשטחים שהלייזר יכול לעבוד עליהם זה ידוע אבל זה לא מעניין....) ? 10X !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני צריך עזרה בקניית עכבר גיימינג כולל פד תקציב עד 450 שקל פד תקציב עד 130 שקל מקלדת עד 600 שקל עכבר חשבתי על: 1. Razer Basilisk V2 Ergonomic 2. Logitech G502 Hero High Performance נוטה לצד של העכבר הזה פד: 1. Corsair MM300 Anti-Fray Cloth Medium 2. Razer Invicta Gunmetal Edition 3. SteelSeries QcK Hard Medium 4. Logitech G440 Hard Surface נעול על זה מה אתם חושבים? מקלדת: יש לי את המקלדת Corsair K55 RGB לא מרוצה ממנה. חשבתי על אלה 1. Logitech G513 RGB With Tactile Switches Carbon חושב על זאתי 2. Corsair K68 RGB Cherry MX Red 3. MSI Vigor GK80 CR…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by roipow,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 320 חריגה: אין מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? FPS נטו. מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Claw אחיזת FingerTip כל עכבר אני משהו אחר אבל 2 אלה עם סגנונות שנוחים לי במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין בקשות מיוחדות: אני ימני מחו"ל או מהארץ? KSP הערות: ולא חשוב לי כל הפונקציות האלה של העלאת DPI ושטויות כאלה של מאקרו אם אני רוצה אני משנה מהירות עכבר במשחק וזהו. מוצר א' להשוואה: http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23403&txt_sea rch=&bu…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by daniel666,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1826449583.htm

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  17. לאחר הצילום אני רוצה לערוך את התמונות בפוטושופ, להחזיר אותם לכרטיס זיכרון ואז לפתח אותם. האם זה אפשרי? זה התנאי שלי לקניית מצלמה דיגיטלית .

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by nice,

האם הצפצוף שכולנו מכירים בזמן תקלה מגיע מהרמקול הקטן שמתחבר ללוח האם? ואם לא מהו תפקידו של אותו רמקול קטן?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by אריק9,

אהלן אנשים, קצת חקרתי את העיניין הזה של העכברי "מאקרו" ומה שעיניין אותי זה לדעת את סוגי העכברים שיש עליהם את האפשרות הזאת. ניסיתי למצוא דגמים ספציפיים אבל כשמצאתי הבנתי שיש כאלה שלא תומכים בכל משחקי ה FPS ולפעמים עושים בעיות. אז אשמח אם תוכלו לתת לי את הדגם "המתקדם" של האפשרות "מאקרו". תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by arikez,

מחפש משטח מקצועי לעכבר MX1000...

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by roee7777,

שלום, dvi זכר ל-hdmi נקבה, כדי שאוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה.. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3819_10_SA_CONSUMER/Adapter+SWV3819-10#/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3819_10_SA_CONSUMER/Adapter+SWV3819-10 האם המתאם הנ"ל מעביר בנוסף לוידאו גם אודיו? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tom123p,

שלום רב, יש ברשותי מדפסת לייזר ש/ל מקצועית (samsung scx-6320f) ממנה אני מרוצה מאוד. אני זקוק מידי פעם בפעם להדפסות צבעוניות - לא תמונות - אלה דפים שכוללים אלמנטים צבעוניים (הדפסת דפי אינטרנט לדוגמא). מה מומלץ? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני משתמש בעבודה בפאד חסר שם, ובבית בכלום - פשוט מניח את העכבר ישירות על השולחן. מעבר לכך שהפאד מעט יותר שקט מציפוי הפורמייקה של השולחן, אני לא מרגיש יתרון כלשהו. מה אני מפספס? האם אפשר לרכוש ב-50 שקלים או פחות פאד שיישנה באופן משמעותי את חווית המשתמש שלי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Regev,

בבקשה, תכתבו לי שם של כרטיס מסך טוב, עם יציאת TV וקידוד לDVD. שיהיה 32MB מספיק. ושלא יעלה על 470 ש"ח. חשבתי על VOODOO 5500 64MB ? TV או על KYRO II 4500 אבל תגידו אתם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lazy,

שלום. רציתי לדעת עם מה עדיף לנקות את האבק במחשב - עם ספריי לחץ אוויר או חומר ניקוי אחר? וכמו כן - עם מה הכי עדיף לנקות את המסך?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.