ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
עדיף מבוסס 1900 אבל גם יותר טוב יותר טוב!!! התקציב הוא עד 3900 שקל,ואני מתכוון למחשב מורכב ללא חלקים שצריך להרכיב!
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מישהו יודע האם מוכרים בארץ מסך TFT של הרקולס (חוץ מפנדה)? Hercules Prophet view 720/920
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel P4 1.8a לוח אם:Epox 4g4a+ זיכרון: CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 או Mushkin 256mb DDR 3000 אני יותר נוטה לכיוון של הCorsair אבל הייתי רוצה לראות ביקורת שבודקת את שניהם כי אני פשוט חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי מארז: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver או שאני יקח את ה Dragon DA-01BLD Full Tower במבצע של פנדה כי הוא עולה שמה פחות זה עדיין לא סופי. ספק כוח : כנראה את Aopen PSU 300Watt עוד לא החלטתי אני צריך לקרוא כמה ביקורות ולבדוק מה לקחת רמקולים: Logitech DXR-100 כבר קניתי וזהו בעיקרון נשאר לי לבחור עוד כרטיס קול? ובבקשה תעזרו לי במציאת ביקורת לגבי הזיכרונות זה נורא חשוב לי! תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי (חוץ ממסך) אבל אני רוצה שיהיה בו את כרטיס המסך החדש של ATI הRADEON 9700. ההתלבטות שלי היא אם כדאי לקנות את המחשב עכשיו אם כרטיס מסך זול חלופי עד שיגיע הRADEON 9700, או לחכות כמה חודשים ולקנות את כל המחשב ביחד, אולי גם יגיע איזשהו רכיב חומרה חדש קריטי אחר עד אז?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לפני כחודש שלחתי את המחשב לתיקון אבל הייתי צריך את הצורב אז שמרתי את הכרטיס אצלי. כעבור שבוע חזר המחשב ואני מחזיר את הכרטיס והמחשב לא קלט אותו אוטומטית חשבתי שאם יש לי ווינדוס XP ימצא אותו לבד אבל הוא לא מצא לכן עשיתי ADD HARDWARE וגם הוא לא מצא הורדתי מהאתר של SONY (החברה של הצורב) DRIVER CHEKER וכנראה שהוא לא עובד בXP עזרו לי אני חייב את הצורב
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מעונין בעזרה בהרכבת מחשב AMD לא כולל מסך הכי פשוט שאפש במחיר הכי זול שאפשר הוא מיועד לילדה בת 7 ככה שלא צריך להיות בו שם דבר רציני :smoke:
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צרך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי באותו חלק והם חייבים להיות RF לא IR
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש משמעות לצבע בו הכרטי\לוח צבוע? (למשל האדום ב RADEON9700 או השחור בלוחות EPOX\ABIT)
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בכלליות איזה חברה מיצרת עכברים טובים יותר, כי ראיתי את הנושא שפתחו פה, ויש אנשים שאומרים כך ויש אנשים שאונרים אחרת... אז הינה סקר שיראה (אולי) מי היא היצרנית הכי טובה של עכברים. אני אישית עם לוגיטק
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש הרבה מצלמות דיגיטליות לצילום תמונות סטילס שאין להם פלאש. האם הן מצלמות טוב בחשכה או שלא רואים כלום? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אנשים אני בחיפש אחר USB PCI CARD בשווי של עד 120 ש"ח, לא אכפת לי כמה יציאות ועם זה 2.0 או 1.1 מישהוא יודע איפה יש? ועוד דבר ראיתי בפלונטר USB PCI CARD עם 4 כניסות, 2.0 ב-130 ש"ח. הוא שווה משהוא? זה של חברות אחרות.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ראיתי באתר של CHIEFTEC מארז שקוראים לו MATRIX. שנקרא שם חדש, למרות שהוא שם כבר הרבה זמן. יגיע? לכאן?
-
שלום אז ככה, הייתי נעול כבר על מצלמה מסויימת, ועכשיו אמרו לי שמוכנים לקנות לי מצלמה דיגיטלית במחיר גבוה יותר. הטווח מחירים הוא עד לסביבות 2000-2100 בדגש על ה עד, אני לא רוצה שיבואו וישר ימליצו לי על משהו ב 2200 או אפילו כמעט מאה ש"ח יותר סבא שלי טס בעוד כשבועיים אז הוא מוכן לרכוש מהדיוטי פרי מצלמה דיגיטלית בשבילי, אין לו ידע בנושא והוא לא ידע בדיוק מה להביא אם לא יהיה משהו אחד אז אני אמור להביא לו דף עם משהו כמו 3-5 מצלמות לפי סדר עדיפויות, אני גם רוצה לקחת שבב זכרון, כנראה ש 128 כמובן ;D אם מישהו גם יכול, אלה שיכתבו פה לפחות להסביר לי מה ההבדל בין שבבי זכרון מלבניים כאלה או מרובעים וגם להעביר לינק למידע על מצלמה ספציפית שהמליץ ומחיר שלה וגם אם יכולים לכתוב ל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מארז P3 יתאים ל-AMD DORUN 1200 והאם הוא יתאים לAMD XP ושאלה נוספת יש אפשרות לחבר ספק AT ללוח ATX תודה
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היום, כשהביקוש לפאלם רק עולה- אפשר למצוא פאלם צבעוני, עם כרטיסי זכרון (ואני מדבר על הM130) בכ-1300 שקלים בחנות מקוונת ואפילו פחות במכרזים. לפחות מפונקים, יש פאלם גרייסקייל (שחור לבן אם תרצו, למרות שאין באמת לבן) חדש בכ600 שקל (M105, אני חושב). צעדי ההוזלה האלה יגררו לדעתי גל חדש של תלמידי בי"ס שישתמשו בפאלם במקום במחברות- הרי טקסט אפשר לכתוב בעזרת מקלדת שמתחברת (ואולי מקלדת אינפרא, בעתיד) ושרטוטים אפשר בעזרת העט והפאלם עצמו. שמעתי שהמגמה כבר מתפתחת אצל הרבה סטודנטים.. אשמח לשמוע תגובות מבעלי פאלמים, על השימושים השונים של הגאדג'ט הזה.. (לדובר יש גישה לpalm M130 של אבא, שהוא משתמש בו למדידות שונות ע"י חומרה שמתחברת אליו, ולמשחקים)
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר. המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד) ( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs) מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה. משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בכל הביקורות "בוכים"כולם על זה שהעכבר האלחוטי זולל סוללות רציתי לדעת כמה נורא הדבר (צריך להחליף פעם בשבוע או פעם בחודש) אם תוכלו לצין את הדגם זה יהיה מצוין גם טראק בול נכנס בענין תודה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלה לי אל כולכם תגידו מה כדאי המארז של ANTEC החדש שיש בפנדה שאין בו חלון או את המארז של chiptec שיש בו חלון השאלה שלי היא מבחינה של ביצועים תודה
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המארז לא צריך להיות יותר מדי גדול, וכל עוד זה לא עובר ת'800 ש"ח זה בסדר. +מאוררים. אם זה עולה קצת יותר זה בסדר, כל עוד לא תתקעו אותי עם ההכי טוב שאין לי שימוש ועם ההכי גרוע שהוא לא מספיק, הקיצר תנו לי אחד טוב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מסדר מחשב למישהו ולא הצלחתי לסדר לו מין מכשיר שבודק טמפ' הוא מתחבר דרך הקום וכשאני עושה לו בדיקה של איזה יציאה הוא מחובר הוא לא מזהה כלום העכבר מחובר לשני (הקטן יותר ) איך אני מסדר את זה כדי שהוא יעבוד ? יש תוכנה שעובדת עם המתקן הזה ודרכה ניסית וזה לא זיהה .....
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מדפסת חדשה. אני לא צריך גימיקים כמו הדפסה מכרטיסי זיכרון וכאלה גם כי אין לי וגם כי אפשר לחיות בלי זה, לא מדפסת קטנטה כי יש מקום, אני גם לא צריך משולב עם סורק כי יש לי כבר סורק. אז איזה מדפסת כדאי? של איזה חברה? (במחירים סבירים)
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המצלמה MUSTEK MDC 3500 3.1Mega Pixel שמחירה 1100~ שקל. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. האם כאשר המצלמה מחוברת למחשב אני יכול לצלם אין סוף תמונות? (שאלה קצת מצחיקה). 2. האם המצלמה עושה שימוש בסוללות כאשר היא מחוברת למחשב ? 3. האם יש דרך לפתח את התמונות כמו שמפתחים תמונות רגילות ע"י שימוש בפילים ? (שאלה שמאוד חשובה לי) 4. מה אתם אומרים על המצלמה? האם היא שווה קנייה ? והאם באותו מחיר אני יוכל לקנות מצלמה דיגיטלית יותר טובה ? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הורדתי אותה ולפני זה הגלגלת לא עבדה ועכשיו היא כן עובדת. כולם לכו להוריד אותה כפי שזה נראה הבעיחה נפתרה. תגידו לי מה קורה אצלכם, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-