ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עד 1,000-1,500 ש"ח. אני מדפיס דפים בכמויות, אז אני אצטרך לייזר...למישהו יש המלצה למדפסת איכותית בטווח מחירים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הDPI של הG5 שלי. הבעיה היא שלפעמים הוא זז נורמלי על נכי קטן ולפעמים הוא זז ממש מממש לאט על ההכי קטן ואז אני צריך לשחק על ההכי גדול. מישהו יודע איך אפשר לעשות שהמהירות שלו לא תשנה כל פעם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לסט אלחוטי טוב בתקציב של עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה טובה בתקציב של כ-250 ש"ח שתצלם כמה שיותר טוב וכמה שיותר ברור בתנאי לילה (עם תאורה).
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהו מכיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6486&perur=2&t=9&c=201 יש לו כפתור לשינוי רזולוצייה 1600dpi / 1200dpi /800dpi / 400dpi והוא לא יקר. האם יספיק למטרות עיצוב גרפי ? עבודה ממושכת- יהיה נוח? (יד קטנה~ אני חושב). אל תציעו לי MX518 בבקשה, הוא קצת יקר ומתאים יותר לגיימרים אז משהו יותר פשוט יספיק ,לא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך הוא? שווה קנייה? נוח? על איזה פאד אתם ממליצים לשים אותו?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כרגע אני עם LOGITCH MX1000 הבטריה שלו דיי גמורה כבר וגם העכבר עצמו קצת איבד מצורתו וחשבתי היות ואני טס לקנות חדש. איך הLogitech® Performance Mouse ? יש משהו אחר מומלץ? הוא חייב להיות אלחוטי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין עכבר ומקלדת במכשיר אחד כמו זה http://skypc.co.il/pl_product~RK-750~19~0.htm או כול אחד בנפרד... האם יש המלצות לעכבר ומקלדת נפרדים בסיבות המחירים של 300, כאמור השימוש הוא למחשב HTPC החשיבות היא לטווח בעיקר שיוכלו לקלוט לפחות למרחק של 4-5 מטר ואם אפשר שלא יהיה חייב בקשר עיין עם המקלט.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני קונה טלוויזיה שתומכת בFULLHD, ומכיוון ויש לי כ''מ ברמה גבוהה חשבתי לחבר את המחשב לטלוויזיה וכך לשחק\לראות. אילו חיבורים אני צריך בדיוק בשביל לעשות את זה וכמה זה יעלה לי (בשיעור)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו סיפר לי שהוא ראה איפשהו באינטרנט נורת לד שיכולה לעבוד גם על בטריה ואם יש לך מחשב אז היא עובדת עם חיבור ל USB. נשמע משהו קטלני לנסיעות בערב\לילה עם ספר או מחשב... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להפנות אותי למקום שאני יכול לקנות מכשיר כזה? תודה רבה וסופ"ש לפנים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחלונות 7 64B, בפוטושופ, אין גישה לסורק דרך Twain, כמו שהיה ב XP. מישהו יודע מה קורה אם זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
צריך מקלדת ארגונמית לעבודה-יישומי אופיס ,מעט אינטרנט, לא משנה אם אלחוטית. ראיתי את 2 המקלדות שבכותרת,ראיתי את המיקרוסופט אצל חבר ונראה והרגיש נח.מבקש המלצה (הידיים כואבות...) . הסתכלתי גם על המקלדת של Ergomedia 700 :Genius אבל לא מצאתי מספיק המלצות. מבקש המלצות המחיר גמיש (הגיניוס הכי זולה ,הלוגיטק הכי יקרה ) והסבר על ההבדלים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש עכבר עם קליטה טובה למרחק של כ- 3 מטרים מהמחשב על מנת להשתמש בו כשלט. המחשב מחובר לטלויזיה והשלט הנכחי ליזר של חברה טובה מצליח לעשות זאת רק כשהסוללות חדשות לגמרי. אם ידוע על עכבר בעל יכולת קליטה טובה במיוחד או בעל שיטה שונה של שידור אשמח, לדעתי העכבר שלי עובד על אינפרה אדום. תודה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי! אז ככה: ב01.04.2010 ביצעתי הזמנה דרך האתר של PANDA לרכישת עכבר RAZER DEATHADDER. קבעתי באופציה התשלום - לשלם כשיגיע המוצר באיסוף מהחנות. לא יצרו איתי קשר עד היום (שבועיים אחרי) לגבי האספקה של המוצר. התקשרתי אליהם ונאמר לי שעדיין לא הגיע למלאי. אני מעוניין לקנות את העכבר ולא להמתין עוד. (ראיתי שהוא הגיע לKSP) רציתי לשאול האם אני מחוייב להזמנה שלהם באיזשהי צורה? המשך ערב טוב, ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
רצוי מדפסתמשולב פקס סורק וכו' אמינה מהירה איכותית, (וקומפקטיות במידה וזה לא בא על חשבון השאר). (היות ואני לא הכי בקיא בעולם המדפסות, תהיתי לגבי השיקול שיכלול גם טיונרים/דיו במחיר סביר, כלומר אם יש מצב שיש מדפסת ממש איכותית אבל כל החלפת דיו עולה הון אז אני אעדיף להתפשר ולעבור למדפסת אחרת שלא תיצור לי נזק כלכלי בטווח הארוך). הדפסת בעיקר A4 צבעוני/ רגיל. (למיטב הבנתי מדפסות שכוללות גם A3 יקרות בהרבה?) אין לי מושג גם לגבי מה עדיף יותר הזרקת דיו או לייזר (שמעתי פעם המלצות לכאן ולכאן ) תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו בתמונה http://www.soarland.com/Hot-Swap_SAS_Drive_Adapter-product-265.html בארץ תודה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אהלן .. יש לי מערכת htpc בבית עם מסך 32 שמחובר למחשב אז כמובן שעדיף למערכת כזאת ואפילו חובה מקלדת ועכבר אלחוטיים היה לי לפני כן סט של ex110 שנקנו באיזה 150 +- וסחבתי איתם איזה שנה .. עם הרבה סבל , ותקיעות ובעיות של קליטה אפילו ממרחק של מטר ובטריות שנזללו במהירות שיא לפני חודש קניתי עכבר mx1100 במקום העכבר של הסט הקודם וכבר יש שיפור משמעותי אין בעיות קליטה , יש עוד מלא כפטורים שעוזרים והבטריות מחזיקות יפה מאוד עכשיו אני עדיין תקוע עם המקלדת של הסט הקודם שאני רוצה להפטר גם ממנה למשהו יש המלצה למקלדת עד 300 שקל שתיהיה לה קליטה טובה מאוד והרבה כפטורים ונוחות .. עדיף מקלדת מדיה של לוג'יטק..???
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קונברטור מ- pci x 3.3v ל pci 3.3v כמו בתמונה http://www.costronic.com.tw/pci-x.JPG המתאם התחתון לא העליון או כמו פה: http://www.costronic.com.tw/09p35.JPG העליון איפה אני יכול למצוא דברים כאלו בארץ??? הלוח אם שלי יש pci 5v ויש לי כרטיס pci x 3v וכמובן החריצים שונים והכרטיס לא מתאים ואני מחפש קונברטור בדחיפות! תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2010 בשעה 17:57:12 מקווה שלא התבלבלתם, בתמונה הזו תוכלו לראות... http://en.wikipedia.org/wiki/File:PCI_Keying.png בלוח שלי יש 5v pci והכרטיס שלי הוא 3v pci-x או 3.3v 64bit pci-x נראה לי אני כבר מתחיל להתבלבל פה מקווה שהבנתם...
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
זה הדגם בדיוק Microsoft - Wireless Mobile BlueTrack Mouse 4000 (Retail) קניתי ב KSP לפי מה שאני יודע אין על ה Dongle אחריות... השאלה שלי איפה אפשר לקנות רק את ה nano transmiter הזה. זה לא סיפור שעולה הרבה כסף אבל מחיפוש שלי בגוגל לא מצאתי דברים דומים מאחר וזה לא בלוטוס אלא טכנולוגיה של מיקרוסופט שעובדת ב 2.4 ghz help help help תודה רבה ליאור. נ.ב תזהרו לא לשבור את שלכם זה עדין רצח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ את המקלדת HP Wireless Elite? או מקלדת אחרת דומה? אני מחפש משהו דק מאד עם מקשים נוחים ודומים לאלו של הלפטופ, ולא "דק" כמו של ה-logitech slim... תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת sumsung ml-1610 לייזר ונגמר הטיונר. שאלתי היא ,איזה טיונר לקנות כך שלא אצטרך לקחת משכנתא. כלומר יש חלופי/תואם,יש ממוחזר ויש מקורי. איזה עדיף עדיף מבחינת האחריות, הנזק למדפסת ,הפגיעה בתוף,ואיכות ההדפסה? נ.ב המקורי יקר מדי אז לא להציע מקורי.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לא אכפת לי אם צריך להזמין מחו"ל, יש לי דוד בארה''ב אז משלוח לארץ לא בעיה, הוא כאן פעם בחודש. תקציב: לא 700 שקל, גם לא 600. למטרות גיימינג. אני לא אפרט יותר מדי כי הרגל שלי תקועה בתוך כיסא וזה ממש לא נוח, אז זהו בערך. אה וחשבתי על הטרנטולה... כמה היא עולה בחו"ל (לא איביי)?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש מצלמת וידאו סוני (handycam dcr-hc27( אני רוצה לעביר את הקלטות למחשב דרך FIREWIRE במצלמה מזוהה הכול עובד אבל זה מעביר מטושטש מאוד ניסיתי עם WINDOWS LIVE MOVIE MARKER עם NERO ועוד כמה תוכנות שמצאתי באינטרנת והתוצאה אותה תוצאה אני צריך פיתרון כדי שזה יעביר את הקלטות באיכות סבירה ניסיתי עם שתי כרטיסים שונים windows 7 amd 3600 2gb ram 8400gs via pci firewire adapter
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אמנם קניתי את הסט לפני משהו כמו 3 שבועות אבל זאת בעיה שהתחילה להציק ממש רק בימים האחרונים, לפני זה היה נדמה לי שזה היה די רנדומלי אבל כנראה שזה תמיד היה כמו שעכשיו. בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שאני לוחץ על המקש של פ/P אז במידה ויש איזה חלון של תיקיה ברקע אז זה ישר קופץ אליו וכמובן שלא מקליד את האות. זה קורה רק עם חלונות כאלה (כל דבר מתוך חלון "המחשב שלי") ורק עם המקש הספציפי הזה, אם אין חלון כזה פתוח אז האות מוקלדת כראוי. אשמח לכל פתרון אפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-