עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Help Me 2,

אני מעונין בעזרה בהרכבת מחשב AMD לא כולל מסך הכי פשוט שאפש במחיר הכי זול שאפשר הוא מיועד לילדה בת 7 ככה שלא צריך להיות בו שם דבר רציני :smoke:

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  2. אני מחפש סורק שיהיה מהיר, יסרוק ברוזולוציה גבוהה ושיהיה מותג. תקציב נע 500-900 אם אפשר שיראה טוב{בסטייל} תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לשים כרטיס כזה אצלי במחשב ע"מ להגדיל את נפח האכסון הכללי שלי. כרגע יש לי HDD 1 במחשב של 20GB . כמובן אני יכול לשרשר לאותו כבל IDE עוד HDD אחד. אני רוצה לדעת אם יש יתרון בכלל בכרטיס כזה, שהרי הוא תופס חריץ PCI ובטח צריך כל מיני הגדרות מעצבנות. אם אני מתכוון להוסיף HDD 1 בלבד, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לשרשר לקיים או לחבר על הכרטיס הזה? אם אני מוסיף עוד 2 אז אני חייב לחבר אותם לכרטיס. איך אני צריך להגדיר אותם לאחר החיבור? תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by pro,

לפני כחודש שלחתי את המחשב לתיקון אבל הייתי צריך את הצורב אז שמרתי את הכרטיס אצלי. כעבור שבוע חזר המחשב ואני מחזיר את הכרטיס והמחשב לא קלט אותו אוטומטית חשבתי שאם יש לי ווינדוס XP ימצא אותו לבד אבל הוא לא מצא לכן עשיתי ADD HARDWARE וגם הוא לא מצא הורדתי מהאתר של SONY (החברה של הצורב) DRIVER CHEKER וכנראה שהוא לא עובד בXP עזרו לי אני חייב את הצורב

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by מווו,

המארז לא צריך להיות יותר מדי גדול, וכל עוד זה לא עובר ת'800 ש"ח זה בסדר. +מאוררים. אם זה עולה קצת יותר זה בסדר, כל עוד לא תתקעו אותי עם ההכי טוב שאין לי שימוש ועם ההכי גרוע שהוא לא מספיק, הקיצר תנו לי אחד טוב. תודה.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by Zippy,

יש במדפסת אפשרות לעשות Head Alignment, מה זה בדיוק? זה יישור של הראש דיו עצמו או משהו במדפסת עצמה ולא בראש דיו? כי יש לי מדפסת Canon MX320 והיא מדפיסה מדי כמה שורות שורה אחת שהיא קצת ב"זיגזג" כזה. ניסיתי לעשות Head Alignment אבל זה לא הצליח לפתור את הבעיה. השאלה אם זו בעיה במדפסת או בראש דיו. תודה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by ThE_BesT,

מה אתם אומרים על סט הרמקולים הזה??? והאם הוא יעבוד טוב עם Live! value???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sagim194,

אוקי אז כדי את http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en ????

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by MoAv,

ok i've a proplem, i have one AGP card with gr8 Tv out and other AGP card for games and such. how do i connect them simultanieslly ? is there motherboard with two AGP's ? if not anyone has an idea how do i replace between them as fast as can be

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by Li0n1,

קניתי לפני חודש פאד steel qck ... איך אני מנקה אותו? לשטוף את כולו ממש במים ולתת לו להתייבש? או רק בסמרטוט רטוב קצת כזה.. מה לעשות כדי לנקות אותו כמו שצריך אבל שלא "יתקלקל" לי..

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by mega1234,

יש כאלה ? או שפשוט לקחת את ההכי זולה ?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by avizombie,

שוב סליחה אני מכיר את התנאים אבל לא מצאתי משהוא בנושא באתר ??? אני צריך מידע מסויים על ספקי כח אין לי מושג ורק אתמול ידעתי שזה חשוב ;D אני צריך ללכת לחנות שממנה קניתי ושיחליפו לי ספק למשהוא עם "שם" אז עם תוכלו איזה שמות של חברות קיימות בנושא תודה (לכלל עם הודעה זו תיחסם תוכלו לקשר אותי למשהוא בנושא בהודעה הקודמת שלי ) ושוב סליחה ותודה

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by aviran_n,

היי, אני צריך המלצה למדפסת לשימושים ביתיים עם ראשי דיו שיחזיקו יחסית הרבה זמן (משמע גדולים), שהמדפסת תהיה חסוכונית יחסית ובאיכות הדפסה סבירה. לא מזמן יצא לי להתקין איפושהו את המשולבת של ברדר - 130C, אפשר להגיד שדי התאכזבתי מאיכות ההדפסה. אני בבייתי מחזיק CANON IP3000 מצויינת שעושה את עבודתה אם כי לא כל כך חסכנית בדיו. היות והקנון יקרה לתקציב הדרוש (הגרסא המקבילה שנמכרת כעת בכל אופן) איני יכול להציע אותה כאופציה ולכן אני מבקש מכם את העזרה בלמצוא את המדפסת המתאימה לתקציב, שתציע מיכלי דיו גדולים, חסכנות בדיו, ואיכות הדפסה סבירה (שלא תאכזב כמו הברדר שציינתי למעלה). המדפסת צריכה להיות מדפסת נטו ולא מכונה משולבת כלשהי. *עדיפות לראשים נפרדים. שינוי מטרת הת'רד בהמשך העמוד...

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  14. המרתי כמה שירים מ-MP3 ל-WAV , צרבתי 640MB על דיסק 700 של Verbatim (פעם אחת עם Nero ,פעם שניה עם MusicJukeBox). הצריבה הסתיימה בהצלחה (Ricoh 7200A). הדיסק עובד ב-Windows, אבל שאני שם בכונן CD שבמערכת סטריאו (ניסיתי כמה מערכות שונות...) - הוא לא קריא !!! אומר : אין דיסק מה הולך פה? תעזרו לי... אני מתיחל להשתגע. : כבר הלכו 3 דיסקים! (פעם ראשונה עשיתי OverBurn לא מוצלח - טעות).

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by BONO,

התלהבתי מאוד מהמארזים של enermax ושל antec עכשיו אני מחפש מארז שהוא כמו ה 710 של enermax רק עם 6 פתחים לדיסקים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה? ואיזה כדאי יותר enermax או antec?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by Game5,

שלום , אני מחפש עכבר אלחוטי טוב למחשב נייד , אם אתה מוצאים עכבר חוטי טוב אז אין לי בעייה גם חוטי. אני לא ממש יודע מה הולך עם נייד , אבל אני חושב שעדיף עכבר רגיל ולא קטן שקשה להשתמש בו. בינתיים מצאתי את העכבר הזה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502984 עולה 155 ש"ח בנועה מחשבים... אגב עכבר אלחוטי מגיע עם עם 2 חלקים (עכבר + חיבור usb שמתקשר עם עכבר) ? תודה אבי

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by M-a-T-a-N,

אני קונה מחשב עכשיו כמו שראיתם את המפרט רק שעכשיו חסר לי מארז איך בוחרים מארז הבנתי שזה גם חלק חשוב איך בוחרים לפי מה ואיך ? מה שיש לי מבחינת דיסקים קשיחים וסידי זה 4 דיסקים קשיחים יש לי ו 2 סי די

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  18. שלום לכם, לאחרונה אני מחפש מקלדת אחוטית משולבת עם עכבר .. לפני כמה ימים נתקלתי ב: ADESSO 2.4GHz MCE Keyboard http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2878 והיום ראיתי משהו שנראה אותו הדבר רק עם שם אחר : Xgene Imperial http://www.skypc.co.il/pl_product~x-gene-imp~19~0.htm יש ביניהן הבדל ? למעט המחיר והשם ... נ.ב. יש למישהו ניסיון עם המקלדת הזאת ? זה לא משהו שיתפרק\יפסיק לעבוד אחרי כמה ימים ?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by jj516,

אנשים אני בחיפש אחר USB PCI CARD בשווי של עד 120 ש"ח, לא אכפת לי כמה יציאות ועם זה 2.0 או 1.1 מישהוא יודע איפה יש? ועוד דבר ראיתי בפלונטר USB PCI CARD עם 4 כניסות, 2.0 ב-130 ש"ח. הוא שווה משהוא? זה של חברות אחרות.

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by z999,

שלום, התחלתי לפתח CTS, ולכן אני מחפש עכבר חדש שאפשר להשתמש בו גם ביד ימין וגם בשמאל. אני צריך עכבר שישמש אותי גם לגיימינג, יהיו לו כפתורים בצד וכמובן, יהיה סימטרי. חיפושי מצאו לי רק את הSteelseries Xai, שלא מצאתי בזאפ אבל ראיתי שכן קיים בחנויות בארץ, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות אותו ויותר חשוב, איפה אפשר לנסות אותו, באיזור השרון? כמה הוא עולה בארץ? המחיר שלו טיפה גבוה בשבילי (אני גם אצטרך לקנות ביחד איתו מאוספד קשיח), האם קיימות אלטרנטיבות? תודה, זיו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by izikd,

אז ככה אני רוצה לקנות מדפסת בנתיים חשבתי על 2 אופציות של HP: 1. hp deskjet 3820 2. hp deskjet 5550 מה עדיף? יש למישהו משהו אחר להציע?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  22. למה יש צבעים של ירוק וסגול לעכבר ולמקלדת אם בשניהם העכבר והמקלדת עובדים?

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by Ymac,

היי, אני צריך המלצה לפד בשביל חבר (ילדון FXP שכמותו) בתקציב של עד 90 ש"ח. הוא הולך להשתמש בעכבר רייזר DA 2013. חנות מועדפת היא אייבורי או KSP, הוא יסתדר עם TMS אם לא תהיה ברירה. המלצתי לו על ה-QCK, אבל נראה כאילו כבר לא מוכרים אותו בארץ (חוץ מכל מיני גרסאות לא נפוצות). ובכן, מה מומלץ היום? חשבתי על הרייזר goliathus או הקורסאיר MM200 אבל אני לא ממש מבין בפדים. :\

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Shmoolik,

כרגע בא לי רעיון מה זה טוב אבל השאלה עם זה הגיוני ואפשרי. אז ככה : אני רוצה להוסיף עוד מודם של 56K ואז יהיה לי מהירות פי 2 לאינטרנט ;D זה אפשרי.????????

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.