עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש בנרות מארז עם 1. מאורר 120 ממ מקדימה ומאחורה 2. דלת שנפתחת ימינה מה שלא עומד ב-2 הדרישות האלה לא עוזר לי אז אל תציעו...

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  2. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1187 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2139 חשבתי לקנות SUNBEAM SAMURAI + ספק 350W של FSP אבל זה יוצא 560 שקל.. אני רוצה משהו במחיר הנ"ל, +SUNBEAM CHAMELEON זה יהיה פצצתי ;D הספקים שמגיעים עם המארזים האלו אמינים ?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by DaMN,

שלום רב. אני מחפש עכבר אופטי אל חוטי למחשב, העכבר לא אמור לשמש למשחקים יותר מידי, מידי פעם פה ושם. דבר נוסף שאני לא יודע כמה הוא חשוב (פה אני רוצה את דעתכם) הוא המעמד של העכבר שגם טוען אותו. הבנתי שהמחירים לעכברי עם מעמד יקרים בהרבה יותר מהאלחוטיים הפשוטים יותר, עד כמה זה משנה אם יש לו טעינה או לא ? כמה זמן מחזיק עכבר עם סוללות רגילות ? אין לי תקציב גדול ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ-200 ש"ח. חשוב שהעכבר יהיה נוח במידה סבירה (לא רוצה מסאז'ים ושטויות). העכבר שאני עובד איתו כרגע הוא INTLI MOUSE של MICROSFT, הכי פשוט שיש, 2 כפתורים וגלגלת, אין לי צורך ביותר מזה, אבל יש לי צורך ביותר נוח מימנו, הוא פשוט קטן לי. כל הצעה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  4. אז ככה.. לפני כמה ימים פתחתי דיון בשאלהאיזה עכבר ופאד לקנות... ובסוף הגעתי למסקנה שאני קונה את העכבר : Logitech® G5 Laser Mouse ו ופאד : Steelpad S&S אז עוד שאלה לי לפני שאני מזמיןץ... האם הפאד יתאים לעכבר החדש? כי הפאדים האלה יצאו לפניו ונוסו על סידרת ה- mx ...מי אמר שזה יתאים לעכבר החדש שלי בכלל?? שלא נכלל בסדרת ה- mx .. ואולי בכלל כדאי לי לקחת פאד יותר מתקדם Steelpad 4S בתוספת של 30 שקל בלבד.... אבל רשום שם על ה- 4s ככה: Does not work with Logitech Optical mice other than the MX Series ושוב שלי זה לא mx ...אוף אני שוב מבולבל מה לעשות... דרך אגב רוב הפאדים כיום לא נוסו על g5 ....מה עושים תודה מראש לעוזרים...

5. אהלן, ברצוני לשאול,האם הספק שמגיע איתו יהיה מספיק טוב למערכת בערך כמו שלי(ראה חתימה), והאם הוא מרעיש? שווה להחליפו או שניתן להשאר איתו?

6. Started by Xardas,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ומה ההבדל בין זה לבין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by pitex,

אני אנסח את זה הכי פשוט שיש.. יש לי 450 שקל. אני מחפש את המארז הכי שקט שניתן לקנות.. יש צורך בספק למערכת של AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 920.00 ¤ 1 920 ¤ 2 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.02 ¤ 1 60.02 ¤ 3 7053 Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD 560.02 ¤ 1 560.02 ¤ 5 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 690.00 ¤ 1 690 ¤ 6 6660 OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory 820.00 ¤ 1 820 ¤ 8 7085 Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 256 Mb Retail Video Card 680.00 ¤ 1 680 ¤ השקט ממממאוד חשוב לי כי המחשב יושב אצלי בחדר. תודה!!

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by Hitman_47,

אז ככה בבית יש לי Surge protector שניקנה ב KSP מליפני שנה ומשהו עכשיו בגדול אמרו לי שזה רק מיצב מתח ברשותי 2 מחשבים אני רוצה UPS מספיק חזק שיחזיק 2 מחשבים ו 2 מסכים 19 17 רגילים שקניתי את הספק שלי HEC 580W ACE אמרו לי שהוא עם מיצב מתח ושאני לא חייב UPS עם זה נכון בקיצור איזה UPS אתם ממליצים לי ועם אני צריך אותו עם הספק HEC 580W ACE ? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shtrodel,

TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt יחזיק את המערכת שלי+ 7 מאווררים נוספים, פאן פאס, ואולי עוד דבר או שניים?

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by benor,

אז ככה אני אגיד מה לא צריך שיהיה בה: מהירות, איכות , עיצוב מה שצריך : כמה שיותר זול, , טונר זול, אמינות. מצאתי משהו די זול ב- 355, אני לא יודע אם המחיר הגיוני .. מה אתם אומרים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by DJPOWER,

מחפש מארז מאוורר עד 400 שקל אוורור: 2 של 120 + 2 של 92/80 או יותר חברה: לא משנה ספק: עדיף אם אפשר בלי עדיף מהחברה לוג'יק או מנעה תודה יונתן

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by Silver Dragon,

איזה פד הכי טוב אני יכול להוציא ב 70-80 ש''ח? משהו חלק טוב למשחקים.. מנועה מחשבים תביאו משהו

13. מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה העכבר הכי טוב שאפשר לקנות בטווח של 200-400 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by justblack,

שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק טובים. ראיתי בנעה מספר מארזים בסביבות המחיר של ה 600 שח RAIDMAX RAIDMAX NINJA BLACK 400W RAIDMAX X1 400W Supertalennt Armor Deluxe Gaming Case 480W Black ARCTIC COOLING Silentium T2 ARCTIC COOLING Silentium T4 מי מבין המארזים הללו טוב יותר ? איך אני אדע שהספק טוב? תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by th£»Light,

טוב אז ככה.. ברשותי מכשיר הגה עם דוושות חדש והיה רשום על הקופסא שההגה תומך ברטט משום מה הרטט לא עובד או שאולי לא הגדרתי אותו מה עושים!?@

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הזמנתי את המחשב החדש עם המארז הזה (המפרט בצד ימין) האם יהיו לי טמפ' נוחות לחלקי המחשב וזרימת אוויר טובה ?

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by k_700,

איזה מדפסת יותר שווה לקנות Epson CX3500 או Brother MFC210 הברודר מתחיל ממחיר של 685 שקל הכי זול בזאפ. והאפסון מתחילה ממחיר של 486 שקל. הצרכים של המדספת הם ביתיים בלבד, מדי פעם לקבל פקס, מדי פעם לצלם, להדפיס לבית ספר ולסרוק לבית ספר לא דברים מיוחדים. מhp אני מעדיף לברוח. הכי הכי חשוב שיצא כמה שיותר זול מבחינת דיו. עכשיו קראתי שבברודר יש 4 ראשי דיו, עכשיו חייבים כל פעם שכל ה4 יהיו מלאים? או שאפשר לקנות נכון מיכל אחד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אחי קיבל ומחשב ועכשיו הוא רוצה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, אין מצב לחוטיים מכיוון שהמחשב לא מחובר למסך רגיל אלא לטלוויזיה. הסט לא למשחקים אלא סתם לאינטרנט ולא יותר מזה.. התקציב: עד 250 שח

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by Rhx,

שלום - יש לי את המדפסת HP PSC 1315 קרוב לחצי שנה ובקושי השתמשתי בה , התחלתי להשתמש בה בשבועיים האחרונים הכל הלך בסדר עדכנתי דרייברים שבאים עם המדפסת הכל הכל חיברתי הדפיס לי נגמר לי הדיו , קניתי חדש ב200 ש"ח וגם כן לעאזאזל עם המחירים היקרים האלה,אני בא להדפיס אני קולט את ההודעה המעצבנת הזאת ולא יודע איך להפתר ממנה (בהמשך ההודעה: לחצתי ALIGN ואז היה כתוב לי DONE עשיתי DONE וכלום לא קורה לא יודע מה לעשות פתאום התחילה לעשות בעיות עזרה בבקשה ... ולמה הדיו כל כך יקר אני משתגע........ [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by Itzik 007,

רציתי לדעת איך עושים את זה?!?!?! אני אל רוצה את האור האדום המעצבן הזה דולק כל הזמן... מה עושים?!?!?! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני צריך אל פסק שיחזיק לי את המחשב עד 5 דקות בכל פעם שיש הפסקת חשמל או קצר (לא צריך שיכבה לי אותו) מחשב רגיל עם עם מסך CRT 17. איזה אל פסק יתאים לי (מבחינת כח...)? ואיך האל פסק של גמאטרוניק? תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  23. חברי הפורום שלום. כמעט שנתיים אני משתמש בספק כוח Ever Power בהספק של 300W (עלה לי אז 180 ש"ח). הספק הזה לא נראה ג'נרי (2 מאווררים, כבד, חיבור מתח ל SATA), למרות שבזמנו לא הצלחתי למצוא עליו שום מידע באינטרנט. לפני כמה ימים אחד המאווררים שלו התחיל להרעיש, הוצאתי אותו מהמחשב, ומכיוון שנגמרה האחריות עליו, החלטתי לפתוח אותו. כמובן שיצאה ממנו כמות אבק נכבדה, כיאה לספק שעובד כמעט שנתיים. שאבתי את האבק עם שואב, שימנתי את אחד המאווררים (כדי לשמן את השני היה צורך בפירוק ה PCB, ולכן העדפתי שלא לשמן אותו), ולאחר מכן הבחנתי במשהו מוזר: כן, הסתבר שיש 2 קבלים מנופחים בתוך הספק, עם חומר צהוב-חום עליהם. ברור לי שזה אומר שהקבלים לא תקינים. מכיוון שלא היה לי ספק אחר, הרכבתי את הספק והחז…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by lisly,

תמליצו לי על עכבר טוב בבקשה, שיהיה איכותי ועל פד טוב שיתאים לו...

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  25. אבא שלי טס לארה"ב ואני במקרה זקוק לגויסטיק איכותי וטוב. ראיתי בamazon כל מיני ג'ויסטיקים אך אין לי מושג מה שווה ומה לא. אני יודע בבירור שאני רוצה SAITEK אבל לא יודע איזה. אני מעדיף עם כמה שיותר אופציות ופונקציות במחיר טוב. התקציב הוא בערך 300 - 500 שקל בארץ - דבר שיוצא 30-60 דולר בחו"ל (כי בחו"ל זול!). אז מה אתם מציעים? (אני מעדיף עם כמה שיותר תכונות כמו רטט - אם קיים דבר כזה, ודיוק רב...). *** שמעתי ש logitech זה לא משהו ולכן אני מעדיף SAITEK. אם קשה לכם לא להמליץ לי על logitech תמליצו, אך תתיחסו גם לSAITEK.

דיונים חדשים בפורומים