עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by KL-xXx,

שלום לכולם יש לי סט BLUETOOTH של עכבר ומקלדת של LOGITECH מדגם 5500MX קורה הרבה, שהעכבר מתחיל להגיב בעכוב לתזוזה וזה קורה, כשיש איזושהי פעולה נוספת באותו זמן (למשל אני פותח תיקיה ובה יש 10 סרטים, או מפעיל פוטושופ וכו') זה קרה גם ב-VISTA וקורה גם ב-7 מה אפשר לעשות? תודה

2. בדרייבר של העכבר אני יכול לשנות רק את הלחצנים 1,2,3 איך אני יכול לשלוט על כולם ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  3. בעכבר החדש של לוג'יטק לא ראיתי...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gigabot,

שלום, ראיתי את המארז הזה ואהבתי אותו, גדול מרווח יפה מאורר מה אתם אומרים, שווה? כדאי? יש מצב אני משיג אותו יותר זול מחו"ל חשבתי יותר על השחור.. הוא בא עם התאורה והגרילים והמאוררים?

• 54 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. אני מעוניין לקבל חוות דעת מכאלה שיש להם את העכבר לגבי הטעינה שלו...כל כמה זמן אתה מטעינים ומה השימוש שאתם עושים בו? במקרה שלי זה ממש מפריע. אני עושה שימוש אינטנסיבי בעכבר (בממוצע כ10 שעות ביום) ואני נדרש להטעין אותו כל יומיים, וזה גם במקרה הטוב. גם אצלכם הסוללה מתרוקנת כ"כ מהר? האם זה מצב תקין? מה אפשר לעשות חוץ מלהפחית בשימוש?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by shimon23,

ברשותי בכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש באופציית ה tv out. אם מישהו מבעלי כרטיס זה הצליח להשתמש באופציה זו? אם כן , איך?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  7. שלום אז בכל מקום באינטרנט כותבים לנו שכחול זה להקלדה, אדום זה לגיימינג, ושחור זה טוב לקפה. קיצר, בטח הכל שטויות. כי בסופו של דבר, מדובר בהרגשה אישית, ולכל אחד ירגיש כפתור CHERRY MX אחר כטוב יותר. למרות זאת, אני מאמין שכן יש אמת כלשהי מאחורי הדברים, ולכן אני צריך את עזרתכם. לי אין גישה לנסות מקלדת מכנית בעצמי. בחנויות לא נותנים לנסות, וגם אם יתנו, אז זו תהיה מקלדת מנותקת ממחשב, שאוכל רק להקליד באוויר ולראות איך היא מרגישה. לעולם לא תהיה לי ת'אופציה לפני רכישה- ממש לכתוב איזה מסמך ולראות מה נותן לי ביצועים טובים יותר ומינימום טעויות הקלדה: ה MX BROWN? או ה- MX RED? צימצמתי את האופציות שלי לאלה, מפני שאלו היו הכפתורים היותר נוחים בשבילי [ע"י הדגמה אומללה שהייתה בחנות …

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. שמעתי שבעכבר כפתורי אחורה וקדימה לא עובדים בשום דפדפן חוץ מהאקפלורר, זה נכון? זה ככה גם בפיירפוקס 2? (כי כמו שהבנתי זה נבדק בפיירפוקס הישן יותר ולא ב2) אם למישהו יש תשובה ודאית אני אשמח לדעת אותה... יש עוד עכברים של לוג'יטק שבהם יש את הבעיה הזו?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היה לי עכבר של מיקרוסופט לניידים דגם די ישן וכנראה שהוא שבק חיים סופית. בכל מקרה ראיתי דגמים החל מה Mobile wireless 1000 שעולה 70 שקלים, ועד ה mobile wireless 6000 שעולה 250 שקלים. בכל מקרה אני קונה בארה"ב, והפערים שם הרבה פחות משמעותיים. רציתי לדעת אם מישהו יש אחד מהדגמים האלה או מסדרה דומה ואיך ביצועי הטווח שלו. בעכבר הישן הייתה לי בעיה עם טווח של 3.5-4 מטר וגם עבודה על שולחן עץ בסלון. רציתי לדעת אם ה Bluetrack שלהם באמת עובד על כל משטח ואם אין בעיה של טווח.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by ddd454,

כמה דפים יש בטונר של hp 1010 וכמה בזירוקס? ראיתי דעות שונות מ 2000-5000 מישהו יודע את האמת?דדד

11. Started by Component,

שלום רב רוב הדברים הרעים ששמעתי על WD התיחסו לכוננים ישנים. מישהו יכול לספר לי על בעיות בכוננים של 20 GB ויותר?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  12. Started by elgard,

אז עכשיו בדקתי על צורב אסוס וה16 של אסוס עולה 555ש"ח אז מה עדיף האסוס או הaopen (האשכול למטה)?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by X,

אני מתכוון כמובן לסרטון הידוע שבו לוקחים מעבד AMD - המחשב נתקע, ומהמעבד יוצא עשן והוא נשרף!!! עד עכשיו תמיד האמנתי לכל אנשי הפורום הזה שצידדו כמובן ב-AMD עקב עלויותיו ומהירות השעון, אך מסתבר שהוא פחות אמין ויציב, לפחות לפי הסרטון הזה (תקנו אותי אם אני טועה)... כלומר עד עכשיו הייתי בטוח לקנות AMD, אבל עכשיו נראה שכדאי פשוט להסתמך על ה-P4.....האמנם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Harbi,

התקציב הוא כ300 ש"ח לאחר המבצע(ז"א כל האוזניות שבסביבות ה550 ש"ח פלוס מינוס ברגיל) השימוש העיקרי הוא מוזיקה אבל גם משחקים וקצת סרטים למחשב וקצת לפלאפון לא INEAR או כפתור, אוזניות שמכסות את כל האוזן סטייל AKG כאלה: שמתי עין גם על הדגם הזה שבתמונה(AKG K181) אבל רציתי לשמוע המלצות ממי שמבין תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן, בעקבות ה-BF שבא עלינו לטובה ראיתי שיש 50% הנחה על פאדים של החברות Ttesports,Zowie,Roccat בחנויות של KSP ו-IVORY. אני מעוניין לקנות לעצמי פאד במחיר של עד 80 ש'ח אחרי ההנחה השימושים העיקריים הם: -אינטרנט -משחקים כרגע העכבר שיש לי הוא Microsoft Wireless Mouse 1000 אבל כנראה שאני אשדרג ל Zowie AM-GS (הומלץ פה בנעוץ). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לדוגמה כפות סוכר 2 אני תקווה שאני בפורום הנכון תודה רבה נעם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. HP720 ששירת אותי למעלה מ5 שנים היתה טובה אני מחפש מדפסת חדשה של HP בסביבות ה 700 שקל, שתהיה טובה (איכות הדפסת תמונה, בשביל המצלמה הדיגיטלית שתבוא) מהירה וחסכונית בצבע, ובמקום תודה למי שעוזר RK

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eh50,

המעבד 930d צורך כמעט 300 וואטטטטט איך זה יכול להיות??? זה ממש מטורף זה נראה לכם אמיתי?????? http://www.tomshardware.com/2006/05/10/dual_41_ghz_cores/page15.html אומנם במאמץ אבל עדיין הגינוי?..

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by godisme171,

מה זה בקר SCSI /IDE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by michmich99,

שלום לכולם, יש לי כ-4 בקרי DS4. מערכת הפעלה: ווינדוס 10. התקנתי את התוכנה Inputmapper, וכמובן ביצעתי גם pair לכל הבקרים (הכל מזוהה כמו שצריך בווינדוס וגם בתוכנה). בזמן המשחק אני מרגיש דיליי של השלט, כשאני יוצא לתוכנה אני רואה שאני מקבל milisecond גבוהה מידי פעם. המרחק בין הבקרים לבין ה-BT הוא לא יותר ממטר. הדונגל BT שלי מחובר ל-USB הקידמי של המחשב (usb 2.0). זה ה-דונגל שברשותי: https://www.amazon.com/gp/product/B009ZIILLI/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 מישהו יודע איך לסדר את זה? אני די מיואש פה. או שקיים דונגל אחר שמיועד לשימוש ה-DS4 למחשב?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by yair_gobani,

אפשר לדעת מה זה כמה זה עולה וכמה בקרי IDE יש בו וזה פועל רק בWINDOWS כי צריך דרייברים נכון. בתודה מראש יאיר :hi: :hi:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by solo53,

רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. Started by 3DTECH,

כדאי להשקיע ביותר טוב?? תסבירו לי בבקשה כי אין לי מושג בנושא כרגע אני עם בקר ACARD תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ashbit_q,

שלום לכולם !! קניתי בקר משחק USB למחשב DUAL SHOCK 2 פשוט למראה המחשב זיהה אותו בלי בעיות אבל אין במשחקים רטט כאשר אני פותח הגדרות מתקדמות יש אפשרות לבדוק רטט והבקר רוטט בבדיקה אבל לא במשחקים מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by FarCry3000,

אני מחפש בקר שליטה למחשב בסגנון הבקרים של ה PS3 או XBOX360 שיהיה נטען, אלחוטי עם תגובה טובה למשחקים. הבנתי שהבקר של הXBOX מתאים גם למחשב אבל לא הבנתי אם הוא נטען ואם הוא מגיע עם רסיבר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים