עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי את המרז שבכותרת ויש לי כמה שאלות לגבי החיבורים בו: 1. חיבור FRONT USB: צירפתי תמונה של הכבלים של חיבור USB קידמי. יש שם כבל GND נוסף שאני לא מבין לאן אמור להתחבר כי לפי המדריך של לוח האם (DFI NF4U) צריך רק 4 חיבורים. 2. FRONT AUDIO: צירפתי גם תמונה של מה שניראה לי כחיבורי FRONT AUDIO אבל אני לא מבין לאן לחבר אותם. ליציאות AUDIO בצידו האחורי של המארז? אם כן אז איך הם אמורים לצאת לשם דרך המארז? 3. בתמונה עם חיבורי AUDIO יש כבל נוסף, כחול לבן , שאני לא ממש מבין מה המטרה שלו. ניראה לי שזה מתאם בין חיבור 4 פינים ל- שני פינים למאווררים. האם אני צודק? 4. במארז יש על הדלת הקדמית אות Z גדולה שלפי הביקורת על המארז ב-HWZONE אמורה לדלוק ולהחליף את ה -POWER LED. אבל למארז…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by KoM,

כרגע המודם שלי מוריד במקסימום 60 K, באתרים שהייתי מוריד רק לפני כמה ימים ב-160K... בבקשה עיזרו לי למצוא את המקור לבעייה הזו... :-/

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Asher82,

שלום, ברשותי מדפסת HP officejet J4580. קניתי דיו לא מקורי, הכנסתי את המחסנית והמדפסת הציגה הודעת שגיאה בה כתוב שמיכל הדיו ריק לחלוטין. האם זה מכיון שמדובר בדיו לא מקורי? זו בעיה ידועה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. האם מישהו משתמש בה ומכיר את הבעיות הבאות: - לאחר יומיים עבודה רצופה, נתקעה והפסיקה לענות לבקשת HTTP. המשיכה לענות לפינגים. הבעיה נפתרה ע"י כבוי/הדלקה. - נסיון לשנות את הפורט לפנית HTTP אליה מ- 80 ל- 8001 נכשל. מרגע סיום הגדרה זו, היא מאבדת את פורט 80 וגם לא מקשיבה לפורט החדש. הבעיה נפתרת רק ע"י ריסט להגדרות ביח"ר.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by User_Name,

התקנתי Windows xpPro , ויש לי בעיות עם הסורק שלי- UMAX Astra3400 :-\ שאני פותח את התוכנה של הסריקה (Vistascan) היא עושה Searchingscaner ולא מוצאת את הסורק... אבל שאני משתמש בתוכנה של הwindows שנמצאת בMy Computer תחת Scanners and Cameras הסורק סורק יופי!! מה לעשות? מישהו מכיר דריוורים לסורק שלי לWinxp ? אני ממש צריך את הסורק... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by yagelk,

קניתי את הסט bluetrack 3000 והעכבר שמגיע עם זה הוא microsoft 5000. כמה דברים: 1. העכבר הזה פשוט ענק ולא נוח! 2. הוא כל הזמן כאילו נתקע טיפה ואז נזכר שהוזזתי אותו וכך נוצר מצב שהוא כל הזמן קופץ. זו בעיה נפוצה? מישהו נתקל בזה? וחשבתי אולי משטח לעכבר יצליח לעזור לי לפני שאני רץ לקנות עכבר חדש. יש איזשהו משטח מומלץ לעכבר הזה?

7. Started by ran_meir,

יש לי בביית שני עכברים אופטיים, אחד שקיבלתי עם המחשב, הוא עשה בעיות והנחתי שהעכבר הוא שדפוק פה. לא מזמן קניתי עוד עכבר, וגיליתי את אותן בעיות - משיכות לפינות המסך ורעידות מוזרות. פעם אמרו לי שזה עניין של חומרה, אבל לשני העכברים אין דרייברים (ולחדש רשום על האריזה שיש צורך בהתקנת הדרייבר). איפה הבעיה? ומה אני אמור לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום רב. הבעיה התחילה אצלי בערך לפני שנה. היה לי סט של עכבר ומקלדת אלחוטית של לוגיטק. אחרי שימוש של שנה במקלדת פתאום ביום בהיר העכבר היה מגיב ממש לאט למה שאני עושה,עם הזמן הוא התחיל להיתקע פתאום ואחרי שנייה שתיים חוזר לעבוד ואי אפשר היה לעבוד איתו בשוטף בכלל. ראיתי שזה המצב וקניתי סט חדש אלחוטי מתוך תקווה שיפסק ,קניתי סט של מיקרוסופט 5000 אלחוטי. התחלתי לעבוד עם הסט והכל היה תקין עד שבוע לאחר תחילת השימוש מאז אני מחובר גם עם עכבר חוטי כי העכבר נתקע כל הזמן ומגיב לאט מאוד!!!! בנוסף יש גם בעיה בכתיתה במקלדת, אני מקליד ואותיות מתפספסות או שצריך ללחוץ שש שבע פעמים כדי שהאות תיקלט. אשמח לפתרון המצב הזה משגע אותי. (דרך אגב רק לרשום את הפוסט הזה לקח לי מעל חמש דק' בגלל המקלדת,הב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by zZz.,

הפאד עושה לי לפעמים קטעים, הפינות והצדדים מרחפים.. היום היה איזור קטן באמצע הפאד שהיה "בועה". הוא לא התלכלך או משהו בחלקו התחתון.. יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by shimronfio,

יש לי בעיות פרופיל בעכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתורים בצד שמאל של העכבר נפתח לי חלון של WORD למרות שכל הפרופילים אין שום אפשרות שכזאת, דבר נוסף הלוגו של RAZER כל הזמן מהבהב ולא נשאר קבוע האם זה ככה אצל כולם? והאם ניתן להשאיר אותו דולק לכל זמן?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. המחשב, חדש יחסית עם ווינדוס 7 64bit המקלדות והעכבר ישנים יחסית אבל בשבוע-שבועיים הראשונים הכל עבד טוב... מקלדת אחת מופתית, אבל ישנה http://www.activewin.com/reviews/hardware/keyboards/ms/office_keyboard/index.shtml שכל הפיצ'רז בצד שמאל לא עובדים בה ובכל פעם שאני לוחץ על Alt המחשב נכנס למצב שינה/סטנד-ביי אני לא מוצא דרייברים ברשת למקלדת או לחילופין, מקלדת עם אופציות נוחות כ"כ בצד שמאל העכבר הבעייתי, שבא כסט עם מקלדת אלחוטית http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=28,contentid=754 באינטרנט אקספלורר 8 הוא גולל עמודים כרגיל באופרה הוא גולל רק למטה (גם כשאני גולל למעלה) בפיירפוקס ובכל החלונות של ווינדוס, הוא לא גולל בכלל אני יודע אני יודע, סט אלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ychig,

לפי חיפוש מצאתי שאלו על זה בפורום אבל אף אחד לא ענה.. אך אפשר לכבות א תהשלט חוץ מהוצאת הסוללות והחזרתם ? תודה ________ קראו בבקשה את התגובה האחרונה..

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by demultiplexer,

קראתי מאמר בנושא בעיות תאימות עם מעבדי איי אם די ב פיסי פוביה שאומר שישנן בעיות תאימות עם מעבדי איי אם די בכל מיני תוכנות ניהול וחומרה האם זה נכון ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by bah,

אז התקנתי את הלוח הכל יופי טופי, והמעבד והכל עבד, באמצע ההכנה של ההרד דיסק לפרטיציות שונות הכל נכבה ומאז לא נדלק, אפילו המאווררים לא מסתובבים כשלוחצים על הדלקה, כלום. HELP.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by amit_R,

קניתי לפני כמה שנים טובות לא זוכר כמה את העכבר הנ"ל.. ולפני כמה זמן העכבר פתאום התחיל לעשות לאגים מציקים .. הוא מפסיק להגיב פתאום וממשיך תקיעות מורגשות ממש.. מישהו מכיר ? ניסיתי למחוק את הדרייבר וSETPOINT ולהתקין מחדש וכלום לא הולך

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by MasterYoda,

האם נדמה לי או שכל מי שיש לו geforce3 64mb צריך בביוס להקטין את הagp aperture size ל4 או 8 mb ? ואם הוא לא משנה אז יש לו בעיות מגוונות בתצוגה ובמשחקים. מישהו שמע משהו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by jacob300,

מדפסת HP - J5780 ALL IN ONE שלום יש לי בעיה עם המדפסת HP החלפתי לטונר חדש מקורי, דגם 140 BLACK לאחר החלפת מחסנית חדשה הדפיס המכשיר גליון יישור כדי לוודא איכות מעולה. בלוח תצוגת המדפסת רושם place align page face up into document feeder than press ok אני לוחץ OK ומקבל הודעה Alignment cartridges ומקבל ERROR Alignment failed refer to device documentation to troubleshoot Press ok אבקש עזרתכם בפיתרון הבעיה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by matan_18,

שלום לכולם, רכשתי את העבכר הנ"ל ואני מאוד מרוצה ממנו באופן כללי.רק דבר אחד מאוד מציק לי: הגלילה שלו רכה מדיי כלומר כשאני מגולל את הדף למטה אז הוא מטיס לי את המסך לסוף הדף.וזה ממש מעצבן. התקנתי את הדרייברים והכל מכוון על הכי לאט שיש וזה עדיין קורה. אני שוקל לחזור כבר לMX1000 שלי הישן והטוב. יש למישהוו פתרון?

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by AK,

יש לי כרטיס טלויזיה PCTV של Pinnacle,וכול פעם שאני מנסה לפתוח את התוכנה היא אומרת לי ש: MCI device can't be shared between to or more applications or overlay reasource expired.close one application אל תאמרו לי שזה בעייה עם הדרייבר כי אתמול ישבתי שש וחצי שעות כדי להתקין אותו!

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  20. Started by klayman,

למרות שאני חושב שהוא הלך פייפן..ננסה. ה UPS פשוט הספיק לעבוד, כשהפעלתי אותו מחדש, הוא נתן ציפצוף ארוך והדליק את הנורה של המצבר באופן קבוע, לאחר מכן הפסיק לעבוד. אפשר לעשות משהו במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by puNani,

קיבלתי את המחשב החדש, ועל ההתחלה כשחיברתי את העכבר LOGITECH MOUSEMAN WHEEL OPTICAL שלי לכניסת ה USB במחשב הוא קירטעה בצורה נורא מוזרה (זז לכמה שניות, פתאום נעצר ואחרי 3 שניות הגיע למיקומו החדש)... בהתחלה זה היה נראה כאילו המחשב חושב הרבה וטוען כל מיני דברים ולכן יש קירטועים אבל זה נשאר כל זמן. ניסתי לחבר לכל אחת מ 4 כניסות ה USB במחשב שלי וקיבלתי את אותה התוצאה ולכן מצאתי מתאם USB ל PS/2 וחיברתי אותו ל PS/2 והכל עבד בסדר (חשבתי שהבעיה היא בעכבר אולי). לא מזמן חיברתי גם את המצלמה שלי (LOGITECH QUICKCAM EXPRESS) לכניסת ה USB וקיבלתי את אותה התוצאה רק בוידאו - אני רואה את עצמי בסרטון לכמה שניות, פתאום זה נתקע, ואחרי 3 שניות בערך זה מריץ במהירות את כל מה שהיה אמור להיראות בזמ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, חלק מהמקשים במקלדת נ"ל עושים 2 פעולות לפעמים, למשל הקאפס לוק גם כותב +, או שלחיצה על אות אחת כותבת 2 אותיות, או ששינוי שפה (ALT+SHIFT) פותח את הדפדפן... איך מסדרים את זה? התקנתי את דיסק הדרייברים שבא איתה, מקשי קיצור הדרך והפייבוריטס עובדים כמו שצריך. פשוט בלתי אפשרי לכתוב איתה ככה. וזה מחובר ל USB. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Hunter-Of-Death,

יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by Idanbs,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים.. יש לי את העכבר MX518 ושאני משחק משחקים אני לוחץ על המקש הימיני והמקש הימיני קשה כזה.. יש את הרעש כמו שתפגישו פלסטיק עם פלסטיק ואז שהם יפרדו יהיה רעש כזה.. זה לפעמים מפריע לי ומוציא אותי מהריכוז של הכיוון וגם זה טיפה יותר קשה ללחוץ על המקש.. זה מצריך להשתמש בביטוח? או שאפשר לסדר את זה.. כי אם אני רוצה שזה יחזור לעצמו אני צריך לתפוס את המקש מהרווח שיש בינו לבין סוף העכבר ואז הוא מסתדר.. אבל אחרי כמה שניות זה שוב קורה..

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  25. היי לפני כמה ימים קניתי את האוזניות logitech g733 כשראיתי סרטונים שמעתי שהאיכות סאונד לא טובה אז החלפתי לאוזניות הקודמות שלי (hyperx clowd ii) ובאמת האיכות הייתה יותר טובה מאשר הG733 יש לכם עצות/ הערות? תודה הערה: כשאני משווה את הצלילים של הG733 וה CLOWD II זה מרגיש כאילו הסאונדG733 הוא מאחורי משהו כאילו כמו שאני אדבר ואשים את היד שלי מול הפה

דיונים חדשים בפורומים