ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת...מדפסת, מכונת צילום, פקס, סורק משהו נורמלי וזול...אזור 350 400 שקל..שימוש ביתי, כמה דפים כל שבוע.. ראיתי את הקנון ואת הHP 4500 הבנתי שעדיף את האיץ' פי....יש איזה חברה\דגם אחר שעדיף לי להסתכל עליו? בכל מקרה ל 4500 יש הרבה גרסאות שאני לא מצליח לראות איפה ההבדל במספר דגם.. יש דגם בלי כל הלמעלה של הכנסת דפים...יש דגם עם חיבור אלחוטי ויש את הדגם חיבור קווי.. איך אני מבדיל ביניהם? מה ההבדל ל 4580? האם אין בעיה של מיחזור טיונרים? איך האמינות של המדפסת? קיצור איזה מדפסת משולבת כדאי לי לקנות בתקציב של 350-450 שקל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי ש Logitech יצאו עם ה Darkfield שעולה 500 ש"ח, שבעיקרון זה המון כסף אבל לא איכפת לי להוציא אותם אם אין עכבר זול יותר שיתן את אותה התמורה. נמאס להשתמש בפאדים לעכבר, נמאס גם מדפי A4. תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר 5 שנים בערך עכבר MX 510 (כן 510, משום מה הוא די נדיר) ואני מאוד מרוצה ממנו, הוא מאוד נוח לי, אבל בזמן האחרון הוא מתחיל לעשות קצת בעיות . אני מחפש לקנות עכבר חדש+פאד (שכרגע אין לי, הבנתי שזה ממש מומלץ) בתקציב של 300-350 ש"ח. התקציב הוא גמיש במידת הצורך בשביל משהו ממש משתלם באיזור ה100 ש"ח יותר. סה"כ אני מחפש עכבר לגיימינג ושיהיה נוח לעבודה ממושכת (מאוד חשוב). אני רואה שהMX518, האח הגדול של העכבר הנוכחי שלי נמכר במחיר ממש טוב של 160-170 ש"ח, מה ההבדלים בניהם - גם מבחינת ביצועים וגם פיזית אם יש? ובכלל, אם שווה להשקיע בעכבר הזה או שכדאי להביא משהו טוב יותר RAZER\G500 שהבנתי שהם מאוד מומלצים. תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי שנתיים וחצי עם ה MX 1000 התקלקל לו אחד הכפתורים והחלטתי לנצל את האחריות. ליבואן לא היה את ה MX 1000 והציע לי בתמורה את ה MX 1100 למרות שאינו נטען. כשהגעתי הביתה הזדעזעתי מהביצועים המחרידים של העכבר הזה. התנועות הקטנות שלו פשוט איומות. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה חומרתית אבל אחרי חיפוש קצר ברשת לא חסרות תלונות על הנושא. למרות שקראתי על העכבר הזה הרבה אני לא מבין איך לא שמעתי על זה עד שנתקלתי בבעיה. הקלקה על לינקים הופכת להיות מטלה מייגעת עם העכבר הזה במיוחד אם "נחתחת כמה מילמטרים מהלינק או הצ'קבוקס ואתה צריך להזיז את הסמן ביתר עדינות. ולדוגמא, ציור עיגולים קטנים בצייר - בכלל משימה בלתי אפשרית. העיגולים יצאו מרובעים במקרה הטוב, דבר שלא היה ב MX 1000 או כל עכבר אחר שניסיתי. …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מהו העכבר הכי טוב שניתן לרכוש ב120שח לשימושים כלליים לנייד החדש שלי? גודל אינו דבר שחשוב לי,אך כמובן שהוא לא יהיה קטן מידי ושיוכל לעבוד בכול המשטחים. ראיתי 4 עכברים : http://www.getit.co.il/Prod/58550/12 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752227 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738763 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739233 אישית מעדיף עכבר חוטי אך אלחוטי גם יהיה נחמד
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מדפסת משולבת פקס וסורק של HP 6400 הזרקת דיו המדפסת זוללת דיו ועל כן אני מחפשת מדפסת לייזר משולבת עם פקס, סורק ומכונת צילום- האם יש מדפסת חסכונית עם טונר זול ??? השימוש הוא ביתי ולא משרדי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו ביתי לסטודנט, שחור לבן כמובן הכי חשוב שיהיה אמין ותחזוקה זולה (טיונרים..), במחיר שפוי עד כמה שאפשר יש לכם המלצות מיוחדות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול, במה בדיוק באים לידי ביטוי ההבדלים בין דגם - Abyssus של Razer, לדגם DeathAdder ? האם מדובר בהבדל מהותי שמצדיק הוספה של 100 שקלים או לא?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב קניתי לאחי את במבצע של באג, את הבאנדל מקלדת Razer Arctosa ועכבר Razer Abyssus עכשיו כשהתקנתי את עכבר ואת הדרייבר הוא בכמה דקות הראשונות עבד ואז פתאום הפסיק להגיב לדאבל קליק ולא משנה שהסרתי את הדרייבר והוצאתי את העכבר והכנסתי אותו לחיבורים אחרים של היו אס בי הוא עדיין לא נותן לעשות דאבל קליק, דבר נוסף זה כשהתקנתי את הדרייבר של המקלדת לקראת סוף ההתקנה הוא גרם למחשב לעשות מסך כחול, וגם כשניסיתי להכנס דרך לוח הבקרה למאפייני עכבר ומקלדת הוא שוב נכנס למסך כחול ועשה רייסטרט למחשב, מערכת ההפעלה של המחשב היא ויסטה, השאלה שלי היא מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה מראש על התשובה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה למקלדת ועבר ורמקולים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 שקל אני אשמח לקבל המלצות לעכבר, פאד ומקלדת לגיימינג. השימוש העיקרי יהיה גיימינג (FPS), אבל גם הקלדת טקסט כגון WORD, מסנג'ר, פורומים וכדומה. אני מעדיף מקלדת עם עברית אבל זה לא קריטי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על Logitech G15 אבל ביאס אותי לגלות שיש לו USB 1.1 ולא USB 2.0, רציתי גם לשאול אם ל G15 יש כניסה של אוזניות ומיקרופון? בנוגע לאוזניות, הציפייה היחידה שלי מהאוזניות זה שהם פשוט יהיו נוחות על האוזן, יש לי אוזניות ישניות של SONY והן מכאיבות לי כעבור חצי שעה~ שעה.. תודה מראש! יש חריגה ל800 וגם אפשר לחפש ביד 2..
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר + מקלדת ביחד 300 ש"ח. אני לא צריך עכבר עם DPI גבוה וכל זה, אני מעוניין במשהו שיהיה נוח ליד להחזיק בו. מומלץ שיהיה חוטי, יש לי עכשיו סט אלחוטי והקליטה ממש גרועה. כמו כן אני צריך מקשים בעברית במקלדת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המקלת בבאג בזמן שחיפשתי מקלדת חדשה והיא ניראה מצוין וגם נאמר לי שם שהיא מעולה לכל שימוש... השימוש לי במחשב זה מישחקים כמו call of duty (לא ברשת) בעיקר FPSים בSINGLE וקצת פייסבוק לא משהו יותר מידי גדול ככה שמקלדת גיימרים רצינית כנראה אני אנצל בכלל על איזו מקלדת אתם ממליצים לי והאם הWAVE שווה את המחיר שלה והיא תספק את הסחורה...?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. האם מישהו מכיר מכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום וכו'), או אפילו מכשיר ייעודי, אבל שניתן להזין אליו תמונות במחסנית, והוא יסרוק את כולן אוטומטית ? כלומר, שיהיה לו מגש הזנה שעליו אניח כמה עשרות תמונות שפותחו, והוא יקח אותן אחת אחת ויסרוק לקובץ נפרד. באופיס דיפו הראו לי מכשיר משולב שתאורטית יש לו את היכולת הזו, אבל המוכר אמר שבפועל אם מזינים יותר מ 2-3 תמונות, זה לא יעבוד. האם יש משהו כזה ? 2. בלא מעט חנויות בגדים, הם מדפיסים במקום על החולצות, סמל בית ספר, תמונות, או כל מיני עיצובים משעשעים על בגדים תינוקות. אפשר גם להגיע לחנות עם דיסק און קי, שעליו תמונה/עיצוב, הם מדפיסים במקום, ואת ההדפסה מגהצים על הבגד. מישהו יודע האם צריך מדפסת מיוחדת ? ראש צבע מיוחד ? (הדפים הם…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בעיקרון אני יכול להשיג בתקציב הזה גם את הX8 והX5 של מיקרוספט, והשאלה היא איך הם בהשוואה לG518 או שבכלל כדאי לי משהו אחר העכבר כמובר אמור להיות לגיימינג, והעובדה של הX8 אלחוטי תורמת בקצת אבל לא קריטית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי לא מכיר את כל מדפסות ברודר למינהם HL-1250 הקטנות סוסי עבודה, HL-5240 ודומיהם 5140, 5050, ואפילו 6050 הגדולות. לכולן דבר אחד משותף: הן תמיד יפסיקו להדפיס כאשר המדפסת מראה נורת "Toner Life END". איכשהו זה תמיד מתי שאנחנו בדיוק צריכים להדפיס משהו מאוד חשוב.... לרוב ניתן לראות בהדפסה האחרונה שאיכות ההדפסה היא מצויינת ולכן לא ברור מדוע נגמר כבר הטונר :s05: . כשטונר במדפסות ברודר נגמר ממש אז נראה שרקע הדף הלבן הוא מגורען בגוון שחרחר, מה שמראה על טונר גמור. לחילופין כשהתוף גמור אנו נראה פסים שחורים לאורך הדף. אז איך בכל זאת מוצצים עוד הרבה מהטונר שהרגע נגמר ללא סיבה מוצדקת? עקבו אחר ההוראות הבאות: שימו לב לתמונה של יחידת הטונר הזאת(בדגמים גדולים הטונר מעט שונה אך הרעיון זהה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ! אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה בשחור לבן למטרות הדפסת ספרי PDF לקריאה. אני צריך שהיא תהיה כמה שיותר חסכונית מבחינת גודל טיונר ומחיר טיונר, ועדיין תספק הדפסה איכותית בשחור לבן. אם אני עושה סדר עדיפויות של הדרישות: 1. מחיר וגודל טיונר, זול להחלפה, קיבולת גבוהה, BANG FOR THE BUCK. 2. מחיר התחלתי של המכשיר 3. אמינות זה אומר שאם משהו עולה יחסית הרבה, אבל בטווח הארוך הוא חסכוני בגלל הטיונרים הזולים או הגדולים, אני אלך עליו. המלצות ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למשולבת הזאת פקס ולפקס יש כפתור auto answer. הבעייה היא שורת החיווי שלו מתכבה אחרי כשעתיים ואז לא ניתן לקבל פקסים באופן אוטומט (כשאני לא נמצא) חיפשתי קצת ברשת, למעט ביצוע reset לא מצעתי שום דבר בנושא (גם reset לא עובד)
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לקוראים אני מלבט בין שתי מדפסות אלה הביצועים של הקנון נראים טובים יותר - ציון גבוה ב ViewScore מצד שני עלות מיכלי הדיו באפסון זולים בכחצי ויש ארבע השאלה היא האם הן מדפיסות אותם מספר דפים לכל החלפת מחסנית דיו או שהקנון מדפיסה יותר - נניח פעם וחצי או יותר על המחסנית שלה תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לנייר הדפסה המתאים להזרקת דיו+לייזר (קונה בארגזים של 500X5) ומקום זול לקניה. איך הנייר בקישור הבא ? http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68832 תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
חברה אני בהתלבטות לגבי קניית עכבר נפרד ומקלדת נפרדת. יש לי תקציב של 150$ (אני קונה בארה"ב אז או מניאג' או אמזון). חשבתי על logitech illuminated ו logitech g9x. אני משחק במשחקים לפעמים אבל אני לא גיימר, אבל שמעתי שמוצרים אלחוטיים הם בדרך כלל לא כל כך איכותיים ויש בעיות קליטה. עוד משהו שחשבתי עליו אבל שני המוצרים הם אלחוטיים זה logitech performance mx ו logitech k350. אני מעדיף לא לקנות מקלדת כמו g15 שנראת לי סתם מפוצצת בפיצ'רים לא שימושיים ויש לה מחיר מוגזם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HP DeskJet F2483 זה הדגם דרישות איכות סריקה טובה שיהיה אפשר לסרוק מחברת ולראות אותה איכות הדפסה בינונית בעצם לא יותר מזה *אמינות *אפשרות לשים דיו לא של HP יעני לא מקורי.... אם המכשיר הנ"ל לא טוב אז אני צריך המלצה למכשיר ... מחיר עד 400 שקל תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר עכבר LogiTech MX1000 ושמתי לב שבשימוש על השולחן הוא משאיר סימנים וכתמים שחורים/לבנים. ראיתי שיש המון סוגים של פאדים שמיועדים לסוגים שונים על עכברים. בעיקרון אני צריך רק פאד כדי שיפריד בינהם, על מה מומלץ במקרה הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-