עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לחבר שלי יש מדפסת HO 46** (לא זוכר דגם מדויק) שנקנתה לפני כמה שנים,והיא משולבת עם פקס עד כמה שזכור לי. בכל אופן,הצבעוני אצלו מדפיס בלי בעיה ואילו השחור לא הדפיס כלל. אמרתי לו שהיות והמיכל לא מקורי אני מניח והוא סתום והדיו לא יוצא. הלך הבחור וקנה אחר,אבל גם מיכל לא מקורי והוא עכשיו התקשר להגיד שהוא הדפיס 3-4 הדפסות והעניין שוב לא מדפיס. מניסיון עם מדפסת אפסון של חברה שלי,גם לה קרה אותו דבר.. יכול להיות שגם פה הדיו תקוע והראש סתום? יש לכם הצעה אחרת לפתרון? אפילו לבדיקה האם זה אכן סתום או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by saritsh,

קניתי רמקולים חדשים אך אחרי שחיברתי אותם מנורת ה-led עצמה לא נדלקת. הבעיה היא לא בשקע עצמו אליו מחובר הכבל של הספק כח, ניסיתי 2 שקעים אחרים תקינים והרמקולים עדיין לא פועלים בחיבור אליהם. חיברתי אוזניות למחשב (שגם הוא די חדש) וכן יש סאונד. אנא עוצו לי עצה, תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום יש לי שלט XBOX אלחוטי למחשב ומשום מה היום שאני מנשא להפעיל אותו הוא לא מסתנכרן לי עם המחשב נשאתי להתקין שוב את הדרייברים שלו ניתקתי וחיברתי את המקלט ועדין לא מסתנכרן. כל הזמן 4 המנורות שלו מהבהבות וזהו.... סוללות טעונות עד הסוף... משהו יוגע מה הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 8k צפיות
  4. שלום, אתמול קניתי את הגיימפאד הנ"ל ואני לא מצליח לשחק איתו... ב- UT 2004 יש לו איזשהיא בעיה מוזרה שהוא מסתכל לי אוטומתית למטה, קבוע, כאילו הסטיק האנלוגי תמיד נוטה למטה... ובמשחק Delta Force Xtreme אנ לא מצליח לא לזוז ולא להיסתכל, ובהגרות שלו הוא לא מזהה בכל את הסטיק האנלוגי הימני ! חשוב לציין שהגדרתי את הגיימפאד בתוך המשחקים עצמם וקבעתי את המקשים אבל בכל זאת יש בעיות... ועוד משהו שחשוב לציין זה שעם NBA 2006 הוא עובד מצויין ! אז מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום ברשותי יש מקלדת של roccat מדגם isku fx-multicolor gaming keyboard פתחתי את המקלדת בגלל שנפל לי חתיכת לפסטיק בין המקשים ולא הצלחתי להוציא אותה והברירה שהייתה לי זה לפתוח את המקלדת ולהוציא אותה.. פתחתי את המקלדת בזהירות והוצאתי את החתיכה אבל כשחיברתי את המקלדת חזרה למחשב הפרופיל במקלדת עם התאורה הכחול השתנה לירוק והצבע הכחול אינו עובד.... מישהו למה זה אולי קרה? דאגתי לשמור על מגש התאורה בזמן העבודה עם המקלדת....

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by oz25,

יש לי מדפסת+סורק של HP דגם 2050 וכל פעם שאני מנסה להיכנס לתכנת הפעלה של הסורק המחשב חושב טיפה ואז לא מעלה לי את התכנה. מצד שני כשאני רוצה להדפיס ואני נכנס לתכנת הפעלה של המדפסת זה נכנס לי חלק ללא קושי. אציין שזה לא בגלל שניסיתי לפתוח את התכנה כמה פעמים ובגלל זה היא לא פועלת, כי ניסיתי לחפש ולסגור אותה במנהל המשימות ולא מצאתי אותה. http://www.youtube.com/watch?v=jI9cBjpLwBo&feature=youtu.be

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by moshe_ha,

קניתי עכבר ב-50 שח של TECH אני יודע שזה עכבר מעאפן אבל אין כסף! עכשיו יש לו כניסת PS2 ושאני מכניס כלום לא קורה העכבר לא פועל....למה? צריך דריברים או משהו או שצריך להסיר את הדריבר של העכבר הקודם?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by the_saint,

איך אני בודק את מצב ה dma של כונן dvd ב windwos xp

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  10. שלום, יש לי אוזניות שהדגם כרגע לא חשוב והם עושות מעט בעיות... טוב לא הם... המחשב. קניתי מחשב חדש. פעם במחשב הישן הם היו בסדר גמור... אבל עכשיו אני חושב שהדרייבר של הכרטיס קול שלי (כרטיס קול שהוא בנוי על לוח האם P35-DS3L של ג'יגבייט) עושה בעיות... נתחיל עם האוזניות - בעיות - *שומע חוסר איזון אולי בגלל האקולייזר. - מתבטא בכך שאני צריך לכוון את האיזון של הווליום בבקרי שמע עד צד ימין בכדי לשמוע טוב. *בעיה לשמוע באוזניה יחידה, כלומר, לדוגמא במשחק CS, שומעים צעדים אם זה מצד שמאל או ימין כמו שזה צריך להיות, אצלי זה לא עושה את זה, אני שומע צעדים בשני האוזניות... אני לא שומע כיוונים מסויימים. *בבדיקת קול שאפשר לעשות באפשרויות הדרייבר - רואים מין כדור כזה וצריך לסובב אותו סביב האד…

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by X-_PLOSIVE,

לעיתים קרובות אני משאיר את המחשב פתוח ושאני חוזר הוא פשוט סתם קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מ reset בדקתי משהו ייוצא דופן והכל כרגיל המעבד לא מתחמם יותר מידי ולא מתקרר יותר מידי

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום כולם יש לי את המקלדת הנ"ל ואתמול קניתי עכבר אלחוטי גם של לוגיטק והוא משתמש במקלט אחר הכל עבד יופי עד שפתאום כל המחשב שלי איכשהו נהרס הACRONIS OS SELECTOR השתגע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש, מאז המקלדת לא עובדת אני מחבר את המקלט והכל נראה טוב אבל כשלוחצים על המקלדת לא קורה כלום וכשלוחצים על הF KEY הנורה במקלט משתנה אבל זה כל מה שהמקלדת יודעת לעשות, חייב את עזרתכם עמית

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by eriK,

שלום, יש לי בעיה רצינית בעכבר בזמן האחרון הוא מתחיל להשתגע, הכפתור הימני כאילו נלחץ בעצמו וכל הזמן מופיע לי התפריט של הכפתור הימני נגיד אני גולש באינטרנט [אני משתמש באוונט לצורך העניין] אז הטאבים מתחילים להתחלף לי כל פעם נגיד אני לוחץ על הלחצן השאמלי ומופיע לי התפריט של הלחצן הימני, לפעמים הלחצן הימני פשוט מנוטרל ולא משנה מה אני עושה [ריסט נגיד] עשיתי פעמיים פורמט, סריקות וירוסים עם קספרסקי, AVG וAVIRA סריקות ספייורים עם XOFTSPY אד אוור והכל וכן שכחתי להזכיר גם שלפעמים כשאני באתר כלשהו ומשתמש בגלגלת כדי לרדת בעמוד אז במקום לרדת בעמוד הוא מחליף לי בין הטאבים בדפדפן לא ידוע לי החברה של העכבר, אבל אני מעתיק את מה שכתוב מתחתיו במילא אם זה יעזור במשהו : Optical Mouse Model: O…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. שלום, יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט מהדגמים הישנים אבל האיכותיים... Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A-----> זה הדגם הבעיה בו היא כזאת... העכבר מתכבה לעיתים קרובות מאוד ומפסיק להגיב!!! אני אסביר את זה ככה, העכבר פועל פועל פועל ופתאום הוא מתכבה מעצמו ומפסיק להגיב (גם הנורת לד שלו מתכבת באותו רגע)... מתי שזה קורה יש לי רק שתי "פתרונות" לבעיה... פתרון 1- לפעמים אני הופך את העכבר ומזיז אותו במהירות מצד לצד בעוד הוא הפוך וכתוצאה מכך הוא חוזר לפעול כרגיל... (תמונה להמחשת פתרון 1 - הפיכת העכבר והזזתו מצד לצד) פתרון 2- לפעמים פתרון 1 לא עוזר אז אני קם, מנתק את חיבור ה-USB של העכבר מהמחשב ומחבר אותו בחזרה וכך העכבר שוב חוזר לפעולה... עכשיו תחשבו שזה קורה כל שתי …

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  15. תשמעו קרתה לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי sb vibra שבד"כ אי אפשר לשמוע איתו מספר דברים ביחד(למשל: פעמיים בווינאמפ) אבל עם win xp אפשר, אז התלהבתי מהקטע. ופתאום עכשיו אחרי ששמעתי מספר דברים ביחד(איזה 7 שירים ביחד בווינאמפ - סתם בשביל לנסות), פתאום הרמקולים כאילו נדפקו אני שומע כמו רעשים כאלה של פצפוצים - שיט זה אומר שהרמקולים הלכו סופית? יתכן שזה קרה בגלל ששמעתי מספר דברים ביחד? יש לי רמקולים creative pcworks. 2 רמקולים + סאב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אוקיי אז זה הולך ככה.. לפני איזה שלושה חודשים או משהו כזה ניסיתי לעשות o/c קטן ל-p4 המסריח שלי. זה לא עלה יפה.. העלתי את ה-FSB באיזה 10mhz והווינדוס 2000 לא עלה.. החזרתי תהגדרות ולא עזר.. אחרי פירמוטים וסיפורים זה עבד בסוף עם 98se. ברגע שניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים בשביל ההרקולס שלי GF2U (גם הרישמיים של הרקולס, וגם אלה באתר של נווידיה) הווינדוס לא עלה.. או ליתר דיוק הוא עלה, אבל אני ראיתי שחור על המסך אחרי המסך פתיחה של ווינדוס בזמן הטעינה. אז פרמטתי וחזרתי לדרייברים הישנים של הכרטיס מסך.. ומאז לא עדכנתי, אם אני לא טועה זה קרה גם כשניסיתי להתקין DX8, ולא הצלחתי להתקין Win2k מה-98SE... גם Quake3 שאני כל כך אוהב לא עלה... כל כך הרבה זמן עבר בלי quake.. יותר מדי. עכשיו כ…

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  17. הילדים שלי נוהגים להתעלל בעכברים: למשוך, להפיל על הרצפה, לנשוך את החוט וכדומה. אנחנו מחליפים עכברים בקצב, והבית מתמלא בגופות של עכברים מתים (למרבה המזל אף אחד מהם לא חדש, אבל המלאי מתחיל להגמר). לפני שהעכבר הנוכחי (שעוד עובד מדי פעם, בערך) ימות סופית ויהיה צורך לקנות עכבר חדש רק כדי להוביל אותו למוות בטוח, הייתי רוצה להתייעץ אם למישהו יש רעיון איך להתמודד עם המגיפה. חשבתי על הרעיון לקנות touchpad (כמו של מחשבים ניידים) או trackball, ככה יהיה אפשר לקבע אותו למקום אחד ולחסוך הרבה צרות, אבל אני לא יודע איפה קונים וכמה זה אמור לעלות. חיפשתי בחנויות אבל מצאתי בודדים, והם עלו הרבה יותר מדי לטעמי - ב400 ש"ח אני כבר יכול לקנות 20 עכברים פשוטים, ולא בטוח מה יחזיק יותר זמן... בקיצ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם! קיבלתי מכשיר שמתחבר אליו הרד דיסק רגיל בחיבור IDE .והוא מתחבר לטלויזה ומשדר ישירות סרטים מהHD שבמכשיר. קניתי HD של 250GB חיברתי אותו למכשיר. וחיברתי את כבל הUSB מהמכשיר למחשב. המחשב מזהה שהותקנה חומרה חדשה (יש זיהוי גם דרך לוח בקרה-->הוספת חומרה חדשה) אך במחשב אני לא רואה את אות הכונן שלו. ניסיתי להעביר את הגאמפ'ר מה MASTER ל SLAVE וגם ל CS ועדיין אין אות כונן במחשב. יש לי מע' הפעלה XP PRO SP2 ומחשב פנטיום 4 , 266GHZ . לוח אם של ASUS. האם יש פתרון???? תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Necessary_Evil,

שלום אנשים, הרכבתי מחשב, איזה 486 ישן, אני מדליקה אותו ושומעים את ההארד דיסק מתחיל להסתובב והכל טוב ויפה אבל המסך שחור לגמרי...לא מראה לכום. אני יודעת שהמסך תקין כי בדקתי אותו עם מחשב אחר, גם הכרטיס מסך תקין כי הוא עבד קודם על איזה 386 אחר...ניסיתי להעביר את הכרטיס לחריץ אחר אבל זה לא עזר...ניסיתי גם כרטיס מסך אחר אבל גם לא עבד...קיצר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מקלדת של TEAC (בשקל 90), כפתורי הF מתוכנתים בה לעשות גם דברים אחרים, לדוג' F5 עושה "OPEN FILE". אני לא מצליץ לגרום לFים לעשות את הדברים הסטנדריטיים (אני רוצה לרענן עם F5 לדוג'). התקנת הדרייבר מוסיפה תוכנה שנותנת לשלוט על הכפתורים. זה נותן לי לבחור בין האופציה הקיימת שזה OPEN FILE לבין WEB SITE ואז אפשר להגדיר כתובת אינטרנט לבין SHORT CUT ואז זה פותח לי את PROGRAM FILES ונותן לבחור תוכנה. קיצר, איך אני מגדיר שF5 יעשה רענון נורמאלי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by stan,

שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. עד עכשיו העכבר עבד לי חלק לא משנה מה עבד מעולה היום חזרתי מביתספר וחיישן של העכבר החליט שהוא לא רוצה לעבוד על הפאד SteelSeries 4HD ועובד על משטחי קרש וכל משטח אחר בלי בעיה.. על ה4H הוא מקרטע ועושה המון בעיות... נשפתי פנימה לחיישן וזה לא עזר בכלום.. מה לעשות? הוא עובד טוב על כל משטח אחר חוץ מפאדים! מה קרה לחיישן?? ויש לי את העכבר הזה חצי שנה הדרייברים מותקנים הכל טוב עד עכשיו עבד מעולה

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  23. יש לי לוח Gigabyte K8N Pro SLI המארז הוא CoolerMaster WaveMaster מסתבר שהשניים לא כל כך מסתדרים ביחד: החוט של המאוורר האחורי לא מגיע עד לקונקטור שלו שממוקם ממש בצד השני של הלוח (קרוב יותר לקידמת המארז) איזה פוצים ה- Gigabyte האלה מה עושים , צריך לקנות איזה חוט מאריך ? זה חוט של 3 פינים , אשמח לדעת גם איך הוא נקרא בהגהה המקצועית ?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. שלום, לפני חודש קניתי באמזון את העכבר של לוגיטק G402 עד אז היה לי MX518 שהצלחתי לתקן כמה פעמים לבד , עד שהוא כבר לא יכל יותר. כרגע יש לי מחשב ישן עם ווינדוס 7 שבקרוב החליף לחדש, אני לא מצליח להתקין אותו, כשחיברתי אותו ללפטופ שלי עם ווינדוס 10 זה עבד. בווינדוס 7 אם אני הולך לDEVICE MANAGER. הוא מופיע לי ב "other devices" The drivers for this device are not installed. (Code 28) This operation requires an interactive window station. יש לי מישהו מושג איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. היי, יש לי בעיה שרציתי לשתף ולאבחן. יש לי את הפד הזה http://ksp.co.il/?uin=13917 ועכבר G700. גם בבית וגם בעבודה. אני לא יודע איך קוראים לזה, אבל התחתיות של העכבר, פשוט 'הולכות', לעכבר אחד בעבודה כבר החלפתי, בבית אני כבר מרגיש שהוא נגרר ועושה רעשים בתזוזה, כלומר התחתיות כבר 'נגמרות'. זה הפד שהמליצו לי פה לעכבר הנ"ל בשל החיישן לייזר שלו. זה הגיוני שפד עכבר 'גומר' את התחתיות של העכבר? ואם כן, איזה פד אחר מומלץ לקנות עבור העכבר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים