ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מאז שהחלפתי לוח אם ל-dfi lanparty ultra D יש לי בעיית עם הפעלת מקלדת אלחוטית של ms. אם היא כבר עובדת אז לאחר זמן לא קבוע היא מתחילה להשתגע ,כאילו שאני מחזיק מקש לחוץ או מפסיקה לעבוד בכלל. כאשר אני מעלה את המחשב מחדש היא גם לא עובדת עד שאני מוציא ומחבר מחדש את חיבור ה-usb. אני משתמש בדרייברים החדשים ביותר עבור ה-usb והמקלדת ,מכירים בעייה כזו ? דרך אגב ,במחשב אחר באותו חדר היא פועלת באופן מושלם,כך שזה לא בעיית מקלדת או הפרעת שידור/קליטה.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קניתי היום את המקלדת הנ"ל. המקדלת יפה מאוד ונוחה (למרות שקצת קשה להתרגל אליה). אך אני נתקל בבעיה מוזרה, כאשר אני משחק במשחקים, ובעודי מחזיק לחוץ כפתור אחד ובאותו עת מנסה ללחוץ על כפתור אחר לעתים פעולת הכפתור השני לא מתבצעת. האם מישהו יודע אם ניתן לשנות הגדרות כלשהן על מנת לפתור בעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום אולי במקרה מישהו קנה לאחרונה את מקלדת המולטימדיה של HP שנמכרת בפלונטר ב-145 ש"ח וכוללת גם עכבר גלגלת שחור ? אם כן, איך מצאתם דרייברים ל- WINDOWS XP אם בכלל.. ? רעיונות מישהו ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום,יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט.(http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378025) הבעיה היא:אני לוחץ על כפתור י' וזה כותב לי "יו" (מוסיף ו') וכפתור החיקה לא עובד,ועוד כמה אותיות שמתחרבשות. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש, עדן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי בבעיה מאוד ( !!! ) מעצבנת עם המקלדת, אפשר מהמקלדת לשלוט על עוצמת הקול, הבעיה היא שלאחרונה העוצמה משתנה לבד בכל פעם וזה פשוט משגע... אם אתם רוצים אני אעלה סרטון של מה שקורה בעצם. הוצאתי את הבטריות מהמקלדת והבעיה נעלמה, ככה שזה לא איזה וירוס או משהו כזה, זה בדוק המקלדת. למישהו יש פתרון בשבילי? טוב,אז העבררתי את המקלדת למחשב של אחותי ( יש לה אותו סט ) וגם שם הייתה את הבעיה \: חשבתי על פתרון מסויים, רק אני לא יודע איך בדיוק, אולי לנסות לנתרל את כפתורי המדיה, אבל אין לי מושג איך. אם מישהו יודע אשמח לעזרה....
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מקלט kingsun ks959 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.753 חיברתי אותו למחשב והוא מצליח לקבל קבצים אבל כשאני מנסה לגרום לו ללמוד פקודה של שלט דרך תוכנה הוא לא מקבל את זה למה? תודה
-
- 14 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מתאם כזה http://www.onemore.co.il/Product.aspx?ProductID=334 ומערכת הפעלה WIN7 x64 על מחשב נייח והבעיה הינה כדלקמן: כאשר אני מחבר את ההתקן למחשב הוא לא מותקן באופן מלא במחשב חפשתי פתרונות/דריברים ולא מצאתי שום דבר שימושי התמונה מציגה את הבעיה שהוינדוז מראה ולא מצליח לפתור ודרך מנהל ההתקנים כאשר אני נכנס לכל אחת מארבעת אלה -במצב ההתקן רשום: "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה, לחץ על 'עדכון מנהל התקן'." כמובן כאשר לוחצים על "עדכן מנהל התקן" וינדוז לא מצליח למצוא עידכון להתקן זה. האם מישהו נתקל במשהו כזה, ומה יכולה להיות הבעיה??? תודה לעוזרים ;D …
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
http://www.shopy.co.il/groupsales/2748 זה הMP3 שלי הבעיה היא שחיברתי אותו לUSB של המחשב וסתם אחר כך באתי להפעיל אותו ולשמוע שירים הוא עושה לי DISK ERROR! וכשאני מנסה לפרמט אותו דרך המחשב זה אומר WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE FORMAT וכשאני אני בא לנסות להכנס להרד דיסק של הMP3 זה רושם לי שאין דיסק בפנים והוא יענו מראה לי תהרד דיסק של הMP3 איך אפשר לפרמט אותו???
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום רב! והפעם בעיה מוזרה עם סורק; לא שלי אלא של לקוח שהתקשר אלינו היום. הסורק הוא סורק של HP מדגם SJ 3500, מחובר בUSB, מותקן על Windows XP. הבעיה שהבן אדם התלונן עליה היא שהסורק פתאום מתחיל לסרוק סתם ככה בלי פקודה, ופותח יישום בשם HP Copy - שמיועד לבצע העתקה (סריקה ואז שליחה למדפסת) והמדפסת (Deskjet 940) מוציאה דף ריק. ניסיתי לשנות את היציאת USB - אותו דבר, קורה... ניסיתי לשנות הגדרות של לחיתת כפתורים בסורק (לוח בקרה, סורקים ומצלמות, מאפייני סורק, אירועים - יש שם את ההגדרות של הכפתורים - שיניתי להגדרה שלחיצה על כול כפתור לא תעשה דבר) - לא עוזר! ניסיתי לתת למחשב לזהות את הסורק (להוריד את הסורק מהמנהל ההתקנים) ו... אותו דבר. בעיה מוזרה לכול הדעות... חשבתי על הסרה והתקנה אב…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי WIN7 על המחשב והורדתי את הדרייבר של הסורק עשיתי לו תאימות לXP וחיברתי אותו והכל כשאני פותח תתוכנה זה רושם לי שלא נמצא אף סורק למרות שהסורק מחובר... איך מפעילים אותו בווינדוס 7 או שאי אפשר?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, אחרי קריאה מרובה באינטרנט אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה שלי ואולי מישהו פה יוכל לתת לי רעיון. יש לי סט מקלדת ועכבר בלוטות' של מייקרוסופט ומערכת הפעלה Win7, אני עובד עם הסט הזה כבר כשנתיים שלוש. לפני כמספר ימים (פתאום - אולי בעקבות עדכון מייקרוסופט, או סתם בלי סיבה), הם הפסיקו לעבוד. זה כבר קרה לי מספר פעמים אך בסופו של דבר תמיד הצלחתי לסדר את זה ע"י התקנה מחדש של דרייבר הבלוטות', אתחול המחשב וכו', אך הפעם זה לא עבד. ניסיתי כבר הכל, מהסרת הדרייברים, התקנה מחדש, windows update ומה לא, אני כבר משתגע ושוקל להתקין את חלונות מחדש. עד כמה שאני זוכר, לא היו לי בעיות כאלה ב-Win XP וגם ראיתי בגוגל שיש באמת איזה שהם בעיות עם בלוטות' וחלונות 7. למישהו יש רעיון? בתודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ביעה עם סמן או סמן כבר המון זמן. הוא "בורח" -) וזה ממש לא נוח. זאת אומרת אם עובדים איתו אז באמצע הפעולה הוא פשוט נעלם ומופיע בפינה שמאלית למעלה או פשוט כל הזמן זז. ניסיתי לשחק עם הגדרות וממש לא עזר. גם אחרי פירמוט המחשב לא ממש עזר. זאת בעיה קטנה אבל ממש מציקה P.S סליחה על שאלה בלונדינית
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי ספק hec 300er 300W ולפני שבאתי לחבר אותו למחשב ניסיתי לחבר אותו לחשמל ולראות אם המאוורר מאחור עובד, ולא עבד! ניסיתי בכמה שקעים ולא עובד! חיברתי מאוורר לחיבורי חשמל שלו כאשר הוא היה "דלוק" וגם המאוורר לא עבד! אני מפספס משהו? צריך לחבר אותו למחשב ורק אז הוא יעבוד?!
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף לי לקנות , אם זה ה Hec300watt או generic 400watt עקרונית , אין לי עוד תקציב לקנות ספק של חברה ידועה שהוא יותר מ 300 וואט , ואמרו לי שיהיה לי קשה לעשות אובר קלוק עם ספק של 300 , אז חשבתי על ג'נריק 400... בקשר למפרט שלי , תוכלו למצוא אותו כאן ועד כמה זה ישפיע כל ספק על האובק קלוק... נ.ב יש לי בסך הכל כונן סידירום 1 (dvd) כונן קשיח אחד , ויהיו משהו כמו 2-4 מאווררים. (לא כולל מאורר של המעבד או של הספק עצמו) תודה אנשים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני כמה חודשיים מדפסת HP OFFICEJET 5610. עכשיו כשאני מנסה לסרוק דרך המדפסת עצמה זה כותב לי שהמדפסת לא מחוברת למחשב.. וכשאני מנסה דרך הוינדוס אז זה מצליח לסרוק.. מה אפשר לעשות? אני חייב לסרוק מלא דפים וזה פול עבודה כל פעם להחליף במקום לשים במזין
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
בכל כמה זמן (דקה/שתיים) יש לי קפיצות בעכבר... הוא פשוט קופץ לנק' מסויימת ואז ממשיך כרגיל... זה קורה גם אם אני לא מזיז אותו בכלל. יש איזשהו פתרון..? אם זה רלוונטי.. העכבר הוא SteelSeries Ikari
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את היום את העכבר G5 ויש לי בעיה קטנה איתו במשחק ששיחקתי היום - Counter Strike.. בדרך כלל כשאני משחק Counter Strike ואני רוצה להסתובב נגיד, אני רגיל להרים את העכבר כדי לא להגיע עם העכבר לסוף השולחן כשאני עושה סיבוב אבל עם G5 כשאני מרים את העכבר, הוא קולט וזז גם כשאני מרים את העכבר ומה שקורה זה שהמסך קצת משתגע ודיי קשה לי להרוג ככה כי אני רגיל להרים את העכבר הרבה.. השאלות שלי הן, האם עוד מישהו נתקל בבעיה? האם יש דרך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר G9 של לוג'יטק, עמו אני משחק Call of Duty. יש לי פרופיל מיוחד למשחקים, שקבעתי בעזרת התוכנה, בו העכבר רגיש יותר. במשחק COD מיפיתי פעולה מסוימת ללחצן המיוחד של ה-G9, שנמצא בצד שמאל: לחצן ה-forward. בדרך כלל אין בעיה, אבל לפעמים כשאני משתמש בלחצן הנ"ל בעת המשחק, ה-DPI משתנה לי לבד. מבלי שאלחץ על כפתור הגדלת/הקטנת ה-DPI. בהתחלה חשבתי שאני לוחץ בטעות, אבל אני לא. זה פשוט קורה לבד. מישהו נתקל בתופעה הזו? מישהו יכול להמליץ לי איך לקבע את ה-DPI שלא ישתנה? שאלה נוספת: משום מה אני לא מצליח למפות ב-COD את לחצני הגלגלת המיוחדים (ימינה ושמאלה). מישהו יכול לעזור בזה? תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר של לוג'יטק, הMEDIAPLAY ויש לי איתו בעיה קטנה... כשאני מזיז אותו לכיוון מסויים אז מדי פעם הסימן של העכבר יורד לי משהו כמו רבע מסך למטה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בעכבר של לוגיטק כמו שכתוב למעלה והכפתורים Back + Forward שבעכבר לא עובדים בפיירפוקס אבל בשאר התוכנות כן... מה ניתן לעשות בשביל לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יודע אם זה בעכבר או במחשב העכבר הכל תקין איתו חוץ משאני לוחץ על הכפתור השמאלי נגיד אני מסמן כמה קבצים זה נעצר לי באמצע אני בא ללחוץ על משהו פעם אחת זה ניכנס לי כאילו לחצתי אבל לא לחצתי בדקתי את ההגדרות הכל תקין ראיתי שזה מסומן על 2 קליקים הבטריה חדשה פתחתי את העכבר ליראות אם יש בפנים לכלוך או משהו אין כלום
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי את הסט הזה של עכבר+מקלדת והעכבר שלו פשוט דפוק, הוא משתגע, רוב הזמן הוא בכלל לא מגיב, והחלפת סוללות לא עזרה. למישהו יש רעיונות??
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעיה במקלדת ובעכבר הבעיה היא שברגע שמזיזים את העכבר הוא פתאום נתקע קצת וממשיך, כך באופן מחזורי הבעיה החלה מאתמול עשיתי ריסטארט בתקווה שהבעיה תיעלם והיא אכן נעלמה והיום היא חזרה שוב הבעיה אותה בעיה במקלדת שמקלידים איתי היא נתקעת וממשיכה נתקעת וממשיכה.... ניראה לי שהבעיה היא בחיבורי PS בלוח אם מכיוון שמדובר גם במקלדת וגם בעכבר יש למישהו רעיונות איך אני פותר את הבעיה ? :'(
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי G700S ולאחרונה אני מרגיש תקיעות, וקפיצות איתו. חשבתי שזה בעיה בעכבר, אז ניסיתי G700S חדש שנשלח אלי במסגרת האחריות וגם לו יש את הבעיה הזאת. חיברתי את העכבר החוטי הישן שלי MX518 והכל עובד פיקס. יכול להיות שמשהו משבש את האלחוט?
-
- 17 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי פקס של hp 6313 all in one. כשהוא במצב מענה אוטומטי הוא שולח ומקבל פקסים, אבל כאשר מתקבלת שיחה בבית ואני עונה בטלפון אלחוטי הוא חושב שיש פקס ומשמיע קולות של פקס שלא מאפשרים לנהל שיחה. כאשר אני עונה בטלפון קווי אין בעיה והשיחה מתקבלת כרגיל והוא לא מזהה את זה כפקס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-