ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום כרגע אני עם Logitech F710 כבר כמה שנים טובות . הוא בסדר אך יש בו כמה חסרונות, בגלל זה אני רוצה להחליף אותו. הוא מאבד קליטה לפעמים. כפתורים נתקעים(נשחקו כבר עם הזמן). יש דילאי(delay) בגלל שהוא אלחוטי. והחלפת סוללות מיצבנת אני חושב ללכת על משהו חוטי הפעם: Razer Sabertooth Xbox One Controller או אלחוטי(אם הם יותר טובים ממה שיש לי עכשיו): SteelSeries Stratus XL Steam Controller (רק אני לא יודע איפה קונים אותו) מה אתם ממליצים, יש לכם ניסיון איתם?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עכבר מדוייק למשחקים ולתוכנות 3d רצוי מאוד שיהיה אלחוטי אבל שיהיה לו עריסת טעינה (חשוב מאוד) כי אין לי כוח להחליף בטריות כל הזמן.... תודה! נ.ב לפני שפרסמתי את ההודעה חיפשתי בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש(אלחוטי +עריסת טעינה). ויש לי עוד שאלה למי שמבין...האם לוח אלקטרוני מתאים לתוכנות כמו rhino ו 3dmax? תודה!
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם ricoh זו חברה טובה כמו פלוקסטר וימאהאה והאם כדי לי לקנות CD-RW RICO Hmp7163a-dp 16x ראיתי את הצורב הזה בכתובת: http://www.aluf.co.il/aluf_march/new/desk/f480055.asp?name=RIC0H&number=480055&idProduct=13 במחיר של584 ש"ח הצורב הזה יותר טוב מLG וACER? תמליצו ותגיבו לי בבקשה על השאלה כי אני קונה צורב די בקרוב???????????????????????? תציעו לי גם צורבים אחרים אבל שהמחיר שלהם לא יהיה יותר מ650 ש"ח img]http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm1.gif :-*
-
אתמול כבר רשמתי הודעה על זה שאני צריך את הלוח של ABit את ה-ST6 מי שמכיר, אבל אין אותו בארץ, אז אני מחפש לוח אם אחר בשביל סלרון (Tualatin) שטוב להמהרה מישהו מכיר או ממליץ על איזה לוח שיש בארץ שעונה על הדרישות שלי, אני יודע שזה קשה למצוא משהו הגון במדינה הזאת אבל שיהיה. נ.ב יש לי היום יום הודלת בן 14, אני מבקש לא להתייחס אלי כמו לילד קטן שלא מבין, כי אם לא הייתי מבין הייתי הולך לחנות ומבקש מחשב מבוסס Pentium 4 וגיפורס 3(מחשב קבר).
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז מאיפה עדיך לחבר תעכבר? דרך ה חיבור הרגיל הזה?הירוק? או דרך USB? האם יש הבדל?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום חברי היקרים - בבקשה, אבל באמת בבקשה - מהו הלוח הכי טוב לאוברקלוקינג ל-AMD עם זכרונות PC2100. ולכמה MHZ אתם משערים שיגיע מעבד AMD ATHLON XP 2100+ באוברקלוקינג עם לוח אם זה, זכרון מושקין.
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
עדיף מבוסס 1900 אבל גם יותר טוב יותר טוב!!! התקציב הוא עד 3900 שקל,ואני מתכוון למחשב מורכב ללא חלקים שצריך להרכיב!
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
התקציב הוא 200-250 ש"ח, לא הכי גבוהה אבל גם כך אני לא מחפש משהו מתקדם. סך הכל מעוניין במדפסת שיכולה להדפיס תמונות בצורה נורמלית, שלא יראו בהם את הפיקסלים כמו המדפסת הנוכחית (HP 815C). זמן ההדפסה לא עניין קריטי. יש אפשרות למדפסת כזאת בתקציב שלי? כמה להוסיף, במידה ואין? עריכה: בבקשה תציינו את מחיר הדיו של המדפסת, במידה ואתם ממליצים על אחת .
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP 843C. בערך כלפני שבוע היא החלה להדפיס אך זבל בכל פעם ששלחתי משהו להדפסה. הזבל הוא מן רצף של תוי אסקי המודפסים אך רק בראש העמוד. ניסיתי לנתק את המדפסת מהחשמל, לחכות ולנסות שוב, אך ללא הועיל. גם התקנת הדרייברים מחדש לא עזרה. יש למשהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שתי מחשבים בבית. אחד 700Mhz והשני 133Mhz. ויש לי מדפסת ואני רוצה שהיה בניהם רשת. כדי שבמחשב הישן אני גם יוכל להדפיס עבודות לשמוע מוזיקה מהמחשב השני וכל זה... עכשיו אני לא יודע כלום על רשת כמה כרטיסיים צריכים כמה זה עולה כלום. עכשיו רציתי לדעת אם מישהו פה מוכן לפרט קצת על רשת ביתית. כמה כרטיסיים צריכים ? איזה כרטיסיים (הבנתי שיש הרבה סוגים)? מה הכי טוב ? מה המחירים ? כל הפרטיים בבקשה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני לא יודע למה זה קשור... ונראה לי שזה הכי מתאים לפה... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין מארז מאלומניום לבין מארז רגיל..? עריכת המודר: הכותרת.
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי מספר פעמים שכאן בפורום הרבה ממליצים על הפד הנ"ל, וקניתי אותו. אבל, בימים הראשונים הוא עובד באמת מאוד טוב, והעכבר ממש טס על המשטח, והייתי מאוד מרוצה, אבל לאחר כמה ימים או שבועות, זה מקבל אבק, והעכבר מתחיל לזוז לאט וצריך הרבה לגרור את העכבר עד שהוא זז. ראיתי שכאן מישהו בפורום כתב שהוא מנקה את הפד עם מטלית לחה, ניסיתי לעשות את זה, וזה נהיה עוד פעם חלק, אבל לא כמו בימים הראשונים שלאחר הרכישה. זה כבר פד שני שלהם. וראיתי שיש כאן אנשים שכתבו שמשתמשים עם הפד הזה כבר 3 שנים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מדוע זה כך, אולי יש המלצה על פד אחר? תודה רבה לכולם מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש למחשב... כרגע יש לי את ה MICROSOFT WIRELESS INTELLI MOUSE EXPLORRE 1.0A .. העכבר האלחוטי שלהם מלפני שנתיים... בגדול אני לא הכי מרוצה ממנו, יש לו בעיות שלפעמים במשחקים הוא קצת משתגע, וגם הוא זולל בטריות בטירוף (אין לו בסיס טעינה).... עד היום היו לי רק עכברי MICROSOFT ושאלתי היא מה מומלץ היום ה MX-1000 של LOGITECH החדשים, או ה MICROSOFT החדשים טובים גם ? דברים שחשובים לי הם: אלחוטי עם בסיס נטען (ובטריות נטענות בפנים), שלא ישתגע במשחקים מדי פעם, שיהיה גדול ונוח (אני זוכר שניסיתי פעם LOGITECH והם היו ממש קטנים לעומת העכברים של MICROSOFT).... אשמח לתגובות אודות העכברים בשוק (האם ה 1000 משמעותית יותר טוב מה 700 ?) ואם אפשר גם לינקים לביקורות.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת עד כמה איכותי איכות ההדפסה במדפסות שהרזולוציה שלהם היא 4800 על 1200 ? לעומת זאת יש מדפסת של אצ פי שהיא גם באותה רזולוציה אבל יש לה 6 ראשים בפנים כלומר הגוון צבעים שהיא יכולה להגיע אליו יותר גבוהה והיא כבר מדפיסה באיכות של פוטו (זה כמו לקנות ראש דיו פוטו אבל פה זה כבר מההתחלה באיכות פוטו) השאלה היא עד כמה ההבדל ניכר למשל לעומת מדפסות של אפסון שהרזולציה שלהם היא משהו כמו 5670 על 1440 נראה לי.. למשל על המדפסת של קנון 4500 יש לך רזולוציית הדפסה ממש גבוהה אז ככה שאני יודע שהיא תתן איכות הרבה יותר גבוהה מאפסון..אבל אם נשווה אותה ל7283? בקיצור הייתי מעוניין לקבל השוואה באיכויות הדפסה לגבי המדפסות הנ"ל.. 5783 אצ פי 7300 של אפסון 7283 אצ פי וקנון ה4500 כמובן
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. אפשר לקרוא לי גיימר אני משחק די הרבה, תאמת אף פעם לא הפריע לי לשחק עם עכבר ב 30 שקל של TEAC או חברה אחרת.. אבל הבעייה שהציאה PS2 החליטה להתאבד אצלי במחשב זה אומר שאני באמצע משחק כולי באטרף פתאום הלד של העכבר נכבה ואני צריך להזיז את כל המחשב ולנדנד את החיבור.. בקיצר אני לא מבין כלום בעניין הקצבתי לעצמי 100 ש''ח, ** חובה עכבר USB בלבד! אני לא אוהב את העכברים הקטנים האלה כי יש לי יד די גדולה.. ואני צריך עכבר נורמאלי למשחקים(cod4,crysis) מחכה לתשובה תודה ויום טוב!.
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
זה לפחות מה שרשום בעיתון הקצר שיצא לבאג ביום שישי האחרון יחד עם ידיעות. ואין להם בושה לקחת עליו כמעט 900 ש"ח, ולהגיד שלפני זה הוא עלה כמעט 1200 ש"ח......... פחחחחחחחחחחח בלעדי....
-
הזמנתי מחשב נייד מארה"ב והוא אמור להגיע אלי היום, בטיפשותי שכחתי שרשת החשמל שלהם פועלת במתח שונה, איפה אני משיג מתאם מתח טוב ויציב שלא יהרוס לי את הנייד?
-
- 8 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
ראיתי מארז יפה ומתאים לי עם ספק איכותי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4195 רציתי שתיתנו לי חוות דעת רצינית בנושא ואת התאימות שלו ללוחות קונרו ,כי לפי מה שהבנתי הוא מחזיק את הלוח הפוף. עוד דבר אם יש בידכם מידע על משהו טוב יותר או על מארז אחר יפה בפשטותו מותאם לצרכים שלי ולא מרעיש אשמח לתגובות. תודה
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אין יותר מה להוסיף.... ואם אפשר תתנו הצעות בכל הכיוונים, ומחנויות באזור השרון.... ?(KSP, COMP4U, SKAK, ו... אם אתם מכירים עוד...)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אז מצטער אם זה לא שייך לפה אשמח אם תגיד לי איפה לשאול כדי לקבל עוד תגובות. בכל מקרה יש לי דיסק USB עם 8GB בערך, שמתי עליו 700 שירים אבל באוטו שאני מחבר לרדיו דיסק זה מציג לי רק איזה 400 בערך.. מישו יודע למה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עובד כל יום שעות רבות מול מחשב, ואחר כך בבית עוד קצת. אני משתמש בעבודה בעכבר פשוט של HP ובבית יש לי מיקרוסופט אלחוטי. לאחרונה החלו לי כאבים בפרק היד ורציתי לקנות עכבר ארגונומי יותר שלא יגרום לי נזקים. ראיתי באינטרנט שיש כל מיני עכברים מוזרים (עכברים אנכיים, למשל) ואני כנראה לא אלך על אחד כזה. שני המועמדים העיקריים שראיתי הם: 1. Logitech MX performance (or the older revolution) 2. Microsoft natural mouse 6000 הראשון נראה יותר "רציני" אבל מחירו קצת גבוה בשבילי ואני לא בטוח לגבי היותו ארגונומי ונוח. ואז ראיתי את העכבר השני שמצהיר על היותו ארגונומי ונוח מאד ובמקביל עולה הרבה פחות. מצד שני הוא פחות יפה וגם לא נטען. מה אתם ממליצים לעשות ? האם העכבר של מיקרוסופט שווה מש…
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אבא שלי טס לארצות הברית בעוד כחודשיים ורציתי לדעת איזה דגם של מצלמה דיגיטלית להגיד לו לחפש אני מחפש משהו שיש לו 3.3 מגה פיקסל (בערך) זום אופטי, מסך אחורי וכרטיס זיכרון של לפחות 32 המצלמות שנתקלתי בהם ברשת היו של אולימפוס ושל סוני בעלות 3.3 מגה מישהו יכו להציע לי דגם מסויים שהוא מכיר את האיכות שלו...
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
השאלה מה לקחת תאלחוטית או את החוטית ?! אני משחק לא יהיו בעיות? וזמן תגובה באלחוטי הוא טוב? במקלדת הזאת? תודה
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה קודם כל, אני קונה מחשב חדש ביום ראשון הזה שמבוסס AMD. עשיתי חיפוש בפורום מפרטים, למחשב בתקציב שלי, ולפי ההמלצות שמצאתי בניתי את המחשב הזה: M.Board: ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 [370NIS] 1 CPU: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton [525NIS] 1 A-DATA 256MB 400DDR [260NIS] 1 WD 40GB 7200RPM 8MB Cache special version [380NIS] 1 Radeon 9200 128MB TV-OUT DVI [399NIS] 1 Asus OR Lite-On X52 [120NIS] 1 ASUS OR Lite-On 52X32X52 [228NIS] 1 Floppy: לא קונה אחד, לא משתמש בו. סך הכל: 2282 ש"ח אני מבין שיש כמה דברים שניתן לשפר במארז: 1) להוסיף סטיק נוסף של זיכרון 2) לקנות 80GB כונן קשיח ו…
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-