עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה אני זקוק לעבר ומקלדת חדשים... עכבר: אין צורך בעכבר אלחוטי ואפילו מעדיף שלא. שיהיה לייזר, ונוח (אני ימני כככה שלא משנה לי סימטרי או לא, אולי אפילו עדיף שלא). אני חושב מאד על ה Logitech G5, אשמח לשמוע על החסרונות שלו (בעיקר), כי את היתרונות אני יודע... ואשמח לא שמוע אם יש לכם משהו טוב יותר להציע... תקציב: סביבות ה 300 זה בסדר... מקלדת: גם פה אין צורך ועדיף שלא תהיה אלחוטית. שהמקשים לא יהיו עמוקים, כלומר, שיהיה מאד קל ללחוץ, לא יודע אני אוהב את זה (: בלי כל מניי צורות מוזרות של רווחים באמצע המקלדת, יחסית סטאנדארטית אבל מתקדמת... מקווה שאני מובן... הממם עדיפות לשחור (: וזהו. תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  2. ברשותי עכבר של ארגן 520 רגליות הטפלון שלו מואד קטנות ולא איכותיות זה לא ממש נורא אבל ..אם יש אפשרות לקנות מדבקות או פיתרון אחר ? אני זוכר שבעכברים הישנים חיברתי זכוכיות ששברתי מגולות זה היה טס!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DimaX,

היי! אז קיבלתי את העכבר A4Tech X-750F מ"יאללה דיל"... הייתי אמור לקבל אותו לפני 5 ימים אבל היו בדואר טעויות והם טעו במשהו ולכן קיבלתי רק הודעה שניה.. הגודל של העכבר, בניגוד למה ששמעתי שאומרים, הוא רגיל למדיי.. טיפטיפה קטן יותר מהעכבר האופטי הרגיל של MS. הוא יפה ואת זה ניתן לראות בתמונות. הוא נוח בצורה שונה מהעכבר האופטי הרגיל של מייקרוסופט שהיה לי קודם לכן. החומרים שמהם הוא עשוי מרגישים קצת "מצועצעים" ביד ולוקח זמן להתרגל אליהם ואליו. הצורה שלו רגילה. לדעתי, כפתורי האגודל(קדימה ואחורה בדפדפן) חסרי שימוש מכיוון שבדפדפן שלי(אוונט ברווסר) אם לוחצים על המקש הימני והשמאלי ברצף במהירות זה מעביר דפים(תלוי בסדר הלחיצות) ואני כבר רגיל לזה. כנראה שאפשר לשנות את התפקוד של כפתורי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by aviran_n,

יש יתרונות מסויימים לאחד מהחיבורים על פני החיבור השני?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 מה אתם אומרים עליה? מקלדת ששווה את הכסף שלה? כדאית? איך היא מכל הבחינות; חומרים, נוחות, מלאת אפשרויות וכו' אפשר למצוא משהו יותר טוב ב160 שקל?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  6. אז מאיפה עדיך לחבר תעכבר? דרך ה חיבור הרגיל הזה?הירוק? או דרך USB? האם יש הבדל?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by eegg,

ראיתי את זה זה נראה מאוד זול זה שווה אולי מישהו יודע משהו עליו? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7403

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  8. תציעו לי עכבר אלחוטי של לוגיטק יותר טוב מה MX1000 שלא מספיק להתקלקל לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לא רק שהיא יקרה, אלא היא גם מעפנה. פשוט מעפנה. לעתים קרובות מדי העכבר לא מגיב לכמה שניות, והכוונה ב"לעתים קרובות מדי" היא פעם בדקה. המקלדת בכלל צרה. אמנם היא מאוד נוחה, אבל לשחק איתה במשחקים זה סיוט. אי אפשר ללכת בלי שיהיו תקיעות כל 10 שניות (הכוונה ללחוץ על המקש "W"). מה שבטוח הוא שאף גיימר שמשחק במשחק יריות לא ירצה את הסט הזה. למשחקים כמו oblivion זה עוד נסבל בקושי. בקיצור- אל תקנו את החרא הזה.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by night-fire,

שלום, אני עוד מעט מזמין את המחשב החדש שלי והייתי רוצה גם איזה פד נחמד לעכבר \מקלדת. מפאת חוסר בכסף עקב קניית המחשב אין הרבה תקציב ואני צריך את זה ממש ממש זול בסביבות 30-65 שקל? (לא צריך איזה משהו יקר של מייקרו$ופט\לוג'יטק וכאלה-אני לא גיימר ) תודה! ד"א אני צריך הצעה אחת לעכבר ואחת למקלדת כן (אני לא באמת חושב שיש גם לעכבר וגם למקלדת ב65 שקל ) CYA לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by הפטרון,

היי לכולם, קניתי אתמול את ההגה, והוא פשוט מדהים. שיחקתי ב-DIRT, ובRACE CATERHAM, והתחושה שלי היא שההגה לא ממש פועל כמו הגה של מכונית אמיתית... אני משער שזה בגלל ההגדרות. אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו להגה (הספציפי הזה, כן? ), ופירוט קצר על אפשרויות הכוונון אני מאוד אעריך את זה. אגב, משחקים שונים - הגדרות שונות? או שהבסיס של ההגדרות נשאר אותו הדבר? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מעוניין לקבל חוות דעת מכאלה שיש להם את העכבר לגבי הטעינה שלו...כל כמה זמן אתה מטעינים ומה השימוש שאתם עושים בו? במקרה שלי זה ממש מפריע. אני עושה שימוש אינטנסיבי בעכבר (בממוצע כ10 שעות ביום) ואני נדרש להטעין אותו כל יומיים, וזה גם במקרה הטוב. גם אצלכם הסוללה מתרוקנת כ"כ מהר? האם זה מצב תקין? מה אפשר לעשות חוץ מלהפחית בשימוש?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  13. שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת טובה ואמינה משולבת עם פקס בתקציב 600-700, חשבתי על ה5610 - אך שמעתי על דרייברים בעייתיים.

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  14. שלום, אני מתלבט בין כמה מקלדות בסביבות ה600 שקל. (שכולל עברית כמובן..) - logitech s510 .. (מקלדת, עכבר,שלט אלחוטי) וזה היה ניראה חבילה טובה.. - G15 המפורסמת עם הצג LCD והתאורה.. והמוכר אמר לי שהיא בעברית (פעם ראשונה שאני שומע את זה..) אבל מצד שני היא לא אלחוטית ומאוד חשוב לי שזה יהיה אלחוטי.. -הלוג'יטק LX710.. -לוג'יטק MX3000 אשמח אם תעזרו לי בבחירה ותתנו לי התרונות/חסרונות של כל אחת.. תודה רבה לעוזרים ומקווה לתשובות, דניאל.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש עכבר מדוייק למשחקים ולתוכנות 3d רצוי מאוד שיהיה אלחוטי אבל שיהיה לו עריסת טעינה (חשוב מאוד) כי אין לי כוח להחליף בטריות כל הזמן.... תודה! נ.ב לפני שפרסמתי את ההודעה חיפשתי בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש(אלחוטי +עריסת טעינה). ויש לי עוד שאלה למי שמבין...האם לוח אלקטרוני מתאים לתוכנות כמו rhino ו 3dmax? תודה!

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  16. כמה יעלה לי בערך המדפסת אים הדיו והדפים ביחד?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by TheTerminator,

אני צריך עזרה בקשה בבחירת אל-פסק כדי שיוכל להחזיק את המחשב למשך כ-5 דקות לכל היותר. הוא יחזיק רק את המחשב(P4, כרטיס מסך יחסית פשוט, כרטיס קול ושאר הדברים הבסיסים) והמודם. עדיף מאוד שיהיה המלצה מהחנות KSP: יש שם דגם ב 235 ועוד אחד ב- 385. האם אם יכול להסתפק באל-פסק הזול או שעדיף להשקיע כבר על שני ב-385? או שבכלל עדיף משהו מחנות אחרת? בכל מקרה אם יש המלצה מחנות אחרת אז לא לחרוג מה-400 שקל (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני גם לא ממש מתמצא בנושא הזה אז אם אפשר גם קצת פרטים: כמה זמן הוא יכול להחזיק את המחשב דלוק? האם הוא מכבה את המחשב אוטו'? מה הגודל שלו +-? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  18. בשביל מערכת כזו.: AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket 939 Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro DFI Infinity nForce4 G.Skill ZX 2x512MB PC3200 DDR400 2-3-3-6 1T TCCD Sapphire Radeon X800 GTO2 256MB GDDR3 PCIe Samsung 200GB 7200rpm 8mb Buffer SATA II Floppy Black 1.44MB 3,5` NEC ND-3550A Black Bulk DVD±R/RW או שעדיף סנטוריון 5 עם FSP350W? תודה, ירון

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Kitzony,

איזה ספק צריך לכרטיס GeForce 7800GS AGP ? הכי זול שאפשר תודה

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  20. שלום האם שווה להשקיע עוד כ-200 ש"ח בשביל המארז של HEC?

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  21. התקציב הוא 200-250 ש"ח, לא הכי גבוהה אבל גם כך אני לא מחפש משהו מתקדם. סך הכל מעוניין במדפסת שיכולה להדפיס תמונות בצורה נורמלית, שלא יראו בהם את הפיקסלים כמו המדפסת הנוכחית (HP 815C). זמן ההדפסה לא עניין קריטי. יש אפשרות למדפסת כזאת בתקציב שלי? כמה להוסיף, במידה ואין? עריכה: בבקשה תציינו את מחיר הדיו של המדפסת, במידה ואתם ממליצים על אחת .

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by a-gold,

תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by realmagic,

אהלן, במשרד של ההורים שלי יש סורק שמחובר (USB) למחשב של אחת הפקידות ואנחנו מחפשים דרך "לשתף" את הסורק כך שהסריקה תעשה מהמחשבים של כל הפקידות מבלי להפריע לפקידה שלמחשב שלה מחובר הסורק. בכל המחשבים מותקן Windows XP. אם זה בלתי אפשרי, אני אשמח לשמוע על פתרון אחר שיכול לעלות בדעתכם עם דגש ענקי על עניין העלות: כמה שיותר זול, ככה יותר טוב. אני חשבתי על איזשהו פתרון של התחברות מרחוק אבל כזו שלא תנתק את הפקידה שעובדת על המחשב - פתרון שכנראה לא שייך לפורום הזה והוא גם דיי יקר, אם אני לא טועה. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, חשבתי לקנות אל פסק של אדוויס E-COM 750 שלמיטב הבנתי יהיה מספק ביותר עבור AMD 2400 ATHLON + מסך 15" CRT (בקרוב LCD 17") , רציתי לשאול- אם החיבור הזה, RS 232, שאמור לדאוג לכיבוי האוטומטי-נכון??? , זה חיבור והולך ונעלם? כלומר האם בעוד שנתיים למשל- אם אני אקנה מחשב חדש- האם גם אז כנראה שיהיה לי חיבור תואם שכזה למחשב? או שבעוד שנתיים שלוש- סביר להניח שיהיו רק כניסות אחרות ללוח(למשל USB)? ת'כלס!! - האם האל פסק הזה יוכל לשרת אותי ב-נניח- 5 שנים הבאות? האם אתם ממליצים מאוד על דגם אחר בסכום זה? אדוויס רשמו באתר : " לצורך חישוב, מחברים את סך כל הצרכנים: דוגמא: מחשב פנטיום 4 , 150 וואט מסך 17", 75 וואט סורק : 20 10 וואט מדפסות : בכל דגם זה משתנה, ככלל מומלץ שלא לחב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Dano,

רציתי לשאול האם ספק 300W של FSP יספיק למפרט הבא: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Motherboard Sony Floppy 1.44MB LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 X2 ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice מסך LCD ובמקרה הזה אני מדבר על המארזים-Foxconn 3GTH001 300Watt PSU וFoxconn TLA570A 300Watt Black/Silver או שאם זה לא מספיק אז זה בטוח יספיק: Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU תגידו לי מהו המארז המומלץ..תודה! וכמובן מבחינה תקציבית אם אפשר את ה300W אז אני אלך על זה..רק אם חייבים אני אלך על ה40…

• 8 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים