ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ATX סלרון 433 כ. מסך ATI AGP RAGE IIC GA-6VX7-4X (לוח חדש שהחליף את הקודם שנדפק) בבדיקה מחוץ למחשב הכל עובד חלק כאשר יש בלוח מעבד זיכרון כ. מסך -חיבורים: עכבר מקלדת דיסק קשיח לאחר הרכבת הלוח יש בעיות באיתחול לאחר הפוסט הוא נעצר ולפעמים גם ממשיך באיטיות להעלות את חלונות וגם מתחיל לזהות את הרכיבים וחלונות מתחילה להתקין בכל השלבים מדי פעם המחשב מאותחל או נכנס למצב השהייה פתרונות יתקבלו בשמחה מאד דחוף עוד הערב
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש את המארז שיש לי, כי יש לי בעיה קטנה איתו.... כשאני לוחץ על הכפתור של אחד מכונני התקליטורים שלי המגש נתקע ולא נכנס. זה מארז עם פאנל שמסתיר את הכוננים ונפתח שהם יוצאים. כל ניסיון לשלוח אי-מייל ך COOLERMASTER נכשל.... אשמח לקבל תגובות
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! (דבר ראשון אם אני לא בפורום המתאים אז להעביר בבקשה..) קניתי את המחשב החדש שלי עם המארז הזה לפני כחודשיים.. (כמה שהזמן עובר מהר...) עכשיו המארז לא בא עם מאוורר מקדימה אבל יש חורים למאוורר 80 מ"מ ו 90 מ"מ (אני חושב שזה 90) אז חיברתי שם מאוורר לדים כחול של קולר מסטר כי זה המאוורר 80 מ"מ היחיד שהיה לי. עכשיו המאוורר מכניס אוויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר. בפאנל הקדמי לפני המאוורר יש ספוג כזה שסופג את האבק שנכנס, ואחרי זה יש את הפאנל שיש בו הרקבה חורים קטנים לאיוורור. הבעיה שלי שהחלק החיצוני עם החורים כל הזמן מתמלא באבק וזה ממש מכוער :'( ניקיתי את הספוג הזה שיש בפנים כמה פעמים.. עם שואב אבק ופעם אחת גם עשיתי לזה שטיפה עם מים אבל כלום לא עוזר... כדאי לי להפוך א…
-
שלום לכולם, הית לי מדפסת Brother MFC-490CW ולפתע הדיו השחור הפסיק להדפיס, החלפתי למקורי - ללא שינוי. לקחתי למעבדה ואמרו לי משהו ממש מוזר: אם לא מדפיסים במשך כשבועיים במדפסת אזי ראש הדיו נסתם ומתייבש ואז יש צורך להחליף את הראש מה שלא כ"כ כלכלי הם אמרו לי שזו בעיה ידועה למדפות ברדר האם שמעתם משהו על זה? הייתכן? אני מחפש מדפסת משולבת -סורק, פקס, צילום וכו' שתקרא כרטיסים , אלחוטי לא קריטי. לשימוש ביתי אשמח לתגובות והערות תודה
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הי, יש לי מדפסת ישנה של CANON מדגם BJC-4200. המדפסת עבדה ושלשום ניסיתי להדפיס ההדפסה מופיעה ואז נמחקת לאחר כמה שניות. ובעצם המדפסת לא מקבלת שום פקודה או מתחילה להדפיס או משו כזה. מה אפשר לעשות? אני יודע שהמדפסת ישנה אבל היא שווה את התיקון/טיפול, יש לי גם מדפסת חדשה של LEXMARK אין מה להשוות...
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן , היום ניסיתי להדפיס מספר מספר דפים ממסמכי PDF בכול מקרה מקובץ של 11 דפים הדפסתי כ 2 והפסקתי כי כאשר הוא טען את הדפים למדפסת עשיתי cancel בכול מקרה אחרי שניסיתי להדפיס שוב ,יצאו דפים ריקים , אפשר לשמוע את המחסנית דיו זזה לפי מה שהיא צריכה להדפיס אבל היא לא מוציא דיו, בנוסף בחלון של ההדפסה הוא כותב כי הוא מדפיס את דף 32 מתוך 11 כאשר הוא מוציא דפים ריקים. המדפסת שלי היא HP Officejet J5700 ואני מריץ ווינדוס אקס פי , ניסיתי לעשות מספר ריסטים , בנוסף גם התקנתי מחדש את הדריוור . הבעיה דיי דחופה לי כי אני חייב את ההדפסות למחר בבוקר , ככה שאם מישהו יהיה מוכן לעזור לי דרך הMSN אני מאוד אודה האמ אס אן שלי הוא Your_Mama_@hotmail.com עריכה , אני מצליח להדפיס דף דף אבל זה י…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת חדשה HP D1663 . כאשר אני מבצע התקנה , בסיומה , כבר בהדפסת דף נסיון אני מקבל הודעת שגיאה :" spooler subsystem app נתקל בבעיה ועליו להיסגר". עשיתי התקנה חוזרת וקיבלתי אותה שגיאה. התקנה על מחשב אחר נותנת אותן תוצאות. ההתקנה נעשתה במחשבים עם מע' WIN XP PRO . מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה מראש על התשובות והפתרונות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp Officejet 6960 עם בעיה מוזרה אני מחבר את הדיו הכחול, והוא רושם לא שאין מחסנית החלפתי לדיו חדש והוא עדיין רושם לי את הבעיה הזו הבעיה עם hp היא שאם אין דיו אחד הוא לא נותן להדפיס מישהו יודע מה אפשר לעשות? או שהלכה המדפסת? אם המדפסת הלכה, אפשר לקבל המלצה למדפסת אחרת , אבל ששם אם הדיו נגמר או אין מחסנית המדפסת תמשיך לעבוד תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp 1600 laserjet עם מחסניות של צבעים ממוחזרים (כל ה 4) ולאחרונה משפריצים לי הצבע השחור והצהוב צבע על הנייר המודפס והורסים את ההדפסה (מעין טורים של צבע צהוב בצד ימין וטורים של צבע שחור בצד שמאל של הדף) מישהו יודע מה בדיוק הבעיה פה והאם אני יכול לתקן אותה מבלי להחליף את המחסניות ?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד רצינית שאני לא מצליח לפתור. יש לנו מספר מדפסות AFICIO 1515MF של RICOH ובכולן מדי פעם העברית יוצאת הפוכה. המדפסת מוגדרת על שרת עם דרייברים לWIN2008 R2 X64 וX86. ניסיתי לשחק בהגדרות בPAPER QUALITY וגם בהגדרות של PRINT PROCESSOR אבל ללא הצלחה. למישהו יש עצה מועילה או פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מדפיס ברצף אין בעיות אבל אם אני לא מדפיס כמה ימים אי אפשר. אני חייב לנתק ולחבר את החיבור למחשב כדי שזה יעבוד. זאת תקלה נפוצה בדגם הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי מדפסת משולבת של LEXMARK הבעיה היא שהיא מדפיסה על ריק... יוצא תמיד דף לבן... התקנתי אותו שוב, הכל נקי וגם דריבר חדש מהאינטרנט ועדיין אין כלום... הוא אומר שנשאר עוד דיו... יש למשהו רעיונות? תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
יש לי מדפסת קנון i320 לפני כמה זמן הדלקתי אותה להדפיס משהו ושמתי לב שהנורה הכתומה נדלקה ניסיתי למחוק את המדפסת ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר המנורה מהבהבת 3 פעמים בצבע כתום ופעם אחת בירוק וחוזר על עצמו ככה לעוד מישהו זה קרה? מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP DESKJET 710C וה-XP לא מזהה אותה...הגדרתי את המדפסת, אבל כשאני מנסה להדפיס משהו...המדפסת לא מגיבה... :'( בביוס לא נגעתי כי אני לא יודע מה צריך לשנות וכל זה... מישהו יכול לעזור ???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פאלם די ישן 3c והמסך שלו לא מגיב טוב הלחיצות לא מדויקות וצריך ללחוץ כמה פעים עד שתופסים את הלחיצה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו או שתם זמנו של הפאלם בתודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן עם 2 יציאות usb בלבד ואליו אני מעוניין לחבר מפצל Usb שקיבלתי מתנה. למפצל 4 יציאות ואין לו ספק כוח חיצוני. עד כה ברגע שחיברתי אותו למחשב וחיברתי אליו יותר מהתקן אחד - הוא ישר הקפיץ הודעה בסגנון: "your usb hub has exceeded the maximum connection allowed" והשבית את כל מה שמחובר ב-Usb למחשב. ביטלתי את ההודעה המציקה דרך ה-device manager. אולם זה לא פתר את הבעיה: כשחיברתי את המדפסת אל המפצל - הדפסות ששלחתי "נתקעו". כשחיברתי את המדפסת ישירות - ההדפסות נשלחו כשורה. נראה כי המחשב מסרב לקבל יותר משני התקני usb הקיימים לו כעת. האם יש דרך לעקוף בעיה זו? כרגע רק העכבר והמדפסת מחוברים. צירפתי צילום מסך של כל ה-usb root hub שקיימים אצלי במחשב - אין לי מושג כ…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מפצל USB,העניין הוא כשאני מחבר דרכו USB שלי שהוא 2.0,לוקח להעביר לו סרט מעלה מחצי שעה,אני מניח שהבעיה היא במפצל USB, ככול הנראה מפצל USB שלי הוא 1.0. האם אפשר לעשות משהו לגבי מפצל USB הזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מפצל USB כזה:http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69197&saleNo=843740&comp=1 יש איתו בעיה,המחשב מזהה אותו כ"התקן לא מוכר" מישהו יודע מה לעשות?? תודה, עדן
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי את המצלמה fujifilm axia אני מחבר מתקין את הדרייברים נכנס לתוכנה והוא כותב לי שהיא לא מחוברת מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!
-
יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98 זה ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מצלמת האינטרנט שלי. הדגם שלה הוא Matrix WC701. פעם המצלמה הייתה מצלמת טוב אבל לאחר כמה חודשים התמונה נהייתה מטושטת עד כדי כך שעכשיו אי אפשר לראות תווי פנים. מה אפשר לעשות? צריך לנקות אותה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז יש לי את המצלמה הזו, אבל כל פעם שאני מתחיל לצלם, אחרי חמש דקות קופץ לי איזה חץ בצורה הזו באמצע המסך והמצלמה לא רוצה לצלם פשוט. מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני לא יכול ללחוץ על Shift ועוד מקש ביחד רק השורה האמצעית במקלדת עובדת עם זה ASDFGHJKL:" כל שאר המקלדת לא חוץ מהאותיות TY}{BN?N רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה, יש לה מקשי קיצורי דרך לכיבוי ו-STAND BY כשכפתור הכיבוי האוטומטי נלחץ לי בטעות כל מה שעשיתי ולא שמרתי נמחק ונהרס, אם מישהו מכיר תוכנה או דרך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-