ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! קניתי מקלדת חדשה מסוג pro kb. כאשר אני מחזיק Shift+W+2 הפונקציה שעליה אחראי המקש 2 לא פועלת, זאת לעומת כל צירוף אחר כמו shift+w+1... אשמח אם תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי את מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט עכשיו בהרבה משחקים יש מצבים שצריך ללחוץ על 3 מקשים בו זמנית (לדוגמא: להתכופף, קדימה, והצידה) עכשיו המקלדת לא מצליחה לעשות את זה... שלוחצים על 3 מקשים אז יש צפצוף וזהו איך אפשר לסדר את זה? ואם זה בעיה במקלדת או בדגם מסויים (כי ככה זה גם אצל חבר שלי עם אותה מקלדת ) איך אפשר לדעת באיזה דגמים אפשר ללחוץ יותר מ2 מקשים בו זמנית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני משחק ב hitman שיחקתי פעם עם המקלדת 6000 של מיקרוסופט וכול פעם יש תקיעות,הבעיה היא אצל המקלדת או בחיבור של המקלדת בלוח אם?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי מקלדת רגילה וזו בעיה שמתמשכת... רק במשחק פיפא ואני מדבר על כול משחקי הפיפא... המקלדת שלי פשוט לא מאפשרת לי לרוץ או להרים באלכסון ואני יודע שזה נשמע מצחיק אבל כשאני מחבר מקלדות אחרות האפשרות הזו כן קיימת
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, אחרי עדכון חלונות 8, לא 8.1, האחרון (KB2883201) העכבר של רוקאט לא מגיב (ניתוק וחיבור ליואסבי - אין אפילו תאורה או שום דבר אחר) יש רעיון ? כיוון שטחן אפילו תאורה אז אני לא חושב שזה קשור לדרייבר אשמח לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת לאחרונה עם הMX 518 כל כמה דקות החיבור של העכבר מתנתק ואחרי כמה שניות יש את הצליל הזה שהמחשב זיהה אותו בחיבור USB. לפעמים קורה גם שהעכבר לא עובד בכלל,רק שאני מחליף לו חיבור USB הוא מסתדר. וזה לא קשור לחיבור USB דפוק, כי ניסיתי את כולם. כולם עובדים אבל פעם ביום אני צריך להחליף חיבור.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי את העכבר XAI של STEELSERIES דיי הרבה זמן, בזמן האחרון יש לי קצת בעיה איתו, לפעמים כשאני לוחץ פעם אחת הוא בעץ לוחץ מספר פעמים, למישהו קרה דבר כזה? אולי נכנס לכלוך או משהו כזה.. אם אפשר לפתוח ולבדוק אותו או משהו .. אשמח לעזרה איך לתקן אותו (: תודה רבה.</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר אופטי של חברת Logitech דגם - cordless mouse man optical הבעיה היא שהוא מהר מאוד גומר לי את הבטריות ולא סתם בטריות . חשבתי על בטריות נטענות אבל עדיין זה מציק לי!!!. השאלה היא: האם יש דרך לעשות מין מפסק קטן שינתק את הזרם במעגל כך שמקום להוציא את הבטריות לעשות עקיפה קטנה ולעשות מספק שינתק את המעגל. מקווה שאתם מבינים אותי. האם יש אתרים כאלה שאולי במקרה אנשים עשו דברים דומים לשיטה הזאת או שאתם עשיתם בבקשה תנו לי עצות בנוגע לדבר. בתודה מראש זאביק.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב קיצר קיבלתי את העכבר עכשיו וסתם שיחקתי עם הדבר הכחול של המשקולות ... ניסיתי לשחק עם בלי ועם משקולות, לנסות להחליף אותם באחרות..ועכשיו אני לוחץ על הכפתור של הV הזה שיוציא את הפד של המשקולות, וזה פשוט לא זז יש דרך איך שהו להוציא את זה?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
נכון שבמדפסות החדשות (או אולי בחלקן) כל פעם שמדפיסים יש חלון כזה שאומר כמה דיו נשאר? אז יש לי בעיה איתו. כשאני מדפיס וזה מראה לי את החלון הזה הוא מראה לי אותו כמו בקובץ המצורף. מה אפשר לעשות? יש לי מדפסת HP Deskjet D1360. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי צורב RICOH MP7125A עכשיו התקנתי WIN XP התקנתי תוכנת צריבה NERO 5.5 הוא כל הזמן הוריד לי את ה בופר של הצורב והפסיק את הצריבה,הצורב ו ה די וי די יושבים על אותו ערוץ IDE לאחר שהחלפתי את ערוץ ה IDE של הצורב (הוא והדיסק הקשיח יושבים ביחד עכשיו) הוא לא יורד מ 90% בופר בצורב עכשיו השאלה שלי היא מה זה משנה לצורב עם הוא יושב על אותו ערוץ יחד עם ה די וי די או יחד עם הדיסק הקשיח?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מדפסת משולבת של לקסמרק. הדגם הוא X1180. אחרי שהתקנתי את התוכנה שבאה עם המדפסת, בהפעלה הראשונה של התוכנה המחשב מתחיל לחפש "יישומי סריקה" ואז התוכנה נתקעת ובהפעלה הבאה העניין חוזר על עצמו. חשוב לציין שהמדפסת מדפיסה וסורקת אך כדי להשתמש באפשרות צילום המסמכים יש להפעיל את התוכנה. ניסיתי להוריד תוכנה חדשה יותר מהאינטרנט וגם זה לא עזר אשמח לעזרה ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור :-)
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, התקנתי win7 ורציתי לחבר מדפסת lexmark x5070, כמובן שה windows זיהה אוטומתית והחל בתהליך ההתקנה, כשהתבקשתי לחבר את כבל ה usb מהמדפסת למחשב אז המחשב זיהה את החיבור (הוא עשה צליל של חיבור חדש) אבל בחלון בו אני אמור לבחור באופציה printer is connect to computer via usb לא ניתנה לי האפשרות לעשות continue אלא אם כן בחרתי printer is conect via network. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין אותה על המחשב ולוחץ על Setup מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת "This driver is not supported on windows 2000". יש לי windows xp heb. הדגם של המדפסת הוא 840C. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היום ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט חדשה של חברת contact עם הדרייבר שקיבלתי בדיסק המצורף עם המצלמה אחריי שהתקנתי ובאתי להפעיל את המצלמה בעזרת התוכנה הופיעה לי הודעה : sory,you have no video capture hardwere יש לציין שעדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הפעלה היא ויסטה 64bit [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כשנה אוזניות Steelseries Siberia V2 מאייבורי. לאחרונה יש לי בעיה בווליום, שלא שומעים טוב באחת האוזניות (זה יכול להיות בשמאלית או ימנית) ואני צריך כל הזמן לשחק עם הווליום עד שאני מסדר את זה. האם האחריות מכסה את זה? הם יכולים לבוא אלי בטענה שיכולתי לדרוך על החוט וזה בעצם מה שיכול לגרום לבעיה? (לא דרכתי)
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי 4 מאוררים על 2 ארדיסקים 2 מאוררים בררי מעלות חום מאחורה ואחד במרכז מול ה CPU 2 על הספק ואני רוצה לעשות חורים לעוד 3 אבל לבנטיים מה שיש כולם מכניסים אויר מה כדי לעשות שיהיה זרימת אויר יותר טובה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gf 2 ti של inno3d, ויש לו יציאת tv out. ניסיתי להפעיל את היציאה ע"י חיבור כבל מתאים(לקחתי מחבר שלי - אצלו הכבל עובד עם וודו 3), הכבל מתחבר ליציאה ומשם לטלויזיה ע"י חיבור מלבני עם קודקוד אחד אלכסוני (אם זה 21 פינים למה יש לו רק 20?). כשחיברתי את הכבל נוצר בווינדוס אופציה לסימון ה Tv out, סימנתי ובחרתי שיטת שידור Pal -n (אני לא בטוח אבל בחרתי את השיטה שעובדת אצל חבר שלי). וכלום לא קרה! למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? אולי צריך להשתמש בכבל שונה? באיזה שיטת שידור אני אמור לבחור?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלוויזיה KU7000 של סמסונג ואליה מחובר PS4 וממיר YES כרגע באותו כבל HDMI באורך 10 מטר. הכבל כנראה מאיכות לא גבוהה ובגלל זה כאשר מכבים\מדליקים את האור או המזגן נדלק או בעצם כל פעילות חשמלית עם מתח גבוה(אני מניח) , המסך מהבהב בשחור ואז התצוגה חוזרת. האם באורך שכזה צריך לקנות כבל איכותי ואכן הבעיה היא הכבל?אם כן, איזה כבל מומלץ לקנות פה בארץ? אגב, ביצעתי בדיקה כאשר אני צופה בערוך של הסמארטיוי (YOUTUBE למשל) ,ההבהוהים לא קורים , רק בערוץ שמחובר עם הכבל HDMI זה קורה ( קרה גם בטלוויזיה הקודמת) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני שבוע בערך קיבלתי לפלאפון החדש כאבל USB שאמור להתחבר למחשב. אז לקחתי את הכאבל, הכנסתי לכניסת USB במחשב, ואז קפץ לי חלון במחשב שלפיו אני צריך "להתקין חומרה חדשה זו במחשב". אז לחצתי על "הבא", ואז זה התקין, ואחרי בערך דקה היה כתוב לי שההתקנה לא בוצעה בהצלחה, וללחוץ הקודם כדי לנסות שוב. לחצתי, ואז קרה אותו דבר, ובטעות לחצתי על "ביטול" כאשר היתה מסומת תיבה שכתוב בה "אל תפתח חלון זה כאשר אני מכניס חומרה זו למחשב" או משהו כזה. עכשיו כל פעם שאני מכניס את הכאבל למחשב לא קורה כלום. איך אני יכול להעביר שירים לפלאפון? תודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מקלדת Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1.1 , ובמקלדת הזאת הפכו את מקשי הF לפעולות כמו Undo, Redo, New, Open, Save וכ'ו. בתוכנות כמו וורד למשל זה יכול להועיל. אבל לי זה מפריע מאוד! איך מבטלים את זה ומחזירים למקשי הF את התפקיד המקורי ? תודה ענקית לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון שהשתמשתי בו בעבר בשביל להתקין על הנטבוק שלי ווינדוס 7. הבעיה כרגע היא שכאשר הוא מפורמט מופיעה לי הודעה bootmgr is missing האם יש אפשרות לבטל את ההודעה הזו. ניסתי לפרמט אותו אבל לא הצלחתי, עדיין מופיעה לי הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי לוח EPox EP-8KHA+ כבר זמן מה, ולאחרונה חוזרת על עצמה בעיה מטרידה ביותר: כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בראשונה הוא עולה (הישר עם עליית הביוס) עם בעיות גרפיות (הכל מטושטש ובלתי מובן). הבעיה נפטרת כאשר אני מתחיל את המחשב מחדש, אולם כאשר אני עובד עליו לאחר האיתחול השני הוא מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש לאחר כרבע שעה של עבודה (ופועל ללא בעיה לאחר האתחול השלישי הנ"ל). בעיה זו התחילה ללא סיבה נראת לעין (למרות שהתקנתי על המחשב כרטיס קול Creative Audigy 5.1 זמן מה לאחר תחילת הבעיה), ושום דבר שאני עושה אינו מצליח לפתור אותה. אומר כי אני מריץ את הלוח עם הגרסה האחרונה של הביוס עבורו, יחד עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 3. אודה לכם על כל עזרה שתוכלו להציע