ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, שלשום מת לי הG400S שלי, (היה לי סיפור עם הG400 שלי החלפתי אותו באחריות שלחו לי G400S מגרמניה כשהוא רק יצא כהחלפה על הG400 הבעייתי שהיה לי) זה העכבר הכי טוב בשבילי ללא ספק, מה גם שאני כבר 10 שנים עם לוג'יטק מימי הMX518 V1 הבעיה היא שאני לא רואה שהוא נמכר בארץ בשום מקום, המקום היחיד שאני ראיתי זה ALIEXPRESS ולפי מה שנראה זה משהו סיני ואני דיי מפחד שיישלח לי משהו בכלל לא LEGIT. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול לקנות אחד? חדש מהקופסא ועדיף מאיפשהו באירופה ולא סין, כי זה קצת לא נראה לי.. אשמח אם מישהו פה מכיר חנות (גם בחו"ל , לא ממש משנה לי) שנמכרים שם G400S עדיין.. אני ממש לא מתחבר לצורה החדשה של ה402/502 וכל העכברים מהסדרה החדשה שלהם, תודה רבה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש סט של מקלדת ועכבר לשימוש ארוך (8 שעות ביום) שיהיו נוחים ואמינים יחסית. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק ומיקרוסופט אבל אני לא סגור עליהן בהכרח או דגם מסויים. חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואלחוטית (העכבר לא ממש פקטור חשוב, יש לי עכבר נוסף שאני אוהב במידת הצורך) אחד הסטים שחשבתי עליהם הוא ה-Microsoft Sculpt Comfort Desktop אבל לא ראיתי אותו בחנות ולא ניסיתי אותו וגם לא ראיתי עליו ביקורת אמיתית אחת. אני אשמח לקבל עליו חוות דעת או המלצה על סט אחר (או רק מקלדת אחרת) תקציב - בתקווה לא לעבור את ה-200 שח עבור מקלדת בלבד או 300 עבור סט.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, הזמנתי מפנדה רמקולים מקלדת ועכבר: logitech media elite x-530 ergo 525 את הארגו אין להם המלאי ולכן הציעו לי עכבר מיקרוסופט שאני לא מעוניין בו.... בקיצור, המקום השני שראיתי את העכבר הוא ב-pcgames(נדמה לי ככה כותבים), והוא עולה 200, אז חשבתי שעדיף ב-30 שקל פחות 518 דרך הקופון של נעה... מה אתם אומרים? כדאי? להתעקש על הארגו? מאיפה אוכל להשיג אותו?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
איזה ספק צריך לכרטיס GeForce 7800GS AGP ? הכי זול שאפשר תודה
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מדפסת חדשה. אני לא צריך גימיקים כמו הדפסה מכרטיסי זיכרון וכאלה גם כי אין לי וגם כי אפשר לחיות בלי זה, לא מדפסת קטנטה כי יש מקום, אני גם לא צריך משולב עם סורק כי יש לי כבר סורק. אז איזה מדפסת כדאי? של איזה חברה? (במחירים סבירים)
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ככה : אחרי התמוטטות עצבים היסטרית , הגעתי למצב כזה : 2 דיסקים בRAID עם XP עליהם , עוד 2 דיסקים על PROMISE , ונשאר לי צורב וDVD . מה יהיה עדיף ? להשאיר אותם על הלוח , כל התקן על ערוץ משלו , או לדחוף את הDVD והצורב על הערוץ הנותר של הPROMISE ?
-
שלום לכולם, אני לא הייתי בטוח איפה אני אמור לפרסם את זה אז פרסמתי בהתאם לדבר שעליו אני שואל. אני מעוניין לפרסם ב-tradezone פה מודעה על מכירת לוח ה-wacom שלי. השאלה שלי היא איך בדיוק אנשים מסדרים את ההעברה הכספית ואת המכירה עצמה כדי למנוע סיכונים ו"תקלות"? איך אני מבטיח שהתשלום יתבצע כך שאני לא אדפק? אני מצטער אם זה לא המקום או אם השאלה קצת טיפשית. פשוט אני רואה שכל יום אנשים קונים ומוכרים את הדברים שלהם במערכת הזאת ואני תוהה איך זה מתבצע בדיוק. עוד דבר, לכל אלו שיציעו להיפגש פיזית, זה מחוץ לשאלה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! קניתי מארז חדש וחיברתי אליו את כול הרכיבים והוא עובד בסדר...אבל מכיוון שאני מטומטם....שכחתי לקנות ספק כוח חדש... ולכן כיד שהמחשב לא יתפוצץ לא חיברתי את כול המאוורים..... אז החלטתי שאם אני קונה ספק אני רוצה אחד שגם יחזיק לי מחשב חדש שאני אקנה עוד שנה..... הספק הנוכחי הוא גנרי 300W.....אמרו לי שכדאי את הספקים של טרמלטק אבל הם יקרים....אני מוכן לשלם על מנת שיהיה לי ספק שיחזיק גם מחשב שיקנה עוד שנה אם זה אפשרי..... ואני צריך מהר כי היום אני יוצא לקנות..... תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
סתכלו פה ופה ותגידו לי שזו לא אותה מקלדת ברבע במחיר
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שכחתי את הדונגל ל- MX Air בלפטופ ודחפתי אותו לתיק. מסתבר שזה לא עובד אחרי שהקונקטור של ה- USB הגיע לזווית 90 מעלות. חיפשתי בגוגל, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי שאפשר לקנות דונגל RF תחליפי. נראה לי דבר שהולך לאיבוד מאוד בקלות... האם לא מוכרים דונגלים בנפרד? האם ה- MX Air הולך לפח?
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה סוגים/חברות (לגבי זכרונות): MUSHKIN 256MB PC2700 DDR SDRAM או Mushkin 256 rev 3+ cas 2 - הקטע שהוא די איטי לעומת האחרים. או OCZ DDR PC2700 Rev 2 256MB או ;D OCZ DDR PC3000 Memory 256MB לגבי לוחות אם: ASUS A7V333EA או Gigabyte GA-7VRXP הקטע שאני רוצה ציפסט 333 לא 266. בבקשה תעזרו לי לבחור משהו שווה ולא יקר כל כך. כי אני מעדיף ללכת על זול מאשר איכותי, למרות שאם יהיו הבדלים משמעותיים בביצועים אז אני אלך על הטוב.
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום האם שווה להשקיע עוד כ-200 ש"ח בשביל המארז של HEC?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מצלמת וידאו דיגיטלית (כנראה של Sony). המצלמה באה עם אפשורת לחיבור ש-Sony מכנה iLink שהוא בעצם חיבור IEEE1394 - Firewire. אני מעוניין לחבר את המצלמה למחשב בכדי להעתיק סרטים שאצלם למחשב כדי לצרוב אותם על CD. במחשב הקיים שלי אין לי חיבור Firewire. אני מתכוון לרכוש פנל קדמי למחשב שמכיל - 2 יציאות USB2, חיבור אינפרא אדום וכמובן כניסת Firewire. האם פנל זה יספיק לחיבור המצלמה וביצוע העברת החומר למחשב או שאני חייב לרכוש כרטיס לכידת וידאו (כגון הכרטיסים של Pinaccle). מה בעצם התפקיד של כרטיס לכידת/עריכת וידאו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב בעוד מספר שבועות, ותהיתי האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4692 יחזיק מערכת של E6600 X1900XT DDR2 667MHZ 2048MB Dual Channel Maxtor 300GB 16MB Buffer DiamondMax SATA II LG GSA-H10A אשמח אם תמליצו לי על אל-פסק שיתאים למערכת הנ"ל. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה מקלדות בסביבות ה600 שקל. (שכולל עברית כמובן..) - logitech s510 .. (מקלדת, עכבר,שלט אלחוטי) וזה היה ניראה חבילה טובה.. - G15 המפורסמת עם הצג LCD והתאורה.. והמוכר אמר לי שהיא בעברית (פעם ראשונה שאני שומע את זה..) אבל מצד שני היא לא אלחוטית ומאוד חשוב לי שזה יהיה אלחוטי.. -הלוג'יטק LX710.. -לוג'יטק MX3000 אשמח אם תעזרו לי בבחירה ותתנו לי התרונות/חסרונות של כל אחת.. תודה רבה לעוזרים ומקווה לתשובות, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מארז למחשב המשתמש במעבד איטניום של אינטל (64BIT) יכול לעבוד גם כמארז למחשב רגיל (למשל... AMD ?)? ואם עלה בדעתך איזה מארז, אז הנה הוא.. http://www.sgi.com/workstations/750/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בואו פשוט נלך על סקר שכל אחד יגיד מה יש לו \ מה הוא מעדיף. בהערכה גסה אני 60% כותב ו40% משחק החומים מאוד קורצים לי בגלל הקליק והפידבק שאני מניח שיעניק לי תחושה יוצאת דופן בהשוואה למקלדת רגילה אך יחד עם זאת, אני רואה הרבה תגובות של 'בלתי אפשרי' ללחוץ כל היום על W כשהולכים קדימה עם החומים. מישהו יודע איפה האיזון @!?# מה עושים ? ? אדום או חום???
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
1.Hp 3500c רזולוציה 1200*1200 2.umax4600 רזולוציה 1200*2400 3.Epson 1260 רזולוציה 1200*2400 *פרט חשוב- ממש לא חשובה לי איכות הסריקה אלא רק אמינות ומ-ה-י-ר-ות הסורק כיוון שאני צריך להשתמש בו לסריקת כמות ענקית של מסמכים!!! *אין לי usb2.0 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אני עוד כמה ימים קונה הגה ואני רוצה לדעת אם יש למישהו מידע על ה Logitech MOMO Force זה ההגה עם הידית הילוכים השחור הזה (את האדום אני לא יודע אם יש אפילו בארץ) וכמו כן להמליץ לי על מקומות זולים לקניה?... סליחההההה הייתי בטוח שאני בפורום חומרה.... אם אפשר להעביר...
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת בערך בין 500 ל-700 ש"ח. איזה סוג עדיף ובכלל איזה חברה? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה DDR וגם בווינדוס 98 וגם באקס פי סנדרה ותוכנות אחרות כותבות לי שהוא מנצל רק 60% מה אפשר לעשות ?? באמת נראה שהוא לא מנצל את כל הזיכרון תודה חברה רק תעזרו
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יתן וידית המשחק הישנה שלי תנוח על משכבה בשלום. עכשיו - כמובן שצריך להחליף אותה. אני מתבלט אם באמת כדאי לי להשקיע בערך 480 שקל בFORCE FEEDBACK, או שאין טעם? אנשים עם ניסיון בבקשה לענות...
-
אני רלא יודע איזה עכבר ליקות ואני צריך אותו לרוב במשחקים 200 +-
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רב, אני בעליה הגאה של מדפסת hp920c, קניתי אותה לפני מספר שנים (2-3 שנים, לא זוכר בדיוק) ועד עכשיו עבדה בנאמנות. העניין הוא שעכשיו נגמר לה הדיו ואני גם בתקופה זו עומד לקנות סורק, הדיו למדפסת (שחור + צבעוני) נע מסביב ל-200+ שקלים, מחיר של סורק נע סביב ה-300+ שקלים, האם כדאי לי לזרוק את המדפסת הנוכחית שלי לכל הרוחות (למכור, ואם כן, בכמה אני יכול למכור אותה? -היא מדפסת ממש נאמנה, אני חייב לציין.) ופשוט לקנות מדפסת + סורק משולב + דיו כמובן ב-500+ ואת המדפסת שלי הנוכחית אני אמכור, וכך אני אצא מורווח, לא? (אם לא הבנתם, תקראו שוב. קצת מסובך. : ) מה אתם אומרים ? מהי הערכת המחיר לגבי המדפסת שלי אם אני אציע אותה למכירה? (אגב, יש כאן מישהו מעוניין לקנות? ) וגם שיקול נו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גיימפאד לוג'יטק Rumblepad אלחוטי ישן שכמעט לא יצא לי להשתמש בו (כי אני משחק בעיקר משחקי FPS עם עכבר ומקלדת). קיבלתי את טומב ריידר האחרון עם רכישה של כרטיס מסך וקראתי שהוא מתאים מאוד לגיימפד, ואני חושב לקנות את NBA 2013 שגם כן אמור לעבוד הכי טוב עם גיימפאד. השאלה אם הלוג'יטק שלי ייעשה את העבודה או שכדאי לשדרג לגיימפד חדש יותר, כמו למשל ה-360 של מיקרוסופט. אשמח לתובנות בנושא. תודה!
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-