ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את העכבר הנ"ל ואין טענות אבל מה............ התקנתי את הנטסקיים החדש (עושה רושם טוב!) וגם יש לי מוזילה ובשניהם הפונקציה של העכבר של BACK ו FORWARD לא עובדות, ובמקלדת דווקא אין בעיה והן עובדות, חשוב לי לציין כי באקספלורר הוא עובד חלק, מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התקנתי win 7 לפני כשבועיים ומאז המדפסת שלי לא עובדת... באתר של xerox אין דרייברים לwin 7, רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המדפסת איכשהו?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי אותו , התקנתי דרייברים , וכשאני פותח את התוכנה setpoint אז אין לי את האפשרויות כמו בתמונה הזאת : http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g5/setpoint2.jpg יש לי רק את הלשונית tools . מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי V8200 Deluxe. לפני כמה שבועות הורדתי והתקנתי את הדרייורים מגרסה 21.81. החלפתי את הגרסה 12.60. עד ההתקנה המחשב היה יציב לגמרי. אבל אחרי ההתקנה המחשב קופא עם העלייה של חלונות. הוא תמיד קופא באותה נקודה, אחרי מספר מסויים של שניות. היום הורדתי את הדרייורים 21.85 אבל יש איתם בדיוק אותה בעיה. לא יודע אם זה התחממות. אני לא עושה לכרטיס אוברקלוקינג.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום אוזניות Razer electra בKSP והמוכר הנחמד שכח לציין שאני צריך ג'אק של אוזניות ומיקרופון ביחד, אחרת אני צריך לבחור בין סאונד לבין מיקרופון. אני מחפש מתאם שיעזור לי לחבר את הכבל מהאוזניות למחשב שלי..בעיקרון מכבל אחד שיוצא מהאוזניות למתאם שיחלק את הכבל לSOUND וMIC כדי שאוכל גם להשתמש במיקרופון וגם באוזניות יש לכם מושג איך קוראים לדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עם המחשב החדש את הASUS E616 (הכונן דיוידי X16 שלהם) עכשיו, בWINDOWS XP אני לא מצליח לקרוא איתו דיסקים (רגילים, לא בדקתי דיוידי). כשאני מנסה להפעיל תוכניות וחיות אחרות מדיסקים שפועלים מצויין בכוננים אחרים, בו זה נותן לי כל מיני הודעות שגיאה מוזרות. ניסיתי להפעיל אותו עם דרייבר של סידירום של קריאטיב, והפלא ופלא, זה פעל כשורה... מישהו בXP גם נתקל בבעיות מסוג זה? למישהו יש פיתרון? HELP!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלפתי את הראשי הדיו השחור והצבעוני בראשים מלאים אך ממוחזרים והמדפסת הדפיסה בשחור כל כך דהוי שבהדפסה נורמאלית אי אפשר אלרות את השחור ובהדפסה בbest זה בגוונים של אפור ויש אותיות שהיא לא מדפיסה. בדקתי את רמת הדיו בעזרת התוכנה של hp והיא מראה שרמת הדיו מלאה, בדקתי אם באפשרויות ההדפסה סימנתי בטעות להדפיס באיכות גרוע וגם זה לא עזר. כבר השתמשתי בדיו המשומש של החברה הנוכחית ובעבר לא היו שום בעיות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי הגה LOGITECH FORMULA VIBRATION FEEDBACK התקנתי והכול בסדר אך מה המישחק שקיבלתי(NFS:SHIFT) לא מכיר ואני ניכנס לתוכנה עצמה אז זה כותב שאין בקרים מחוברים ולא מצאתי דריבר תומך או משהו כזה למרות שהוינודס כן רואה את ההגה זז על הצירים והכפתורים עובדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב שנת 2000 קניתי הגה SIDE WINDR FORCE FEEDBACK שנחשב לרולס-רויס של ההגאים באותו זמן. הבעיה שלי שההגה באה עם חיבור ישן שמתחבר לכניסה הצהובה (מאחורי המחשב),ול ווינדוס XP אין תמיכה ב דרייברים ישנים,ולכן אין אותם רעידות ו תחושות כמו שהיה עם ה דרייברים, למישהו יש אולי כזה וגם ויש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קניתי הגה לפני יומיים של חברה בשם MULLER, ההגה עלה לי 199 שקל מOFFICE DEPOT. גיליתי אחרי שחיברתי אותו שיש בעיה עם ההגה.. כשמסובבים לצד ימין הכל מגיב מעולה,אבל לצד שמאל צריך לסובב יותר בשביל שהוא יסובב במשחק את הגלגל. חשבתי שזה בטח בעיה בהגה הספציפי הזה, אז החלפתי אותו באותו אחד כי חשבתי שמה שקיבלתי היה דפוק, חיברתי, ואותו אחד, כאמור, היה עם אותה הבעיה. בדקתי על מחשב אחר, וגם שם, אותו דבר. הבעיההיא שיש לי חבר שאומר שאין לו תבעיה הזאת.. הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה שאפשר לסדר, ואם לא, מישהו שיכול להמליץ לי על הגה עם הילוכים ודוושותשיעלה בסביובות ה250-300. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 20:04:04 מישהו בבקשה יכול לעזור לי? כי מחר אני ככל הנראה מחזיר את ההגה, והייתי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 2 עכברים M705 ובשניהם יש בעיה מוזרה: כשאני משתמש בגלגלת אז לפעמים הכל משתגע ומגלגל מהר בטירוף ולא חלק. אבל כשהגלגלת על מצב של גלגול חופשי בלי "קליקים" זה לא קורה... מישהו אולי יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעיה עם הגלגלת, היא עובדת אבל עובדת לא טוב. כשאני גולל למטה זה יכול או לגלול לי למעלה או לגלול ברעידות כאלה(לעלות ולרדת). זה כבר תקופה ככה אבל היום זה ממש התחיל לעצבן. החלפתי סוללה, הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים וחיברתי מחדש את הUSB אבל שום דבר מזה לא עזר. מה לדעתכם אפשר לעשות כדי לתקן חוץ מלקנות עכבר חדש?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
קניתי היום עכבר פשוט של GPT חיברתי אותו בPS\2 והגלגלת שלו בתור לחצן עובדת אבל בתור גלגלת היא לא מתפקדת... זה קרה גם בנייד וגם בנייח עם אותו עכבר וגם עם עכבר קודם שהתחבר בPS\2 אבל חשבתי שהוא דפוק וזרקתי אותו =\ מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה? הורדתי עדכונים לווינדואוס של SP3 למחשב ועכשיו הגלגלת עובדת...
-
- 0 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מהמחשב המקומי זה מדפיס בסדר גמור.. אבל כשאני מדפיס ברשת זה מדפיס הפוך כאילו במקום לכתוב שלום זה כותב םולש.. מישהו שמע על זה??
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הדריברים של העכבר וסידרתי כל מיני דברים לחצנים ו DPI ואז התחלתי את המחשב מהתחלה ונעלם לי הקטע של העכבר מהדריבר ונישאר לי רק לשונית של Tools והלשונית של העכבר נעלמה ועכשיו אין לי את כל האפשרויות לשנות דברים בעכבר תודה לעוזרים אפילו אם תתנו לי דריברים אחרים ל G5 אם הם [glow=red,2,300]יותר טובים [/glow] תודה רבה לעוזרים.....!!!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשים מאורר מקדימה אבל בשביל זה אני צריל להוציא את החלק הקידמי אז ניסיתי להוציא- הוצאתי את הברגים אבל יש שם עוד כאלה קליפסים שצריך ללחוץ עליהם ואז לדחוף אותם לבחוץ אבל אני לא מצליח ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כח אז יש אולי איזה דרך או משהו כדי להוציא את הקליפסים האלה?? ואין לי איזה מצלמה אינטרנט ככה שאני לא יכול לצלם מקווה שתבינו למה שאני מתכוון ד"א זה המארז http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1831
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מסוג LEXMARK X5100 וממתי שהתקנתי את ווינדוס 7 היא לא מדפיסה. המדפסת כן עושה את כל שאר הפעולות שהיא יכולה כמו סריקה וצילום. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שמעו יש לי עבודה להדפיס ואני כניסיתי להדפיס אז זה התחיל להדפיס והכל סבבה אבל באמצע הוא מפסיק בכל פעם במקום שונה.. ורושם את הבעיה הזאתי: A general error has occurred. Delete the all print jobs in the EPSON Spool Manager and turn the printer off. Check for foreign objects that could be jammed inside the printer. Wait a few minutes, then turn it back on. If the problem persists, contact your dealer. מה יכול להיות הבעיה?ומה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש לפני יומיים. חיברתי את המדפסת והכל טוב ויפה. נכנסתי לאתר של HP כדי להוריד דרייברים והמערכת הפעלה שלי לא מצויינת שם. הורדתי בכל זאת את הדרייברים, כדי לנסות, וזה לא נתן לי להתקין. זה אומר שזה לא תומך במערכת ההפעלה הזאת. המדפסת לא מדפיסה. אני שולח מסמכים כדי לנסות, אבל היא לא מגיבה. האם הגיוני שיש בעיה בווינדוס 7? מה אפשר לעשות??? המדפסת היא HP All in on C4343. תודה ויום טוב...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אוזניות+מיקרופון ב45 ש"ח של ovann. שם הדגם: oV039MV הבעיה היא שהמיקרופון לא עובד... הכנסתי אותו לשקע הנכון (יש שני חיבורים- ירוק וורוד. הירוק לאוזניות והורוד למיקרופון). האוזניות עובדות מצויין, אבל המיקרופון לא עובד. יש משהו שאני מפספס?
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי מצלמה שקיבלתי במבצע והיא מחברה לא מוכרת ולאחרונה קניתי מחשב חדש והדרוורים מתאימים רק ל2000 ולא מצאתי את האתר של החברה המצלמה עבדה בסדר גמור היא מצלמה מצוינת :(
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי שלום לאחרונה המצלמה שברשותי התחילה "לזייף" ולצלם כאילו היא "מציירת" את התמונה, דוגמא : המצלמה ברשותי בערך כשנה וקצת, לפני כן היא עבדה מצויין ולא היו איתה כל בעיות שהן. המצלמה היא מסוג : PC Camera 6029 CIF אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ארגונומית 4000 של מיקרוסופט (חוטית) ולאחרונה יש לי בעיה אתו - קיצורי דרך לא עובדים! לדוגמא, אם אני לוחץ F5 (refresh) הוא לא עושה כלום, וגם בתוכנות אחרות קיצורים לא עובדים, שזה בשבילי בעייתי כי אני עובד עם תוכנות גרפיות. מישהו מכם גם אולי נתקל בזה...?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-