עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ilu_xa,

כמו בכותרת, מבקש המלצה מבעלי ניסיון לגבי עכבר טוב ואמין למטרות משחק, כאשר ההטלבתות העיקרית היא בין: MX158 של לוג'יטק - 169 ש"ח SideWinder X3 - 180 ש"ח SideWinder X9 - שאותו אני יכול לקנות במחיר של 230 ש"ח בערך. או כמובן משהו אחר, כאשר המטרה היא לחסוך כמה שיותר. תודה והמשך ערב מצויין!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. קניתי היום ואת העכבר וכשאני מחבר את הכבל USB ל-CHARGING DOCK קודם כל זה לא ממש נכנס וננעל אלא יש הרגשה שזה כזה רופף. עכשיו שכהעכבר מחובר בכבל הוא עובד והכל טוב אבל כשהכבל מחובר ל-CHARGING DOCK אני אמור ללחוץ על הכפתור גם בעכבר וגם ב-CHARGING DOCK וזה אמור לדלוק ולקלוט את העכבר עלמנת שיעבוד בלי כבל אבל כלום לא קורה. גם כשהכבל מחובר לעמדת הטענה והעכבר מוטען על לא דולקת שום נורה. בתמונה של התוכנה של העכבר (מעודכנת וגם הגרסת פרימוור שלו) יש מקום שבוא אני (נראה לי ככה) אמור לשים את ה-CHARGING DOCK על ON (ככה זה לפחות בתמונה במדריך של העכבר) אבל כפי שאתם רואים אני לא יכול לשים את הכפתור של שום אפשרות. יכול להיות שזה דפוק ?

3. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת פקס וסורק, וה- HP Officejet 4500 Desktop All in One CM753 תפסה לי את העין. אני מחפש מדפסת שהגובה שלה לא עולה על 18 ס"מ, הבנתי שזה קיים רק במדפסות בלי מזין מסמכים. מה נותן לי מזין מסמכים? האם זה רק בשביל לשלוח כמה עמודים של פקס, או כדי לסרוק כמה עמודים ברצף? האם זה ממש נחוץ? או שאפשר בלי זה? המדפסת תשמש אותי לשימוש ביתי בלבד. האם הHP הזאת אמינה/שווה את הכסף? (סביבות ה350-400 ש"ח)? כמו כן חשוב לי שהמדפסת תוכל להתחבר לראוטר בכבל רשת בכדי שאוכל לשתף את המדפסת בין המחשבים בבית, האם המדפסת הזאת תומכת באפשרות כזאת? בנוסף אם יש, אשמח להמלצות שונות שעומדות בדרישות שלי.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by kalimero1234,

Logitech ClearChat Comfort USB HeadSet with Microphone‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8646 Logitech ClearChat Pro USB HeadSet with Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7852 הכי חשוב לי הנוחות על האוזן.... תקציב עד 220 שח שימוש - סרטים

5. שלום לכולם! בימים אלו המדפסת המשולבת הישנה של משרדי הצנוע שובקת חיים ונראה שהגיע הזמן להחליפה (Xerox WorkCentre 390 למי שמעוניין לדעת).... אני כרגע מעוניין לרכוש מכשיר שיחליף את הדפסת הקיימת ויענה על הצרכים הבאים : - הדפסה בלייזר, אין צורך בצבע. - נוחות שימוש ועצמאיות - אפשרות להפעלת המכשיר ללא התערבות המחשב בצורה נוחה. אם ניתן לשלוח ולקבל פקסים דרך המחשב בממשק נוח ואמין זה יתרון. - הזנת נייר אוטומטית (אפשרות להשים חבילה של ניירות ולתת למכשיר לצלם בלי לדחוף כל אחד בנפרד). - ממשק החיבור הרצוי הוא USB ו/או WIFI. כמובן מאוד חשוב שהמכשיר יהיה כזה שיחזיק כמה שנים טובות במשרד בלי להתקלקל/להשבר ולעשות 4 פייפר ג'מים על כל הדפסה. תודה רבה לכל המשיבים אשמח לשמוע על נסיונכם עם מכש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כלומר בעל אופציה לחוטי/אלחוטי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by chap123,

מותקן על המחשב שמחובר למדפסת Win 7 X86 אבל הדרייבר של המדפסת מתאים לגרסאות יותר ישנות של מערכת ההפעלה. התוכנה שחשובה בדיסק של המדפסת היא תוכנת הסריקה שרק בעזרת הדיסק אפשר להפעיל את פעולת הסריקה. ניסיתי להוריד עדכון מהאתר של HP אבל הוא לא הצליח להתקין את הגרסה החדשה של הדרייבר. תודה לעוזרים.... :s05:

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי לכולם. אני מקווה שאני לא חורג המנהלים כאן חדש לי כל העסק הזה. מישהו יכול למצוא לי דריייבר לעכבר בלוטות' של מייקרוסופט 5000? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by alexrait1,

הייתי רוצה מדפסת לייזר משולבת (עדיף שחור ולבן), עם חיבור WIFI ויציאה ישירה לפקס (לא דרך המחשב). מה הייתם ממליצים לבית?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BMW850,

http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=416&OrderBy=saleprice בטווח ה-130-160 שקל. עדיף מישהו שיש לו את אחד המוצרים האלה ויודע שהוא טוב (יחסית כמובן). תודה רבה.

11. Started by אה אה אה,

כחלק מקניית מחשב ומסך חדשים אני מעוניינצ להחליף גם את כל הציוד ההקפי שכולל בחלקו מקלדת ועכבר. השאלה היא האם כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים או לא? שמעתי מכמה אנשים שלפעמים האלחוטיים עושים בעיות ו"נתקעים". חשוב לציין שאין לי צורך מוכח באלחוטיים פשוט הרבה יותר נוח וכיף שאין כ"כ הרבה חוטים לכאן או לכאן - זקוקה להמלצה!

12. Started by Eli100,

שבכללי יצא מקסימום 700 שקל לא יותר מיזה.. חשבתי על המקלדת G15 והעכבר RAZER IMPERATOR מה אתם אומרים? יש איזה מקלדת גיימרים טובה עם עברית עליה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי אני מעוניין לקנות בKSP מצלמה כזו ,ראיתי שיש 2 חברות טובות , השאלה איזה מהם באמת טוב למערכת WIN7 64 ביט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את ה Sentry LXE של NZXT אני לא מוצא אותו בשום אתר על פי האתר של NZXT המפיץ בישראל זה מור לוי ובאתר שלהם אין אפילו מוצר אחד של NZXT ( ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי לכולם, אני סטודנטית ורציתי המלצה לקניית עכבר אופטי קומפקטי למחשב נייד :] חיפשתי בכמה חנויות ולא כ"כ מצאתי משהו יפה וקומפקטי לטעמי. אני רוצה עכבר אופטי לא כ"כ גדול.. בצבע ורוד, בשביל מחשב נייד בגודל 15 אינץ', אני לא ממש יודעת מה טווח המחירים של עכברים כאלה (יש לי עכבר אופטי בנייח אבל לא יודעת כמה הוא עלה), אז שיהיה מחיר לא יקר מדי. המון תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המחשב, חדש יחסית עם ווינדוס 7 64bit המקלדות והעכבר ישנים יחסית אבל בשבוע-שבועיים הראשונים הכל עבד טוב... מקלדת אחת מופתית, אבל ישנה http://www.activewin.com/reviews/hardware/keyboards/ms/office_keyboard/index.shtml שכל הפיצ'רז בצד שמאל לא עובדים בה ובכל פעם שאני לוחץ על Alt המחשב נכנס למצב שינה/סטנד-ביי אני לא מוצא דרייברים ברשת למקלדת או לחילופין, מקלדת עם אופציות נוחות כ"כ בצד שמאל העכבר הבעייתי, שבא כסט עם מקלדת אלחוטית http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=28,contentid=754 באינטרנט אקספלורר 8 הוא גולל עמודים כרגיל באופרה הוא גולל רק למטה (גם כשאני גולל למעלה) בפיירפוקס ובכל החלונות של ווינדוס, הוא לא גולל בכלל אני יודע אני יודע, סט אלח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by adorham,

רציתי לדעת אם הגיים פאד Cordless Rumblepad II Logitech תומך בווינדוס 7 64 ביט. ומה כדאי לקנות את החוטי או האלחוטי?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Syrex,

שלום לכולם בהמלצת הפורום בזמנו , (שנה וחצי פלוס מינוס ) קניתי את הסט הנ"ל. אני מאוד מרוצה , נוח, נראה טוב , והכי חשוב חסכוני מאוד בסוללות. התחילו בעיות בקליטה , כבר זה לא קולט מרחוק ורק שאני מקריב זה עובד כראוי. החלפתי סוללות (למרות שהם עוד מלאות). האם יש דרך לפתור? האם מישהו נתקל בתופעה דומה? טנקס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב לכולם קודם כל התקציב שלי הוא עד 100 ש''ח מצאתי 2 מצלמות רשת שהכי נראו לי בתמורה למחיר האחת של מיקרוסופט והשנייה של לוג'יטק תמליצו על מה ללכת משניהם : המצלמה של מיקרוסופט Microsoft LifeCam VX-1000 קישור: http://www.microsoft.com/israel/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=007 המצלמה של לוג'יטק ‏Logitech Webcam C200 WebCam + Mic (Retail קישור: http://www.logitech.com/en-us/notebook-products/webcams/devices/5865

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. גולשים יקרים, אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום, הבינו וישמו אותם, על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה ולמען שיהיה לכולם נעים יותר לגלוש בפורום. חוקי הפורום המלאים שאלות נפוצות ומידע כללי - FAQ פורום ציוד הקפי רמקולים, מיקרופונים, אזניות ושאר הירקות שבתחום האודיו הנ"ל אינם שייכים לפורום ציוד היקפי. קיים פורום יעודי לנושא האודיו ודיונים אשר עוסקים בנושא מקומם בו. פורום אודיו בחירת עכבר גיימינג אם אתם מחפשים עכבר גיימינג ולא יודעים איזה עכבר מתאים לכם, המאמר הבא יכוון אתכם בכיוון הנכון: מדריך - ככה תבחרו את עכבר הגיימינג המושלם. אתם מוזמנים להתייעץ בפורום לאחר קריאת המדריך אם אתם מעוניינים בייעוץ אישי בבחירת עכבר הגי…

• 0 תגובות
    • 22.9k צפיות
  21. Started by yolh4f,

יש לי תעכבר MX518 קניתי תסט של Logitech Cordless Desktop Wave רציתי לדעת איזה עכבר נחשב לטוב יותר.. ?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  22. Started by b00h,

בס"ד שלום לכולם, ושבוע טוב. יש לי מדפסת לייזר, מדגם Brother HL-2030... קרה ונדלקה נורית המַכְוֵן ("tuner"), וככל הנראה עליי להחליפו. הבנתי שיש מס' אפשרויות, וכיוון שאין לי נסיון בנושא רציתי להתייעץ לגבי מה עדיף - 1. לקנות מכון חדש. 2. לקנות מכון "ממוחזר". 3. לקחת את המכון הנוכחי ולמלא אותו. לפי מה שהבנתי האפשרות השלישית היא הכי זולה, רק השאלה אם היא הכי כדאית? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הייתה לי עד עכשיו את ה-HP LaserJet M1522NF והיא שירתה אותי היטב אז הייתי רוצה משהו בסגנון... אשמח להצעות תודה..

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by galmsi,

שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר חדש לגיימינג ואני צריך את המלצתכם . ואני רוצה בו את הדברים הבאים: 1.אלחוטי (חובה!) 2. לייזר 3. עד 400 שקל אפשר גם לחרוג ל450 תודה מראש

25. Started by amiel18,

אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש השלטים הם שלטים דמוי שלטי SONY PLAYSTATION.

דיונים חדשים בפורומים