ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלדת mne 4000 (microsoft netural ergonomic 4000 ויש איתה בעיה מוזרה: פעם בכמה זמן (שבועיים, שלושה) היא פתאום לא מגיבה. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר והלדים של הקפס לוק וכל אלה גם לא משתנים כשאני לוחץ על קפס וכו'. אני פשוט מנתק את המקלדת מהחיבור usb ומחבר לאחד אחר, ואז היא עובדת שוב כאילו שום דבר לא קרה. אה, כשאני מנתק ומחבר שוב לאותו חיבור היא עדיין לא עובדת למישהו יש מושג מה הבעייה (זה לא שאין לי כוח פעם בשלושה שבועות לנתק אותה ולחבר שוב אבל סתם מעניין אותי מה הבעייה...) תודה לעוזרים! ד"א, זה אף פעם לא קורה כשאני בזמן עבודה, היא מפסיקה רק כשאני לא ליד המחשב...
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרוס יש לי ספק כח של חברת SevenTeam (הם מייצרים ספקים לשרתים גדולים) של 570W (כן!). הוא בנוי עם חמישה חוטי חיבורי Mulex (קוו הספק פנימי אחד) לדיסקים כוננים וכ"ו (על כול חוט יש שני חיבורים "גדולים" ואחד "קטן"). בנוסף חיבור P4 וחיבור 6 יציאות (לא כמו של ה- PCI-e החדש אלה של חיבור מיוחד בשרתים) וחיבור ללוח האם של 24 יציאות. המחשב הוא: * מעבד: AMD 3000 (754) עם מפזר חום Evo 33 עם שני מאווררים (אחד כניסה, השני יציאה) * לוח אם: GA-K8NSNXP * זכרון: 1GB (שני סימים מיצרנים שונים) * כרטיס מסך: nVidia 6600GT (AGP, 128MB) * דיסקים: דטה - 2 * SATA(80GB( ראשי - 1 * IDE(80GB) נוסף - 1 * IDE(200GB) * מאוורים: 2 * 80cm מהלוח + פנל מיוחד לעוד שלושה מ…
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה מוזרה בעכבר האופטי חוטי של מיקרוסופט כאשר אני לוחץ על הגלגל בכדי לסמן את אמצע הדף ולהתחיל לשחק עם התמונהשמאל ימין למעלה למטה זה עובד יופי כל עוד אני לא עוזב את הכפתור מה שבפועל אמור לקרות תקנו אותי אם אני טועה הוא ליחצה אחת לסימון ואז המשחק חןפשי לחיצה שנייה משחררת מה גם ברגע שאני מנסה לעזוב את הכפתור הדף קופץ בהמהירות בזק לסוף הדף מה שנראה לא הגיוני העכבר מחובר ב PS2 מה יכולה להיות הבעיה :s05: בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הוא מפסיק להגיב לכמה שניות ואחרי כמה פעמים שזה קורה הוא נכבה ואז צריך להוציא ולחבר כדי שיעבוד שוב העכבר הוא MX518 ומאתמול הוא התחיל לעשות את הבעייה הנ"ל החלפתי כניסת USB וגם לא עזר להתחיל לחשוב על עכבר חדש?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
פתאום בלי שום סיבה מיוחדת נרו התחיל להציג הודעת שגיאה בכל דיסק שאני צורב... כבר דיסק רביעי שזה קורה. ואין לי מה להוסיף כ"כ... אין שום סיבה שלדעתי גרמה לבעיה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קיבל צורב (משהו ענתיקה hp x 2), והוא אומר כשהוא מנסה לצורה בנרו הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Power calibration area is full למישהו יש מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hi i got an Hard-Disk problem. ok , here is the problem i got 6.4 western digital UDMA HD (a little old , yes) lately , i noticed that all the time when i am installing a game , i got the pop-up window thats tells me that there is not enough disk space.(and its give me the options where i can delete TMP files or from the recycle ). but in a matter of fact i got a lot of free space. when i got 4.0 gb avilable space and trying to install a 500mb game , the pc tells me that i dont have free disk space and all over again. just for you to know : the HD NEVER made any problems and working till now GREAT , and in the setup bios all ok and hd setting correctly . so , i decid…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי disk defragmenter לדיסק קשיח(אחרי כמה חודשים שלא עשיתי), ופתאום הוא התחיל להשמיע רעשים מוזרים כאלה כל הזמן. מישהו יודע למה זה? לא נראה לי שיש לו bad sectors כי בדקתי בערך לפני שבוע.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יכול ללחוץ על 2 כפתורים ביחד ... למשל נגיד שאני צריך לזוז קדימה שמאלה אז זה הולך ישר ולא פונה וכשאני ממשיך ללחוץ על 2 הכפתורים יש לי צפצופים מהמחשב ... למישהו יש שמץ של מושג מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק LX710 והוא מגיע עם העכבר LX7. הבעיה התחילה לא מזמן והיא שכאשר עושים תנועות איטיות (לדוגמא: רוצים למזער חלון מסויים אז אתה זז לאט עם העכבר...) הוא קופץ כזה ולא עושה תנועה חלקה... הבעיה החלה ניראה לי (אני ממש לא בטוח) שעדכני את הדרייבר שלו. אבל הבעיה גם קוראת שהSetPoint סגור... אז איך אני פותר את הבעיה? נ.ב... ניסיתי להחליף את החיבור לUSB וזה לא עזר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד של compaq, והוא עדכן את ה bios שלו. אחרי שהוא עדכן את הביוס המסך נהיה כמעט שחור בקושי רואים משהו, ועוד משהו: עדכון הביוס הפסיק באמצע למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזר במחשב... מאז שעשיתי ADSL (אני מחובר דרך רשת ביתית - ה ADSL מחובר למחשב עם WINDOWS 2000 ולאותו מחשב יש כרטיס רשת נוסף שמחבר אותו להאב) (למחשב זה הוגדר שיתוף אינטרנט ודרך זה אני גולש (אני וכל הבית מחובר לרשת ...יש לי 5 מחשבים בבית) בכל מקרה כל פעם שאני עושה DOWNLOAD המחשב מאט והעכבר בקושי זז!!!! זה לא קורה קבוע זה קורה פעם בכמה דקות!!! אם למישהו יש רעיון למה זה קורה.... אז שתפו אותי....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בחדר שלי מותקן מדפסת בדגם סמסונג scx-4729fw, מחוברת למחשב נייח כבל USB, נתב ראוטר אלחוטי נימצא בחדר שלי. ויש לי מחשב נייד HP אני מחובר אינטרנט אלחוטי. ועובד גלישה אינטרנט. אני רוצה להדפיס באלחוטי מהמחשב נייד למדפסת שלי. במחשב נייד HP אני מנסה להתקין תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי סמסונג. בשלב התקנה הוא מחפש באלחוטי ולא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי. אני הגדרתי במדפסת סמסונג WiFi ושם מישתמש וסיסמה . וזה מדפסת אלחוטי מחובר לנתב ראוטר אלחוטי. למה התוכנה דריייבר מדפסת בזמן חיפוש דרייבר אלחוטי לא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי שלי? אגב: נסיתי לקחת מחשב נייד לגשת לחדר שלי להיות קרוב קליטה לנתב ראוטר וליבדוק אם זה קולט בחיפוש דרייבר מדפסת אלחוטי וג…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול שעה בערך אחרי שסיימתי לשחק בקונטאר ואי גולש רגיל פתאום בלי שום דבר שקרה לפני העכבר הפסיק להגיב, עשיתי ריסט ולא עזר, אז הבנתי שהוא כן מגיב אבל זה רק כשלוחצים בנקודה ממש מסויימת שהיא בקצה השמאלי (זה הכפתור השמאלי) שלו ורק שם כשלוחצים זה מגיב, עכשיו כל הכפתורים האחרים שלו עובדים כרגיל, מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום ברשותי המדפסת HP photosmart C6183 All-in-one ויש לי בעיה מעצבנת במיוחד. המדפסת מתהדרת בכך שיש לה שישה ראשי דיו הניתנים החלפה בניפרד. המדפסת מצוינת בכל האפשרויות שהיא מציגה, חיבור מצלמה, פקס, צילום, מהירות הדפסה, בכל אלה היא מצוינת ויותר, אך יש לי בעיה אחת: כאשר אחת ממחסניות הדיו הצבעוניות מתחילה להתרוקן המדפסת מתריעה על כך. הבעיה מתחילה כאשר אתה רוצה להדפיס, לדוגמא המחסנית הכחולה כמעט וריקה אך כל מה שאתה רוצה הוא להדפיס טקסט שחור על גבי לבן עם כותרת אדומה. לא! המדפסת אינה מאפשרת לך לבצע את ההדפסה מכיון שאחת ממחסניות הדיו ריקה. טוב, אתה מוותר ואומר לעצמך "נו טוב, נדפיס בשחור לבן". לא! המדפסת לא מאפשרת ם את זה, כאשר אתה לוחץ בחלון שנפתח לך במחשב (מכיוון שהמחסנית ריקה) …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
קניתי לפני שנה וחצי בערך את העכבר, ומהיום הראשון הייתה לי בעיה כשהייתי חוזר ממצב של SLEEP למחשב העכבר היה כבוי, ורק אם הייתי מנתק ומכניס חזרה את העכבר זה היה מסתדר. בהתחלה הייתי בתוך שזה בגלל הלוח אם המיושן שהיה לי אבל שבוע שעבר קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ועדיין יש לי את הבעיה הזאת... למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? זה בלתי נסבל כל פעם להכניס את היד מאחרי המחשב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD XP 1700 אבל יש בעיה...!! הטמפרטורה של המחשב היא 60 מעלות!!!! והמחשב נתקע כל הזמן!!!! למישהו יש רעיון<<?????
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף אין בעיה חמורה שצריך לפרמט אבל הנה בעיה שמורידה את כל ההנאה החץ במקלדת כלפי מעלה נתקע לפעמים וזה גורם לי להפסיד בהרבה משחקים זו מקלדת חדשה ולא נשפך לי כלום וזה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה!!!!! קניתי את המקלדת לפני 3 שבועות :AR15:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העכבר מדהים.. אבל יש לי בעיה.. לפעמים שאני גולל כלפי מטה דף.. הוא קופץ לי למעלה ... ואז אני צריך לגלול שוב מחדש.. ואני לא לוחץ על כלום זה כמו באג זה פשוט קורה.. מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהמקרופון שלי מאיזה שהיא סיבה פתוח כל הזמן,זאת אומרת שאני נוגע בו הוא מדבר אני שומע את זה באוזניות שלי,ואין לי שום תוכנה כמו ואנטרילו פועלת.ניסיתי להחליף מקרופון אבל זה לא עובד.וכאשר שאני כן משתמש בונטרילו זה נורא מפריע למי שאיתי. למישהו יש מושג איך אני יוכל לפתור את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה לפני מספר ימים התקנתי את המשחק red alert 2 (עותק חוקי, נקנה ב-officedepot ) במחשב שלי p3 800 . ההתקנה עברה בצורה חלקה לגמרי.כשאני מנסה לשחק מופיעה דרישה להכניס את דיסק המשחק לDVD (תוצרת hitachi) למרות שהדיסק כבר נמצא שם. מה עשיתי.. כמובן הוצאתי והכנסתי את הדיסק אבל זה לא עזר.הכנסתי לכונן את דיסק המשחק השני(הצד השני במערכה) אבל גם לא עזר.כצעד של ייאוש הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש את המשחק אבל עדיין הבעיה לא נפתרה. מידע נוסף כל המשחקים האחרים שלי כולל חדשים,רצו ועדיין רצים חלק לחלוטין באמצעות הכונן. מה עושים ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום אחד הדלקתי את המחשב ופתאום התחילו להופיע לי על כל המסך מלא אותיות משונות והרבה אפסים ולפעמים הכל עוסד חלק ואחר כך ב-WINDOWS המחשב ניתקע ושעושים RESTART כל האותיות וכל הבלאגן חוזר מה עושים לעזעזל אני עצבני :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות הייתה לי בעיה עם המקלדת, בעיה שמתאם PS/2 ל USB פתר. עכשיו בכל פעם שאני לוחץ על שני כפתורים ביחד, ומשחרר אחד המקלדת פשוט דורשת שאלחץ שוב דוגמא: במשחקים אני לוחץ על W כדי להתקדם, נניח שאני לוחץ גם על D כדי לזוז הצידה, ברגע שאני משחרר את D וW עדיין לחוץ, אני מפסיק לזוז. או אם אני לוחץ על W ואז על רווח כדי לקפוץ, ברגע שאני משחרר את כפתור הרווח אני לא יכול לזוז. ניסיתי לחבר מקלדת נוספת שיש לי [PS/2] למתאם, הבעיה הייתה גם שם. איך אני פותר את העסק הזה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי היום את העכבר הזה : Logitech Optical Gaming Mouse G400 אך הלחצנים בעכבר של הגברת הוליום והורדת הווליום לא עובדים, לא כשאני שומע מוזיקה ולא במשחקים... האם זה בעיה בעכבר או שצריך להגדיר משהו..? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-