ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כשכתוב במאפינים של מצלמה "רזולוציה של 4.0 מיליון פיקסל (אינטרפולצית חומרה) " מה הכוונה אינטרפולצית חומרה תודה
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
עבור AMD Ahlon xp 3000 64 Bit כרטיס מסך פשוט R9550 http://img383.imageshack.us/img383/9233/f0xo.jpg אני מקווה שזה עוזר או משהו.
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בשביל מערכת כזו.: AMD Sempron 64 Bit 3000+ Socket 939 Tray Arctic Cooling Freezer 64 Pro DFI Infinity nForce4 G.Skill ZX 2x512MB PC3200 DDR400 2-3-3-6 1T TCCD Sapphire Radeon X800 GTO2 256MB GDDR3 PCIe Samsung 200GB 7200rpm 8mb Buffer SATA II Floppy Black 1.44MB 3,5` NEC ND-3550A Black Bulk DVD±R/RW או שעדיף סנטוריון 5 עם FSP350W? תודה, ירון
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה יעלו לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למרחק של 3-4 מטר הכי זולים? כל הנוחות והדיוק לא חשובים לי...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכל הביקורות "בוכים"כולם על זה שהעכבר האלחוטי זולל סוללות רציתי לדעת כמה נורא הדבר (צריך להחליף פעם בשבוע או פעם בחודש) אם תוכלו לצין את הדגם זה יהיה מצוין גם טראק בול נכנס בענין תודה
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות אל פסק של אדוויס E-COM 750 שלמיטב הבנתי יהיה מספק ביותר עבור AMD 2400 ATHLON + מסך 15" CRT (בקרוב LCD 17") , רציתי לשאול- אם החיבור הזה, RS 232, שאמור לדאוג לכיבוי האוטומטי-נכון??? , זה חיבור והולך ונעלם? כלומר האם בעוד שנתיים למשל- אם אני אקנה מחשב חדש- האם גם אז כנראה שיהיה לי חיבור תואם שכזה למחשב? או שבעוד שנתיים שלוש- סביר להניח שיהיו רק כניסות אחרות ללוח(למשל USB)? ת'כלס!! - האם האל פסק הזה יוכל לשרת אותי ב-נניח- 5 שנים הבאות? האם אתם ממליצים מאוד על דגם אחר בסכום זה? אדוויס רשמו באתר : " לצורך חישוב, מחברים את סך כל הצרכנים: דוגמא: מחשב פנטיום 4 , 150 וואט מסך 17", 75 וואט סורק : 20 10 וואט מדפסות : בכל דגם זה משתנה, ככלל מומלץ שלא לחב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום, כשהביקוש לפאלם רק עולה- אפשר למצוא פאלם צבעוני, עם כרטיסי זכרון (ואני מדבר על הM130) בכ-1300 שקלים בחנות מקוונת ואפילו פחות במכרזים. לפחות מפונקים, יש פאלם גרייסקייל (שחור לבן אם תרצו, למרות שאין באמת לבן) חדש בכ600 שקל (M105, אני חושב). צעדי ההוזלה האלה יגררו לדעתי גל חדש של תלמידי בי"ס שישתמשו בפאלם במקום במחברות- הרי טקסט אפשר לכתוב בעזרת מקלדת שמתחברת (ואולי מקלדת אינפרא, בעתיד) ושרטוטים אפשר בעזרת העט והפאלם עצמו. שמעתי שהמגמה כבר מתפתחת אצל הרבה סטודנטים.. אשמח לשמוע תגובות מבעלי פאלמים, על השימושים השונים של הגאדג'ט הזה.. (לדובר יש גישה לpalm M130 של אבא, שהוא משתמש בו למדידות שונות ע"י חומרה שמתחברת אליו, ולמשחקים)
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת טובים לצורך גיימינג, התקציב שלי הוא בערך 150 לעכבר ו200 למקלדת, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב כל עוד זה לא יותר מדי אם נראה לכם להשקיע בדבר אחד יותר אז בבקשה אני אשמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו אני מחפש ג'ויסטיק למחשב שכולל הגה,ידית הילוכים(רצוי ידנית) ושימו לב 3 דוושות כן אמרתי 3.. כי אולי מי שמכיר את המשחק LIVE FOR SPEED יש שמה משחקיות עם קלאט'ץ לכן אני רוצה עוד דוושה. אולי ייש לכן הצעות??
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר חוטי ליד גדולה (וימנית) שהלחיצה על הגלגלת לא תהיה קשה (משתמש בכפתור האמצעי המון) במחיר של עד 100 ש"ח. יש לכם רעיונות על דגמים כאלו שמכילים לפחות 5 לחצנים? אין לי בעיה שזה יהיה גנרי אבל שיענה על הדרישות.. תודה מראש, Zinger777.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לשדר מוזיקה מאחד המחשבים בכל רחבי הבית. הפתרון שחשבתי עליו הוא לחבר משדר FM ליציאת הסאונד של המחשב, לכייל אותו לתחנה "נקיה" ובעזרת מקלטי רדיו לקלוט את התדר ברחבי הבית. השאלות הן: 1. האם יש למישהו פתרון יעיל יותר / זול יותר / הגיוני יותר? 2. אם לא, האם מישהו יכול להמליץ על משדר מספיק טוב שאני אוכל לשמוע איתו באיכות טובה ברחבי הבית? אני די בטוח שהמכשירים שמוכרים ב3-4 דולר בebay, שעובדים על סוללות ומתוכננים לרכב לא יעשו עבודה טובה... מצאתי מספר מכשירים שמשדרים ברמות שונות של וואטים, השאלה היא כמה אני צריך במקרה זה (ואני מניח שממש לא הרבה). תודה, לירן.
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קודם כל למי שיש את המארז או מכיר אותו (המארז בצבע כחול מוזהב) או בעל ניסיון איתו אשמח לקבל תגובות/מחמאות/הערות הכול... אך השאלה שלי היא מה המידות המדויקות של המארז, עם הרגליים וגם בלי, אני מבין שאפשר לנתק את הרגליות (אני צודק?). בקשה עם למישהוא יש מידע כזה או אחר אז בשמחה! תודה, מראש! נ.ב. לינק למארז - http://www.pch.co.il/docs/pd1397175414.htm (ואגב אני יודע שכתוב שם המידות אבל אני לא יודע עם הם עם הרגליים או לא)
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בלוטות למחשב שלי כדי לחבר את ה אנג'ייג' מה אני צריך לדעת שאני קונה בלוטות? שאני לא יקבל איזה משהו שלא יהיה לי טוב כי ראיתי שיש הרבה סוגים עם אנטנטה בלי אנטנה mini לא מיני וראיתי שהרוב זה 2.4 GHZ זה מה שצריך להיות? צריך להיות משהו מיוחד שאני צריך לבדוק שיש?
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה.... אני ממש חדש כאן - יש לי ידע לא רב במחשבים - אני ינסה לעזור כמה שאני אוכל!! ועם אני כבר כאן יש יל שתי בקשות קטנות!! המחשב שלי הוא ממש ענתיקה אז מה עושים בנידון?? ( קונים חדש- אין טעם לשדרג )!! אני מבקש עם תוכלו להציע לי כאן 2 מחשבים : האחד הכי טוב לדעתכם! שיביא את הביצועים הכי טובים- המחיר כאן לא חשוב כלל!! וכמובן שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ!! : השני מחשב הכי ט7וב שאפשר למצוא במחיר של עד 4000 שקל!! תודה!
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקלקלה המדפסת המשולבת בביתי ואני בחיפושים אחר מדפסת חדשה. (יש לי כבר מדפסת לייזר שחור לבן להדפסות הגדולות כסטודנט). הדרישות שלי הם - מכשיר משולב - בעיקר סורק ומדפסת, פקס לא קריטי בכלל. עלות דיו נוחה (לא צריך הכי זול שיש אבל גם לא משהו שאני אתחרט עליו כלכלית) השאיפה היא לעשות שימוש בדיו מקורי בלבד. (זה דיון אחר כבר). ושהדיו יהיה נגיש בחנויות. (לא מכיר חנויות כמו אופיס דיפו וכו' שמוכרות דיו של קנון למשל).. עדיפות למדפסת שהדפים בה מוגנים מאבק (במגירה סגורה) כמו שיש במדפסות הלייזר לרב. אין חשיבות לתקשורת אלחוטית (אין מניעה אבל גם אין דרישה גורפת, מבחינתי זה סתם בונוס). אין צורך בהדפסה דו צדדית. דגש הכי חשוב - איכות בנייה טובה. לא משהו מטורף, אבל נכו…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הבעיה מה יותר טוב מבחינת איכות, נוח להפעלה, ביצועים וכולי.... ??? יש שתי מקלדות ששמתי עין עליהם : 1. Logitech Cordless Desktop® Optical 2. Microsoft® Wireless Optical Desktop pro שתי חברות מצוינות אבל הבעיה מה עדיף? חסרונות יתרונות וכולי..,הכסף לא מפריע לי אני מוכן לבזבז 600 שקל, :saint:יש לי בקשה לאתר עם תוכלו לרשום מאמר על המקלדת של logitech שאפשר לדעת עליה יותר. :saint: עם מישהו יכול לעזור לי ,בבקשה תגובות. :AR15:
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, אז זה נושא שאני לא מבין בו בכלל. בעיקרון אני רוצה אוזניות אלחוטיות בעיקר למחשב אבל לא יהיה שום דבר רע אם יעבדו גם בטלפון כמובן ואני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד. אני רוצה משהו עם איכות סבירה, אני רחוק מלהיות אודיופיל. השאלה היא אם אני יכול לקנות אפילו אוזניות זולות ממש כמו: (או שיש טעם בלבזבז מלא כסף על אוזניות מחברה מוכרת) http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Headset-Sport-In-Ear-Headphone-V4-0-EDR-Wireless-Stereo-Earphone-/191584640432?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c9b559db0 http://www.ebay.com/itm/Hot-Running-Wireless-Bluetooth-Stereo-Headset-Headphone-Earphone-For-Smartphone-/171795856804?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item27ffd4bda4 http://www.ebay.…
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני בונה HTPC לטלוויזיה בסלון. חשבתי על סט אלחוטי של עכבר + מקלדת לשליטה במערכת. בנוסף הציעו לי בפורום אלטרנטיבה של שלט למדיה סנטר, למשל שלט זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=4 בנוגע לסט האלחוטי חשבתי על זה: Logitech דגם MK250: http://www.logitech.com/en-in/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/5844 למישהוא יש נסיון עם השלט הנ"ל? הוא מדמה בדרך כל שהיא עכבר? ובגדול מה עדיף ל- HTPC? הערה: המערכת תהיה במרחק של 5 מטר מהשלט או הסט. התקציב שלי הוא עד 130 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לשאול,האם הספק שמגיע איתו יהיה מספיק טוב למערכת בערך כמו שלי(ראה חתימה), והאם הוא מרעיש? שווה להחליפו או שניתן להשאר איתו?
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ובכן, יום שישי הספק שלי החליט להישרף פתאום באמצע החיים!! עכשיו, הספק הוא 350W של חברה שנקראת מידי קום והוא אצלי כשנה. זהו מפרט המחשב: CHIEFTEC Dragon DA-01BD Case + 5 80m"m Fans AMD Athlon T-Bird 1.44 MHz Thermaltake SMART & SILENT VOLCANO 9 Cooler Asus A7V133 MotherBoard 512MB SDRAM 133MHz IBM Memory + 256 SDRAM 133MHz Micron Memory IBM 120GXP Vancouver 60GB 7200RPM WD Caviar 20GB 7200RPM WD Caviar 7200 hard drive WD1200JB 8MB Special Edition Drive Asus V8200 Deluxe NVIDIA GeForce3 64MB DDR Creative Sound Blaster Live Value 3-COM 10/100 Network Card Alcatel ADSL Modem With 1.5 ADSL Bezeq Conection Asus X50 CD-Rom Drive PlexWriter 40/12/40A CD-RW CD-W…
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני עכשיו עם ה RAZER LYCOSA הרגילה לא MIRROR, וכמה שנהניתי עם ה MIRROR במשחק אחד לא היה שווה הנאה של שום משחק, התשובה נמצאית בשימוש של המקלדת עם שימוש המקשים CAPS LOCK עם הכפתורים הרגילים למעלה שמאלה ימינה למטה, וגם ALT וכנראה CTRL אם לא שכחתי. כשאתם לוחצים על CAPS LOCK ולוחצים על החץ למעלה ומנסים לפנות שמאלה, אין תגובה מהמקלדת, כשמנסים ללחוץ ALT והחץ למעלה וימינה או שמאלה גם אין תגובה, זה ממש חסר טקטי מצידם למקלדת גיימרים ועוד עם שילוב של סכום כזה זעום על מקלדת שחסר לה את השילוב הכי טקטי ופשוט שצריך להיות. אני בסה"כ אומר המוצרים של RAZER הם פשוט זבל מזובל. היה לי ZBOARD לפני כמה שנים טובות בגירסה ה PS/2 והיה בעייה שהיא נתקעה במשחק ששיחקתי בזמנו ב CS SOURCE, כאמור התקשרתי…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני קונה שלט של XBOX אבל למחשב שיהיה אלחוטי כזה משהו טוב של מייקרוסופט עכשיו השאלה שלי בגלל שאין לי XBOX או סוני ואני משחק עם שלט במחשב אמורה להיות בעיה כלשהי לשלט במשחק FIFA 13/12? כי הרי אני משחק במחשב עם של XBOX לא תיהיה לי בעיה של בעיטות חופשיות, סידור כפתורים, ריצה? זה שלט מקורי הרי אני קונה אותו ב-200 שקל והוא אלחוטי או חוטי מה שווה יותר? הסידור כפתורים בשלט אני צריך לסדר או אם אני מחבר את השלט המשחק קורא אותו כבר? ואם התלהבתי מפיפא 12 מאוד וחרשתי לו על החיים אז את פיפא 13 אני גם אוהב? אפילו יותר?<
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל הדרייברים של הSATA2 אותו דבר?? או שכל חברה וגודל שזה שונה?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הי, אני עומד לקבל מחשב AMD מבוסס KT266A עוד כמה ימים והנה צץ ב-THG המלך החדש של השכונה KT333. הבנתי שעוד אין לוחות שלו כאן, או שטועה? אולי פשוט אבקש מאחי שגר בארה"ב להביא לי אותו בעוד חודשיים ואבטל את העסקה הנוכחית? אנא עוצו עצה.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לעכבר חוטי שיתאים לעבודה גם ביד ימין וגם שמאל. לא יודע אם הוא חייב להיות סימטרי לחלוטין,העיקר שיתאים לשתי הידיים. יש חיה כזו? אני לא משחק במשחקים ,הוא צריך להתאים לשימוש כללי. מידי פעם אני עורך תמונות בפוטושופ אז עדיין רצוי שיהיה מדוייק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-