עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Swimmer,

חשבתי על HEC 580W, יספיק?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by PSdesign,

אוקי אז ככה, לפני יום החלטתי סופית לקנות את הRX800GTO 256MB DDR3 (ב875 ש"ח). אחרי שבדקתי שהכול מתאים (חיבורים, מפרט וכו') נשארה רק בעיה אחת. ספק S: הבעיה הייתה כאשר לא יכולתי לזהות איזה ספק יש לי, פתחתי את המארז והסתכלתי על המדבקה שמודבקת עליו וכתוב עליה את שם החברה ודגם, אך בטבלה שאמורים לסמן את כמות הוואט הטכאני ה"גאון" שכח לסמן. אז כמו שאתם מבינים אני לא יודע איזה ספק במדויק יש לי וככה אני לא יכול לדעת האם המחשב שלי יצליח לעבוד עם הכרטיס הנ"ל. מה שרציתי לשאול זה אם מהפרטים הבאים אתם יכולים למצוא איפה שהוא איזה ספק יש לי במדויק (בקיצור כמות הוואט) SUNSHINE model: ATX-7P4-3זה מה שכן כתוב עליו. תודה מראש, רועי.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by rronon,

החנות שממנה רכשתי את המחשב שלי מספקת לי ספק של אנטקW 480 איני יודע איזה דגם לבחור מהרשימה המצורפת ומה ההבדל בינהם האם צריך ספק גדול יותר לפי המפרט המצורף כמובן שזה בתוספת תשלום. אין לי אפשרות לבחור בחברה אחרת אלא רק ANTEC. ANTEC PSU 480W NEOPOWER A.PFC, PCI-E, 24-pin, SATA, Antec TruePower II 480Watt Antec NEOPOWER 480W +120mm(silent)+SATA+24pin+pc ANTEC PSU 480W TRUE BLUE PSU480B PSU480B ANTEC Power Supplies TP-II 480 Blue 480 Watt ATX12V v2.0 PSU להלן מיפרט המחשב שרכשתי. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G COOLER : זלמן 9500 כרטיס Geforce PX7900…

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by -Blaze-,

זה הקריטריונים שלי למארז: 1) שיהיה בו חלון (ואני לא מתכוון לעשות אחד בעצמי) 2) שיהיה לו פאנל קדמי שמסתיר את הכונני DVD, כי כרגע יש לי צורב DVD שחור וכונן קומבו לבן, וזה מכוער רצח (שני הכוננים נשארים למחשב החדש) 3) שיהיה מקורר טוב 4) שיעלה 400 שקל, אפשר חריגות. יש חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  5. http://www.xtremesystems.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=32 הכל שם, ביקורת לא רעה מבית XS. תהנו

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by Adielion,

ראיתי מארז יפה ומתאים לי עם ספק איכותי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4195 רציתי שתיתנו לי חוות דעת רצינית בנושא ואת התאימות שלו ללוחות קונרו ,כי לפי מה שהבנתי הוא מחזיק את הלוח הפוף. עוד דבר אם יש בידכם מידע על משהו טוב יותר או על מארז אחר יפה בפשטותו מותאם לצרכים שלי ולא מרעיש אשמח לתגובות. תודה

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by flezet,

ברצוני לקנות תיק (גב בלבד - לא כתף) חדש למחשב נייד (מסך 14) התקציב כ200 ש"ח. מי יכול להמליץ על יצרן דגם עדיפים.... הדגש על : הגנה על הנייד, עמידות לאורך זמן, נוחות ועיצוב...

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by Jeka90,

שלום לכולם! אני מזמין מחר את מחשב שלי (מפרט בצד) ויש לי הזדמנות להחליף את הספק כוח לספק הזה: Cooler Master eXtreme Power 430wRS-430-PMAR קישור לאתר יצרן: http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-430-PMAR/P&other_title=0 קישור לחנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1758 שווה לי לקחת אותו במקום הספק כוח שבמפרט? (אותו מחיר). אם לא איזה ספק לקחת? רק בחנות הנ"ל. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by shovel_xxx,

אני רלא יודע איזה עכבר ליקות ואני צריך אותו לרוב במשחקים 200 +-

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות מחשב מKSP אבל אני לא יודע איזה מארז כדי לי לקנות אז אני צריך עזרה בבחירת המארז הכי טוב מKSP הוא צריך להתאים ולספק מספיק קירור למפרט הזה : מעבדים : ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדים : ?AMD ASUS M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E זכרונות : DDR II 667 512MB Twinmos + DDR II 533 512 MB Starex דיסקים קשיחים :Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E * הוא צריך לספק קירור טוב למחשב + אם יש לו ספק כוח (עדיף מארז עם ספק כוח כי אני לא ממש רוצה להזמין ספק בנפרד ואז ואולי לעבד אחריות) אז שגם הוא יספק מספיק כוח למחשב *ובבקשה גם תגידו לי מה הוא הספק כוח הכי מומלץ מKSP ממה שהם מצי…

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by MODI,

התיכנון היה שאני יחכה כמה חודשיים עד שיצאו כ. מסך תומכי DX10 אבל אין לי כוח לחכות אז חשבתי לקנות את המפרט שיש לי בצד (עם הSOON כן?) חוץ מהכ. מסך וכ. מסך אני יקח את של אחותי יש לה Geforce 6200 128MB אם אני לא טועה... עכשיו אני קונה את הליברטי 500, אתם אומרים זה יחזיק כ. מסך תומך DX10?

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by Shlomi XD,

איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור וכו'?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  13. שלום לכולם, מה קורה לספק כוח שאינו ג'נרי שמועמס יתר על המידה, ונדרש להספק גבוה מזה שאליו הוא מיועד? נשרף פיוז טרמי בפנים (כמו במכוניות)? קופץ איזשהו פיוז אלקטרומגנטי (כמו בלוחות חשמל)? סתם נשרף איזשהו מוליך והולך הספק? במקרה של עומס יתר עלול להיווצר נזק לרכיבים אחרים חוץ מאשר לספק? תודה

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

היי החלטתי בסופו של דבר להזמין את המארז GIGABYTE 3D Aurora http://shop.keynetik.co.il/he/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/GIGABYTE_3D_Aurora איזה ספק טוב בשבילו עד 200ש"ח?

15. Started by PsyDream,

שמעו אני מתכנן לקנות מחשב ורציתי לדעת עם המארז הזה שבא עם הספק: raidmax scorpio 868 deluxe silver midi tower 400W case יחזיק טוב עם מעבד קונרו וכרטיסי מסך ג'יפורס 7600 gt (או אולי קצת יותר)????

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by pergola,

מישהו יודע מתי המארז Aurora 570 אמור להגיע לארץ?? וכמה הוא אמור להעלות..?? ( לא משמועות אם יש לו הוכחה או משהו והוא בטוח או שאל בחנות מסויימת.. )

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  17. שלום רב ותודה על העזרה שלכם קודם כל. תמיד יש פה אנשים שעוזרים. עכשיו בקשר למחשב, ביררתי היום והציעו לי על כרטיס מסך מ- KSP שהדגם שלו הוא X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E במחיר של 1450 שקל.(של Powercolor) עכשיו השאלה שלי אם הוא שווה את המחיר ואם במחיר של 1500 שקל ניתן לקנות משהו אחר יותר חזק, עם VIVO. בקשר לזכרונות הוא הביא לי של Kingstone 1GB X 2 כלומר 2 גיגה ב-1020 שקל שכל אחד זה 510 שקל, 667 MHz DDR2. אני יודע שהם טובים אבל פשוט לשמוע עוד חוות דעת עליהם. עכשיו בקשר ללוח אם הוא הביא לי את הדגם הזה, 8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E, המעבד שלי הוא Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE אממ כעקרון זהו זה. שוב, תודה מראש על הכל.

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by Yap,

אם יש לי שני סוגי זיכרונות בנפחים שונים אשר עובדים על תדרים שונים, מהו התדר שעליו יעבוד המחשב..?

19. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לקנות את הכרטיס X1800XT+accelero מנועה מחשבים. ברשותי ספק ג'נרי 480W עם 2 מסילות 12V, האחת מספקת 18A והשניה מספקת 15A. הספק נותן מתחים מדוייקים מאד בכל המסילות. אתם חושבים שהוא יצליח להחזיק את הכרטיס? האם כדאי לי ללכת על בטוח עם ה- 7900GT או לקחת סיכון עם ה- X1800XT. אין לי אפשרות לקנות גם ספק חדש בנוסף לכרטיס...

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  20. P D 915 2.8GHZ 2X1MB ASROCK 775Dual-880Pro radeon 9250 128MB 2X1024MB HD 60 GB CDRW DVD R המחשב הזה יחזיק עם ספק ג'נרי 350W , או שאני צריך חדש ? (עם מעט משדרג ל7600GS ) אם צריך חדש, אז תמליצו לי עם אחד טוב, בסביבות 200 ש"ח שאלה שניה ,אותו מפרט רק עם מעבד קונרו ולוח אם גירסת VSTA (אסרוק תומך קונרו) יחזיקו עם הספק הזה?

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  21. E6300 ו- 1800XT\1900XT איזה ספק אני צריך לקחת בהתחשב לשזה שאני מעוניין באיזה אוברקלוק מתון

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by compman112,

במחיר סביר, 100-300 בעדיפות לכמה שיותר נמוך אבל שהמקלדת תהיה טובה למשחקים וטובה בכלל שתחזיק מעמד ותהיה נוחה לעבודה של שעות רבות. תודה

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  23. היי, אני מחפש כבל FireWire באורך 3 מטר לחיבור מצלמת מיני DV למחשב אשר תשמש כמצלמת אינטרנט. מהחיפושים שלי לא מצאתי דבר, הכי ארוך שמצאתי היה 1.8 מטר, אז אולי מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  24. אני עורך וידאו, עובד שעות רבות מאוד מול המחשב, משמע - חשוב לי נוחות . עכשיו יש לי משרד חדש,מעוצב עם ריהוט כהה. אני רוצה סט מקלדת ועכבר אלחוטי, לא מחייב בסט אחד. חשוב לי : 1. שיהיה נוחות לידיים. 2. צבע שחור (אפשרות שילוב כסף) 3. אורך חיים ,שלא תגמר הבטרייה שאמצע עבודה שוטפת של עריכה, אפשרות ל"נטען", ונכבה לבד כשהמחשב נכבה. 4. חשוב ביותר: אני עובד דרך KVM דיגיטלי שיש לו חיבור נפרד לעכבר וחיבור נפרד למקלדת. אם אני אקנה סט יחד של מקלדת ועכבר, אני מניח שיהיה להם חיבור USB אחד, ויש מצב שתיהיה בעיה עם החיבור ל KVM (אני לא בקיא בנושא הזה ואין לי נסיון בזה). אני נוטה לכיוון של לוגיטק. חשבתי על עכבר MX1000. חשבתי גם על Logitech cordless desktop S510 , האם העכבר הזה טוב? יש גם את ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. תגידו לי מה ההבדל בין אופטי לליזר, אומרים שלליזר יש יותר יתרונות, אם אתם יודעים תפרטו את מה ההבדל....

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים