עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eran256,

שלום, קניתי עכבר SENSI של STEELSERIES ואני לא מצליח להפעיל אותו כמו שצריך. אני מתקין את הדריברים ואז הוא כל הזמן מהבהב בצבע כחול, בדרייבר עצמו הוא רושם please connect a steelseries engine compatible device to start ניסיתי להתקין מחדש ולמחוק את כל הקביצים וזה עדיין לא עובד, אני כבר מיואש מזה... עוד מישהו נתקל בבעיה/מישהו יודע את הפיתרון תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

קניתי עכבר חדש של מקירוסופט מודל 1004. זה העכבר: http://store1.yimg.com/I/pinecom_1843_6797581 והוא עושה לי בעיות בגלילה, הכוונה, שפתאום באמצע גלשיה באינטרנט או בכל דבר אחר, הגלגלת מפסיקה לעבוד, ולאומת זאת בעכבר הישן הגלילה כן עובדת! מישהו יש מושג על הבעיה הזו? דרך אגב, כשאני מדליק את המחשב מחדש או מוציא ומחבר את העכבר מהמחשב, הגלילה חוזרת לעבוד. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TippEx,

שלום, העכבר שלי בן פחות משבוע ויש לי איתו כבר בעיה חדשה קניתי לעכבר שלי פאד תואם, roccat sense glacier עכשיו לפעמים גם בלי שאני נוגע בו אז העכבר על המחשב זז.. כאילו שאני מזיז אותו לפעמים זה רעידות קלות. ולפעמים הוא זז לצדדים כאילו אני דוחף את העכבר פיזית. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by Hu Ha,

קניתי עכבר לוגיטק g703 והתוכנה שלו לא עובדת יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  5. שלום, ברשותי עכבר של מיקרוסופט שהזמן הפסקתי להשתמש בו בגלל בעיה שבה נתקלתי במספר מקומות באינטרנט אך לא מצאתי פתרון ולכן "פרשתי" לעכבר זול של SILVER LINE ( ) העכבר הוא מודל סטנדרטי של USB, אני בטוח שכולכם מכירים אותו - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1526 הבעיה היא שהעכבר עובד מצויין בסביבות ה20-30 ובמקרה הטוב 50ד'ק, ולאחר מכן מתנתק (הלייזר נכבה, העכבר לגמרי לא מקבל שום מתח ככל הנראה) ואין דרך אחרת אלא להוציאו מחריץ הUSB ולהחזירו מחדש כדי שיחזור לפעול לפרק זמן נוסף שכזה. למישהו ידוע על הבעיה? האם קיים פתרון? אשמח נורא אם אשמע על פתרון שיאפשר לי להשתמש בעכבר הזה! ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by huber,

שלום חברים. יש ברשותי עכבר מסוג MX1100. לאחרונה המקש השמאלי של העכבר התחיל להגיב בצורה מוזרה, כמעט כל לחיצה נקלטת כלחיצה כפולה, מה שהופך את חווית השימוש בעכבר לנוראי. לצערי תקופת האחריות הסתיימה לפני זמן מה - השאלה האם יש דרך לפתור את הבעיה? לא מצאתי דרך לפרק את העכבר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Or94,

לפני שבועיים קיבלתי מלוג'יטק סט מקלדת ועכבר אלחוטיים מדגם MX5500 בגלל שהעכבר שהיה לי בסט הקודם הכפתור הימני שלו לא עבד. התקנתי את הגירסא האחרונה של התוכנה של לוג'יטק (SetPoint) והכל עובד מעולה אבל היום ניסיתי להשתמש בכפתורי הזום ובכפתור הFLIP3D שנמצאים בצד שמאל של המקלדת והם המקשים היחידים שלא עובדים. ניסיתי ללחוץ על כפתור הFN ותוך כדי ללחוץ על המקשים האלה וזה עדיין לא עובד. כאשר אני לוחץ על הזום זה מראה לי במסך של המקלדת שהזום עולה אבל זה לא עושה כלום בתכלס. כאשר אני לוחץ על הכפתור של הFLIP3D זה רושם לי את זה על המסך של המקלדת אבל לא עושה כלום. לפני שבועיים שקיבלתי את המקלדת הכל עבד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by dominic16,

שלום לא מזמן קניתי AIO של HP J4680 הכול עובד (חוץ מזה שצריך להוריד תונכה ל WINDOWS 7 וזה יורד ממש לעט)אבל הפקס לא עובד חיברתי אותו ישרות לקיר עם המפצל שקיבלתי םע המחשיר חבירתי ל 1-LINE הוא אומר שהוא לא מזה קו טלפון על אותו קו כמובן יש טלפונים אחרים אבל הם לא היו בשימוש לשקע בקיר מחובר רק הפקס

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO 7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן הוא טוען אותו בלי הפסקה ולא ניתן להפעיל את הדיסק או לצרוב איתו

10. Started by the_saint,

יש לי את ה RICHO mp7163a כלומר צורב שאמור לצרוב במהירות של כפול 16..אבל הוא לא מצליח עברתי כבר על שתי חבילות של דיסקים של סמסונג ושל אופיס דיפו..ושניהם אמורים לתת לצרוב ב X16 אבל אני פשוט לא מצליח.. יש למישהו רעיונת?? אני משתמש בנרו ומנסה להגדיר שם כפול 16 אבל האופציה לא קיימת...רק 4 8 ו 12

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

יש לחבר שלי צורב חדש ולא מצליחים לצרוב אז חשבו שיש בעיה, פרמטנו עכשיו בחברה אומרים שההרדיסק איטי אז הבאתי את ההרדיסק שלי לבדיקה, וגם לא מצליח יש בעיה כלשהי.. יש רעיונות ? :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Crash5,

קניתי צורב חדש של YAMAHA מדגם CRW2200E 40x 20x 10x התקנתי אותו במחשב, התקנתי גם את ה Firmware העדכני ביותר, גירסא 1.0D. אני עובד על WINDOWS XP עם תוכנת צריבה NERO 5.5.5.1. מאז שקיבלתי את הצורב הצלחתי לצרוב איתו רק פעמיים או שלוש ומאז לא הצלחתי לצרוב יותר כלום, פשוט כלום! אני לא יודע איך בדיוק לתאר את הבעיה לכן צירפתי שתי תמונות מסך שבהם צילמתי את הבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ממש מאוכזב שקניתי צורב חדש ובתמורה קיבלתי רק בעיות ועצבים תודה רבה מראש לכולם נ.ב העלתי את התמונות בקובץ זיפ.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by מאור247,

יש לי מדפסת HP3920 ומשום מה הראש דיו שלי נסתם..(מלאתי אותו בדיו).....הכנסתי אותו למים חמים כמה שניות כמו שאמרו לי אבל עדין הוא סתום....יש למישהו פתרון להציע לי.???

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by rjjb7,

יש לי מדפסת lexmark s405 משולבת עם סורק ופקס. נגמרו לי כל ראשי הדיו (של כל הצבעים) אז קניתי ראש דיו חדש רק שחור. החלפתי את הראש הישן בחדש ע"פ ההוראות, ואכן הצלחתי להדפסי דף או שניים. לאחר ההדפסות הללו פתאום בכל הדלקה של המדפסת אני מקבל הודעה כזאת: There is a problem with the printhead. Please consult user's guide. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד לתקן אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע מה הסיבה?... ???

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. Started by yossi21,

יש לי אותם שנה וחצי בערך, היום פתאום הרמקול הימני הפסיק לעבוד. מה זה יכול להיות? תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by argorny,

יש לי מערכת 5.1 jbl 135 scs, טיפה מיושן כן. הבעיה היא ב2 רמקולים שבזמנים שיש באס גבוהה בשילוב עם ווליום גבוהה נוצר לא יודע איך להגידר את זה רעשי "שלג כאלה" כמו זעזועיים שפשוט מלכלכים את האיכות של השמע. יש מה לעשות נגד זה?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by ohad5g,

שלום יש לי רמקולים מסוג Creative T16005.1 כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים אני לא מצליח לשמוע ברמקול אחד מאחור realtke alc889

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  19. אהלן, אני אשמח לדעת אם למישהו יש את הבעיה והצליח לנטרל אותה ע"י שימוש בעכבר ארגונומי? ואשמח לקבל המלצות.. כמובן שלכל אחד זה מגיע בחומרה שונה אבל אשמח לדעת ולקבל המלצות על עכברים טובים תודה רבה עמית

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. יש לי לוח אלקטרוני של GENIUS EPEN SERIEL יצרתי טופס ב WORD ויבאתי לתוכו איזור של צייר(לא חשבתי על פתרון יותר טוב אולי אתם תציאו משהו). הבעיה שכשאני לוחץ על האיזור הזה בשביל לחתום אז מאוד קשה להתבייט על העט על האיזור מכיוון שהעט מתפקד בתור עכבר אז כל תנועה באיזור של הלוח מזיזה את הסמן מאיזור החתימה. רציתי לשאול האם יש איזו דרך לקבע את הסמן למלבן של החתימה שיבאתי מהצייר וברגע שאני מסיים לעבוד עם איזור החתימה אני לוחץ ENTER וזה יוצא מהאיזור הזה ואז הסמן משתחרר. כמובן אתם מוזמנים לכתוב עוד דרכים ליישם את רעיון החתימה בתוך טופס. תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by podpeople,

שלום יש לי מדפסת די ישנה canon i320 היא היתה מחוברת בעבר למחשב ישן אשר שווק חיים (windows xp). קניתי מחשב חדש (vista 64bit) והמדפסת מחוברת אליו ישירות. יש לי רשת אלחוטית שאליה מתחבר מחשב נייד (windows xp). בעבר המחשב הנייד היה מוגדר להדפיס דרך המדפסת ולא היתה שום בעיה. כיום כשאני מנסה להגדיר את המדפסת במחשב הנייד הוא טוען שאין לו דרייבר מתאים ומבקש ממני לחפש אחד. המדפסת מוגדרת לשיתוף במחשב החדש. חיפשתי בכל מקום דרייברים ולא עזר שום דבר, ניסיתי דרך הדיסק של המדפסת דרך האינטרנט וכלום. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. היי, קניתי לפני כמה חודשים של השלט החוטי של XBOX360 שהוא אמור לשמש גם כגיימפאד למחשב לכל דבר ולעשות כל מה שגיימפאד אחר עושה, אבל יש לי כמה בעיות איתו: 1) הכפתורים RT ו-LT שנמצאים מאחורה ( בשלט של PS הם נקראים L2 וR2 ) לא משמשים ככפתורים רגילים בחלק מהמשחקים, יש משחקים כמו POP שהם עובדים בסדר, יש משחקים כמו NBA שהם משמשים כמו האנולוג הימני של השלט, ויש משחקים כמו DMC 3 SE שהם לא מזוהים ככפתורים בכלל ואני לא יכול להשתמש בהם ולא יכול לבחור להם תפקיד. יש איזשהו פאץ' שאמור לסדר את זה או משהו כזה??? 2) הרטט לא עובד בשלט הזה, בכל משחק ששיחקתי עם השלט אין רטט, ואמור להיות רטט, מה לעשות??? תודה רבה, יובל

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by yed.k77,

היי יש לי בעיה שהבקר של הווליום שלי דיי נדפק ואני חייב לשים אותו כל הזמן על פול וויליום ולשלוט על הווליום דרך המקלדת, זה לא נוח לי בגלל שהרמקולים עושים רעש גם כשהם לא אמורים לעשות כשהם בפול ווליום. רמקולים של creative אגב. יש למישהו רעיון איפה קונים רק בקר? חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי. כל פתרון אחר יבוא בברכה גם כן. תודה

24. שלום לכולם, יש לי את העכבר לוג'יטק G5 שקניתי לא מזמן (ד"א הוא עכבר מעולה!!), ויש לי בעיה בתוכנה שלו. זה קורה בכל תוכנה אבל נגיד בתוכנה בבילון שאני רוצה ללחוץ על הגלגלת כדי שהבבילון יפתח. הבעיה היא שכשהתוכנה פועלת אני לוחץ על הגלגלת ולא קורה כלום, אבל כשהתוכנה סגורה הבבילון נפתח כמו שצריך. אני לא רוצה להשאיר את התוכנה סגורה כי קבעתי שם כמה מהירויות שאני צריך... מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. Started by shloosh,

התמונות כאילו יוצאות באיכות פחות טובה כאשר מצלמים בתוך הבית בלי הרבה אור שמש או בלי פלאש!!! זה קצת מוזר אבל לא רואים טוב ככה... זה משהו בהגדרות??? אולי לכוון את ה-IS0 כשיש פחות אור?? או לכוון שהמצלמה תצלם במצב אור מסויים??? כמו UV או floresent?? או day-light נניח??? או שהחיישן אולי דפוק???-אולי נגרם כתוצה מחשיפה למסך מחשב וטלוויזיה? שאני עושה עם פלאש האכיות הרבה הרבה יותר טובה!!! המצלמה היא של canon שכחתי את הדגם... הנה התמונות: http://www.angelfire.com/hero/lol0/notverygood.JPG http://www.angelfire.com/hero/lol0/good.JPG מה זה אומר???

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים