עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Godlike4ever,

אני מחפש מקלדת ZBOARD במחיר קצת יותר נורמלי מ300 שזה המחיר שלו מאז שהוא יצא תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by urich,

יש עכשיו מבצע BLACK FRIDAY ואני מתלבט בין ה MICROSOFT החוטי ל בין F510/310 בKSP. אני משחק בעיקר ב PES וגם במשחקי מרוצים וקצת בכל שאר המשחקים (בגיימפד לשאר יש גם מקלדת עכבר). איזה לדעתכם עדיף עזבו את המחיר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מתלבט כרגע בין LYCOSA לG15, אם יש משהו טוב יותר בטווח המחירים הזה אשמח להמלצות. דגשים על שקט וכמובן שתחזיק מעמד המון זמן, אני נוטה לכיוון הG15 בעיקר בגלל המסך ובמיוחדדדדד בגלל האחריות המדהימה של לוג'יטק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by liorwohl,

שלום, יש לי כרגע עכבר פשוט ועמיד ב20 שקל שכבר נהיה מגעיל מרוב שימוש, אז אני רוצה לקנות עכבר חדש והחצי מחיר בבאג קורץ לי מאוד. מה שאני מחפש זה עכבר שיהיה נוח לשימוש ארוך ליד גדולה עם אצבעות ארוכות, שיהיה עמיד לשנים, שיהיה מחוספס ולא חלק, (העכבר הנוכחי שלי כבר נהיה חלק וזה פשוט מגעיל שמזיעים עליו) ושיהיה טוב למשחק fps שמשחקים בו מהר מאוד (nexuiz) ושיהיה קל לעבור פיקסל פיקסל בפוטושופ ושלא יקפוץ 2 פיקסלים. ועדיף שהוא יהיה שחור כי צבע אחר יראה לא קשור. אני רוצה להוציא עד 150 שקל. עדיף פחות. אז חשבתי על Logitech G500 או Logitech MX518 או Microsoft SideWinder X3 יש להם גם razer אבל ממה שקראתי הם ממש לא מתאימים לי (לא נוח, לא עמיד) אני שם דגש יותר על העמידות והעיצוב ופחות על הבי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. קיים דבר כזה בכלל? חברה שלי מעוניינת במדפסת כזאת. עדיפות ל canon/hp אבל אשמח לשמוע המלצות לעוד חברות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מחפש עכבר אל-חוטי בתקציב עד 250 ש''ח עם אפשרות לחריגה. צריך שיהיה נוח לאחיזה ושיהיה איכותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avivboker,

יש לי עכבר Microsoft SideWinder X8 Mouse ויש לו מלא כפתורים ואפשרויות מאקרו אני הייתי רוצה להגדיר אחד מהמקשים שלו שבזמן שאני גולש לחיצה על העכבר תעביר שיר אחד קדימה (תעשה נקסט) מישו מכיר את העכבר הזה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by arno,

צריך עזרה בבחירת עכבר לגיימר מתחיל,לילד בן 8 ככה שכף היד שלו לא גדולה........חשבתי על mx518 של לוגיטק......אפשר המלצה ?משהו עד 160 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. סריקה, צילום, פקס... תודה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אהלן אני מחפש עכבר שיהיו בו כמה שיותר ככפתורים, שיהיה רגיש עד מאד, כמובן ניתן לתכנות , נוח לעבודה וכ'ו. אשמח גם לקבל המלצות מאנשים . התקציב כרגע שאני מוכן להשקיע זה באיזור ה 800 ש"ח חשוב שיהיה נוח לעבודה של שעות על גבי שעות כל יום ויום תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by civic,

אני רוצה בבקשה המלצה לעכבר בלוטוס שאפשר להטעין בעזרת הUSB ושיש לו כפתוריי קדימה אחורה ושליטה על מהירות העכבר תודה

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by sgsg,

היי. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מחפש מדפסת משולבת וצימצתי את המועמדים לשתי המדפסות שבנושא. למישהו יצא להתנסות עם שתיהן ? הדרישות שלי מתאימות למדפסות אלה - צבעונית + רשת + משולבת + ראשי דיו יחסית זולים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by maXopka,

הG500 שלי רץ מצוין גם על עיתון וסתם דף לבן ללא קפיצות ובורות. יותר מזה, נראה שהפד יכול לזוז ביחד עם העכבר בתנועות מהירות, לא? אני מפספס משהו?

• 18 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by sycx,

אהלן, רכשתי בשבוע שעבר עכבר Logitech מדגם B605 עבור הנייד שלי. פתחתי היום את האריזה ובה שני מתאמים. על אחד מהם רשום רק logitech ובצבע לבן ועל השני רשום logitech ו hand reciever בצבע אדום. המתאם בצבע לבן עובד פיקס.. זה באדום לא עובד כלל. מה פשר הסיפור? למה צריך את שניהם? מה זה עושה.. ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by STRENGTH,

קניתי שלט XBOX360 חוטי למחשב.הגיימפאד מצויין מאד נוח לידיים יש לחצנים שממש מיועדים למשחקי יריות ומשחקי מרוצים (L2 ו R2) וגם מעוצב מאד יפה לדעתי.. :xyxthumbs: אבל אם כל זה יש לי בעיה איתו ה D-PAD גרוע ובכלל לא נוח זה כאילו שעשו אותו מחומר שונה משאר החלקים בגיימפאד אני יכול לסבול את זה אבל שאני משתמש איתו במשחקי מכות כמו סטרייט פייטר 4 זה לא מגיב כמו שהוא צריך להגיב, שאני לוחץ נגיד על הצד הימני של ה D-PAD זה מזהה את זה כאילו שלחצתי גם על הצד העליון, וככה זה עושה הפרעות בתנועה,זה בלתי אפשר לבצע תרגיל אחד נורמלי. אותו דבר קורה שאני לוחץ גם על הצד השמאלי ולפעמים אפילו על החלק העליון. וזה לא קורה רק במשחק הזה ספציפי גם שאני משתמש PCSXE2 שאני רוצה ללכת ימינה בתפריטים זה עו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by shimon-med,

שלום, אני מחפש פרזנטר למצגות, כאשר הדרישה היא שידור 2.4, כך שתהיה קליטה יחסית רחוקה ובנוסף שיהיה מצביע לייזר. אם יש אחד כזה עם "ג'ולה" המשמשת כעכבר, מה טוב, ועבור פרזנטר כזה אני יכול לחרוג עד 200 שקלים, אבל זה לא חובה. תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. רכשתי את המוצר הנ"ל היום, אמנם המקלדת והעכבר נוחים אבל זה מגיע עם transceiver כזה שמתחבר ל-USB וקולט את האותות מהמקלדת והעכבר, גם זה עצבן אותי כי מה זה נותן לי שאני קונה סט אלחוטי ומקבל מקלט חוטי, חשבתי שזה מגיע עם מקלט קטן בצורה של דיסק און קי. רשום בחוברת ההפעלה שזה קולט לטווח של עד 1.8 מטר, ואני ניסיתי להשתמש במקלדת ובעכבר מהמיטה שלי שזה פחות ממרחק של מטר מהמקלט וזה לא מגיב לי. קניתי את זה אמנם להיות עם כמה שפחות חוטים במארז, אבל גם בנוסף שאני יוכל לשחק ולהפעיל סרטים מהמיטה. אגב, המחיר ששילמתי על זה הוא 179 ש"ח. האם עליי להחזיר את זה לחנות או שזה מצב תקין ומייקרוסופט לא ממש דייקו כשרשמו את טווח הקליטה של זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, הית לי מדפסת Brother MFC-490CW ולפתע הדיו השחור הפסיק להדפיס, החלפתי למקורי - ללא שינוי. לקחתי למעבדה ואמרו לי משהו ממש מוזר: אם לא מדפיסים במשך כשבועיים במדפסת אזי ראש הדיו נסתם ומתייבש ואז יש צורך להחליף את הראש מה שלא כ"כ כלכלי הם אמרו לי שזו בעיה ידועה למדפות ברדר האם שמעתם משהו על זה? הייתכן? אני מחפש מדפסת משולבת -סורק, פקס, צילום וכו' שתקרא כרטיסים , אלחוטי לא קריטי. לשימוש ביתי אשמח לתגובות והערות תודה

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by civic,

יש לי מדפסת שמתחברת עם USB אבל אני לא רוצה לתקוע כל הזמן לנייד. יש אפשרות לחבר לה דונגל בלוטוס או אינפרה במקום לחבר לה את הכבל?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. בעיקרון אני מחפש המלצות לגבי מדפסת לייזר צבעונית, רשת עם דופלקס - לשימוש משרדי: הדפסת מאמרים עבור כ4 סטונדנטים. ניתן להעריך בפחות מ200 עמודים ליום. מהנסיון שלי יחידות הדופלקס אינן אמינות. אני מחפש מדפסת שתשרת אותי ארבע שנים ללא תקלות. תקציב - עד 1000$ נשמע סביר. אם מישהו יודע להמילץ גם על ספק באזור באר שבע אני אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום רב לאחרונה התחלתי עבודה שדורשת ממני הקלדה בכמויות מטורפות ואני מחפש מקלדת שמה שהכי חשוב בה הוא הארגונומיה כדי שהידיים והאצבעות לא יכאבו. בנוסף יש לי הרגל הקלדה מגונה שאני מחפש דרכים להיפטר ממנו. הבעיה היא שביד שמאל אני מקליד רק אם האצבע (זאת שליד האגודל) ולא עם כל חמש האצבעות וזה מתחיל לתת את אותותיו. ניסיתי לעבור לכל החמש אך זה מאט אותי מאד. למישהו יש רעיון איך להרגיל את הידיים לזה? אמרו לי שאולי זו הדרך בה אינ מניח את הידיים ביחס למקלדת. אודה לכל עצה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eli.elfasi,

שלום אני מתעניין בעכבר של מיקרוסופט דגם SideWinder X3 מחירו באיבורי הוא 190 ש"ח והדגם של ה X5 עולה 220 האם שווה לקנות אותו? איך הוא מבחינה מקצועית למשחקים? ואם כן אז איזה דגם עדיף את ה X3 או את ה X5 ?????? אני מודה מאוד לכל מי שעוזר..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Yakim Peled,

הי, רכשתי אותם לפני כשנה ולמרות שהם בסדר, אני רוצה משהו טוב יותר. העכבר דווקא בסדר גמור אבל המקלדת לא מספיק רכה. הנקישה קצת נוקשה ולפעמים פשוט מתפספסות אותיות. הקטע האלחוטי מוצא חן בעיני והייתי רוצה להשאר איתו. התקציב לא מוגדר כרגע (אני לא מתמצא במחירים) אבל אני לא רוצה להתפרע. אני רוצה משהו פשוט וטוב. ואגב, זה להקלדה רגילה, לא למשחקים או משהו כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם היום הזזתי את המחשב ושכחתי לנתק את המקלט של העכבר, התוצאה ברורה המקלט עכשיו נמצא ב2 חתיכות. השאלהה היא האם אפשר לקנות מאיפשהו רק מקלט או שכדאי כבר להחליף עכבר? במידה ולהחליף: דרוש: עכבר אלחוטי, לייזר עד 350 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. עשיתי סקר שוק חביב ביותר על סטים שונים בשוק, ומצאתי את הארבעה הכי טובים (לדעתי) בסכום של 300-450 ש"ח לאחר 4 שנים עם סט של TECH, הגיע הזמן להשתדרג. אני מעוניין לרכוש סט של מקלדת+עכבר: זה לא נועד לגיימינג , אני משתמש המון במחשב, ובחלק מהזמן מול הטלויזיה איתו... חובה 2.4 כי הסט הישן עשה בעיות מרחק והוא לא היה 2.4.... אגב....מי לדעתכם הי יפה ? חשוב לציין שאם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשקול.. אז ככה לוגיטק: MK520 MX3200 LX710 או מיקרוסופט microsoft bluetrack 3000 תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.