עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. המטרה בעיקר הדפסה ישירות על דיסקים- אז דגם שלא תומך- נשלל מייד. עד עכשיו היה לי Epson R270 - שהיא כ"כ טובה- פשוט סוס עבודה. 3 כאלה עברו אצלי, כ"כ הרבה שעות עבודה, ותמיד שהתקלקלה פשוט רצתי לקנות שוב את הדגם הזה- גם בגלל הסיבה שאני מדפיס עם סט חיצוני של דיו דומה לזה: http://www.ink-ciss-toner.com/UploadFile/20086633988571.jpg כרגע ה270 ה"חדשה" עושה בעיות, ואין יותר את הסדרה ה R שלהם (שאחרונה הייתה 295). חשבתי על הדגמים של קנון- בתנאי שיש להם גם ערכת דיו חיצונית. יש את ה 4600, 4700 ועכשיו את ה 4850 שמחליפה אותם. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אני מתעסק בתלת מימד מאיה מקס וכל זה , ואני מחפש עכשיו עכבר טוב לקנות , לא יודע על מה ללכת על ה לוגיטק שהרבה ממליצים לי עליו ושהוא אלחוטי שזה יתרון או על ה סטילסריוס ששמעתי עליו רק ניסיפ ונפלאות ושוהא חוטי. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת(סורק+פקס+מדפסת) טובה במחיר של כ-500 שקל, עדיפות לפחות. בגדול הדרישות הם: 1) אלחוטית. 2) מזין מסמכים אוטמאטי(לצורך סריקה מהירה/צילום). 3) ראשי דיו זולים יחסית. 4) מדפסת צבעונית. 5) קומפקטית במידת האפשר(הכוונה היא שלא יהיה בגודל של המיני מכונות צילום... ). 6) סריקה מהירה יחסית. 7) עדיפות לחברה מוכרת כגון HP. עדיפות לקנייה מKSP. לגבי הטכנטלוגיה איזו עדיפה? הזרקת דיו תרמית או לייזר? אם יש דברים נוספים שיש לקחת בחשבון אני ישמח מאוד אם תאירו את עיני. כמו כן לגבי מספר דגמים של HP שראיתי ‏Officejet 4500, ‏Officejet 6500, ‏Officejet 6500A e-All-in-One +RJ45 Printer . לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם חוץ ממספר ראשי הדי…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. היי אני צריך מקלדת אלחוטית עם עבר מובנה לשליטה על מדיה סנטר הייתי שמח אם היה עכבר מובנה בצורת סטיק קטן כמו בניידים של lenovo או לפחות טאץ פד קטן ... ממה שחיפשתי במקלדות של לוג'יטק ומקרוסופט אין דבר כזה .. למעט מקלדת אחת של לוג'יטק בסכום אסטרונומי עם עוד כמה פיצ'רים מיותרים.. התקציב הוא 400-500 שקל

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  5. או מקלדת דומה עם תאורה אחורית ועברית?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. המדפסת חייבת להיות אלחוטית, לגבי לייזר או רגילה האמת שאני לא יודע ממש מה ההבדל אם מישהו מוכן לתת הסבר קצר אני אשמח. כמו כן אנחנו כמעט ולא מדפיסים בבית ככה שלא חובה שהמדפסת תהיה צבעונית (וגם לא צריך משולבת וכו'.. רק מדפסת) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by chenrp,

תוכנת MODI חסרה לי באופיס 2010... האם יש אלטרנטיבה? תודה.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  8. שלום חברים, יש לי מדפסת מעולה ויש לי כמה מחסניות חדשות חדשות אך פג תוקפם לצערי (מקוריות של HP) היום ניסיתי להחליף את המחסנית של הצבע ובהדפסת דף ראשון מראה הכל ללא צבע צהוב. שמעתי פעם שניתן לעשות משהו בכדי להמיס את הצבע בפנים ..... מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות או שפשוט לזרוק אותם לפח ? תודה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by kobiss,

ברשותי מדפסת משולבת HP Officejet 5610 ניסיתי להדפיס משהו דרך הוורד, אך הדף נתקע במדפסת, ונאלצתי לנתק ולפתוח את המדפסת מחדש כדי שדף יצא. כעת אני ניסיתי להדפיס דבר כלשהו מהמחשב, והמדפסת לא מגיבה לפעולה. כל פעולות המדפסת ברשותי עובדות כרגיל, אך רק ההדפסה דרך המחשב לא מגיבה כלל. יש לציין שבטעות מחקתי את האופציה להדפיס מהמחשב בהגדרות של מדפסות ופקסים. זאת ההודעה המופיעה בהגדרות - HP Officejet 5610 series - מוחק[/b אני אודה למי שיוכל לעזור, תודה קובי

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. המדפסת מיועדת למשרד קטן של אדם אחת שמדפיס ברמה בינונית, זאת אומרת לא תמיד נמצא בהדפסה אך הבנאדם מדפיס הרבה כשצריך. אפשר לחרוג עד 400 שקל אם צריך במקרה שהתחזוקה של המדפסת טובה (לא מתקלקל לעתים קרובותת צריכת דיו נמוכה וכדומה). תודה על זמנכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. הייתי צריך מקלדת אינטגרלית עם עכבר עבור ה- HTPC. הופתעתי לנוכח מיעוט האופציות המוצעות ע"י החברות הגדולות (תקנו אותי אם אני טועה, אבל המוצר היחיד בסקטור הזה הוא ה- dinovo המתפלצן) ולכן ניגשתי לחברות ה- nonames בידיעה שיש פה פוטנציאל ג'אנק רציני. אסייג ואומר שמה שיש לי לומר מתמקד רק במעטפת כי המקלדת שקיבלתי פשוט לא עבדה (לא זוהתה ב- XP, 7 ואובונטו). בלי קשר, הכפתורים מרגישים זולים, הטראקבול מרגיש מאוד לא איכותי ותא הבטריות אינו גדול מספיק כדי לאפשר הכנסה של הבטריות (כן, כן. מדובר ממש במאבק). בקיצור - ג'אנק. בכל זאת מדובר במקלדת שעולה 400 ש"ח והציפייה היא ליותר. ניגשתי ל- KSP להחזיר את המוצר ולהפתעתי קיבלתי זיכוי מלא, למרות שזה בניגוד לנהלים

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by shraga1,

שלום !!! ברשותי מדפסת משולבת של hp דגם officejet 6500 המדפסת מותקנת על מחשב נייח] ומחוברת בכל usb בצעתי שיתוף למדפסת בכדי להפעילה גם דרך מחשב נייד ,במחשב הנייד אני רואה את המדפסת והצלחתי גם להתקין אותה על הנייד כאשר נשלחת פקודת הדפסה דרך מסמך וורד אני שומע בצליל שעושה המדפסת שהפקודה הועברה אך לא מופק דף מודפס לעומת זאת כאשר אני כותב משהו דרך תוכנת הכתבן המסמך יוצא מהמדפסת מערכת ההפעלה הנייח וינדוס 7 עברית 32 ביט ובנייד וינדוס 7 בעברית 64 ביט

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Ortub,

אהלן מה קורה :] ? ככה יש לי מיקלדת יחסית חדשה של מיקרוסופט רשום את הדגם למעלה. אלחוטית. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ומציקה שאי אפשר להתנהל איתה. אני לא יכול להחזיק מקש לאורך זמן. כלומר לחיצה ארוכה על לחצן מסוים לדוגמא ctrl + סימון סמלים בלתי אפשרי ה ctrl מתבטל לי משום מה לאחר כמה זמן ואז צריך ללחוץ שוב. גם שאר המקשים אם צריך ללחוץ על w שהולכים קדימה במשחק זה מפסיק אחרי כמה זמן. שמעתי שיש עוד שסבלו מהבעיה הזאת יש לציין שזאת בעיה חדשה שלא הייתה בעבר ולא ביצעתי שום עידכון תוכנה לפחות לא שידוע לי. האם יש אפשרות לפתור את זה ? תודה רבה רבה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by tom123p,

מה ההבדלים ביניהן? למי יש פידר יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by greenvector,

מישהו מכיר\ניסיון עם שלושת המקלדות ויודע איזו עדיפה? תודה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. אני מחפש מדפסת לייזר ביתית משולבת, כוללת פקס וסורק, יש חיה כזאת? התקציב הוא גג 1000 ש"ח. תוד רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי חבר'ה, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם במקלדת ועכבר. התקציב הוא עד 180 ש"ח. אני לא מרחיק את המקלדת/עכבר יותר מדי.. אני פשוט רוצה שולחן עבודה "נקי מחוטים". מצאתי את 2 הדגמים הבאים שויזואלית מצאו חן בעיניי ומתאימים לי לכיס: 1. Logitech MK300 Cordless Desktop USB - עולה באיזור ה160 ש"ח 2. Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 USB - עולה 180 ש"ח ב KSP ראיתי המון ביקורות חיוביות ושליליות על שני הסטים (בעיקר ביקורות שליליות על הסט של Microsoft) כרגע אני נוטה יותר לסט של Logitech (נראה אלגנטי יותר בעיניי ורוב הביקורות עליו היו חיוביות) מישהו פה יכול לשפוך קצת אור בנושא? אני ממש מבולבל..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nec5e,

מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי עבור מחושב קולנוע ביתי (משמש לכתיבת מסמכים, צפייה בטלויזיה וקצת משחקים). עד היום היה לי microsoft entertainment 7000 והייתי מאד מרוצה ממנה (טווח קליטה מדהים. אין בעיות הקלדה ואפילו אפשר לשחק איתה משחקים ברמה סבירה). העכבר התקלקל ואין אפשרות להחליף אותו (היא באחריות אבל מיקרוסופט כבר לא מייצרים אותה) אז קיבלתי זיכוי של 700 ש"ח. לכן אני מחפש סט שיש לו קליטה מאד טובה (הבנתי שסט bluetooth עדיף בגלל קליטה יותר טובה). ממה שקראתי להמון סטים יש בעיות קליטה אבל הסט Logitech Cordless Desktop MX5500 Laser USB RETIAL (שהוא יקר מאד) עומד בדרישות. קיוויתי למצוא משהו במחיר שפוי יותר. תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לקנות לאחי מקלדת גיימינג אלחוטית לצערי הרב הרבה מהם ללא עברית אז הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לימצא מקלדת טובה בעברית הסכום הוא 300-350 עם סטיה קלה אני רוצה שתמליצו על מקלדת כגון G15 או Saitek Cyborg. המון תודות!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by 11GnR,

מה העכבר הכי מומלץ עד 160-170 שקל ? אם יש משהו שעדיף בהרבה בעוד קצת כסף אז תאמרו לי גם עליו... עכשיו אני עם העכבר הזה http://www.parisiconsulting.com/computer/mouse_l.jpg אני משחק בFPS, לפעמים כסנייפר גם, אז אני חושב שיהיה לי שיפור משמעותי עם עכבר טוב. אני באמת ארגיש שיפור משמעותי או שאני זורק כסף ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני יודע שיש חיבור פרללי לUSB השאלה שלי מה זה הכבל בלינק להלן, איך הוא נקרא והאם הוא יתאים למדפסת? http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V1S1ZV-FL._SL500_AA300_.jpg&imgrefurl=http://www.amazon.co.uk/printer-Deskjet-450cbi-Printers-GFS/dp/B003LKG50K&usg=__kFJixPpa16nN3l_HjXS0kClTMws=&h=300&w=300&sz=10&hl=iw&start=28&sig2=B4SaR4DQkPlmSUvSuKr8yg&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=3-c3SFu0f6LNuM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dhp%2B840C%2Bcable%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26rls%3Dcom.microsoft:he:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7_____iw%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1&ei=SBH8TPH…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש סט בטווח המחירים שלו (עד 250 ש"ח) שמתעלה עליו (מבחינת הקלדה רציפה, משחקים, נוחות, עמידות)? איך הסט של Logitech Wireless Desktop MK250 לעומתו?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי באם לקנות עכבר אינפרה או בלוטוס ? מה ההבדל בביצועים שלהם? מי יותר איכותי? ואם אפשר המלצות לעכבר עד 200 שח ....אם אפשר לינק . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gilad121,

שלום לכולם . הדרישות שלי הם שיהיה אלחוטי , רצוי נטען והכי חשוב שיעבוד על פורמייקה , ספות עור בקיצור כל משטח מבריק.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by smoke_man,

למטרות גיימינג וגלישה עכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידיים תודה והמשך ערב טוב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים