ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במקלדת, חלק מכפתורי המולטימדיה לא מתאימים לשישמושים שלי. רציתי לשאום אם יש כלי שאפשר לשנות בו את יעודם של הכפתורים. בנוסף, הכפתור של המולטימדיה עובד אבל הכפתורים של להעביר/עצור/פליי- לא עובדים. תודה מראש רום.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היום התחדשתי לי במקלדת חדשה Logitech Media Keyboard Elite. עלתה לי 170 ש"ח. עכשיו הבעיה היא שכשאני רוצה לעשות זום, אז ה-Firefox לא מגדיל לי את התמונות. הכוונה שהזום לא פועל במקלדת ב-Firefox. ב-IE זה פועל מצויין, אך זה מציק. יש לי Firefox 2.0.0.13. חיפשתי גם ברשת ולא מצאתי פיתרון. האם יש פיתרון כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לת'ראד הזה שלי (אם במידה ופתחתי אחד שאני לא אפתח שוב..) אבל לא מצאתי, אז אני אלך יש לעניין המקלדת והעכבר האלחוטיים שלי עושים בעיות, הם "קופאים" לשניה או שתיים לפעמים, למה??? אם זה הסוללות אז הרווחתי, אבל יש עוד מקרים שזה יכול לקרות??? התקנתי את הדרייבר של usb2 מהדיסק של הלוח אם אז ככה שאני תומך כרגע ב-usb2 וגם נוצרה לי בעיה (לפי דעתי מהבעיה הזו) השומר מסך שלי לא פועל, ז"א עד שהיו לי את העכבר והמקלדת זה פעל, עכשיו לא...!!! למה?, האם יש קשר בין השנים? אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אמנם קניתי את הסט לפני משהו כמו 3 שבועות אבל זאת בעיה שהתחילה להציק ממש רק בימים האחרונים, לפני זה היה נדמה לי שזה היה די רנדומלי אבל כנראה שזה תמיד היה כמו שעכשיו. בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שאני לוחץ על המקש של פ/P אז במידה ויש איזה חלון של תיקיה ברקע אז זה ישר קופץ אליו וכמובן שלא מקליד את האות. זה קורה רק עם חלונות כאלה (כל דבר מתוך חלון "המחשב שלי") ורק עם המקש הספציפי הזה, אם אין חלון כזה פתוח אז האות מוקלדת כראוי. אשמח לכל פתרון אפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
במשחקים שמתי לב לזה. אני לוחץ על W כדי לזוז קדימה ולאחר כמה זמן זה נתקע ואז שוב צריך ללחוץ על W. אולי זה מנגנון שמגן על המקלדת למקרה שיש כפתור לחוץ או משהו כזה? אולי זה כדי למנוע ביזבוז של סוללות? אני לא מעוניין בזה בכלל. עזרה אנשים.. מיואש מהמקלדת החדשה וכבר עברו 14 יום! :'(
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב עם המקלדת הזאת והכל עבד בסדר גמור עד שהמקלדת פתאום התחילה לעשות בעיות. כשלוחצים על מקש המחשב מצפצף וצריך להחזיק את המקש איזה 2 שניות כדי שהכפתור יגיב עד שהמחשב פותח את הWINDOWS אז אין את הבעיה הזאת, נגיד בBIOS המקלדת עובדת כמו שצריך. ניסיתי לחבר את המקלדת למחשב שלי והיא עבדה כמו שצריך, וניסיתי לחבר את המקלדת שלי למחשב שלה והיה את אותה בעיה. ניסיתי לעדכן ביוס, לעדכן דרייברים של לוח אם, לעשות את כל העידכונים של הווינדוס, לעדכן את הדרייבר של המקלדת וכלום לא עזר. המפרט שלה הוא כמו המפרט שלי רק שיש לה כרטיס מסך 8400GS וHD של 320GB מערכת ההפעלה שלה היא WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 32BIT. תודה לעוזרים עריכה: הצלחתי לסדר אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מקלדת עלית של לוג'יטק הכל עובד מצויין חוץ מ2 כפתורים שהם דף הבית והמועדפים איך אני פותר את זה? בדרייברים הכל במצב רגיל זה עבד ופתאום לא עובד לי עשיתי רסטרט לא עזר.. והאם אפשר לעשות קיצור דרך לInternet Explorer? הינה תמונה מהתוכנה http://img379.imageshack.us/my.php?image=15hu1.jpg
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בעיה עם המקלדת החדשה של לוגיטק edge אני חיברתי את הבלוטוס למשחב הוא מזהה אותו טוב ... אני לוחץ על connect במקלדת וזה לא מוצא לי את הלוטבוס מה יכולה להיות הבעיה והתקנתי ת ה set point והבלוטוס מזהה טוב ב device manger
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קניתי מקלדת של MICROSOFT מאילו שיש להם כל מיני שטויות מעל ה F וגם ה F(כF1-F12) משמשים כקיצורים, אבל םה הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לעשות ALT+F4 זה לא סוגר את החלון ובכלל כל הF לא מתפקדים עכשיו מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שמהלך משחק מרוצים ששיחקתי שהשיפט+לחיצה על לחצן ימין(החץ) עובד ואילו צד שמאל לא עובד כשמשלבים אותו עם שיפט-ההרמת גלגל עובדת רק עם צד ימין,וצד ימין לא מגיב. מה דעתכם,איך אפשר לסדר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה, יש מקשים במקלדת שלא מגיבים ללחיצה. ניקיתי אותם ועדיין לא פועלים. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כשאני מחבר תמקלדת שלי לחיבור של המקלדת היא לא פועלת(ניסיתי עם עוד כמה מקלדות וגם לא עבד) לפעמים היא פועלת לכמה שניות אני עכשיו משתמש דרך החעיבור יו אס בי למקלדת יש לי חיבור שמתחבר לעגול בצד שני יש יו אס בי אבלל דרך היו אס בי התגובה של המקלדת איטית אי אפשר ללחוץ על 2 לחצנים ביחד כי זה לא מגיב וככה אי אפשר לשחק במחשב
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
תראו חברים, עד אתמול היו לי שני כרטיסי זיכרון SDRAM של 256 מגה (בסך הכל יש לי שני סלוטים במחשב). אתמול הוצאתי את שני כרטיסי הזיכרון והכנסתי במקומם כרטיס זיכרון אחד של מה שמצויין למעלה - Kingston 333ddr 1 GB 184 pin 2.5CL. עכשיו מה שמזור הוא: כשאני בודק בתוכנה EVEREST כמה זיכרון פנוי יש לי (לא כשאני משתמש בתוכנות ודברים כאלו), אז עם שני הכרטיסים הישנים של 256 היה תפוס לי בערך 250 300 ועכשיו עם הכרטיס החדש של 1GB תפוס לי 400-500. אני לא מבין למה נתפס לי יותר מקום ככה סתם. עכשיו השאלה השניה שלי היא האם אני יכול לצרף בנוסף לכרטיס הזה עוד כרטיס אחד של 256 מגה מהישן (המהירויות שונות הישן הוא SDRAM והחדש DDR333). ממה ששמעתי חייבים שהכרטיסים יהיו באותו הגודל אחרת זה לא יעבוד טוב.…
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה ממה נובע הקטע המעצבן הזה של הקווים הלבנים לאורך הטקסט המודפס ובכלל לאורך כל מה שאני מדפיס?? אל תגידו דיו, כי הרגע החלפתי מחסנית וזה עדיין, המחסנית שחור-לבן חדשה והצבעונית אולי ריקה אבל אני בכלל מדפיס רק בשחור. ביצעתי יישור וניקוי כמו שאשף הכלים של המדפסת מציע, אבל זה לא עוזר בשיט. למישהו יש רעיון? ככה משהו מהניסיון שלו? אגב זו לקסמרק... תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז הנה הבעיה: לפני יומיים התקנתי כרטיס מסך ישן ב PCI (אל תשאלו למה...); הוא דפק לי כמובן את כל מערכת ההפעלה שלי (Win Me) והכל השתגע! ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את המצב לקדמותו, אך ללא הועיל. אח"כ גיביתי מספר דברים אצל חבר, ופירמטתי את הדיסק הקשיח. התקנתי Win 98 מהדורה ראשונה; הכל הלך בסדר, אבל כרטיס הקול, למרות שזוהה לא השמיע צליל! ניסיתי להתקין מחדש דריברים, הכל, ללא הועיל. שמתי לב שאיבוד הצליל קרה לאחר שהתקנתי את הדריברים למודם, וגם שהמודם וכרטיס הקול חולקים אותו IRQ. בכל מקרה, החלטתי להתקין Win XP! הכל הלך מצויין, אך אבוי, שוב אותה בעיה של איבוד קול!!! המודם כבר זוהה אוטומטית וכך גם כרטיס הקול! אך אין צליל! התקנתי את הדריברים שקיבלתי עם כרטיס הקול; הפעלתי מחד…
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
נתחיל עם קצת רקע על חיבור הרמקולים לכרטיס קול (SB Live Value), יש 2 רמקולים קדמיים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול ו-2 רמקולים אחוריים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול. אני עובד על WinXP. עכשיו לבעיה: במשחק Red Faction למשל, שומעים סאונד רק ברמקולים הקדמיים, מה שבחרתי במאפייני שמע זה Direct Sound, כפי שאתם רואים: ב-Test גם שומעים רק ברמקולים הקדמיים. עכשיו, ב-WinAMP למשל (בתור דוגמא), גם מסומן Direct Sound, כפי שאתם רואים: אבל ב-WinAMP לעומת ה-Red Faction - שומעים סרראונד, כלומר בכל ארבעת הרמקולים. כנ"ל במשחק UT, מסומן Direct Sound ושומעים בארבעת הרמקולים, רק ב-Red Faction יש את הבעיה הזו ששומעים רק בקדמיים. אני רק רוצה לציין שלפני כמה ימים כן היה ב-Red Faction סרר…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סורק תמונות של Mustek ולעיתים קרובות שאני סורק תמונות אני רואה פסים פסם על התמונה שאני סורק, למה!?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה יש לי סורק USB ו WINDOWS 98 הישן עכשיו כשאני מנסה להתקין תסורק הוא מנסה לקבל אותו ביציאת COM1 COM2 או LPT איך אני יכול להגדיר אותו USB? כשאני מנסה לסרוק הוא רושם לי שהסורק לא מחובר אבל הוא כן כי המנורה נדלקת ורק למחשב הוא מחובר מה הבעיה? אחים שלי זה טיפה דחוף אני צריך לסרוק תמונה למחר אז בבקשה מי שיכול
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בעיה מעט מוזרה שצצה ולא שמתי לב אליה עד עכשיו.. אצל אח שלי במחשב מותקן הסט הנ"ל יצא לפני יומיים מהקופסא.. אח שלי משתמש המון בפוטושופ ובעריכת תמונות בכלל... מסתבר שהגלגלת של העכבר לא מגיבה כמעט כלל בWINDOWS PHOTO VIEWER ובפוטושופ עצמו, בכל שאר התוכנות הגלגלת עובדת תקין לחלוטין זאת אומרת שהיא תקינה פיזית וגם התקשורת תקינה... כל עכבר אחר עובד מצויין עם התוכנות הנ"ל ועם המחשב.. ומסתבר שהסט גם במחשב אחר בבית עושה את אותה בעיה.. מה שמצחיק, הלכתי לחנות ממנה נרכש הסט ושם הכל עובד תקין.. כאילו שיש איזה התנגשות תוכנה שגורמת לזה במחשבים בבית שלי, אבל אני פשוט לא מצליח לעלות על זה.. אשמח לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
קניתי את הסי די רום שלי שזמן(חצי שנה משהו כזה) ואחרי איזה כמה חודשים התקנתי איזה תוכנה לבדיקת מהרויות ... אז ככה - זה מראה לי שהסי די רום שלי 11X (הוא צריך להיות 50X)בהחלה לא האמנתי בזה אבל עם הזמן הבחנתי שבאמת הסי די רום שלי עובד מאוד מאוד איטי(אפילו כשאני משווה אותו למהירות הקריאה של הצורב שלי שהיא 32X)כל עוד שהסי די רום שלי הוא 50X ... מה לכל הרוחות הבעיה?? (תוכנות מראות שהוא 11-13X ... במקום 50X והוא איטי בפועל)
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוא פתאום מת אני חושב זו קורוזיה , מבינים בזה משהו ? תצורפת תמונה של המכשיר מפורק 6230 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היום התקלקל לי הספק הגנרי שלי (לא מחזיק 12 וולט) אך יש לו אחריות לפי מפרט המחשב אולי הספק חלש? GIGABTE VRXP ATHLON XP 1800+ WITH VOLCANO 7 256 MB DDR 333MHZ PINE USB 56600 PINNACLE PCTV STUDIO HERCULES GTXP ATI RADEON 8500 64MB MAXTOR 60GB 7200RPM BENQ*16 DVD CHIFTEC CASE DX BLUE + WINDOW+ U.B. LEDS LG F700P & LG 795+ MONITOR AS SEC MONITOR DIGIDOC 5 FAN CONTROL
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קיבלתי הרגע את הספר fsp 350 thn עם המאוורר 12 בקיצר נכנסתי לוינדואס ולתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם שמנטרת את הטמפרטורות וכל הפרטים של ספק הכוח ופתאום המחשב התחיל לצפצץ והופיעה לי התראה מישהו יודע מה זה אומר? או מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי ספק שכשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא לא מפעיל וכשאני מפעיל מחשב אחר פנטיום 3 הוא מפעיל ואני לא יודע מה הבעיה ויש לו את החיבורים הנוספים של ה 12 וולט הכל יש לו רק שהוא לא מפעיל תמחשב שלי בכלל
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-