ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 320 חריגה: אין מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? FPS נטו. מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Claw אחיזת FingerTip כל עכבר אני משהו אחר אבל 2 אלה עם סגנונות שנוחים לי במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין בקשות מיוחדות: אני ימני מחו"ל או מהארץ? KSP הערות: ולא חשוב לי כל הפונקציות האלה של העלאת DPI ושטויות כאלה של מאקרו אם אני רוצה אני משנה מהירות עכבר במשחק וזהו. מוצר א' להשוואה: http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23403&txt_sea rch=&bu…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי בשנים האחרונות בחנויות הסיניות (ali, dx וכו'..) תופעה, של מקרני LED זולים 60-400 דולר שחלקם ה"יקר" יותר דווקא נראה דיי טוב "על הנייר" תהיתי היכן אני יכול למצוא מקור לכתבות\סיקורים על מקרן מסויים מומלץ ששווה את הכסף ואם למישהו פה יש מקרן כזה, אשמח לחוות דעת אני לא מעוניין בשטויות האלה ב60 דולר שמפיקים בקושי 80LUMEN עם רזולוציה טבעית VGA אלא אני מעוניין במשהו יותר איכותי עם רזולוציה טבעית של 720p לפחות וראות טובה על קיר לבן, הקרנה במרחק 2 מטר בערך, סרטים בעיקר
-
- 8 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
טוב, אז זה נושא שאני לא מבין בו בכלל. בעיקרון אני רוצה אוזניות אלחוטיות בעיקר למחשב אבל לא יהיה שום דבר רע אם יעבדו גם בטלפון כמובן ואני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד. אני רוצה משהו עם איכות סבירה, אני רחוק מלהיות אודיופיל. השאלה היא אם אני יכול לקנות אפילו אוזניות זולות ממש כמו: (או שיש טעם בלבזבז מלא כסף על אוזניות מחברה מוכרת) http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Headset-Sport-In-Ear-Headphone-V4-0-EDR-Wireless-Stereo-Earphone-/191584640432?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c9b559db0 http://www.ebay.com/itm/Hot-Running-Wireless-Bluetooth-Stereo-Headset-Headphone-Earphone-For-Smartphone-/171795856804?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item27ffd4bda4 http://www.ebay.…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, יש לי עכבר גיימינג Logitech G5 שנהניתי ממנו מכל רגע במשך תקופה ארוכה מאוד. המגעים של העכבר כבר גוססים, בלתי אפשרי להשתמש בו כיוון שהוא מתנתק מהמחשב עם כל תזוזה "לא נכונה". אני רואה שבמומלצים יש את G400s שהוא ההמשך הטבעי ל- G5 (או אם יש משהו חדש יותר) והמחיר שלו באיביי הוא 50$.מה שחשוב לי זה שני כפתורים בצמוד לגלגלת כדי שאוכל לשנות את מהירות העכבר, ושני חיצים בצד העכבר לדפדוף באנטרנט (או החלפת נשקים ) התקציב הוא עד 350 ש"ח, עכבר לגיימינג, חשוב שהעכבר יהיה נוח(!), G5 מבחינתי היה כמו מרצדס. אני מעדיף שהעכבר לא ייראה מצועצע מדי, אבל אם העכבר שווה את החוויה אז אספוג את המראה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מקלדת מכנית בהמלצת חברי הפורום, לוג'יטק G710+. לצערי התגלתה כאכזבה... אני מוכר אותה במחיר לא מחיר ומחפש לעצמי אלטרנטיבה כדי שאוכל לעשות את השיקולים שלי. אשמח לעזרה בבחירה ! אז ככה אני מחפש מקלדת גיימינג ללא תקרת תקציב אך שתעמוד בדרישות הבאות: פלסטיקה הפשוטה והחלקה הזו של לוג'יטק היא הסיבה העיקרית שאני מחליף מקלדת, היא צוברת שמן כזה מגעיל. חייב פלסטיקה איכותית למקשים אולי מחוספס כזה או בציפוי גומי אטום כמו זה של העכברים. תאורת מקשים חובה, לא חייב חריטה עברית אך לא יזיק. לא חייב מקשי MACRO אך אם ישנם אז שיישמרו בזיכרון המקלדת ולא על זיכרון התוכנה במחשב. אם כבר יש MACRO רצוי שיהיה אפשרות לערוך כל מקש ומקש במקלדת ולא רק מקשיי אקסטרה כמו מקשי G שבמקלדת הנוכחית. …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי זיכרון נייד ואני לא יודע איפה להשיג חוט חזק ודק מספיק שיעבור דרך אוזנית של זיכרון נייד שאוכל לתפוס על צרור מפתחות. זה הזיכרון: מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לבנות מחשב סלוני למשחקים, ואני מעוניים שיתמוך בעד 4 קונטרולרים. הבנתי שאלו של ה XBOX 360 הם הכי טובים מבחינת איכות/מחיר, ורציתי לשאול איך נקרא באנגלית החלק שמאפשר הפעלה של 4 קונטרולרים, והאם יש עוד חלקים שאני צריך לדעת עליהם (מטענים למיניהם). כמו כן, אשמח לשמוע על רעיונות נוספים לבנות את מערך הקונטרולרים (אם יש יצרנית אחרת שמאפשרת דבר דומה באיכות טובה יותר). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי בסלון טלויזיה שמחוברת למחשב (שנמצא בחדר אחר והכבלים עוברים דרך חור בקיר, כולל דונגל BT לקליטה של המקלדת עכבר הנוכחיים שלי). הסט הנוכחי שלי הוא logitech dinovo media deskotp bt [ATTACH=CONFIG]9558[/ATTACH] הסט שירת אותי במשך שנים רבות. בעיות: גם בעכבר (MX1000 האדיר) וגם במקלדת בחלקה התחתון, יש חלקי גומי\סיליקון שפשוט בלתי אפשרי לנקות אם מנקים אותם הם הופכים להיות דביקים בצורה מגעילה לכמה ימים, עד שהם מתלכלכים שוב ואז הדביקות נעלמת. כמובן שרוב הזמן הטרייד אוף הוא לא לנקות אותם.... אגב, אם יש למישהו פתרון\עצה איך לנקות חלקי גומי שכאלה בלי שיהפכו לדביקים בצורה שכזו - אני אשמח לשמוע. הצרה השניה: טווח הקליטה (לפחות של העכבר) מזייף מדי פעם למרות שהמרחק בינו לבין הדונג…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נהרס לי הכבל בכמה נקודות. אני מחפש כבל חדש, חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני משתמש בעכבר CoolerMaster CM Storm [h=1]Sentinel Advance[/h] הגירסא הראשונה,הוא התקלקל והתגובה של העבר דפוקה מה הייתם ממליצים עד 350 שקל עם העדפה לחנות KSP (שישי היום והם פתוחים עד 2 וחצי)? שימושים - אני משחק רק ב battlefield והרבה תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות (בעיקר מבחינת הטכנולוגיה העדיפה, דיו או לייזר) למדפסות לפי אופיי השימוש הבאים: 1. מדפסת לשימוש ביתי נדיר אקראי, ממוצע של דף בחודש. אין צורך בדו"צ. עדיפות לצבע, אבל תלוי בתוספת המחיר. עדיפות גבוהה לקיום פקס ומכונת צילום. האם ההפסקות (לעתים של יותר מחודש) מזיקות לאחד מסוגי המדפסות? 2. מדפסת לשימוש יותר מסיבי אבל עם הפסקות מחזוריות של מספר חודשים (בכל פעם כ-300 דף, הפסקות של 3-6 חודשים בין שימוש לשימוש, סה"כ כ-1000 דף בשנה). צבע לא קריטי, אין חשיבות לדו"צ. לא צריך פקס, אבל יתרון למכונת צילום/סורק (אולי כבר עדיף בנפרד?). השימוש נעשה במקום מרוחק מהאכסון, כך שהמדפסת תסבול מנסיעות ארוכות מספר פעמים בשנה. שוב השאלה היא אם הפסקה של חצי שנה בשימוש פוג…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
SLIM זה מקלדת שהכפתורים נמוכים ושקועים כמו בלפטופ או במקלדות אפל. אני מחפש מקלדת כזו עד 250 שקל, חוטית כמובן, רק בעברית ומהארץ. חשוב מאוד שיהיה לה NUMPAD (ה9 ספרות מימין)
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום כרגע אני עם Logitech F710 כבר כמה שנים טובות . הוא בסדר אך יש בו כמה חסרונות, בגלל זה אני רוצה להחליף אותו. הוא מאבד קליטה לפעמים. כפתורים נתקעים(נשחקו כבר עם הזמן). יש דילאי(delay) בגלל שהוא אלחוטי. והחלפת סוללות מיצבנת אני חושב ללכת על משהו חוטי הפעם: Razer Sabertooth Xbox One Controller או אלחוטי(אם הם יותר טובים ממה שיש לי עכשיו): SteelSeries Stratus XL Steam Controller (רק אני לא יודע איפה קונים אותו) מה אתם ממליצים, יש לכם ניסיון איתם?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המקלדת הנוכחית שלי היא: roccat isku fx multicolor המקלדת מצויינת אני נותן אותה לאח שלי הקטן, יש בה הרבה דברים שאני לא משתמש בהם, הדבר היחיד שאני משתמש זה התאורה. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=27378&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap וגם זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22441&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap חשוב לי משענת ליד. מי יותר טובה.
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה לו מקלדת ועכבר אז אני אקנה את ה Razer mamba tournament edition ורייזר פיירפלי אז בן דוד שלי אומר לקחת פד steel series QCK ולא השנתי למה והוא לא הסביר לי ואני מרגיש מבולבל מה לבחור ומקלדת אין לי כרגע ואני רוצה המלצה על מקלדת מכאנית זולה (עם תאורה אחורית) אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים, שלשום מת לי הG400S שלי, (היה לי סיפור עם הG400 שלי החלפתי אותו באחריות שלחו לי G400S מגרמניה כשהוא רק יצא כהחלפה על הG400 הבעייתי שהיה לי) זה העכבר הכי טוב בשבילי ללא ספק, מה גם שאני כבר 10 שנים עם לוג'יטק מימי הMX518 V1 הבעיה היא שאני לא רואה שהוא נמכר בארץ בשום מקום, המקום היחיד שאני ראיתי זה ALIEXPRESS ולפי מה שנראה זה משהו סיני ואני דיי מפחד שיישלח לי משהו בכלל לא LEGIT. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול לקנות אחד? חדש מהקופסא ועדיף מאיפשהו באירופה ולא סין, כי זה קצת לא נראה לי.. אשמח אם מישהו פה מכיר חנות (גם בחו"ל , לא ממש משנה לי) שנמכרים שם G400S עדיין.. אני ממש לא מתחבר לצורה החדשה של ה402/502 וכל העכברים מהסדרה החדשה שלהם, תודה רבה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם dvi d והחנויות לא מציינות אם זה i או d. לדוגמא (http://www.electrocohen.co.il/items/731235-מתאם-DVI-זכר-ל-VGA-נקבה) למישהו יש קישור להביא לי משהו אם משלוח אקספרס אני צריך את זה דחוף.
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני קצת לא מעודכן ולכן שואל אותכם. ה-G-300 שלי גמור. שחוק. תקול. הוא עבר הלוויה מכובדת לפני שנזרק, אבל בנתיים אני צריך עכבר חדש. אני כבר בקושי משחק ויותר גולש, חשוב לי עכבר מפנק - אורגונומי, חומרים איכותיים, נוח לאחיזה (אוחז clew), כמה כפתורי מאקרו וגלגלת טובה. אני גולש וכותב עבודות, כותב בוויקיפדיה ובכלל שימושים סטנדרטיים. נקודה שהיא דפקט אצלי היא עניין הקרינה - יש לי בעיה עם עכבר אלחוטי, כן, למדתי פיזיקה ואני יודע שהקרינה הזו לא מזיקה ממש, אבל עדיין, זה יציק לי ולכן אני לא אהנה מהשימוש. שמתי עין על הMX מאסטר שיש אותו כאן במחיר לא רע בכלל, ואני סבור שהמחיר ירד בבלאק פריידי, כך שאני אשיג אותו במחיר שפוי. הוא אלחוטי וזה מפרי…
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מהי המקלדת המכנית הכי טובה עד 600שח? המקלדת תשמש בעיקר למשחקי FPS : חשוב לי ש: תהיה עם תאורה (לא חייב RGB). משענת יד אופציונלית. סוויצ'ים MX חומים. סבירות גבוהה שתרכש באילת (משפחה שנמצאת באיזור). ושאלה נוספת : מה ההבדל בין דגמי ה-K70? ראיתי שיש המון ולא ככ מבין מה ההבדל.. לדוגמא: K70 VENGENCE K70 LUX K70 STRAFE K70 GAIMING ואיך היא לעומת ה-+LOGITECH G710?
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בס"ד רכשתי מסך LENOVO 21.5 אינץ' את הכבל שלו משום מה , אני לא מוצא רכשתי מרשת KSP כבל HDMI 4K בסכום של כ-35-40 שקלים רציתי לדעת האם תינתן לי אותה התפוקה , או שהכבל החדש הוא פחות טוב ? מה ההבדלים בצפייה לאחר החלפת הכבלים ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ליתר דיוק, כיום אני משתמש באוזניות ע"י כבל 3.5mm אך אני רוצה להשתמש בהן גם במצב אלחוטי. מה עלי לקנות בדיוק?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לדעת איזה HDMI יש לי? 1.6 או 2.0 דרך EVEREST או Speccy? יש לי כמה כבלים בבית שאחד מהם מחובר בין הממיר שיאומי של סלקום לטלויזיה 4K בסלון ולהאודיו יש הרבה פעמים עליות וירידות, בדקתי זה לא קשור לרמקולים, גם ברמקולים המובנים של הטלויזיה זה קורה. אז חשבתי שיש מצב שהבעיה היא בכבל ה HDMI, אם הוא לא 2.0 אז הוא לא תומך ב 4K בכל מקרה יש לי EVEREST ו Speccy. האם אני יכול לדעת אז סוג הוא?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-CM310 מציע חיישן אופטי עם דיוק גבוה במיוחד במחיר שיהיה גבוה רק במעט מ-100 שקלים חדשים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה המקלדת שלי התחילה להראות סימני גסיסה בעקבות קילומטרז גבוה החלטתי לשדרג, מי נגד מי ולמה? אני מחפש מקלדת שקטה כמו אגם מים, מקלדת עם מקשים נמוכים ורכים אבל שנגיעה קטנה ביותר תגרום להם לפעול תכנות מקשים חשוב לי, מראה פחות חשוב לי, מבנה מלא של מקלדת סטנדרטית עם מקשי num ומקש אינטר רחב ובלי \ ליד המקש Z והכי חשוב אלחוטית טווח מחירים.. אין לי שמץ עד אלפייה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש עכבר גימנייג בסיסי ,טוב וזול. מקווה שמישהו יכול ל המליץ לי על משהו טוב שנמכר עכשיו בזול ב BF (KSP או אמזון או מקום אחר) מצאתי האמזון את ה Razer DeathAdder Elite ב 30$ https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Elite-Mechanical-Ergonomic/dp/B01LXC1QL0/ref=zg_bs_402052011_1?_encoding=UTF8&refRID=9W80F5QHX7D3YHG24AY8&th=1 בארץ נראה שהוא עולה הרבה יותר , שווה את הכסף? יכולים להמליץ על משהו אחר אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-