עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

בשעה טובה נשרף לי האודיג'י מה לעזאזל עושים ? הוא עובד חצי יש איזה בדיקה שאפשר לבדוק אותם פיזית , או להחליף לאלתר וזהו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הבעיה היא כנראה בכרטיס קול......... אני פותח את המחשב ורגיל תוך כדי גלישה תמיד לשמוע מוזיקה ברקע. אני עובד על XP אם זה משנה... (אבל כבר אני עובד איתה איזה 3 שבועות והיא מצויינת וזה לא קרה לי עוד) עכשיו מאתחול פתאום בשלב מסוים במנגינה בלי שאני עושה כלום (שמעתי מדיסק) המנגינה נפסקת. עכשיו אם במדיה פלייר (כן...... אני אוהב את מדיה פלייר 8 מה לעשות) אני לוחץ בפס הקטן הזה על חלק מסוים במנגינה (דקה 20 נגיד) אני שומע את המוזיקה לחצי שניה ואז זה שוב מפסיק. עכשיו במדיה פלייר המנגינה ממשיכה להתנגן והכל טוב ויפה, אבל ברמקולים לא שומעים כלום. אני מניח שהבעיה בכרטיס קול. נ.ב. אין שום התנגשויות. תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  3. יש לי לפעמים בעייה שבאמצע משחק הרמקולים מתחילים לזמזם חזק והמחשב נתקע.רק אם אני עושה ריסטרט ביד הוא נדלק וחוזר אל עצמו.הורדתי את הדרייבר הכי עדכני. יש לי כרטיס לייב וליו

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by eytan,

יש לי בעיה בלשמוע מוזיקה. כשאני רוצה לשמוע מוזיקה ב - WINAMP שלי מופיעה לי הודעה כזאת: ההתקן שצויין נמצא כבר בשימוש. המתן עד MMSYSTEM004 שיתפנה ולאחר מכן נסה שנית. והכותרת של הודעת השגיאה הזאת היא : Nllsoft waveOut plug-in v2.3 . עכשיו הלכתי אוטומתית לבדוק את כרטיס הקול שלי ובמאפייני המולטימדיה שבלוח הבקרה מצאתי שההתקן זמין אך לא פעיל עקב בעיה בלתי מזוהה. כל מי שיודע איך לעזור לי בבקשה שישלח לי הודעה.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by dw,

היי, אני מאד אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הזאת כי זה קצת משגע אותי: קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, עם מאוורר volcano 2 למעבד. בזמן האחרון מתרחש הדבר הבא: כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, המאוורר (אני כמעט בטוח שמדובר במאוורר המעבד, אבל...) מתחיל להרעיש חזק, כאילו נתקע בו חוט או משהו. מבדיקה שערכתי לא מצאתי שום דבר שמפריע למאוורר להסתובב. בנוסף, אם אני מטלטל את המארז קצת, או נותן מכה למארז, המאוורר מפסיק להרעיש ולא מרעיש שוב עד לפעם הבאה בה אני מדליק את המחשב מחדש. ז"א שכשאני עושה reset, המאוורר לא מתחיל להרעיש שוב. specs: AMD Duron 800 256 MB HD 20GB IBM GEForce 2 32 MB מאווורר: Volcano 2 מקווה שמישהו יכול לעזור כי המאוורר הזה מרעיש כמו אופנוע dw <t…

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by Dan1919,

הי, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה במאוורר האחורי, שאני מדליק את המחשב עד שעולה המערכת הפעלה הוא עושה רעשים נוראיים ואחר כך זה מפסיק.. מה הבעיה? ואייך ניתן לסדר את זה?

7. Started by liav12,

יש לי מדפסת אפסון cx5200 ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי, שאני מנסה להדפיס הוא פשוט מראה לי שהמדפסת מוכנה להדפסה אבל לא עושה כלום. לפני זמן מה התקנתי מדפסת ישנה של לקסמארק על המחשב ועדין לא מחקתי את הדרייברים של זה, זה יכול לגרום להתנגשות בין החומרה? כי המדפסת פשוט לא מגיבה לי מהמחשב ולפני כמה ימים הכל עבד פיקס עד שהתקנתי את הלקסמארק הזאת. המדפסת עצמה עובדת אבל לא כשאני שולח הדפסה מהמחשב עצמו, אלא רק מהדפסה דרך המדפסת. למישהו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by chadash,

יש לי מדפסת ברדר דגם mfc3240 ובפעם האחרונה שהחלפתי את הראש דיו השחור הופיעה לי הודעה שהדיו הולך להיגמר, והיום כבר כתוב לי שהדיו נגמר למרות שהוא כמעט מלא לגמרי, מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by אביטל12,

שלום,יש לי בעיה עם המדפסת.הבעיה היא שאחרי שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה טוב המדפסת רשמה שהיא מדפיסה והכל אבל אחר כך היא הדפיסה רק דפים ריקים.היא גם מדפיסה ממש מהר וגם ריק כאילו יש בעיה במחשב או במדפסת.המדפסת היא z612 של לקסמרק.עכשיו התקשרתי למרכז של לקסמרק והם אמרו לי לשים את הראשי דיו במים רותחים ל15 שניות ולנגב.לא עזר לי.מדפסת ממשיכה להדפיס דפים ריקים אבל אין לי שום הודעת שגיאה.אני אשמח לעזרה,תודה.

10. Started by TscR,

שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה במדפסת והוא ביקש שאני אכתוב אותה כאן כדי לקבל עזרה. אז הינה היא: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ohad5g,

שלום . יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת לחשמל נדלקים כל אורות של המדפסת והם מהביבים וכתוב trun power of and then on איאפשר להדפיס לעשות כלום. התקשרתי לתמיכה של hp ואמרו שלא שווה לתקן אותה (אין לי אחריות) מישהו מכיר את הבעיה הזאת ואם שווה לתקן אותה רק בדיקה עולה 100 שקל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by edbd,

שלום יש לי את המדפסת הנ"ל בקיצור המדפסת עובדת היא סורקת היא נדלקת התוכנה שלה מותקנת אבל דבר אחד - היא לא מדפיסה. כאילו אני מגיע בWord למצב שאני לוחץ הדפס ואז זה רושם לי פרטים אני לוחץ ok ופשוט כלום לא קורה! ניסתי הכל לכבות את המחשב לעשות ריסטרט אולי מזה חשבתי מחקתי את התוכנה והתקנתי אותה שוב וגם עשיתי בדיקת צבע במדפסת יש כפתור וזה עבד המדפסת הדפיסה אבל כשאני רוצה להדפיס מסמך Word אני לוחץ הדפס ופשוט כלום לא קורה אני מחכה מחכה כלום.. מישהו יודע מה אני עושה פה ? זה דיי דחוף...

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  13. שלום, יש לי בעיה במדפסת לייזר Xerox Phaser 3117 (משנת 2008) שתוקעת דפים כבר אחרי הדפסת דף ראשון. בחנות אמרו לי שמדובר בגלגלים ויש צורך להחליף אותם. אני לא יודע אם כדאי לתקן אותה או לקנות חדשה. מה אתם מציעים? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני לא יודע אם זה המקום אבל אני בטוח שיהיו פה חבר'ה עם רעיונות לבעיה יש לי מדפסת מסוג Canon (iP1500( שבוררת הדפסות. אני ניסיתי להדפיס מספר קבצים והיא מדפיסה טקסט חלקי, מחסירה שורות ופסקאות מהעמודים.. מה שמוזר הוא שכל פעם שאני מנסה להדפיס את אותו הטקסט מוחסרים בדיוק אותם החלקים! ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש ועדכנתי אותו וזה לא עזר, מכנית המדפסת היא בסדר גמור. משום מה את ההדפסות היא לא מוציאה כמו שצריך (ניסיתי להדפיס גם דרך תוכנות אחרות) חוץ מלהעיף את המדפסת, יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by Rhx,

שלום - יש לי את המדפסת HP PSC 1315 קרוב לחצי שנה ובקושי השתמשתי בה , התחלתי להשתמש בה בשבועיים האחרונים הכל הלך בסדר עדכנתי דרייברים שבאים עם המדפסת הכל הכל חיברתי הדפיס לי נגמר לי הדיו , קניתי חדש ב200 ש"ח וגם כן לעאזאזל עם המחירים היקרים האלה,אני בא להדפיס אני קולט את ההודעה המעצבנת הזאת ולא יודע איך להפתר ממנה (בהמשך ההודעה: לחצתי ALIGN ואז היה כתוב לי DONE עשיתי DONE וכלום לא קורה לא יודע מה לעשות פתאום התחילה לעשות בעיות עזרה בבקשה ... ולמה הדיו כל כך יקר אני משתגע........ [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by eytan,

יש לי בעיה במדפסת היא לא עובדת כבר כמה חודשים ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כבל USB שקניתי (USB TO Parallel Adapter), אבל ההתקן שיש לי במחשב ל- USB הוא של VIA TECH ואז נוצר בלבול והמדפסת לא מצליחה לזהות את יציאת ה - USB, ניסיתי למחוק את ההתקן של VIA אבל ברגע שהעלתי את המחשב מחדש ה- WIN זהה התקן לא מוכר והתקן לי בחזרה את ההתקן של VIA. ובהקשר לזה אם משהו יודע איפה אפשר להשיג דריבר לUSB הזה שיודיע לי (הדייבר שקיבלתי עם הקנייה של הכבל ישן מדי).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by +Eliran+,

קניתי לא מזמן את המדפסת הנ"ל ובימים האחרונים אני לא מצליח להדפיס ממנה מהמחשב, ז"א לצלם ולפקסס אפשר אבל להדפיס מוורד וכו' אי אפשר. תודה למי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by A1eX,

הרכבתי 2 ראשי דיו חדשים ומאז המדפסת הפסיקה לתפקד. זה התחיל מזה שהייתי מקבל ERROR 5600 שזה אומר שיש תקלה בקבל הUSB. החלפתי את היציאות לUSB אחר, התקלה הסתדרה. לאחר מכן התחלתי לקבל ERROR אחר, הפעם הוא רושם לי שראשי הדיו לא מותקנים.. אני יכול להגיד בודאות שהראשים מותקנים כמו שצריך ומהודקים כמו שצריך. ניסיתי להוציא וחהכניס אותם כמה פעמים... לא עוזר. יש לציין שמדובר בדפסת מאוד ישנה, בבעלותי כשמונה שנים בערך.... האם ייתכן שהיא שבקה חיים? תמונה מצורפת:

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by flezet,

המדפסת epsonstylus cx5400 הבעיה: המדפסת מדפיסה דפים אך הדפים יוצאים לבנים, ללא דיו. שום ראש דיו לא עובד. לא שחור ולא ציבעוני. ראשי דיו יחסית חדשים. מה אפשר לעשות ? מה יכולה להיות הבעיה? איפה אפשר לתקן וכמה זה יכול לעלות ? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nir_varon,

קניתי מדפסת HP Deskjet 5652 לפני כמה חודשים בערך, ועד לפני כמה זמן היא עבדה נפלא והיא גם הדפיסה ממש מהר. הבעיה היא שמשום מה היא התחילה להדפיס ממש לאט .. גם לאחר שהתקנתי אותה מחדש ובנוסף חיברתי אותה למחשב יותר חזק בהרבה. אם למישהו יש רעיון מה יכול לגרום להאטה המטורפת שלה אני אשמח אם תעזרו. לא יכול להיות שהיא כבר נהרסה היא רק מס' חודשים אצלי.. אשמח עם תתנו לי רעיונות...

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by pure perfection,

שלום לכם , יש לי מדפסת משולבת HP 2410 עכישו הבעיה היא שהמדפסת מדפיסה באיטיות לא נורמלית . הבעיה היא רק כשאני מדפיס משהו מהמחשב , אם נגיד ואני מצלם משהו דרך המדפסת עצמה היא מדפיסה מהר מה יכול להיות ?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by felixb,

שלום, אני משתמש במדפסת משולבת סורק - hp deskjet f2483. לאחרונה המדפסת התחילה להדפיס דפים ריקים. החלפתי לטונר חדש (גם שחור וגם צבעוני). עשיתי הדפסה של test page - יוצא לבן (ריק). ניסיתי לעשות ניקוים למיניהם של ע"י התוכנה של HP אבל עדיין המדפסת מדפיסה דפים ריקים בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה במדפסת ( מכשיר משולב פקס ) , הבעיה היא שאני רוצה להדפיס מסמך או משהו מהמחשב או לצלם מהמכשיר עצמו , המדפסת מדפיסה באיטיות , ניסיתי להוציא את ראשי הדיו ולהכניס מחדש , עכשיו יש הודעת שגיאה cartridge error ( הכנסתי אותם בצורה טובה מספר פעמים זה לא עוזר ) , יכול להיות שבגלל שככל הנראה נגמר הדיו יש את הבעיה הזו ? ( כי עוד בזמן שההדפסה הייתה איטית הייתה לי הודעת שגיאה של רמת דיו נמוכה ) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by A.Z.P,

היי לכולם, יש לי את המדפסת הנ"ל ורציתי לדעת האם ניתן להגדיר משהו כך שיהיה ניתן להשתמש בה בלי שמוכנסת מחסנית צבעונית? כרגע המצב הוא שנורת הINFO מהבהבת באדום וטוענת שחסרה מחסנית ולכן לא ניתן להשתמש בה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pure perfection,

יש לי בעיה עם מדפסת HP משולבת .. כשאני מצלם משהו ומדפיס ישר היא מדפיסה מהר .. אבל למשל אם אני כותב משהו בWORD או שאני רוחצה להדפיס משהו מתוך המחשב אז היא נהיית ממש איטית מה זה יכול להיות?? תודהה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים