עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. CPU: AXP 1700+ MoBo: Gigabyte GA-7VTXE+ Memory: 256MB 266MHz Generic (w/ Samsung chips) Video Card: MSI Geforce4 Ti4200 128MB HD: WD 20GB 5400 RPM CD-ROM: Generic 50x CDRW: Ricoh 12x8x36 Monitor: 17" Newron Sound Card: Genius Sound-Maker 5.1 Case: Simbadda Midi-Tower + Generic 400W P4 approved PSU Speakers: Generic 280W (not sure) 2.0 Quantum Keyboard. Microsoft Intellimouse Explorer Mouse. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה, סרטים ואינטרנט.

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  2. קיבלתי את המארז צבע כסוף מדהיםםם ! הכל מאלומיניוםם מאווררים שבכלל לא שומעים הקניה הכי טובה שהייתה לי עד עכשיו ! התרשמות קטנה, 1 http://img14.imageshack.us/img14/5449/p11700012wf.jpg 2 http://img14.imageshack.us/img14/735/p11700043au.jpg 3 http://img14.imageshack.us/img14/1370/p11700056gi.jpg

• 43 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by AMIT_MEG,

יש לי די וי די של pilot divx ואני רואה את הכתוביות הפוך למשל פצצה אז זה כך הצצפ ויתקשרתי לחברה ועם אמרו לי שאני צריך לעדכן ואני לא יודע מאיפה להוריד תודה לעוזרים הדגם divx 565 סליחה על השגיעות כתיב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. מישו בבקשה יכול להמליץ לי על עכבר טוב לגיימרים? עד 200 ש"ח.. ובבקשה שיתן פרטים על העכבר גם לא רק את השם תודה אחים שלי =]

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by 2Fluffy4U,

שלום.. כפי שרשום בכותרת, יש לי מדפסת hp photosmart c - 4343 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&product=3546242 הבעיה היא שהמדפסת לא מזינה דפים ורושמת "Out of Paper".. עשיתי את כל הריסטים והנקיונות הדרושים - לא עוזר.. הזרוע הימנית כן עובדת מכנית וכן אוספת נייר כ - 1 סנטימטר.. אבל נראה שאין זיהוי בהמשך ובעצם לא מתבצעת עוד משיכה.. האם יכול להיות שיש איזשהו סנסור שפשוט נדפק ולא מזהה נייר ולכן לא נותן הוראה לזרוע להזין עוד נייר?.. אשמח לסיוע ועצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. המלצה למקלדת: 1. תקציבכם: 500 ש"ח חריגה מקסימאלית: 550 ש"ח 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית 3. הערות: אני חשבתי על: Razer Tarantula או: Logitech G110 איזה מקלדת יותר טובה ? המחירים של 2 המקלדות זהים! הטרנטולה עולה 420 ש"ח וה- G110 עולה 390 ש"ח. כך, שאל תתייחסו בבחירה שלכם למחיר! עריכה: לא יודע למה אבל אני שונא את ה Lycosa ואת ה- Arctosa אז לא להציע אותן. ועוד משהו, במקלדות אני מעדיף כמה שיותר מקשי מאקרו יעודיים ולא שצריך להחליף מקש קיים. שתיהיה איכותית ונוחה(נוחות חשוב לי מאוד) יופי ותאורה למקלדת - זה הכי פחות חשוב! תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  7. חג שמח לכם! הכותרת ממצה את השאלה, איזה רמקולים נראה לכם כדאי לקחת? רציתי בהתחלה לקחת את הX16 אבל אני לא מוצא מקום אחד שהמחיר פחות מ600 ש"ח ואין לי כרגע את הכסף. על פניו הX13 זו הבחירה הבטוחה אבל הבנתי שהXforce גם כן טובים מאוד לא? מה נראה לכם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nice-1,

היום, כשהביקוש לפאלם רק עולה- אפשר למצוא פאלם צבעוני, עם כרטיסי זכרון (ואני מדבר על הM130) בכ-1300 שקלים בחנות מקוונת ואפילו פחות במכרזים. לפחות מפונקים, יש פאלם גרייסקייל (שחור לבן אם תרצו, למרות שאין באמת לבן) חדש בכ600 שקל (M105, אני חושב). צעדי ההוזלה האלה יגררו לדעתי גל חדש של תלמידי בי"ס שישתמשו בפאלם במקום במחברות- הרי טקסט אפשר לכתוב בעזרת מקלדת שמתחברת (ואולי מקלדת אינפרא, בעתיד) ושרטוטים אפשר בעזרת העט והפאלם עצמו. שמעתי שהמגמה כבר מתפתחת אצל הרבה סטודנטים.. אשמח לשמוע תגובות מבעלי פאלמים, על השימושים השונים של הגאדג'ט הזה.. (לדובר יש גישה לpalm M130 של אבא, שהוא משתמש בו למדידות שונות ע"י חומרה שמתחברת אליו, ולמשחקים)

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש מקלדת ועכבר האיכותיים והנוחים ביותר לצורכי פיתוח (תכנות) וגרפיקה. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי את שלושת המכשירים הנ"ל. אני מחפש דרך לנהל ספר כתובות אחד על שלושת המכשירים. שלושתם מסוגלים "לדבר" באמצעות בלוטות'. הבעיה היא שהתוכנה של הפאלם לא מכירה את התוכנה של הטלפון, וההיפך. הטלפון יודע לקבל ולשלוח באמצעות העברת PIM (שולח vCards). הפאלם עקרונית גם מסוגל לקבל ולשלוח vCards. כלומר, אני צריך תוכנה שמסוגלת לבצע סנכרון עם שני המכשירים. כרגע, הפתרון הכי חכם שמצאתי הוא לסנכרן את המחשב עם הפאלם ואז לשלוח את כל הכתובות מהפאלם לטלפון. אבל זה לא ממש סנכרון, אלא יותר מחיקה ושכתוב... יש למישהו רעיון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. Started by ndv,

יש לי הגה עם דוושות של חברת ג'ניוס שהיה עליו בעבר ביקורות פה באתר : http://hwzone.co.il/reviews/genius_wheel/ הורדתי את הדרייבר מהאתר של ג'יניוס אבל על ההגה דולקת רק הנורה הירוקה והיא דולקת כשההגה מקבל חשמל (ההגה כוח גם פועל) כמו בתמונה הזאת מהביקורת : http://hwzone.co.il/pictures/genius_wheel/Wheels.JPG אבל המחשב לא מזהה אותו (אי אפשר להתקין חומרה חדשה זו או משהו כזה) הדרייבר נראה לי מתאים כי יש את אותה התמונה של ההגה הדגם המלא הוא genius speed wheel force feedback וזה בדיוק מה שהורדתי מהאתר של החברה.... מה עושים ? עריכה: עכשיו ראיתי באתר שהדרייבר הוא רק לUSB, מה אני עושה ?? ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. המליצו לי כבר בפורום על ה-[h=1]Logitech G400s[/h]אבל קצת מעיק לי שהוא לא אלחוטי. אבל אני כן אוהב את המראה שלו, ואת העובדה שיש שם די הרבה כפתורים. עיקר התעסוקה שלי ביום יום הוא עריכת וידיאו עם Premire וAvid וAfter Effect וPhotosop. בנוסף, אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב, ככה שנחמד שיהיה עכבר שיהיה נעים לשחק איתו משחקים (לא נשמע טוב, סורי). בכל מקרה, למרות שיש סיכוי שאני אקנה את העכבר הזה, הייתי רוצה לשמוע על עכבר אולי זול יותר, אבל עדיין דומה לעכבר הזה. מה שכן, אני אשמח אם הוא יהיה אלחוטי, כי ממש לא נוח לי לחזור לימים שחוט מקביל אותי. תודה.

13. Started by BoRiS.K,

למחשב הזה...אל תגזימו במחיר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by PoHuisT,

יש לי ספק 400w גינרי 20A בראיל של ה 12V קודם כל האם הספק הזה מספיק למפרט שלי? הספק הוא 20PIN והלוח אם 24PIN

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by Lirans,

שלום חברה ראיתי שני ספקי כח שנראים לי טובים ורציתי לדעת איזה מהם עדיף גם מבחינת איכות וגם מבחינת מחיר 1) FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4015 380 ש"ח 2) ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 470 ש"ח תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by base,

מה מה מומלץ יותר G5 NEW או G7 לפני רכישה מבקש חוות דעת ממנוסים היה לי את MX REV לא היה נוח אז מחרתי

17. שלום כולם... אחרי מחשבות רבות החלטתי שאני רוצה ליפיף את המחשב שלי.. מגיע לו, עושה עבודה קשה. החלטתי לקנות מארז חדש. המארז הוא Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case w/Transparent X-Window השאלה היא כזאת...האם הוא שווה את הכסף (בערך 240 ש"חים)? והאם הוא יתאים לי למחשב הנוכחי, אני לא מתכנן בנתיים לקנות חדש... יש לי לוח אינטל פנטיום 3, 2 הארדיסקים, סידי, אמממ...וכד' את השאר אפשר לראות במפרט מחשב. תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  18. https://www.massdrop.com/ זה אתה בארצות הברית שמארגן מכירות קבוצתיות במחירים ממש טובים בדרך כלל... כל הזמן משתנים הפריטים, כרגע יש שם הרבה מקלדות (בכל מה שקשור למחשב) יש שם גם עטים, כל מיני נגנים,אוזניות, ועוד אני קניתי משם כבר כמה פעמים ועשו לי משלוח לישראל והכל היה בסדר, זה אתר אמין מאוד יש להם שירות לקוחות מצויין רק רציתי להכיר לכם למי שלא מכיר

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Alexkmr,

הלכתי היום לחנות ורציתי לרכוש את המדפסת הזאת. אך המוכר לא המליץ לי אליה בגלל שאחרי שנתיים פג תוקפם של הראשים שזוג עולה 350 ש"ח. באמת פג תוקפת לאחר שנתיים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום. ברצוני לדעת האם שימוש בעכבר BT בניידים גומר את הסוללה של המחשב הנייד? אני מתכונן להזמין את העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. איזה מהחיבורים האלה נחוץ איזה לא? חח מתי שאבא שלי ראה את כמות החיבורים הוא נבהל

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by TheBuzz,

אני מחפש עכבר ומקלדת טובים לצורך גיימינג, התקציב שלי הוא בערך 150 לעכבר ו200 למקלדת, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב כל עוד זה לא יותר מדי אם נראה לכם להשקיע בדבר אחד יותר אז בבקשה אני אשמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי אוזניות שהדגם כרגע לא חשוב והם עושות מעט בעיות... טוב לא הם... המחשב. קניתי מחשב חדש. פעם במחשב הישן הם היו בסדר גמור... אבל עכשיו אני חושב שהדרייבר של הכרטיס קול שלי (כרטיס קול שהוא בנוי על לוח האם P35-DS3L של ג'יגבייט) עושה בעיות... נתחיל עם האוזניות - בעיות - *שומע חוסר איזון אולי בגלל האקולייזר. - מתבטא בכך שאני צריך לכוון את האיזון של הווליום בבקרי שמע עד צד ימין בכדי לשמוע טוב. *בעיה לשמוע באוזניה יחידה, כלומר, לדוגמא במשחק CS, שומעים צעדים אם זה מצד שמאל או ימין כמו שזה צריך להיות, אצלי זה לא עושה את זה, אני שומע צעדים בשני האוזניות... אני לא שומע כיוונים מסויימים. *בבדיקת קול שאפשר לעשות באפשרויות הדרייבר - רואים מין כדור כזה וצריך לסובב אותו סביב האד…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  24. זה המצב, במשרד של אבא שלי יש מספדת עם נייר רציף, כבר אין כאלה הרבה בשוק והן מאוד מאוד נוחות לעבודה וגם המדפסת שיש לו שם היא סופר איכותית ומקצועית ואין תקציב או מקום לאיזה מפלצת לייזר של HP וזה לא בא בחשבון. Houston Instrument JetPro V100 זה הדגם. החברה היא חלק מ- Summagrapihcs corporation התאגיד הזה כנראה פשט את הרגל, בכל מקרה אי אפשר למצוא הרבה מידע לגבי החברה HI או בכלל כל התאגיד הזה. מה שכרגע קורה זה שיש דרייבר לDOS אבל לא לWINDOWS וכשעובדים עם תוכנה X בWINDOWS ושומרים את הקבצים בWINDOWS פשוט אי אפשר להדפיס מDOS. מה שאני מבקש ממכם זה אם אתם יכולים, למצוא דרייבר למדפסת הזאת, אם יש לכם מידע על החברה או כל דבר שיכול לעזור, אם מישהו פה יודע איך יוצרים דרייבר ומה דרוש בשביל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Dadude,

אתם יכולים להמליץ לי על משהו אכותי וטוב במחיר 1000 שקל? תודה רבה חברה 8) ולהסביר לי קצת מה המאפיינים של מצלמה טובה חוץ מכמות הפיקסלים? כי הבנתי ששי מצלמות שכמות הפיקסלים זהה אבל האכות של התמנוה ממש שונה.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.