ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מקלדת ועכבר למטרות גיימינג(משחקי FPS), ושיתאימו גם לעבודה בתוכנות העריכה של אדובי במחיר של 520 ש"ח לשניהם. אני מוכן להשקיע עוד 20-40 ש"ח אם הסכום הזה ישפר את היכולות של המקלדת או העכבר בצורה מורגשת. בקשות מיוחדות: עכבר- עכבר גדול(העכבר שיש לי נכון לעכשיו באורך 15 ס"מ ורוחב 11 ס"מ-אני מחפש משהו בסדר גודל הזה), עכבר שמתאים ל-palm grip, בעל חיבור usb וכבל באורך של 2.3-3 מטר. מקלדת-מקלדת בעברית עם כבל באורך 2.3-3 מטר, וגודל סטנדרטי-גדול של מקלדת. ואם יש לכם המלצות לפאד לא יקר מאוד 40-80 ש"ח אשמח לשמוע גם. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור.
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP m1522nf שמתפקדת כמדפסת רשת. ההדפסה וצילום מסמכים עובדים. פקס אני מצליח לשלוח מהמדפסת אבל לא מהמחשב. סריקה לא עובדת בכלל. יש לי WINDOWS XP ושני מדפסות "HP m1522nf" ו-"HP m1522nf fax" שניהם מחוברים דרך שני יציאות IP סטנדרטיות (יציאה אחת למדפסת) עם אותה כתובת IP (של המדפסת). כשאני מנסה לשלוח פקס דרך "HP m1522nf fax" או לסרוק דרך התוכנה של HP אני מקבל הודעה שהשרת עסוק. מה יכולה להיות הבעיה??? (אני משתמש בדריבר המעודכן ביותר)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי קנוון ואני סורק תמונה למחשב אני צריך שהתמונה תהיה בקובץ JPEG יש אפשרות לשמור אותה בפורמט הנ"ל? כי שאני סורק היא שומרת בפורמט תמונת מפת סיביות (.bmp) תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת נוחה ומעוצבת יפה לשימוש יומיומי, חשבתי על המקלדת Logitech illuminated Keyboard. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לחברה שלי מדפסת לייזר שחורה לשימוש ביתי פשוט (סטודנטית - הדפסת מאמרים, עבודות וכו') בתקציב של כ-500 ש"ח. אני מחפש מדפסת בלבד ולא מכשיר משולב כלשהו. אם הדבר מצדיק זאת, היא יכולה לחרוג מהתקציב ב-100 -150 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי המלצה למדפסת , שמדפיסה בצורה טובה, והיו שלה לא יותר מדי יקר (לצורך הדפסת הרבה עבודות בלימודים ) למי שמכיר: hp4500 officjet משולבת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754530 איך המדפסת הזו? בקשר לפקס: במידה ואני קונה מדפסת משולבת עם פקס, איך מחברים את הפקס? אם המדפסת בחיבור UBS? ואם בחיבור בכרטיס רשת ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! עוד כמה ימים אני מתכוון לקנות מחשב משחקים חדש. עם המחשב אני מתכוון לקנות ציוד היקפי הכולל : - אוזניות - SteelSeries 7H USB מחיר 656ש'ח - עכבר -LogiTech G5 Laser Mouse מחיר 265ש'ח - פאד לעכבר SteelSeries S&S ש'ח130 אשמח לשמוע את חוות דעכתם על המוצרים הנ'ל במיוחד על האוזניות כי השאר זה יותר קטע אישי אבל עדיין גם עליהם אשמח לשמוע!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא אפשרי רשמית, אבל האם יש דרך לגרום לעכבר לשלוח רצף הקשות מקלדת כאשר לוחצים על אחד הכפתורים? (ניסיתי לחפש ב uberoptions אבל זה מוגבל ל מקש "רגיל" אחד ושיפט אלט וקוטרול בלבד)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הגיים פאד Precision Gamepad Logitech אבל אני מחר מחזיר אותו כי הוא ממש לא נוח !! יש המלצות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש עכבר איכותי כמה שאפשר בתקציב של 250 שקל, אני צריך עכבר חוטי נוח כמה שאפשר, מחפש עכבר גדול ליד גדולה, ושלא יהיו עליו יותר מידי כפתורים כי זה משגע אותי, שימושים עיקריים- עבודה יום יומית, וגיימינג כבד. חשבתי על 2 העכברים הבאים ואני לא יודע מה לקחת, עם בכלל שווה לקחת עכברים כאלו, או להסתפק בעכבר זול ב20 שקל כל חודש חודשיים. 1- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=875 לפי מה ששמעתי עליו זה אחד העכברים הכי טובים שיש ובמחיר טוב. 2- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1001 לא שמעתי עליו רבות, אבל אומרים שזה עכבר ממש טוב. האפשרות השלישית שהיא גם הכי טובה לדעתי זה קניית כמה עכברים מי הסוג הבא - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1291 מה דעתכם…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש מדפסת משלובת פקס/סורק/מ.צילום. שמעתי OKI נוראיות ויקרות. כל המלצה מתקבלת, רק אם אפשר הסבר קטן מדוע.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
היי, ישמש לגיימינג אז רצוי שיהיה איכותי ובעל טווח קליטה טוב. מחפש של מייקרוסופט כי יש לי הנחה על המוצרים שלהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשביל מחשב מדיה-סנטר. צריך שיקלוט טוב לטווח גדול (6-7 מ'). בתקציב של עד 150 ש"ח. פשוט העכבר שיש לי כרגע (Microsoft Notebook Optical Mouse 3000) כמעט ולא קולט מעבר ל-3 מ'.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק למשהו קטן, לא all-in-one הגדולים והמגושמים.. אלחוט/חוטי, לא משנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט GPT, אך אבד לי דיסק התקנה, אין לי דרייבר וגם אין לי מושג מה הדגם של המצלמה. אולי יש למישהו רעיון איפה ניתן להשיג? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
המדפסת המשולבת מיועדת לעבוד ברשת במשרד קטן של 3-5 עובדים ( הדפסה ,סריקה , צילום , פקס ) . האים כדאי לחשוב על הזרקת דיו או שלייזר יותר כדאי כלכלית ?? עומס העבודה בינוני עד קל , אשמח לקבל המלצות למכשירים . טווח המחירים עד 2500 שח . תודה . אין לי בעיה עם שחור לבן בלבד .
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר ואולי גם מקלדת לגיימינג. תקציב לעכבר 100-200 שח , תקציב למקלדת לא יודע גם מחיר סביר. יכול להתגמש על המחירים אם תמליצו לי על משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת חדשים, זה בעיקר למטרות שימוש יום-יומיות וגיימינג מדי פעם. תודה לעוזרים אגב איך העכבר והמקלדת האלו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6477 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=2933 מעדיף לקנות בksp או ivory
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מכשיר פקס מדגם panasonic ומודם פקס במחשב (אני לא יודע איזה, זה משהו מאוד ישן). כשאני שולח פקס לקו הטלפון בבית אני מקבל פקס רק אם אחד מהשניים מחוברים לקו, כלומר אני לא מצליח לקבל פקס גם למודם הפקס במחשב וגם למכשיר הפקס באותה השליחה, לעיתים הפקס מתקבל רק במכשיר הפקס ולא במודם הפקס. קיימת אפשרות להגדיר איכשהו שפקס שנשלח יתקבל גם במכשיר הפקס וגם במחשב למודם הפקס? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה לקנות מקלדת לגיימינג עם תאורה אחורית בתקציב של עם 350-400 ש"ח. אם צריך לחרוג קצת אני אשקול אם המקלדת באמת תהיה שווה את ההשקעה עבורי. מקשי מולטימדיה וכפתורים הניתנים לתכנות זה חובה. רצוי שיהיו גם כפתורים להקלטת מאקרו. עברית זה חשוב כי אני לא המשתמש היחיד במחשב (אני יודע שזה מצמצם את המבחר בהרבה). שתהיה אפשרות לשלוט על עוצמת האור. נדמה לי שראיתי מקלדות שגם הרווחים בין המקשים זוהרים. אם יש כזו אני אעדיף אותה. ראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן בנושא אבל הוא לא פוגע בדיוק בדרישות שלי אז פתחתי אחד חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת דגם Brother MFC-215C ואתמול קניתי צבע חדש כי הישן נגמר לי,קניתי תואם למקורי והיא פשוט מדפיסה לי דף ריק,אני חייב להדפיס איתה אני לא מבין מה הבעיה,אני ישמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי למחשב הנייד עכבר אלחוטי טוב ואני מתלבט בין 2 העכברים האלה. לפי מה שקראתי, ה-M705 בעל חיי סוללה ארוכים מאוד (אומרים ש-3 שנים, אני מניח משהו כמו חצי שנה), לעומת ה-MX PERFORMANCE שהם בקושי שבועיים. ה-MX נראה הרבה יותר גדול ונוח, בעוד שה-705 נראה לא נוח לכף היד. ה-MX בא עם מטען וכבל USB שניתן לחבר בעת שנגמרת הסוללה, אין דבר כזה ב-M705... יחד עם זה, נראה שיהיה לי יותר נוח לקחת איתי את ה-M705 מבלי חשש שיינזק בתיק עם המחשב. אני מחפש חוות דעת על שני (או אחד) העכברים, מישהו ניסה אותם (או אחד מהם)? -------------- עריכה: עקב בעיות מלאי בחנות שממנה אני רוכש של ה-MX, החלטתי ללכת על ה-M705.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי את ה MX 620 שבגדול הוא עכבר טוב אבל מה שמעצבן אותי זה המשקל שלו, בגלל שהוא עובד על 2 סוללות הוא מאוד כבד, רמת הדיוק שלו גם לא גבוהה במיוחד לדעתי. מה שחשוב לי זה שיהיה קל ומדויק !! מתחתי את התקציב ל 600 ש"ח.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר אלחוטי לגיימינג , תקציב 250~. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-