ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי אל פסק חדש של Advice מדגם PR750 לאל פסק יש חיבור COM למחשב לניטור של המתחים ומצב הבטריה הבעיה שלי היא כאשר אני מנתק את האל פסק מהחשמל ה-Battary level ישר קופץ ל-60 אחוז ומשם מתחיל לרד בקפיצות של 2 אחוז. למישהו יש אל פסק של אותה חברה ויכול לבדוק אם גם אצלו זה ככה או שיש לי תקלה באל פסק?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר זמן רב (כ -3 חודשים) אחרי החיבור האחרון החלטתי לחבר שוב את ההגה שברשותי למחשב ולשחק. אבל צצה בעיה קטנה , windows xp pro אינו מזהה את ההתקן הנוכח ולכן אינו יכול להתקין אוטומטית וגם לא לתת מידע. זהו ההגה שבדיוק ברשותי : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/618/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618.jpg&imgrefurl=http://www.ciao.de/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618&h=150&w=200&sz=5&hl=iw&start=12&um=1&tbnid=yZblBhTVUgFpRM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dguillemot%2BRacing%2BWheel%2Bfor%2Bwindows%2Bxp%26svnum%3D10%26um%3D1%26h…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לי לא מזמן, הג'ויסטיק תקוע כל הזמן שמאלה(לא פיזית) וכל שאר הכפתורים עובדים מצויין ואין הגבלה של תנועה בידית עצמה. הג'ויסטיק לא קיבל מכה כל שהיא והחלפתי סוללות, עשיתי הסרה והתקנה מחדש של הlogitech gaming suite וזה לא עזר. :'( יש רעיונות לפתרון? :-\
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי קניתי ג'ויסטיק של לוגיטק freedom 2.4 האלחוטי עכשיו שאני טס במטוס הוא פונה לי לצד אז אני מנסה לכייל אותו אבל בgame control בproperties אין לו אפשרות כיול הוא רק מראה מה שאתה מזיז אז מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
קיבלתי היום שני ג'ויסטקים כאלה http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=147044 התקנתי דרייברים (הסרתי והתקנתי כמה פעמים) מהדיסק המצורף. בלוח הבקרה-בקרי משחק רשום "התקן זה פועל כראוי". כשאני נכנס לסיטינג במשחק PRO 09 לכוון כפתורים הם לא מגיבים בכלל אבל הג'ויסטק דולק והמחשב מזהה אותו, בדקתי אצל חבר עובד חלק גם על אותו משחק. יש מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גיים פאד של Logitech... Logitech Wingman cordless יש לי אותו עוד ממזמן, אבל לא ממש השתמשתי בו. היום רציתי לשחק איתו, אז הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק, התקנתי אותו, ואז בשלב שלאחר מכן, הזהוי של הג'ויסטיק, יש לי בעיה. המחשב פשוט לא מזהה את הג'ויסטיק. ניסתי להוריד מחדש, לעשות ריסטרט, פשוט הכל. *אין בעיה בחיבורי היואסבי שלי... אודה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק Sidewinder Force די ישן. החיבור שלו למחשב זה חיבור גדול לMIDI ולא USB. בנוסף יש לי גויסטיק Sidewinder רגיל עם אותו חיבור אבל יש לי מחבר לגויסטיק הזה מMIDI ל USB. הממיר הזה לא ממיר לי את הFORCE. האם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה. פשוט אני עובד עם מחשב נייד ואין לא MIDI אלא רק USB. תודה. ??? ???
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כשאני מסובב את הגלגלת לכיוון קדימה אז היא משתגעת.. כאילו היא גם יורדת וגם עולה.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
במחשב מדיה סנטר יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק מדגם logitech dinovo media desktop laser bluetooth והוא עובד מצויין אבל הבעיה היא שבזמן האחרון הגלגלת של העכבר שמגיע עם הסט הMX1000 לא מגיבה בשום משחק. אני לוחץ וזה לא עושה כלום. ניסיתי להוריד את התוכנה של המקלדת והעכבר וזה גם לא עזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set ועד עכשיו הכל עבד טוב אבל מאתמול בערב פתאום הגלגלת בעכבר שלי לא עובדת. היא לא מגיבה לשום דבר וניסיתי אותה בכל מקום אפשרי וזה לא עובד. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי את העכבר G400 של לוגיטק שקניתי לפני חודש בערך מ- TMS. בכמה ימים האחרונים יש תופעה מעצבנת כזו שאני גולל את הגלגלת למעלה ולמטה נגיד באתרים, מידי פעם יש קפיצה לכיוון ההפוך אליו אני מגלגל. ז"א נגיד אני גולל למעלה ברציפות, פתאום יש גלילה של שלב אחד מטה וזה נראה על המסך כמו קפיצה כזו. ולהפך למטה. האם זה תקין? שווה לממש אחריות בשביל זה...זה די מציק, אבל יכול להיות שככה זה בדגם הזה? חוץ מיזה העכבר ממש טוב.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הגלגלת בעכבר Wireless Mouse 5000 (Blue-Track)- כשאני רוצה להגדיל תמונה ב-Windows Photo Viewer, אני מסובב את הגלגלת אבל לא קורה כלום. רק כשאני גולל מהר מאוד העכבר מגיב, אבל אז אין לי שליטה כמה זום הוא יעשה. התקשרתי לתמיכה של Microsoft וטכנאי אמר לי שככה העכבר אמור להתנהג, והדבר הכי קרוב לפתרון שהוא הציע זה להגדיר את העכבר בתור עכבר אחר. זה נתן פתרון צולע, שכן עכשיו כל תנועה קטנה בגלגלת מגדילה פי כמה את התמונה. מישהו נתקל בתופעה ומצא פתרון טוב יותר? רקע כללי: יש לי Windows 7 Home Premium, והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר מהאתר של Microsoft. הגלגלת של העכבר חלקה (אין קליקים). כשחיפשתי פתרון ראיתי בפורומים אחרים שהבעיה קיימת אבל לא מצאתי פתרון (בעיה עם …
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הדי וי די שלי לא קורא לי דיסקים צרובים הוא של חברת TOSHIBA מישהו יודע מה אפשר לעשות בעניין? תודה לעוזרים עריכה: חשבתי שהדגם יהיה נחוץ ושכחתי מזה DVD-ROM SD-M1212
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
??? לפני כמה ימים התקנתי דרייבר חדש ל-GFORCE יש לי אקס פי וכרטיס מסך GFORCR 2- 200 MX גירסה 23.11 ולפני זה הוא עבד טוב המשחקים עבדו והכל היה בסדר אחרי שהתקנתי את הגירסה הזאת , וניסיתי להפעיל את המשחקים חלק מהמשחקים לא עבדו... ניסיתי לבטל את הגירסה ולהחזיר לקודם אך זה לא הלך בטוב... ועכשיו אני לא יודע מה לעשות... אם מישהו יכול לעזור..אני אשמח תודה מראש...!
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מקלדת CMstorm Trigger עם סוויצ'ים שחורים, הורדתי את הדרייבר של המקלדת. כל כמה זמן האורות נכבים (הLED של המקשים) והמקלדת מפסיקה לעבוד למספר שניות (עד חצי דקה לכל היותר), וזה מראה לי הודעה על המסך שאומרת לא לנתק את המקלדת, ניסיתי לכבות את הדרייבר אבל זה עושה את זה פשוט בלי ההודעה. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את העכבר ובאתי הביתה וניסיתי לחבר אותו למחשב והוא לא נקלט לי מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
מאז ומתמיד הכונןDVD שלי היה מוגדר כDMA בלי שום בעיות... אבל היום שרציתי להעתיק סרט לארד-דיסק לקח לו המון זמן ובאמת שמתי לב שבזמן האחרון הוא עובד לי לאט מתמיד. אז הלכתי לבדוק אם הוא מוגדר כDMA ואז להפתעתי ראיתי שמסומן PIO only. כמובן ששינתי אותו לDMA if available אבל אחרי שעשיתי restart ראיתי שהוא לא נותן... למה?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לחבר אותו כפקס.. המדפסת מתחברת לראוטר ישירות עם כבל רשת. יש 2 כניסות אחת עם ציור של טלפון ואחת LINE.. *ניסיתי לחבר כל אחת מהם ולשלוח פקס וזה לא עבד... ועוד משהו...יש לי משיבון של בזק..אני רוצה שיהיה גפ פקס וגם משיבון...אפשרי? אם משהו לא ברור אז אני אחזור על הכל...
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
יש לי הגה LS-USBMX 1\2\3 ובזמן האחרון יש לי בעיות איתו: הוא לא עובד במשחקים , ניראה כאילו שהוא לא שולך שום קלט למחשב למרות שההגה דולק (יש עליו מנורה שנדלקת כשהוא ON) בדקתי במנהל ההתקנים ואין אותו שם (למרות שלפני הבעיה הוא היה שם) במקומו יש שם : התקני מנהל ממשק אנוש (HID) ובתוך זה יש עוד 2 דברים וגם עם הדרייברים - אם אני מתקין אותם או לא שום הבדל למרות שפעם זה הוסיף לי פריט להפעלה המהירה שאפשר היה שם לשנות את האפשרויות של ההגה. חיפשתי דרייברים אחרים לא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהגה SideWinder של מיקרוסופט. כשאני משחק בNFS:Carbon ההגה נוטה שמאלה. מה אני יכל לעשות ? ניסיתי לשחק בהגדרות בבלוח הבקרה אבל זה או שהוא נוטה שמאלה או שדוושה של הreverse לא עובדת.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת יש לי בעיה בהגה הזה של לוג'יטק... אני לא יודע למה, אבל יש לא נטייה ימינה... זאת אומרת, שכאשר אני משחק, ומעביר את ציר ההגה למצב מאוזן, במשחק המכונית בכל זאת פונה ימינה.... אשמח לפתרונות.... ד"א במשחק הוא NFS Crabon... אם זה יעזור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. ברשותי מכשיר הגה עם דוושות חדש והיה רשום על הקופסא שההגה תומך ברטט משום מה הרטט לא עובד או שאולי לא הגדרתי אותו מה עושים!?@
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה officejet 4500 שלי מסרבת להדפיס כל מסמך מלבד דף בדיקה ישירות מהדריבר של HP. כל מסמך מכל תוכנה אחרת לא נשלח לspooler ונמחק ממנו אחרי שנייה, בלי להיות מודפס. ניסיתי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש, להריץ את הtroubleshoot של מייקרוסופט, הדוקטור של HP, שום דבר לא עזר. הסורק במדפסת דווקא עובד טוב. אשמח לעזרה ???
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-