עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by R-E-L,

איזה מצלמה דיגיטלית אתם ממליצים לי לקנות עד 2500 שקל? שמעתי שה olympus c4000 טובה אבל היא נראית לי גדולה מידי... אני חושב שאני מעדיף משהו קומפקטי יותר... זאת הסיבה היחידה שאני "מתרחק" ממנה... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.pc-spot.co.il/reviews/cs318102.php את המארז הזה מוכרים בפנדה ב372, עכשיו השאלה שלי היא מה הוא כולל, ספק? מאווררים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3101 האם אני אצטרך להחליף את הספק GENERIC 300WAT שלי, ואם כן לכמה ואט אני צריך בשביל עוד מאוורר ולכל הנורות של המארז? האם המארז הזה טוב והאם הוא יתאים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: ASUS A7V-E SOCKET A ASUS FEFORCE 2\GTS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM 256*2 SDRAM 133 ATHLON AMD 1400MHZ FLYVIDEO98 SB LIVE! VALUE DVD LF *16 YAMAHA 24*10*40 MODEM 56 K USB ADSL MODEM עכשיו השאלה היא מה המידות שלו כי לא הבנתי תמידות כפי שהם רשומות בפי סי ספוט... והאם אפשר לקחת את המארז בלי משלוח, פשוט לבוא ולקחת,?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  4. קניתי את המארז הזה והוא מ-ד-ה-י-ם!!!! שמתי בצד שלו את הTRILIGHT LED FAN של ANTEC עם גריל כזה חתוך בלייזר של גולגולת הכי יפה בעולם!!!! ולמעלה שמתי את המאוורר השקוף שבע עם המארז!!! מקדימה יש שני BUBBLE LAMPS שזה מנורות כאלה עם בועות בפנים והחלק התחתון שלהם מחליף צבעים והחלק העליון דולק קבוע בכחול!!! הצג טמפרטורה נורא נוח והוא מדויק להפליא!! הניאון הכחול שבתוך המארז חזק, והוא גם אקטיבי למוזיקה!! יש כפתור שמחליף ממצב רגיל למצב אקטיבי למוזיקה!! וזהו בסך הכל.... מקווה שעזרתי.. ניר.

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  5. אני מחפש מדפסת בעלות של כ 500-600 ש"ח, חשוב לי *מאוד* שהיא תהיה מהירה, ושניתן יהיה להחליף ראשי דיו בנפרד (אם נגמר רק האדום - נחליף רק את המיכל האדום, לא כל כל הצבעים). המליצו לי בעיקר על 2 המדפסות שבכותרת, מה לדעתכם עדיף ? (ב HP אני חושש בעיקר לקחת משכנתא בשביל לקנות את ראשי הדיו - מכיוון שאני מדפיס המון !) אם יש לכם המלצה אחרת - עוד יותר טוב תודה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Matrix-Hacker,

* דבר ראשון אם זה לא הפורם לשאול מה שאני רוצה אז אני מצטער ובבקשה להעביר כתוב בחוקים ש Nike כתב שאסור לדבר על חלקים ספציפים בפורם הזה אבל לא ידעתי איפה לשאול על זה המפרט של המחשב שלי הוא : Axp 2000 Letedak Nf 2 WD 60 Geil ( Non ultra ) 256 333 mhz Radeon 9500 Pro איזה מהספקים הבאים יחזיק את המחשב שלי טוב עם המארז Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver * המארז בא עם 3 מאווררים עם זה משפיע על הבחירה Antec TruePower 550 Watt Antec TruePower 380 Watt Antec TruePower 480 Watt Antec TruePower 430 Watt Generic 300 Watt Tsunami 350 Watt ומה ההבדל בין המארזים האלה : Dragon DX 01-SLD USB SILVEr ( לפי מה שכתוב הוא לא בא עם מאווררים ובלי ספק ) Dragon DX-01BD USB Tower ( בא עם…

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by HFDO5,

יש לי סורק HP SCNAJET 3300C והבעיה היא שאני לא יודע מה המתאם של המתח שלו יש לי כמה ואני לא יודע מה שייך לו.. מישהו יכול להשיג לי מפרט של הסורק לבדוק כמה מטח צריך לתת לו? זה חיבור כזה של DC או איך שקורים לזה העגול אז למי שיש כזה סורק שייכתוב פשוט מה כתוב לו על החיבור חשמל או למי שיודע מאיפה להשיג את המפרט.. תודה ;D

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  8. הערות : 1. כשכתוב מארז שחור אני מתכוון שגם ה-CDROM שחור והצורב שחור , בקיצר כל הרכיבים של המארז שחורים . 2. כשכתוב לבן , אני מתכוון גם לבז' , כלומר לצבע הרגיל הזה שלא הכי מוגדר , אתם יודעים . הצביעו והשפיעו ! ועכשיו , מספר שאלות לי אליכם : מה אתם חושבים בכלל על זה שהאם מארז שחור יכול להסתדר עם מסך לבן ? אתם בטח תגידו שכל אחד והטעם האישי שלו אבל עדיין אכפת לי שתביעו את טעמכם האישי . והאם לפי דעתכם זה יהיה יותר יפה ממארז לבן + מסך לבן ?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by Jcs,

תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by fitch,

1. AIR Midi ATX P-IV 300W Front USB 2.0+Side Window שנראה כך: 2. Midi ATX Aurora 300W Side Window שנראה כך: אני מתלבט מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה מאוורר וגם יפה... אז בראשון יש את שני המקומות מקדימה למאווררים, ובשני יש ת'תאורה מקדימה(הכחולה)... אז מה כדאי מבינהם?! או שתציעו מארז אחר יפה ומאוורר בסביבות ה200... תודה.!

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  11. אהלן חבר'ה! אני קונה מצלמה דיגיטלית, ומכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום החלטתי לשאול אותכם. התקציב הוא 1500-2000 שקל, אבל יש לציין שאני קונה בארה"ב ככה שהמחירים שםיותר זולים. אני מצלם כתחביב. חשבתי בעיקר על קנון אבל גם לאולימפוס ולמינלוטה יש אחלה דגמים. תודה מראש. נ.ב. זה די דחוף כי הנסיעה היא ביום ראשון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות עכבר חדש טוב ונוח: עכבר אופטי כמובן עכבר שיהייה נוח גם לשחק איתו משחקי פעולה מגוף ראשון וגוף שלישי אז שלא יהייה מגושם מאוד וגדול אבל אני רוצה שיהייה לו לחצן נוסף או יותר מלחצן אחד ממש לא חשוב ולא צריך שהוא יהייה אלחוטי כי זה לא עוזר לי איזה עכבר כדאי?? לגבי תקציב עד 200 שקל בערך

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  13. בד"כ בעכברים שראיתי (MICROSOFT, LOGITECH) כתוב 1.5-2 מטר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by EG,

אני מתכנן לקנות עכבר חשבתי על MX 700 של לוג'יטק. רק אם אפשר לקבל חוות דעת - האם הוא מתאים למשחקים שמזיזים בהם את עכבר במיהירויות גבוהות? ??? למשל ב - ET.

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  15. תמיד רציתי לדעת אם אני יוכל לשים בתוך המחשב ספק נוסף , הכוונה שלי היא לשים את הספק לחבר לחשמל ואליו לחבר את כל המאווררים בלי שיהיה עומס על הספק הראשון,(הספק השני בכלל לא יהיה מחובר ללוח.) רציתי לדעת אם זה אפשרי , ואם כן אז כדאי.? תודה. עריכה: עכשיו בעצם כשאני חושב על זה זה נשמע לי לא כל כך הגיוני, הרי מה ידליק את הספק? ??? , מחכה לתשובות

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by Saliman,

למישהו יש עצה?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  17. לאתרונה התחלתי להתעניין בסט שכזה שמעתי דברים מאוד טובים על לוג'יטק ועל הסטים שלהם, אך כמובן שראיתי את הסטים של מיקרוסופט במיוחד ה PRO (והמחיר שלו הזול יחסית) אני חייב לשאול אותכם. כמשתמשים של אחד הסטים הנ"ל ואם יש לכם תלונות או בעיות איתם או בקיצור איזה לקנות.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by bigdady,

יש לי ספק של 300w ואני רוצה לקנות מחשב חדש על בסיס מעבד של amd שאלתי היא , האם הוא יספיק לי למחשב החדש או שאני צריך לקנות חדש? ואם כן, אז באיזו עוצמה?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by pazer001,

אילו הייתם צריכים לקנות ספק כולח למחשב שלכם של 400W ולא היה לכם כסף, הייתם סומכים על ספק כוח כזה? ATX Power Supply 400 Watt for Pentium IV שעולה 105?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  20. יש אולי איזה אתר שעוזר לחשב ממש לפי רכיב רכיב?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. למה יש מארזים שעולים 1500 שקל ? ממה הם עשויים? זהב? בשביל מה צריך יותר ממארז וספק שעולים 300 שקל (חוץ מיופי והתלהבות)?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  22. נעזרתי בסרטונים שבראש הפורום ע"מ להחליט איזה Switch הכי יתאים לי, אהבתי מאוד את החומים, אם כי גם הכחולים והירוקים מצאו חן בעיניי מכנית (למעט הרעש). (העובדה שצריך להיות "החלטי" יותר על מנת להקליד איתם). אני הרבה פעמים מקליד בלילה, מה שדי פוסל את הכחולים. אם השימוש העיקרי שלי הוא להקלדה, איזה סויצ'ים עדיפים חומים או ירוקים? מבחינת פונקציונליות, אהבתי מאוד את ה K70 אך אני פתוח גם להצעות אחרת. איפה אני יכול לנסות את המקלדות לפני קניה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ על מדפסת איכותית ואמינה עבור משרד קטן, מדפיסים עד כ30 דפים ביום (בעיקר שחור לבן וקצת צבע). לא ברור לי אם בנפח הזה עדיף דיו או לייזר אז לא הגדרתי תקציב... עד היום השתמשנו במדפסות דיו ביתיות אבל הן לא החזיקו מעמד הרבה זמן אז מוכנים להשקיע קצת יותר בשביל מדפסת אמינה. עדיפות למדפסת עם חיבוריות WIFI בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by ORrrr,

אהלן, כרגע יש לי Logitech 518 הידוע לטובה, אך הוא ישן ולחיצה על הכפתורים שלו נהייתה לא נעימה וקצת רופפת ובכללי הוא כבר שחוק. הייתי רוצה המלצה לעכבר שיהיה נוח לא פחות ממנו ושלא יהיה עכבר גיימינג מטורף, אך כן שיהיה מדוייק (אם אני לא טועה המהירות המירבית שלו היא 1600 DPI). התקציב כרגע לא מוגדר וכל הצעה בין 100 ל 200 שח תשקל. אין לי העדפה לחוטי או אל חוטי. דרישה נוספת (אם קיימת אופציה) שהלחיצה על העכבר תהיה שקטה מהרגיל ולא יהיה את הרעש של הקליק החזק. אם קיימת אופציה אופציה כזאת אני אמתח את התקציב גם מעל 200 שח. תודה, אור.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים