עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by below_z,

אני מחפש אזניות טובות למשחקים והכי חשוב שיחזיקו מעמד לאורך זמן. התקציב הוא 200 ש"ח, ניתן לגלוש גם מעבר. מעדיף לקנות בחנות מאזור ראשון לציון.

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by comix_dude,

אני צריך ספק טוב שקט 480 ומעלה שיוכל לעמוד גם בOC ...............גם ל SLI ושלא מתחממם הרבה.......

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

לפעמים כשמזיזים אותו בזוויות שונות אז רואים את החומר (אוויר דחוס?) וזה קצת נראה כמו נוזל ומלחיץ אותי.. האם זה יכול לפגוע ברכיב מסויים בתוך המחשב? לנסות לשמור על היד ישרה כשאני מנקה אבק או שזה בסדר לראות את הנוזל הזה מתיז על הרכיבים שלי באכזריות?

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by DAN,

אוי וייזמיר חנות חדשה ברשת. מאוד מאוד זולים ויש להם מוצרים מיוחדים כמו לחות של עילית. http://www.compit.co.il בטח כמו שצצו מהר גם יעלמו. במיוחד עים מחירים כאלה. אני אזמין כמה דברים בכדי לבדוק את השרות (מהירות הספקה החזרה ושירות). בקרוב תוצאות הבדיקה. דן

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Xenasis,

במקרה שעדכון BIOS נכשל (של לוח A7V133-C) יש איזו דרך להחזיר את הBIOS הישן?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני רוצה את התוכנה ואני לא יודע אפילו מה השם שלה ככה שאני לא יודע איך להוריד מי שיכל להביא לי את השם שלה אני ישמח ועוד יותר אם תביאו לינק להורדה

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by avi12641,

אני צריך מקלדת מסוג Low Profile, כלומר עם המקשים שטוחים - לא גבוהים. תכונות דרושות: חובה Number Pad. ללא מקשי מדיה או מקשים נוספים - רק דברים שיש במקלדת סטנדרטית. מקלדת חוטית ולא אלחוטית. מחיר: עד 200 ₪, מבלי לחרוג. תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן העכבר שלי (Microsoft Explorer v3) מראה סימני גסיסה, ואני חושב להוציא אותו לפנסיה אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה... אני מאוד אוהב אותו ת'אמת וחבל לי להחליף אבל גם מעכברים צריך להפרד מתישהו. :'( בכל מקרה, אני די מבסוט על הסידור כפתורים שלו , במיוחד על ה Back ו Forward שהם באותו הצד ולא בצדדים שונים כמו בלוג'יטקים למיניהם. יש איזה עכבר שיכול להחליף אותו מבחינת נוחות? אני לא צריך 20,000 DPI ובלה בלה. רק שיהיה נוח ושישתווה לפחות למייקרוסופט שלי. גלילה צידית תהיה בונוס חמוד אבל ממש זניח... תקציב..... הממממ...... לא יותר מ 200. Fewer is better. טנקס ולילה טוב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bigdady,

יש לי ספק של 300w ואני רוצה לקנות מחשב חדש על בסיס מעבד של amd שאלתי היא , האם הוא יספיק לי למחשב החדש או שאני צריך לקנות חדש? ואם כן, אז באיזו עוצמה?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה מצאתי את ואני עדיין לא מאמין חובה לראות: http://www.techtv.com/screensavers/supergeek/story/0,24330,3381725,00.html

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות ת'עכבר הזהז מפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 מה דעתכם עליו? מישהו מכיר? מיועד למשחקים "כבדים" (Oblivion, FEAR) וגם משחקי רשת כמו BF2. מביקורות שקראתי הוא די דומה בביצועים לG5 (הוא גם משתמש באותו מנוע לייזר היה כתוב), בחצי מחיר! החיסרון העיקרי הוא חוסר נוחות מסויימת באחיזה. הוא גם שולח פחות אותות דגימה מהG5, אם אני זוכר נכון 125 לעומת 500 (שחכתי את היחידות מדידה )... אבל מצאתי תוכנה שמאפשרת ידנית להגביר את זה!חחח... זה כמו OC לעכבר! 8) http://tscherwitschke.de/mouseratechecker.html אבל הבנתי שזה יכול להיות מסוכן לעכבר... כדאי? אז אני צריך 2 תשובות ל2 שאלות! תודה.

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by yaloner,

שלום, אחרי 6 שנים (!!!) הגיע זמן להחליף לוח-אם ומעבד. האם מארז שבו ישב לוח-אם ישן של פנטיום 3 (ASUS P3V133) יתאים ללוח אם חדש ? או שצריך להכניס לתוך התקציב המוגבל מאוד שלי גם מארז (שיוריד את רמת הלוח/מעבד/זיכרון) ?

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by ggg456,

שלום לכולם, לאחרונה ננתקלתי בקושי- אני נוהג לחבר את המחשב לסלון, אך האוזניות מן הסתם לא מגיעות עד אלי (אוזניות חוטיות). רציתי לשאול האם קיים סוג של מקלדת (אלחוטית) שתומכת בחיבור 3.5 מ"מ (אוזניות) כך שאני אוכל לשמוע מהן דרך המחשב, כלומר חיבור של אוזניות בצד המקלדת? אני מודע לשוק האוזניות בלוטוס (סטריאופויות) למחשב, אך אלו אינן בתחום החוויה של אוזניה חוטית. תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  14. ומה ההבדל בינו לבין מארז COMPUCASE 6A19 BLACK

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות מארז חדש ללא ספק ועם חלון התקציב שלי הוא 1000 שקל

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by m0tek,

שמישהו בבקשה יסביר מה זה בדיוק FSB? נתקלתי בזה הרבה וזה פשוט לא מדבר אליי.. עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום קניתי את העבר הזה עכבר מעולה נוח אבל אין לי משטח לעכבר ואני לא רוצה להרוס את העכבר אני צריך משטח עד 100 שקל המשטח צריך להיות גדול נוח ובלי ג"ל ושיהיה מיועד למשחקים מוכן לחרוג מהתקציב עד 150 שקל תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by klayton,

אחרי 4 שנים הגלגלת לא עובדת(מלבד הלחצן). היד שלי התרגלה לDA, אז יהיה לי מאוד לא נוח עם עיצוב אחר. חשבתי על DeathAdder Chroma או ZOWIE EC2*. מצד אחד לקחת סיכון עם Razer(לפחות היום האחריות היא יותר משנה) או עכבר טיפה קטן יותר. דעות? *מה ההבדל בניהם? http://tinyurl.com/op2pcju

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Ghtm,

אני צריך המלצה להגה למחשב ב400 שקל בערך, ללא חריגות בבקשה. אני צריך שהוא יהיה מחנות באזור חיפה. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by nir8675,

שלום לכולם אני מחפש מסך לגיימינג בגודל של 22 23 עם אפשרות תלייה עדיפות לMS נמוכה מ5 ובנוסף תנו לי בבקשה המלצה לעכבר הכי מומלץ\נחשב בשוק לגיימר מחירי המסך עד 1500 ש"ח מחירי העכבר עד 450 ש"ח נ.ב שמתי את העניין של המסך גם בקטגוריה הזאת בשביל שלא ליצור 2 נושאים מקווה שלא עשיתי שום עבירה... :-\

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ychig,

צריך המלצה לעכבר אלחוטי לגיימינג , תקציב 250~. תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. במחיר שמתקרב ל goldtop ? (404 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by assi,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב, כדי לראות סרטים ובעיקר כדי לשחק (PES). אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לחבר אותם אלחוטית, ואם כן באיזה איכות יהיה החיבור?

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by dave25,

שלום, יש לי מחשב pentium 4 2.8GH 512MB ram כרטיס מסך Nvidia Geforce FX5200 בלבד אני לא מפעיל עליו משחקים אך משתמש בו לרוב לעריכת וידיאו בעיקר על הארד-דיסק Western Digital 350GB 7200RPM וכן בצורב DVD Toshiba SD-R5272 העריכה מתבצעת על מערכת AVID DV EXPRESS וכן נעשים על קבצי הוידיאו קידודים רבים. האם מישהו יכול לעזור לבור כמוני ולהמליץ לי על ספק כוח שיהיה חזק, אמין, לאורך זמן ושקט(!) ובעל קירור (קיץ עוד מעט) למען המטרות הנ"ל? ייתכן ואני צריך להשלים פרטים... אשמח לתגוובת. תודה, דייב.

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by Marko,

חבר שלי רוצה להחליף כ. מסך, הוא חייל לכן תקציבו מוגבל ל-550ש"ח. המפרט שלו: GA-7IXE4 AGP*2 AMD 700MHZ 128MB SDRAM VOODOO3 3000 נכנסנו לפנדה ושם היו כ. מסך במחירים סבירים: ASUS V7100 MAGIC Geforce2 32MB 376 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO 458 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T 530 nis רציתי לשמוע את דעתכם על כרטיסים האלה או אחרים(חייבים להיות geforce). האם לחכות(כמה זמן?) ל-geforce4 שיוריד את המחירים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.