ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בקיצור מה שעשיתי עם ההגה הישן שלי זה לבנות מהרכיבים האלקטרוניים מתוכו ידית הילוכים מצויינת (בניתי מ 0 ויצא מדהים!) ולהשתמש בדוושות כמשענת (שמאל) וקלאץ' מצויין (מימין [שמאלה לברקס כמובן]). הבעיה היא שהידית היא רק "הילוך קדימה והילוך אחורה" ואני מתכנן לבנות ידית של גיר ידני נורמלי. הבעיה שלי היא שיש לי רק 4 לחצנים במעגל הזה ואני זקוק ל7. יש סיכוי להוסיף לחצנים? (מדובר ביציאה סיריאלית אם זה משנה) והאם יש אפשרות לבנות בקר חדש כלומר כבל, 8 לחצנים וציר אחד או שניים מחלקים שניתן לקנות בחנויות מתאימות? אם יש כזה דבר אני ישמח לעוד להסברים. אני מבקש לגלות קצת רצינות, רן
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מניסיון קודם אני רוצה לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים טוב מאוד בנושא. אחר כך יבואו השאלות. (ובבקשה, אין לי כוח להודעות כמו "ספאם")
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי ג'ויסטיק ישן בעל חיבור GAMEPORT... רציתי לשאול אם אפשר ליצר מתאם לבד בבית מ GAMEPORT ל USB? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
זה נושא שמאוד מעניין אותי הייתי רוצה לדעת איך לבנות לדוגמא מן מעגל חשמלי כזה או משהו לדוגמא עכבר או משהו זה מאוד מעניין אותי כל הנושא הזה ואני רוצה ללמוד עליו מאיפה אפשר ללמוד על זה? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תבנו לי תצורות מחשב עם כרטיס מסך טוב לא על הלוח, שיהיה זול וטוב. כתבו מחיר משוער.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך של קריאטיב מסוג בנש'י. זה שווה משהו מה הוא מסוגל לבצע
-
-
-
אבקש חוות דעת לגבי המארז הזה : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=T05-UW&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=270 בלי תשובות יש יותר טובים זה ידוע ,השאלה היא לגבי המארז הספציפי הזה ,מה היתרונותיו ומה חיסרונותיו ,תודה מראש. (הכוונה מבחינת רעש ,איוורור וכדו...)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עובד עם XP PRO ןמדיה פלייר 8 כונן ה DVD ננעל על אזור 1. איך אני מסיר את הגבלת האזורים? תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
ברשותי מדפסת משולבת HP Officejet 5610 ניסיתי להדפיס משהו דרך הוורד, אך הדף נתקע במדפסת, ונאלצתי לנתק ולפתוח את המדפסת מחדש כדי שדף יצא. כעת אני ניסיתי להדפיס דבר כלשהו מהמחשב, והמדפסת לא מגיבה לפעולה. כל פעולות המדפסת ברשותי עובדות כרגיל, אך רק ההדפסה דרך המחשב לא מגיבה כלל. יש לציין שבטעות מחקתי את האופציה להדפיס מהמחשב בהגדרות של מדפסות ופקסים. זאת ההודעה המופיעה בהגדרות - HP Officejet 5610 series - מוחק[/b אני אודה למי שיוכל לעזור, תודה קובי
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היום קניתי את הRazer Carcharias שלי, ברגע שחיברתי אותם הם עושות רעשים סטטים בלי הפסקה. אני מדבר על רעשים מוזרים דומה לכאלה שהרדיו עושה שעוברים במנהרה (בדגש על דומה). מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מדפסת שהוא גם סורק של brother דגם DCP-195C. עד לא מזמן היא עבדה מצויין, אך לאחר התקנת מערכת הפעלה חדשה (WIN 7 64 BIT ) היא התחילה לעשות בעיות עם הסורק, היא מדפיסה כרגיל ועובדת לכן אני דיי בטוח שהבעיה היא לא בדרייבר.. אבל כשאני מנסה לסרוק משהו מופיע לי ההודעה הבאה. ניסיתי את כל מה שכתוב שם (לעשות ריסטארט לdevice, לנתק ולחבר את הכבל גם במחשב וגם במדפסת, ולבדוק ולצאת מכל תוכנה אחרת מקבילה שיכולה לעבוד איתה). תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את שני המוצרים (היום קניתי 4HD) והעכבר על הפאד הולך חלק אבל העכבר מראה במסך תקיעות ואי דיוק (אני פשוט זז והוא מראה במסך תקיעות או במשחק) מה שלא קורה בלי פאד רציתי לדעת עם זה גם לכם ככה . ומה זה גורם ואיך אפשר לפתור את זה כי ראיתי ביקרות של אנשים שיש להם את שני המוצרים והם אומרים שהעבר זז חלק. תודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אוקיי אנשים טובים אני צריך שמישהו שיש לו כרטיס רשת ללא שימוש בבית ינדב לי אותו לניסוי קטן , מכיוון שהINTEL שלי מתפגר לי ב174 מגהרץ , אני צריך משהו שיעבור את התדר הזה . במידה וימצא כרטיס שיעבוד , אני אשמח להתחלף , להוסיף כסף , ( נראה כבר לאיזה הסדר נגיע ) , אבל בנתיים אני צריך לבדוק עמידות . מחשב בלי אינטרנט זה לא ממש מחשב . אינטל לא ילך , כי לי את האחרון בסידרת ה100 שלהם , וניסיתי דגמים אחרים שגם כן לא עבדו .
-
אני מיואש , דבר ראשון : WIN XP SP3 2048MB DDR2 GEFORCE 8400GS 512MB יש לי בעיה , המחשב עושה לופים של : ניתוק עכבר > החזרת עכבר > ניתוק עכבר > החזרת עכבר [אגב , לא ישר אחד אחרי השני , הוא מחכה מעט , אבל הוא עושה] , מה משגע אותי , למשל במשחקים אתה בא לירות על מישו אבל הוא ניתק תעכבר ... ואז מחזיר אותו . לפעמים הוא מנתק אבל לא מחזיר . למישהו קרה את זה פעם ? מה הפעולות שננקטו ? תודה , חן .
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה! יש לי מכשיר משולב מדפסת לייזר + פקס + סורק של חברת Ricoh דגם Aficio FX16. לפני כחודשים, באופן דיי פתאומי הסורק התחיל להוציא תמונות מאוד מאוד בהירות. אני סורק בעזרת התוכנה של אופיס. ניסיתי לשחק ולשנות את כל ההגדרות גם במכשיר עצמו וגם בתוכנה שדרכה אני סורק, ואין שינוי, כל הסריקות יוצאות בהירות מאוד. צד אחד אפשר לראות בקושי משהו אבל בצד השני כמעט לבן לחלוטין. אם מישהו נתקל בבעיה שכזו, אני אשמח לדעת אם יש פתרון או שמדובר במותו בטרם עת של הסורק. מיותר לציין שהוא מותקן עם הדריברים המקוריים על חלונות XP עם SP3 בחיבור USB. תודה!
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם קהילת HWZONE יש לי שתי בעיות עם ה- DELL U2311H , ואני מקווה שתוכלו לעזור לי .. קודם כל , לוקח למסך יותר מדי זמן לעלות .. אני מחכה כמה דקות והוא עולה .. דבר שני , נכון הכפתורים בצד ימין של המסך , של ההגדרות בהירות והכל ? גם להן לוקח שעה לעלות .. אבל בשניה שהן נדלקות , הן מתכבות .. מה לעשות ? תודה מראש D:
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי בעייה רצינית עם הפקס וההגדרה שלו ואני לא מוצא את החוברות הדרכה. 1. רציתי לשאול אם הגיוני שאני לא יכול לקבל פקסים אלא רק לשלוח (האם זה אומר שיש תקלה בתשתית הטלפון או בקו) 2. יש מישהו שיכול לשלוח לי מדריך לדגם מסוג זה איך להגדיר את הפקס המזור**** שיעבוד כמו שצריך? :s05:
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן מה קורה :] ? ככה יש לי מיקלדת יחסית חדשה של מיקרוסופט רשום את הדגם למעלה. אלחוטית. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ומציקה שאי אפשר להתנהל איתה. אני לא יכול להחזיק מקש לאורך זמן. כלומר לחיצה ארוכה על לחצן מסוים לדוגמא ctrl + סימון סמלים בלתי אפשרי ה ctrl מתבטל לי משום מה לאחר כמה זמן ואז צריך ללחוץ שוב. גם שאר המקשים אם צריך ללחוץ על w שהולכים קדימה במשחק זה מפסיק אחרי כמה זמן. שמעתי שיש עוד שסבלו מהבעיה הזאת יש לציין שזאת בעיה חדשה שלא הייתה בעבר ולא ביצעתי שום עידכון תוכנה לפחות לא שידוע לי. האם יש אפשרות לפתור את זה ? תודה רבה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-