ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שהביאו את המקלדת הזאת לבאג - עם מקשים בעברית, והיא נראית לי אחת שבדיוק מתאימה לצרכים שלי. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10375 כמה דברים שאהבתי בה לעומת הX6 של מיקרוסופט שאני משתמש היום: מוארת ב3 צבעים - כחול אדום וסגול, לא אהבתי כל כך את האור האדום בX6.. מקשים בעברית (רק בבאג ראיתי שיש) אצלי בX6 יש רק באנגלית כי היא לא נקנתה בארץ הנאמפאד והחצים באותו מקום ככה שלא צריך לנתק ולחבר את הנאמפאד כל פעם כמו בX6 בצד שמאל יש מקשים שמתאימים למי שמשחק הרבה בFPS כמוני חברה איכותית - SteelSeries מה שלא אהבתי בה: המקשים נראים לי גבוהים מידי אין משענת לידיים כמו בX6 מה אתם אומרים עליה? יש פה מישהו שיש לו ניסיון איתה או משתמש בה ויכול להגיד איך היא? תודה. http://gamingallthet…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מקלדת מסוג microsoft comfort curve 2000 עם חיבור usb ואני רוצה לחבר אותה לשקע ps/2 במחשב או במפצל (kvm) שיש לו רק שקעי ps/2, יש לי גם עכבר usb שאני מחבר למפצל (kvm) עם מתאם – usb נקבה, ps/2 זכר שעובד כך כבר שנים. ניסיתי לחבר את המקלדת למתאם הזה ואת המתאם ל-kvm או לשקע המקלדת (ps/2) במחשב עצמו אבל זה לא עובד. האם מישהו יודע אם יש מתאם כזה שמתאים למקלדת כזאת ? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים כמו שהכותרת אומרת אני צריך עכבר גיימינג חדש, גם לעבודה כללית וגם למשחקים fps mmo וכו' תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות משהו טוב בתקציב הזה? מאיזה חנות כדי לקנות (מחפש במרכז).. תודה על ההמלצות.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תופעה מוזרה לא מצליח למצוא אף עכבר כזה באף חנות באזור חיפה ? מה עושים מאיפה קונים ?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום קניתי מדפסת hp 6500 האם צריך לשלם על חיבור קו נוסף בשביל לקבל פקסים? הבנתי שאם מחברים על קו הטלפון לא מקבלים פקסים בזמן שימוש בטלפון כמו כן האם אפשר למנוע מצב כזה חוץ מלצעוק לאף אחד לא לדבר בטלפון שזה לא מעשי ב לשלם על קו נוסף שזה די מיותר לכמות שאני משתמש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני מחפש מצלמה אבל לא יודע יודע איך לחפש ומה הפרמטרים החשובים. ראיתי מצלמות מ100 ועד 500 ש"ח והאמת הכל נראה לי אותו דבר. אני מחפש מצלמה טובה ולא ההיתי רוצה להוציא יותר מ 100-150 ש"ח אלא אם יש לזה הצדקה או איזה דיל שחבל לפספס. השימוש העיקרי של המצלמה זה סקייפ ולא לצלם קליפים לYOUTUBE או דברים כאלה. תודה הראש לכל המגיבים --עידכון-- טוב,אני מקבל את התחושה גם פה בפרום וגם מאנשים שאני מכיר שזה לא בדיוק נושא שיותר מדי אנשים מבינים בו , אז בחרתי בשני דגמים שנראים לי מוצלחים ואם למשהו פה יש נסיון איתם אשמח לשמוע מה הוא חושב 1. Logitech Webcam C270 WebCam - עד כמה שהבנתי זאת מצלמת HD מסדרה שנחשבת מוצלחת 2. LifeCam HD-3000 USB WebCam של מיקרוספוט - גם זאת מצלמת HD לא יודע עד כמה…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150-170 ש"ח איזה חיבורים נחשבים היום להכי מתקדמים ויעילים ? חיבור USB , אינפרא אדום ? והאם העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות סט שבא יחד עם מטען ?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת ביתית, לשימוש ביתי, בסכום של כ-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). חשיבות גבוהה לעלות הדפסה נמוכה. קצב הדפסה צפוי: 30~40 דפים (שיכללו מדי פעם תמונות). סריקה - בעיקר מסמכים, אבל חשובה איכות הסריקה (יש העדפה לפידר). האם עדיף להעלות את התקציב לטובת משולבת לייזר צבעונית (ראיתי אחת של SAMSUNG ב-1,300)? האם זה ישתלם בחישוב של עלות הדפסה לדף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לבחור את המשטח הכי טוב לעכבר שלי לפי הפרמטרים שאני אציג. "משטח" - הכוונה היא לכל "חומר" שאני יכול להשיג, כולל, כמובן, פדים לעכבר שמוכרים בחנויות. זהו עכבר של גיימינג אבל לא קניתי אותו בשביל לשחק במשחקים. קניתי אותו, לפני הכל, מפני שרציתי את הרזולוציה הכי גבוהה וכמובן גם בגלל כל התכונות שהמוצר הזה מציע. שולחן העבודה שלי הוא בגודל 2560 על 1440 פיקסלים (מסך בודד) מה שדורש, כמובן, דיוק גבוה בתזוזת העכבר. הדבר מתורגם לרזולוצית העכבר שהיא פחות מהמקסימום. אני משתמש ב- CLAW GRIP מפני שכדי להעביר את הסמן מקצה אחד של שולחן העבודה אל הקצה השני, העכבר צריך לזוז פיסית 4-5 ס"מ. זה מה שאני רוצה, וזה נורא נוח לי. עם ה-CLAW GRIP אני יכול להעביר במהירות את הסמן למקום "הכללי" המבוק…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם, השאלה שלי היא כזו. כרגע יש לי מחשב אחד שמשתמש בעכבר של לוג'יטק בתדר של 2.4GHz בעוד כמה ימים אקבל את המחשב החדש שלי שיוצב באותו חדר בקרבת המחשב הראשון, ואליו רכשתי סט אחר של לוג'יטק (מקלדת ועכבר) שעובד גם הוא באותו התדר. אפילו המשדר שלהם זהה: האם תהיה התנגשות ומערכת אחת תפריע לשנייה? למשל אני אקליד משהו במחשב אחד והוא יופיע בשני או אזיז את העכבר והוא יזוז גם במחשב השני וכו'... תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת מחפש "מדפסת לייזר לרשת (לא משולבת, לא בצבע)".. הפעם חשבתי על XEROX (או אחר).. מה ממליצים? תודה. נ.ב. יש לי לא מעט ניסיון עם HP (לא בלייזר), כל פעם הייתי נותן להם צ'אנס חדש וכל פעם הייתי מתאכזב מחדש (איכות בניה / רעש / עלויות דיו / אמינות / אחריות / תוכנה.. מה לא?)..
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את ה-QuickCam Communicate Deluxe ויש לי שאלה קצת מוזרה: איך מכוונים את המצלמה?? נראה כי זה בלתי אפשרי בהתחשב בזה שכשמנסים להזיז אותה היא חוזרת למקומה הטבעי עם מעין קפיץ... מה אני מפספס?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, החלטתי לקנות מצלמת רשת ומיקרופון למען שיחות סקייפ ושאר ירקות. 1) מתלבט בין ה-C910, ל-C-510 ול-QuickCam Pro 9000 - למי איכות הטובה ביותר? 2) האם המיקרופון הבנוי בהם טוב מספיק, או שכדאי לקנות בנפרד. 3) אם יש דגם של חברה אחרת - אשמח לשמוע. תקציב - 500 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש איזה שהוא פד ממולץ מחנות SKYPC? (ראיתי שיש להם פדים שונים של RAZER) תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנה razer lachesis מבאג ת'אמת לא ישבתי עליו הרבה ועכשיו שחזרתי אליו גיליתי כמה בעיות: 1 העכבר כל הזמן מתנדנד הוא לא יושב צמוד למשטח וכשאני משתמש בו הוא תמיד בורח לי מהנקודה עכ"כ שכשאני רק לוחץ עליו בקליקים הוא זז.... 2 כשאני מזיז את העכבר שמאלה למעלה(אלכסון..) הוא לא זז חלק באלכסון אלא שמאלה ואז למעלה שמאלה למעלה וכ"ו.. כלומר שהוא ממש רועד שהוא זז (לשאר הצדדים הוא זז חלק) האם יש על זה אחריות??
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נשברה לי אחת הרגליות. פניתי ליבואן, אין לו כזו. חיפשתי ברשת, לא מצאתי. פניתי לכמה חנויות גדולות שמתעסקות עם מחשבים, לא מתעסקים עם זה בכלל. הצילו!!!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ממיר DVB-T שמתחבר למחשב בחיבור USB. האם מישהו מכיר אחד מומלץ כזה? לחילופין האם יש דרך לחבר ממיר רגיל כזה (לא USB) למחשב דרך המסך שלי (Dell 2209Wa)?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אני רוכש מחשב לצורך עריכת וידאו, ואני מחפש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמות מוידאו וממיר של הטלויזיה, מהחיפושים שאני עשיתי ראיתי את C500 של COMPROUSA- http://www.comprousa.com/en/product/c500/c500.html הכרטיס הוא מסוג PCI והעלות שלו היא 180ש"ח רציתי לשמוע חוות דעת או המלצה לכרטיס אחר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ראיתי את המקלדת הזאת: Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 שהבנתי שהיא טובה מאוד, וחסכונית מאוד! המטרות של זה הם, פעם ב..משחקים, אבל בעיקר גלישה באינטרנט וכתיבת אימיילים ודברים שמצריכים מקלדת.. אני גם עוד חודש מתגייס ככה שמשחקים אין מצב שאני אשחק..וחשוב לי מאוד שהעכבר יהיה חסכוני, האם ב250 שקלים אפשר להשיג סט כזה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, אז אחרי שנפלתי עם 2 ג'ויסטיקים, אני מעוניין לקנות משהו איכותי. בעקרון הוא ישמש לFIFA ואולי כמה משחקי פעולה כמו SPLINTER CELL. עכשיו הייתי רוצה שהוא יהיה כמו הג'ויסטיקים של פלייסטיישן 3, שאין צורך בבטריות והן נטענות דרך הUSB. אני מתכנן להביא את הג'ויסטיקים דרך EBAY, ככה שהסכום המירבי הוא 60$. אז מה ההמלצות שלכם?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר מעולה, שיהיה אלחוטי , אופטי (לא לייזר), ועם לפחות 5 לחצנים מתוכנתים.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי עכבר של מיקרוסופט (פשוט מאוד), והוא כמובן חדש עם המחשב. כל ההתקני ה-USB שלי, פועלים כמו שצריך.. ככה שזה לא נראה לי בעיה במחשב. יש מצבים שהעכבר פועל ודופק עבודה כמו שצריך, ויש מצבים שהוא פשוט נכבה לו.. אני מנתק ומחבר שוב, וזה נדלק לכמה שניות ואז שוב נכבה. מערכת הפעלה ווינדוז 7 64 ביט. מה הבעיה בנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום, רציתי המלצה לכרטיס מסך למחשב שלי,ראיתי שני דגמים: http://tms.co.il/product/7407 http://tms.co.il/product/8438 מה יותר טוב? וגם איך יראו עם הכרטיס? ,כמו בטלויזה הרגילה? תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-