עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

הרגע ראיתי שיש אותם בחנות מסוימת, W00t! אבל הם תופסים הרבה מזמן עבודה של המעבד לא?

2. Started by DAN,

מה מהירות הגישה של ה RDRAM למעבדי פנטיום 4 של אינטל רוחב פס 400 MHZ? בהשואה ל DDR ו SDRAM אנני משווה את רוחב הפס רק את מהירות הגישה ? דן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shimon23,

שלום האם הלוח GA-7VTXE של gigabyte שמוכרים בפלונטר באמת מבוסס kt266a - איך יכול להיות שהוא כזה זול 116$ ? למישהו יש מבחני ביצועים איתו?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by com,

מהו הסוקט הכי טוב לddr??? שאלת המליון.... בבקשה להתיחס לכל הפרמטרים צרפתי מין סקר של איזה אתר... האם זה סקר או שקר??? בי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by DarK_NaF,

ונראה לי שאני אפילו יודעת למה....פשוט אין לי מושג מה לעשות כדי שכן תעבוד.... אני כמעט בטוחה שהבעיה היא בחיבור בין המדפסת למחשב.... כי החיבור בין המדפסת לחשמל בסדר - והיא מגיבה כמדליקים אותה.... אבל בדקתי כבר כמה פעמים את החיבור הראשון - ועדיין כלום..... (אוף!!! אני צריכה להדפיס עבודה - באמת מצאה זמן כדי לא לעבוד!!!) מה אני עוד יכולה לעשות חוץ מלבדוק עוד פעם את החיבור (פשוט נראה לי שאם אחרי 5 פעמים של בדיקה זה לא עבד - זה גם לא יעבוד בפעם השישית).... אולי הבעיה היא בכבל עצמו? מדפסת CANON מטומטמת...רק לרסק אותה מהחלון של הקומה הרביעית על כל הבעיות והשטויות שהיא עושה.... :AR15:

• 32 תגובות
    • 8k צפיות
  6. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5391 האם הספק ג'נרי ?? ממה שהבנתי הוא של סאנשיין.. האם זו חברה טובה של ספקים ???

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by USR,

מבחינת הכל ובמיוחד ביצועים מה יותר טוב? והאם הם יתאימו למארז זהTsunami Virgo bLUE for P4 350W?והספק בסדר? ואיזה דגם של זיכרון לקנות ? שמעתי שהזיכרון של מושקין ה-CAS222 256DDR שלהם מצוין או שלא?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6582 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=084&active_tab=systemRequirements

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://www.goldengate.net/~dlpeters/IBMSucks/index.html וזה רק כדי להזהיר כל בן-אדם עם הכונן הזה, ישחק בחשבון שצריך לגבות כל שביב מידע אפשרי מהכוננים האלה, כי פשוט אסור לסמוך עליהם.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  10. אבא שלי ממש רוצה לקנות אותה אמרתי לו שזה לא משתלם כיוון שבבית שלנו מדפיסים ומצלמים בחודש גג 50-100 צילומים בטירוף.. אבל הוא לא מוכן להתפשר על מדפסת שהיא לא לייזר וזאתי מבחינת גודל עיצוב הכל הכי נראית לו. רציתי לשאול אתכם איך היא בעיקרון, האם היא נחשבת למכונת צילום ומדפסת טובה? איך הסורק שלה? הפקס ובכלל בכללי איך היא.. תודה רבה לכל העוזרים

11. Started by Ewingum,

ידוע לי שההבדל היחיד בינהם הוא מהירות השעון. אבל: האם מקבלים איתם גם מאווררים שונים? (אם זה אותם מאווררים והיטסינקים כמובן שאין בעיה לעשות אוברקלוק לTI4400 לTI4600, אבל אם זה לא...) השאלה מתייחסת גם לזיכרון וגם לGPU...

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by giliboy,

אני מעונין לקנות דיסק SCSI עכשיו אני יודע שצריך גם לקנות בקר. איך אני יודע איזה בקר אני צריך ועל מה אתם ממליצים? ומה האבדל במספר PIN?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by gil_za,

שלום אנשים. רציתי לדעת אם מישהוא השתמש אי פעם בקסדת מציאות מדומה VFX1 ??? יש לי כאלו ואני לא מצליח להפעיל את תזוזת הראש. תודה גיל.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. זאת מקלדת גיימרים CoolerMaster CM Storm TRIGGER MECHANICAL Gaming Keyboard Black Switch או מקלדת לגיימרים Roccat Ryos MK Advanced Mechanical Gaming Keyboard - צבע שחור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shimronfio,

אפשר לשלוט ב-DPI של ה-death באמצע משחק? משהו דומה לHabu ? אני מתכנן לקנות ואני לא יודע אם יותר משתלם לי לקנות habu במקום ?

16. Started by ElEmEnt,

sdram? ddram? rdram?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by saar2,

איזה מעבד יותר חזק 1.7 פרסקוט או 2.5 סלרון ??

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  18. אהלן עושה תחנת עגינה ללפטופ, ישמש גם לפיתוח (קוד). בעבודה ניסיתי את של מייקרוסופט הארגונומית המפוצלת - natural 4000 ולא נראה לי שאתרגל לזה שזה מפוצל אשמח להמלצות לוג'יטק\מייקרוסופט, עד 200 למקלדת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ohad_haz,

אמרו לי שצריך כרטיס וידיאו בשביל זה.. אם כן תסבירו לי איך זה עובד ומה כדאי לקנות? ואם צריך איזה תוכנה? אם לא אני ישמח לדעת איך בדיוק אני יכול לערוך. ... למי שלא הבין הכוונה שלי לקחת נגיד סרט כלשהו שצילמתי , להוסיף לו אפקטים במחשב ולהחזיר לקלטת. תודה מראש. :asthanos:

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  20. אוקי החלטתי כנראה ללכת על המארז ANTEC 1080B AMG שמגיע עם הספק המקורי ANTEC 430W TRUEPOWER שהספק לבד עולה 575 שקל והמארז לבד עולה 729 ושתיהם ביחד עולים 970 שקל בערך.... עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם זה הגיוני שהמחיר של שתיהם ביחד הוא 970 לעומת זה שאת הספק לבד מוכרים ב-575 ואת המארז ב-700??? 2) המארז הזה הוא מאלומיניום??? 3) הספק כוח מגיע עם שני מאוררים??? 4) איך הקירור של המארז??? 5) האם הוא מתאים למחשב AMD ATHLON 3000+??? ואחרונה : 6) האם המארז ביחד עם הספק יותר טובים מהסופרטלנט+ספק אנטק 430??? תודה וסליחה על כל השאלות... שי

21. RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt זה הדגם, השאלה אם הספק שלו יחזיק מחשב עם מערכת Amd 64 bit 3000 Radeon 9800 Pro 512 Ddr samasung 400 mhz והארדדיסק סאטא תודה!, זאת שאלה ממש חשובה לי, תענו בהקדם

22. Started by gilad_bk,

היי אשמח אם מישהו יודע על התקן USB תומך לינוקס (לא ממש משנה איזו הפצה) ניסיתי אצל מספר לא קטן של משווקים,אבל לא ממש יודעים להגיד לי ולא מבינים בתחום. הפעולה לזיהוי בלינוקס מאוד מורכבת,לא כמו חלונות כמובן... תודה!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  23. מצאתי גו'יסטיק בחדר שלי וחשבתי האם אפשר לחבר אותו למחשב.... הנה מספר תמונות שיסבירו את השאלה: תמונות של החיבור ושל הגו'יסטיק עצמו... יש מצב לחבר אותו למחשב? תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Night,

אני רוצה לקנות הגה+דוושות שיתאים גם למחשב וגם לPS2. איזה דגמים כאלה יש? מה המחירים? מה מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. שלום לכולם! מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת. הייעוד שלה הוא להדפיס תמונות למטרת עסק, מדובר על כמוית, נגיד 50 דפי A4 בשבוע בצבע מלא, אם אפשר מידע כללי על המדפסת, הספק עבודה, מחירי טונרים, וכו' תודה רבה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.