עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. במדפסת לייזר צבעונית יש 2 טונרים? אחד שחור ואחד צבעוני? או רק טיונר אחד עם כל הצבעים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OnlyOne,

היי, קיבלתי מחבר כ45 בולים למגה בעיר(המבצע הזה של הבולים...) אז יש לי אפשרות לקחת את אחד מהמוצרים הבאים ב50 ש''ח... האחד זה הגה ps2-AndGame 2 In 1 Turbo Racing Wheel http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1285&affid=1492 האפשרות השנייה זה מקלדת ועכבר אלחוטיים של teac. לא מצאתי את המוצר באינטרנט... מה דעתכם? היה לי את ההגה הזה(שנשבר) - http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=908090&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שדווקא נהנתי ממנו... המקלדת ועכבר שיש לי הם: מקלדת של cliker ועכבר ג'נרי...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז הזמנתי את ה HTPC החדש שלי היום עכשיו אני מתחיל לחשוב איך בעצם שולטים עליו מרחוק: האם חייבים מקלדת ועכבר אלחוטיים? אם לא, מה האלטרנטיבה? אם כן, אשמח להמלצה? בעיקרון את מרבית הדברים אני יכול לעשות גם דרך RDP, לא? כמובן גם צריך שלט - אני מאוד אשמח גם להמלצה פה. אני מתכנן להשתמש ב xbmc לצפייה.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by YinnoN,

במה מתבטאת איכות הספקים ? מה ההבדל בין ספק antec 350true power לבין ספק עכגעגחיגכיג 350truepower ? האם רק בזמן שיחזיקו או בעוד דברים ? תודה

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  5. אני מתכוון אם אני רוצה לזוז (במשחק) ימינה, למעלה, לירות ברובה ולזרוק רימון. הכל בבת אחת. האם זה תלוי במקלדת?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  6. 1.1?

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by someone2007,

שמעתי שבמקלדת הזאת יש קורא כרטיסים זה נכון? אם יש אז איזה כרטיסים היא קוראת? תודה לכל מי שינסה לעזור

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by bneli,

קניתי כזה מתאם בשביל לחבר את המקלדת מולטימדיה של HP שאני כל כך אוהב אבל מישום מה זה לא מזהה לי את הכפתורי מולטימדיה שלה (והדרייבר שלה מותקן) מה אפשר לעשות? צריך דרייבר אולי למתאם הזה? זאת המקלדת

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by Xenasis,

במקרה שעדכון BIOS נכשל (של לוח A7V133-C) יש איזו דרך להחזיר את הBIOS הישן?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. במשטח הרגיל הסורק עובד מצוין. בסורק מעליו לא עובד ומקבל שגיאה. איפה הבעיה? יש אפשרות שהבעיה עם בדרייבר/בתוכנה או בוודאות הבעיה היא פיזית בסורק העליון? זאת מדפסת ALL IN ONE של חברת HP

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by huber,

ושוב.. יום ראשון אני "משדרג" את המחשב וראיתי את הבנדל הזה ב-2194 ש"ח במקום מסוים (חברה, תתבגרו, אני אובייקטיבי ואין לי חשק להיכנס לוויכוחים. עכשיו סה"כ ציינתי רכיבים, נא לא לנעול, אני צריך תשובה...) מה דעתכם? בטווח של +/- 10% יש משהו יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by huber,

יום ראשון אני מתכוון לקנות מחשב חדש (טוב לא מחשב שלם אלא מעבד+לוח אם+זיכרון) ראיתי את הבנדל הזה ורציתי לדעת אם יש באותו טווח מחיר משהו משתלם יותר?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  13. מתי כבר ישווקו את הכרטיס הזה?

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by saarxee,

האם הן באמת טובות? כי הזמנתי אותן ואחרי זה נתקלתי בביקורות לא משכנעות במיוחד: הבאס לא חזק ומספק ברב המקרים אין סראונד דיגיטלי צריכים להשתמש באקולייזר כדי שהסאונד יהיה ברור יותר. ובמשחקים גם כן הסאונד לא הכי מרשים שבעולם.. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. מישהו יודע מה קורה עם זה? כי נכנסתי לזאפ התקשרתי כמעט לכל החניות בהשוואת מחירים ואף חנות חוץ מבאג (אגב הם ממש יקרנים!) לא ידעו על מה אני מדבר! מישהו יודע מה קורה עם זה?... תודה.. ברק

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shuy,

התכונה שמייחדת ומבדילה את המקלדת הזו מכל מקלדת אחרת בשוק (שבלעדיה היא "סתם" עוד מקלדת, ובטח שלא אחת ששוה ביקורת מיוחדת באתר חומרה) היא האפשרות להחליף מקשים לפי הצורך, וזה אפילו מצויין בכותרת המאמר: לכן מוזר לי שבתוך שבעת העמודים שעליהם נפרשת הביקורת, רק 3 שורות מוקדשות לסקירת התכונה הזו: בביקורת על המקלדת הייתי מצפה להרחבה יותר משמעותית על התכונה המרכזית הזו. ובכל זאת תודה לכותב הביקורת על העבודה שהוא עושה בהתנדבות.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, קיבלתי עם המדפסת מחסניות דיו לא XL שה-YELLOW , PGBK וה-C נגמרו , שניים מהם מצאתי מקורי שזה לא זול ועוד אחד של פיגמנטציה PGBK550 חבר הביא לי - לא מקורי ( ממולא) . עכשיו אין בעיה לשים 4 ראשים שהם מקורים ביחד עם ראש דיו לא מקורי ? זה לא עושה בעיות ? ( נגיד גם שכל הראשיים לא מקוריים ביחד , אז זה אומר לפחות שהם עובדים ביחד והם מאותו סוג, גם במקרה שכולם לא מקורים זה יכול להרוס את המדפסת ? ) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

מה אתם חושבים את המארז של ENERMAX דגם FS-710B למישהו יש אותו אולי? מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות כזה מארז גדול וכבד בכלל? כל אחד להעביר דעה אישית ;D ממש אהבתי את המארז הזה אבל אני רוצה "דעות קהל" לראות מה אחרים חושבים שאני לא אבזבז סתם וזה יהיה חבל

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by saarxee,

שמעתי עליו והוא נורא פופולארי כיום בשוק, איך הוא? האם הוא טוב בעבור גיימינג וזמן התגובה שלו יהיה גם הוא טוב למשחקי FPS וכד'? הבנתי מכמה אנשים שמסכי IPS לא טובים בגיימינג בגלל הצבעים ה"מגעילים", ולגיימינג LED יהיה עדיף..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by bloodkiller,

אני מתכנן לקנות G7 \ G5 (כסף לא בעיה) השאלה היא כמובן מה עדיף למה הG7 זה טכנולוגיה חדישה אז לא צריך להיות בעיות של קליטה אך בG5 יש אפשרות לשינוי המשקל וגם כן נאמר לי שהG7 חלק מאד. מי שיש לו ניסיון עם שני העכברים ויכול להמליץ לי זה יהיה נחמד מאד (כמובן עם סיבה למה) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  21. שלום, כמו רבים וטובים, גם אני שמאלי אשר משתמש בעכבר ביד ימין עקב המבחר והמגוון של העכברים הללו (כרגע MX1100, לפני כן MX620). לעתים אני משתמש בעכברים אמבידקסטורסים, כאשר אני לא בבית, הן ביד ימין והן ביד שמאל, וללא ספק הנוחות והדיוק גדולים ביד שמאל. לאחרונה ראיתי כי רייזר הוציאו עכבר deathadder לשמאליים, ורציתי לדעת האם יש מישהו שהתנסה בעכבר הזה ועבר חזרה ליד הדומיננטית? אני שוקל לקנות אחד כזה, מה גם שה MX1100 ספציפית מאוד לא נוח לי (גבוה וקמור מדי במרכז) למרות כל הפיצ'רים שיש לו. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by yotamoo,

ידוע לי שבכרטיסים של ATI עם שבב Raedon מגיעים כל מיני פיצ'רים כמו כרטיס טלוויזיה, וכו'. אך השאלה שאלה היא האם בתחום הדו מימד וההאצה התלת מימדית הוא טוב לפחות כמו השבבים החדשים של nVIDIA? ובסופו של דבר, האם הוא טוב כמוהם למשחקים כבדים? תודה!

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Ewingum,

Keyboard Video Mouse מחברים לזה מסך אחד מקלדת אחת ועכבר אחד וכמה מחשבים ונגיד מחליפים פעם לעבוד עם ההתקנים מול מחשב אלף ופעם מול בת משום מה המחיר מתחיל ביותר ב300 של הדברים האלה בחנויות. הייתי רוצה לבנות אחד... אבל יש שתי בעיות שצריך להתגבר עליהם: 1. שבלחיצת כפתור כל המעגלים עוברים לאן שהם צריכים נגיד פין 1 של המסך לפין 1 המתאים לו וככה עוד 40 פינים במסך ועוד בשאר ההתקנים 2. הגברה, להגביר את האות עכשיו, מן הסתם יש סיבה למה זה כ"כ יקר, אז אם למישהו יש הסבר מפורט איך זה עובד, או שרטוט של חלקים או דברים כאלה שישים פה לינק או הסבר. לא מצאתי כשחיפשתי ואני צריך גם לזוז לאנשהו. so... mission impossible?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by deangefen,

מישהו יודע לאיזה לחצנים המדריך מתכוון? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים