ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות בזמן הכמה שיותר מידי מצלמת וידיאו שהמטרה העיקרית שלה היא הנצחת רגעים משפחתיים וטיולים וכו'. ההתלבטות שלי היא בין מצלמת וידיאו דיגיטלית או רגילה או מצלמת וידיאו דיגיטלית עם תמונות סטילס, אני גם רוצה לערוך את הסרטים דרך המחשב אז חשוב לי הקשר למחשב. הבעיה היא שאני לא מבין בתחום הזה . לא יודע מה ההבדלים בין סוגי המצלמות והתכנולוגיות. הייתי מעוניין שימליצו לי על מצלמה שתשרת את הדרישות שלי בצורה הטובה ביותר פלוס כמובן יחס מחיר-תמורה הכי טוב ובנוסף הסבר על ההבדלים בין המצלמות יתרונות-חסרונות וכו'. בנוסף לזה ניסיתי לחפש ברשת אתרים בנושא אח לא מצאתי אתר שיענה לי על שאלותי. בתודה מראש אמיר.
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק יחסית ישן. אין לו חיבור לUSB (אלא לדעתי, לפורט שהיה בכרטיסי קול ישנים) איפה ניתן להשיג, אם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, למישהו פה יש המלצה על בטריות נטענות טובות ששוה להשקיע בהם את הכסף? או שאין משהו טוב באמת, והכל אותו דבר? אשמח לקבל המלצות לגבי בטריות נטענות+מטען כמובן וגם מחירים שלהם אם אפשר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מארז וספק עד 500 שקל שיהיה אבל שקט,זה נורא חשוב לי השקט. תודה
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התיאור של הכרטיס: זהו כרטיס PCI שכאשר הוא מחובר ללוח, בצד שמול החיבור ללוח, יש חיבור כמו של כונן קשיח (IDE) ולידו (הצד שבולט מן המארז החוצה) ישנו חיבור כמו של מדפסת, פרללי. את הכרטיס הזה קיבלתי מחבר שידע שאני צריך עוד 2 מקומות בשביל לחבר עוד 2 כוננים קשיחים, הוא אמר שהוא חושב שהכרטיס הזה יאפשר לי לחבר אליו עוד 2 כוננים קשיחים אבל הוא לא בטוח. גם אני לא בטוח. לכן אני צריך שתעזרו לי ותאמרו לי בבקשה מה הכרטיס הזה ולמה הוא משמש?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות מדפסת - היתה לי קאנון S400 במשך 5 שנים בערך והיא כבר לא ממש מדפיסה. התקציב לא ממש מוגדר אבל כנראה יוגבל לכמה מאות שקלים - כרגע לא בטוח כמה מאות. כתבתי 600 אבל אם יש משהו אדיר עם חריגה קלה אני אעמוד בזה. הרעיון הוא שאני לא רוצה לשלם סתם בשביל משהו שלא צריך, אבל ללא איכפת לי לשלם קצת יותר אם זה כדאי. אני לא בטוח שאני צריך משולבת כי לדעתי סורק זה ממש מיותר (עוד לא מצאתי משהו לסרוק) ולפי מה שהבנתי הפקס בד"כ לא עובד עצמאית (תקנו אותי אם אני טועה). הדרישות שלי לא גבוהות במיוחד - זולה בהדפסות ודיו זמין וזול יחסית. אם אפשר להדפיס תמונות לפעמים זה נחמד. בד"כ היא תדפיס פה ושם עבודות לב"יס וכל מיני ציורים ודפי צביעה לילדים. אם אפשר גם לקבל מדפסת עם חיבור רשת זה ממש ית…
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
נעזרתי בסרטונים שבראש הפורום ע"מ להחליט איזה Switch הכי יתאים לי, אהבתי מאוד את החומים, אם כי גם הכחולים והירוקים מצאו חן בעיניי מכנית (למעט הרעש). (העובדה שצריך להיות "החלטי" יותר על מנת להקליד איתם). אני הרבה פעמים מקליד בלילה, מה שדי פוסל את הכחולים. אם השימוש העיקרי שלי הוא להקלדה, איזה סויצ'ים עדיפים חומים או ירוקים? מבחינת פונקציונליות, אהבתי מאוד את ה K70 אך אני פתוח גם להצעות אחרת. איפה אני יכול לנסות את המקלדות לפני קניה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר נסיון לא טוב עם HP והקלקולים במדפסות שלהם אחרי שנה וחודש, אני מעוניין לקנות מדפסת אמינה. שמעתי דברים על קאנון, ואני רואה הרבה ביקורות טובות על בראדר. אני לא כ"כ מבין את ההבדל בין לייזר להזרקת דיו, אז אני פתוח להצעות. התקציב שלי הוא באזור ה-600 ש"ח עם אופצייה לחרוג ממנו עבור מוצר משכנע שיחזיק מעמד לאורך זמן. יכולות רצויות - הדפסה: ש\ל + צבע הדפסת תמונות באיכות מניחה את הדעת לא חייבת קצב הדפסה גבוה וגם לא תדפיס בתדירות גבוהה (ועל כן דרוש דיו שיהיה עמיד לפרקי זמן ללא שימוש) - מדפסת משולבת: סורק + פקס + ניהול פקסים על המחשב בצורה נוחה (כולל פיקסוס קבצים מהמחשב וקבלת פקסים ישירות למחשב בנוסף או כתחליף להדפסתם). - סריקת דפים מרובים ע"י הזנת נייר לסורק (nice t…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור מדפסת דיו צבעונית איכותית כמה שיותר,בתקציב מינימלי, שלא זוללת דיו ובעלת ראשי דיו זולים כמה שאפשר. תודה, עמית
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בעקבות התקנת צורב, כנראה שיבשתי משהו...הכונן FLOPPY לא עובד משום מה... ??? מזוהה בביוס, כמו כן גם ב-Windows. לכאורה תקין. אבל שאני לוחץ עליו (כפולה), לוקח לו 10 שניות להגיב, ואומר - תכניס דיסקט (כמובן שיש בכונן). טוב...פתחתי מארז... ניסיתי לשחק עם הכבלים (האפורים- זה IDE או ATA ? לא חשוב...), קיצר, בלוח הכבל מחובר למקום של ה-FLOPPY. איך אני יודע? הקצה שמתחבר ללוח - חסרה לו מגרעת בדיוק איפה שחסר בלוח פין - ככה שזה הצד הנכון של הכבל. לגבי הצד שמתחבר לכונן - פה הבעיה..... כשאני מכניס את הכבל (יושב טוב) יש 2 מצבים : מצב א' - יש אור ירוק של קריאה מהכונן , אבל אין זיהוי של הדיסקט = הבעיה נותרת בעיינה. מצב ב' (שאני מסובב את הקצה שמתחבר לכונן , ^180 = הופך אותו) - א…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת למטרות גיימינג. התקציב הכולל הוא באיזור ה800 ש"ח +\-. עכבר אני מתלבט בין ה- Roccat Kone ו- Razer Imperator יש המלצות ? מחיר: 300~ מקלדת אני מחפש מקלדת עם תאורה על \ מתחת למקשים ועם מקשים שקטים. אשמח לשמוע הצעות. לא מצאתי אף מקלדת בארץ שיש לה את הנתונים האלו באופן כללי, כרגע חשבתי על Razer Lycosa. מחיר: 300~ תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות עכבר חשבתי על MX 700 של לוג'יטק. רק אם אפשר לקבל חוות דעת - האם הוא מתאים למשחקים שמזיזים בהם את עכבר במיהירויות גבוהות? ??? למשל ב - ET.
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יצאה גרסה לחדשה ל-Logitech Gaming Software ונוספה תמיכה בעכברים הבאים (במקום Setpoint): G9, G9x, G100, G500, G700 ,MX518 להורדה היכנסו לאתר של לוג'יטק לטאב התמיכה, ביחרו בעכבר שלכם ולחצו על Downloads.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מזה המוצר הזה ? DeckLink HD Extreme http://www.blackmagicdesign.com/products/decklink4kextreme מזה בדיוק?מזה עושה? מה ניתן לעשות עם זה? לאיזה קטגוריה זה ניחשב? תודה :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי את הX23 חיברתי מהמגבר מכניסת AUX INPUT כבל אדום+לבן לממיר של הוט HD לכניסת AUX אדום לבן. בצג ליד הוולים זה מראה 2.0 שאני שם את זה על 5.1 אין שמע. עכשיו במגבר בINPUT אומר לי שזה על AUX ולא על 5.1(מן הסתם כי חיברתי לAUX) ובOUTPUT זה מראה 5.1. אז למה שאני מעביר את זה בתצוגה למצב 5.1 אין שמע? איזה כבלים אני צריך לקנות? מאחורה במגבר הכניסות כאלה: http://www.ixbt.com/multimedia/microlab/x23/amp-big.jpg קיבלתי עוד כבלים שזה RCA וצד שני חיבור אוזניות שחכתי איך זה נקרא. זה החיבורים שיש לי בTV מאחורה: http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2241_draft.jpg אז אני צריך חיבור RCA-RCA בישביל לחבר את זה לממיר או לTV אז יעבוד לי ה5.1?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
asus p4p800 e-deluexe p4 ht prescott 3.0 adata 512 ddr400 wd 120 ata 8mb buffer ati readon 9600 pro collermaster jet 7 p4 cd floppy cd writer 4 fan lot of led's overclock איזה ספק כדאי לי לקנות? ורצוי שגם לא ישרף בקפיצות המתח שבחורף... תודה...
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
על עכבר אני דיי סגור, נראה לי אני ייקח את הG5 של Logitech, אלא אם כן משהו ישכנע אותי אחרת ולגביי המקלדת אין לי מושג אז בבקשה תעזרו =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
iiyama VM pro pro 411 mag 796 fd flat sony e220 wega lg flatron 795 ft סמסונג מקביל משהו כלשהו טוב במחיר ? התקציב הוא כ1500 שימוש משחקים אינטרנט גם תוכנות גרפיקה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור סט מקלדת ועכבר אלחוטים הכי נורמליים מכל אלה.... תודה מראש Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set logitech 140 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Microsoft 133 ש"ח Gigabyte Wireless Multimedia Keyboard & Mouse Set GKM-WM01C 100 ש"ח Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black 122 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך פד במקסימום 100-200 שקל שיהיה לי נוח בשביל לקבל מהירות עם העכבר אפילו עם תזוזות קטנות, לשימוש יומיומי ושלא יהיה גדול מידי (30 ס"מ לרוחב+- מקסימום) תודה.. צריך תשובה בהקדם
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז COMPUCASE 6A21 וכמו שאתם יודעים הUSB מקדימה ממוקמים במקום הכי גרוע שיכול להיות.(למטה ובפנים) אז אני שואל אם יש כזה מתאם USB שיכול להתחבר איפה שהכונן דיסקטים נמצא. תודה
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
סתכלו על התמונה שלו וכמה מאוררים ואיזה ספב אתם חושבים שיכנסו בתוכו?
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-