ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הבנתי ש Logitech יצאו עם ה Darkfield שעולה 500 ש"ח, שבעיקרון זה המון כסף אבל לא איכפת לי להוציא אותם אם אין עכבר זול יותר שיתן את אותה התמורה. נמאס להשתמש בפאדים לעכבר, נמאס גם מדפי A4. תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האמת שנהייה קצת מסובך לקנות מקלדת ועכבר. (פעם הכל היה פשוט ) אני מחפש המלצה למקלדת ועכבר (לא עקרוני אם זה סט או לא) אלחוטיים (4 מטר לפחות) שיהיו נוחים ושיעבדו טוב. אין לי צורך במוצרי גיימינג. רצוי עד 500, אבל לא נורא גם לחרוג... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר משולבת לא צבעונית בסביבות ה1500 ש"ח אבל אני די גמיש. צריכה לכלול כמובן מדפסת, פקס, סורק, מכונת צילום. תודה מראש ובבקשה זה דחוף!!!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. מדפסת HP photosmart C1683 שהייתה כבויה לתקופה (אולי בגלל הבעיה הזאת בדיוק?). כאשר מחברים אותה למחשב (כבל מדפסת), אין שום תגובה מווינדוס. כל ניסיון להחיות אותה (מנהל ההתקנים, רענון, התקנת הדרייבר), לא הועיל. האם המדפסת מתה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם אני ואח שלי רוצים לקנות מדפסת טובה אז ככה כמה שיותר זול יותר טוב.. אפילו נגיד סתם ב200 שקל(אני יודע שלא יהיה אבל...) אבל כמה שיותר זול יותר טוב ושיהיה טוב לא משנה שיהיה אפילו 250 אבל שיהיה טוב הכי טוב ושיהיה טוב... (אמרתי 20 פעם אותו דבר רק שתבינו בדיוק מה אני רוצה)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה בשביל גיימינג. כלומר לראות את המחשב על הטלויזיה ואז לשחק משחקים ולראות אותם על הטלויזיה. מה הפתרון הכי איכותי כדי לעשות את זה? והאם זה יעבוד בלי נפילות FPS או דילאי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מקלדת זולה מסוג quantum kwd-840 יש במקלדת כפתור של כיבוי המחשב וברצוני לבטל אותו התקנתי את הdriver של המקלדת ואין אפשרות לבטל את זה משם. יש דרך לבטל את הכפתור דרך הregistry או מהbios? או כל דרך אחרת? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי כולם, קיבלתי עכשיו NOKIA 6100 ואני רוצה לעביר אליו נתונים מהמחשב ולעשות עוד כל מיני דברים שדורשים תקשורת עם המחשב... הכבל עולה דרך אורנג' 260 שקל (!!!!) שזה ממש ממש מוגזם אז רציתי לשאול אם אני קונה כזה IRDA שנכנס לUSB זה ייתן לי רמת תקשורת טובה.... כמה מגה-בייט אינפרא-אדופ כזה שמחבור ישירות לחיבור USB מעביר בשנייה?? אינפרא-אדום כזה עולה 140 שקל שווה לקנות?? תדוה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את שני אלה ותהיתי אם מישהו מביא אחד מהם או את שניהם לארץ. USB-IRT הוא משדר IR שניתן לשלוט בעזרתו בממירים וכד' מהמחשב. www.usbuirt.com Sconi v2 הוא מקלט IR לשלט מיועד מדיה, החידוש הגדול שלו הוא שהוא יודע לכבות/להדליק את המחשב. www.jbmedia.de יש לו גירסה נוספת עם משדר רדיו שיודע לשלוט בהתקני חשמל אלחוטיים (למשל - לכבות את האורות כשרואים סרט, דרך השלט). מישהו מכיר או יודע?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה כל כך מעצבן... במיוחד במשחקים העכבר הרי שולט על הכוונת הבעיה היא שמדי פעם העכבר בורח מהמסך ופתאום הכוונת על השמיים ואז עד שאני מוצא איפה אני ומה קרה לי כבר מחסלים אותי בדקתי את זה והיד שלי לא קופצת! זה קרה לי גם כשרק נגעתי בעכבר ובקושי הזזתי אותו הוא פתאום קפץ (רק החץ עצמו קופץ.. לא העכבר פיזית!) זה קורה גם מדי פעם לא במשחקים סתם ככה אני מזיז את העכבר ופתאום אני קולט אותו בפינה של המסך או משהו (גם לא פרצו לי או משהו כזה) מה זה יכול להיות לעזאזל?
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג עכשיו את המחשב שלי ל-חזק במשחקים ורציתי לקנות עכבר ומקלדת חדשים. התקציב הוא בסביבות 600 פלוס מינוס לשניהם ביחד.. עכשיו הדברים שחשוב לי שיהיו במקלדת הם שהיא תהיה יחסית שקט ויהיו בה מקשים יחסים רכים..ושתיהיה עם מקשים נוחים ומסודרים בצורה רגילה(זאת אומרת שהאנטר יהיה גדול, הקונטרול השמאלי יהיה בקצה של המקלדת וכו'... בקיצור כמו מקלדת רגילה של פעם בלי שינויים יותר מדי) עדיף שיהיו לה מקשים של מולטימדיה(ווליום השתק וכו'..) לא חשוב לי כ"כ תאורה אחורית ובכלל לא חשוב כפתורי מאקרו זה על המקלדת.. עכשיו בנוגע לעכבר אני רוצה שיהיה בעיצוב רגיל כמו הרייזור למיניהם ולא כמו ה-G7 לדוגמא..ושהגלגלת תהיה יחסית שקטה.. אם אין הרבה אפשרויות אפשר להעלות את התקציב.. תודה רבה ושבוע ט…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה מיועד למסך lcd תקציב עד 130ש"ח
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג samsung hte450k שמחוברת למחשב בכניסה אופטית. המערכת אמורה לספק סאונד בתצורת 5.1 אבל כשאני בודק את הסאונד הרמקולי סראונד לא עובדים לבד אלא רק בשילוב עם הרמקולים הקדמיים רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שהמערכת תהיה 5.1 וכל רמקול יתן סאונד בנפרד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך הספק TAGAN Black TG480-U01 480Watt Active PFC. האם הוא איכותי? שקט? קראתי ביקורת על ה TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt בpctip - http://www.pctip.co.il/reviews/i-Xeye.php והוא זכה לביקורת מעולה וצויין שהוא שקט באופן מדהים. לא אכפת לי כרגע אם הוא משתלם או לא, כי אין הבדלים של שמיים וארץ בין הספקים השונים, אלא רק איך הוא. תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בארץ או ב-Amazon (עם משלוח לישראל) אוזניות Over-ear גיימינג עם מיקרופון מובנה, שמתחברות למחשב עם USB. מעדיף שהשליטה של הווליום תהיה מהאוזניות עצמן. אני גם מעדיף שהמירופון יושתק על-ידי הרמתו כלפי מעלה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מפצל HDMI לטלוויזיה, וכבל סטנדרטי באורך מטר הוא ארוך מדי ומסורבל האם קיים כבל DMI באורך 20 ס"מ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מקלדת ועכבר שעובדים על תקן bluetooth כמו כן אשמח לשמוע דעה ממישהו על עבודה עם ציוד היקפי המשתמש ב bluetooth, האם יש בעיות קליטה, האם יש delay של הקלט? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה של דלקות בידיים וכל מיני שטויות ביד ימין שכמובן עם העכבר... אז אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי יפה ונוח ,ולא במחיר גבוה. אפשר איזה 140 ככה ... יש את ה-mx500 איך הוא? נוח?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחפש ממיר הדפסה מיציאת פרלל (מסוג של מחשב ישן) לכניסת usb של מדפסת עדכנית
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ממיר DVB-T שמתחבר למחשב בחיבור USB. האם מישהו מכיר אחד מומלץ כזה? לחילופין האם יש דרך לחבר ממיר רגיל כזה (לא USB) למחשב דרך המסך שלי (Dell 2209Wa)?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שמעתי שבאחד מסוגי הצורבים שלהם ישנה אפשרות להגדיל את שטח המקום ל 8.5 גיגה בדיסק של 4.7 מה אתם אומרים על זה ? משהו נפגע עקב זה ? מחכה לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם. בגלל שהMX-518 שהיה אצלי בערך שנתיים התחיל לעשות בעיות אז החלפתי אותו . רציתי לקנות שוב את הMX518 אבל כשראיתי בחנות את הMX400 וניסיתי אותו אז הוא היה לי יותר נוח מאשר הMX518 . עכשיו לי שאלה . את הגלגלת של העכבר אפשר להזיז ימינה ושמאלה . אבל אני לא צריך את זה . אני צריך רק את הכפתור עצמו (כשלוחצים על הגלגלת) אבל זה נורא קשה ללחוץ כי זה כל הזמן נלחץ לי על הצד . השאלה שלי זה אם אפשר לשנות את שני הכפתורים האלה שיעבדו כמו הכפתור הרגיל של הגלגלת? זאת אומרת שאם יזיז את הגלגלת שמאלה או ימינה אז זה יעבוד כאילו שאני לוחץ על הגלגלת עצמה. תודה וסליחה אם אני לא כל כך מובן (אני עייף) .
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קודםכל המארז הוא Foxconn 350w tla475, חבר שלי קנה מחשב לפני חודשיים. לאחר חודש המחשב שלו התחיל להפעיל את עצמו ללא שום התראה ומסך כחול ! היום שמתי לו את הדיסק הקשיח שלי כדי להעתיק לו משחקים ושמתי לב שהספק שלו 250 וואט ג'נרי !! עכשיו היה לי ברור מה היתה הבעיה, איך ספק 250 וואט יכול לסחוב מעבד 3.0ghz, ג'יפורס 6600GT, ג'יגה של רום ועוד דיסק קשיח וסידירום. עכשיו סיפרתי לכם את כל זה כדי לשאול האם למישהו שקנה את המארז הנ"ל היה מקרה כזה ???
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מחפש עכבר לגיימינג תקציב עד 350 העכבר הקודם שלי היה g7 logitech והתרגלתי מאוד למסיביות שלו אני מחפש משהו בסגנון כל המלצה תתקבל בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים למסך אחד.....האם קיים מתג שיכול להעביר תצוגת מסך ממחשב אחד למשניהו? אם כן - איך קוראים לזה?....
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-